Farger av kjoler

Topp 10 mest populære farger av kjoler

Topp 10 mest populære farger av kjoler

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. hvit
 2. svart
 3. rød
 4. grønn
 5. blå
 6. grå
 7. orange
 8. beige
 9. gul
 10. lilla

Farger følger oss overalt, de danner grunnlaget for vår oppfatning. Og hvor mange nyanser kan opprettes på grunnlag av bare noen få primære farger - hundrevis og tusenvis. Hvert år skaper designere nye fargeløsninger, slår dem interessant og gir liv til unike tandems.

Vi har valgt deg de mest interessante farger, og forteller deg også om de mest levende og minneverdige nyanser.

hvit

Renslighet, friskhet og lyshet er ikke alle betydninger av hvitt. Det er mangesidig og i egenskapene, og i oppfatningen av sine nyanser. Hvit farge assosiert med engler, nøyaktige og rettferdige mennesker, er favorittfargen til bruder. Han kontrasterer også bedre med alle farger.

Valget av hvit kjole krever spesiell oppmerksomhet til dekorasjonen. Det skal være strålende, glitrende, lacy, nydelig og diskret.

Lys utskrift, floral motiver ikke ødelegge skjønnheten i den hvite kjole. Hvit er vakkert og kombineres med alle farger, som du kan justere formen på.

svart

Sort farge symboliserer alltid en gåte, den høyeste manifestasjonen av eleganse og spesiell stil.

Velge en kjole i denne fargen, du kan understreke seksualitet og skape et nydelig bilde.

Det er mulig og omvendt å understreke alvorlighetsgraden og konservatismen.

For svart antrekk var ikke for tungt og dyster, er det nødvendig å fortynne det med kontrastfarge dekorasjon og tilbehør. Blonder, blomster, belter vil gjøre. Veldig mye er i stand til å forandre en enkel, men elegant kappe. Bare overdriv det ikke, du må slå bildet positivt. Forsiktig må du hente sko og kobling, smykker.

rød

Rød farge sammen med alle mulige nyanser er en kilde til lidenskap, energi, seksualitet.

Når det gjelder å velge en kjole med så fet fargeytelse, er det verdt å fokusere på kuttet og streve etter den perfekte kampen med stil, kroppstype og fargetype.

Hvis du tar hensyn til alle nyanser og velger en god kjole, så vil du bli sikret andre. Rød outfit kan ha frills, flounces og andre dekorative gjenstander som bare lyser opp den ville naturen til en dristig kjole. Et slikt bilde ville være ute på plass i en kontormiljø, på forretningsforhandlinger og møter.

Blant de mange nyanser av rød burgunder steg Marsala og Koshemerovaya mest populære.

Bordeaux

Bordeaux har en klar livsstilling, styrke, målbevissthet, motstandskraft.

For en bedriftsperson er burgunderkjole en ekte finne, som det snakker om soliditet, en trygg holdning og konservatisme.

For folk rundt deg, vil denne fargen i klærne se deg attraktiv, noe som vil hjelpe deg med å raskt få dine samtalepartnere til deg selv. Imidlertid anbefales det ikke å bruke burgunderfarge i sine daglige bilder, siden det kan bidra til utbrudd av depresjon.

Marsal

En vellykket og veldig interessant er kombinasjonen av vinrød nyanse med en brun tone - som følge heraf oppnås Marsala. Fargetone kan sammenlignes med elitenvinen av et århundre eksponering.

Den kombinerer selvbeherskelse og eksentrisitet, alvor og eleganse, ømhet og mod.Farge Marsala utmerker perfekt ulike egenskaper på utsiden.

Cashmere steg

Når du ser på fargen Cashmere rose, virker det som all den ømhet som finnes i verden, som er gjengitt i denne fargevennligheten. Denne fargen bør være reservert for høsten, når så lite i naturen blir blomstermaling.

Denne skyggen skiller seg fra den vanlige rosa, jevncloying farge ved tilstedeværelsen av en melkeaktig tone som gir ro og attraktivitet. Ved hjelp av cashmere rose farge, kan du skygge lysere rosa farger eller bruke den som en base når du forbereder et rolig utseende.

grønn

Grønn farge har en beroligende effekt og kraft. I en kjole av denne fargen er det godt å starte nye saker, presentere prosjekter på jobb, starte nye relasjoner og starte et "nytt liv".

Hvis den grønne fargen passer deg og du føler deg komfortabel i det, så er du en snill, rolig person.

smaragd

Denne skyggen skiller seg positivt ut fra resten av sin andre spesielle metning. I høst-vinterperioden er smaragdklær best komplettert med elementer av grønne og blå nyanser. Men hvis du vil vises i et perfekt perfekt bilde, kombiner så smaragd nyanse med hvite ting.

Dyp lavegrønn

Når en grå fargetone kombinerer med brun og marshgrønn, viser den seg en unik farge - Deep Lichen Green ("Marsh Lichen"). Det kan variere avhengig av hvilket materiale som brukes. Med denne fargen kan du ikke kombinere lyse farger, men svart og beige, du kan trygt velge og kombinere i ett bilde.

Lime grønn

Hvis du legger til en liten gul og grå til grønn, får du en blek, øm, litt pastell nyanse av limegrønn. Han var så imponert over publikum at designere fortsetter å bruke det i sine samlinger.

Det er mulig å kombinere Lime-skyggen av grønt med samme nøytrale naturlige og ikke så sterke nyanser. Et annet alternativ for å lage bilder er mørke farger uten glans, men med en dråpe grå tone.

Tørket urt

Fargen på tørket gress utgjør den skrøbelighet som sameksisterer med aktivitet. For begynnelsen av høsten og tidlig på våren er denne skyggen det ideelle alternativet. Kjoler kan være det eneste elementet i bildet eller suppleres med andre kontrastelementer.

turkis

En av de vakreste farger er turkis. På grunnlag av dette kan du opprette uventede og dristige bilder.

blå

Tvetydighet er karakteristisk for denne farge: På den ene siden er det litt trist, og på den annen side, sublim, høytidelig og lys. Bildet som er opprettet på grunnlag av en blå kjole, vil bli gjennomsyret av ømhet, fred og føre tillit fra en fremmed.

Hvis du velger riktig kjole er ikke veldig mørk, men ganske mettet blå, kan du komme til en indre ro, for å oppnå høy spiritualitet og føle balansen.

Hvis du ofte kommuniserer med folk, anbefales det å lage et element av blått i bildet ditt. Dette vil bidra til å vinne over samtalepartneren, for å etablere seg som en vis mann med sterk karakter og rasjonell tenkning.

kobolt

Lederen blant de lyse, uvanlige og allsidige nyanser kan være kobolt. Denne vakre, moderat mettede farge anses å være den kongeblå med god grunn. Kjolen kan være luksuriøs og høytidelig, enkel, hverdags, men minneverdig. Legg merke til at stoffet skal velges dyrt, bare da spiller skyggen med alle farger.

Mykonos blå

Designere klarte å skape en nyanse som veldig nøyaktig formidler den himmelske blåen. Dette inkluderer flere toner som starter fra fargen til en mørk himmel og magisk indigo, og slutter med en mørk farge på en blå himmel som bare kan ses på en klar sommer natt. Mange designere eksperimenterte med Mykonos Blue og som et resultat presentert spennende vakre kreasjoner til verden.

Biscayabukten

En ny nyanse med det spennende navnet "Bay of Biscay" gjorde enda en liten, men fortsatt et kupp på verdenspallen. Her er notatene av fred, som er karakteristiske for blåtoner, attraktiviteten og personifiseringen av fødsel av et nytt liv, slipping - alt som kan bli funnet i grønt.

Som praksis har vist, kan Bay of Biscay kombineres med fargen på sjøbølgen og utfylle alt dette med blomsterutskrifter. Denne løsningen ble introdusert av Elie Saab.

blå

Hvis du trenger å fokusere på noe viktig, drøm og følg stillheten, velg en blå kjole. Dette antrekket passer godt til personer som er utsatt for lojalitet og inntrykk, reise og nye opplevelser.

grå

Gråtoner kan være veldig interessante, selv om de er mest nøytrale. Vi er vant til å se klær av en grå fargegruppe i kontorsstil, etter å ha glemt gratulerer med grå kjoler på gulvet med plumer, kutt og en rygg. Bruken av rike stoffer forbedrer grå enda mer.

turbulens

Den ubestridte favoritt av verdensdesignere er fargen på våt asfalt eller en forferdelig himmel, som er i ferd med å bryte ut i en forferdelig tordenvær. Ikke vær redd for å slå ting av denne nyansen, som er godt kombinert med sommerblomster. Og du kan legge til en metallisk glans til turbulens, som det var gjort i modeller av Alexander Wang.

storm

Fargen på det raserende havet, skyggen av den fremadgående bølgen, som er farget av en truende himmel, er alle gjengitt i Stormy Weather-skyggen. Elegant, diskret stil, som er nært sammenflettet med klassikerne. For en slik kjole kan du finne mange passende bilder, spesielt siden den er perfekt kombinert med en rekke andre nyanser.

Futuristisk sølv

Fantastisk farge, der det er en glimt av stjerner - slik kan den futuristiske sølvskyggen karakteriseres. Et slikt klart stoff kan virke for elegant og høytidelig, men designerne begrenser ikke fashionistas til kveldskjoler. Ifølge dem kan kjoler i futuristisk sølvfarge brukes til hverdagens utseende.

orange

Unik kan kalles oransje farge. Det er mellomliggende mellom aggressive rød og gul. Enhver kjole i nyanser av oransje vil tiltrekke oppmerksomhet og heve humør.

Under sesongdepresjon kan det være veldig effektivt å gå ut i en oransje kjole. Bare legg ikke mye av denne fargen til bildet ditt, fortynn det med kontrastutstyr.

Koi

En ny nyanse som gir lyse aksenter på verdens catwalks kalles brokade karpe. Denne fargen er mer interessant og fasjonabel enn oransje. Ønsker å være lyst - kjøp en oransje kjole, vil bli fasjonabel - velg klær av koi-farge. For en kombinasjon av passende tilbehør i lilla, grønne og blå farger.

Fersk gulrot

Dette er ikke bare et nyttig produkt som anbefales å bli inkludert i kostholdet ditt. Nå såkalt motefarge i klær. Når modellene av fargen på fersk gulrot vises på catwalks, er publikum merkbart animert.

De lyseste bildene er nå opprettet på grunnlag av denne farge, som harmonisk ser ut med bleke nyanser av grønt, grått, gult. Brun, svart og lilla - alt dette kan også være sammen med klær i fargen på ferskpresset gulrøtter.

Oransje kadmium

Hvis du kombinerer honning og sennepsfarge, får du fargen på oransje kadmium. Denne nyheten har appellert til mange designere, slik at antrekk i en slik fastholdt og litt dimmet løsning ofte finnes på catwalks. I dette antrekket kan du konkurrere med høsten i kunsten å skape lyse farger, fusjonere med naturen og til og med overføre til mote fra 60-70-tallet.

beige

En annen fasjonabel nyanse som gjør at en kvinne kan føle seg mer øm, feminin og til og med litt luftig - for den dystre høsten, den harde vinteren og oppvåkning våren, vil dette bildet være relevant.

Creme Brulee

Det er ikke nødvendig å kle seg i klær med lyse farger for å være minneverdig og spesiell. Beviset er fargen på creme brulee, som er blekgul, litt beige, med sin egen spesielle chic.

gul

Denne fargen minner oss om solskinn, varme, glede. Han er lyst og munter, i stand til å sette ønsket ferieatmosfære. Og selv om du finner den motsatte betydningen av denne fargen, vær fortsatt ikke redd for å ha en gul kjole. Det viktigste er at det sammenfaller med din karakter og humør.

Saftig sitron

Ikke alle farger kan brukes i de grunnleggende elementene i garderoben, siden de er laget for detaljer. Denne fargen er saftig sitron. Det ser nydelig ut i tilbehør. Slike dristige beslutninger ble presentert på catwalks rundt om i verden. Det er bare en pose med saftig sitronfarge, skapt av Proenza Schouler. Ved siden av svarte klær, ser det friskt og lyst ut.

Gul Oak (Oak Buff)

Utførelsen av ømhet handler om skyggen av en gul eik. Også, litt lysstyrke ble lagt til her, men ikke så blendende som i gul, men myk og diskret. Den naturlige nyansen, som designere endelig klarte å lage, kan kombineres med lignende, innfødte toner eller velge lyse og mer uttrykksfulle farger.

Utenom sesongen kan du bruke gule eikeklær, hun kan alltid muntre opp og eliminere depresjon uten spor. Denne fargen ser bra ut i strikkede gjenstander, naturlige strikkevarer og ullprodukter.

lilla

En av de vanskeligste fargene som mennesker med kreativ art har alltid valgt, eiere av sublim følelser og ikke-permanent natur, er lilla. For mørke nyanser har en depressiv effekt. Det er en ganske annen ting - lyse lilla farger. Disse kjolene passer for romantiske jenter, litt vind, drømmende og litt usikker.

Akai

I Pantone-paletten personifiserer Akai lilla. Denne rike, dype og svært interessante nyansen har funnet sin plass i mange samlinger av de mest berømte designerne.

Fargen på Akai selv er lys nok og tolererer ikke nabolag med andre like lyse farger.. Dette punktet må tas i betraktning når du lager bilder. Designere fant en måte ut av denne situasjonen og skapte mange relaterte Akai-toner som enkelt kan kombineres med hverandre og med andre nyanser. Et godt alternativ ville være å kombinere Akai og dyp svart.

Ametyst Orchid

Ametyst er en ekte dekorasjon for en kvinne, en refleksjon av hennes karakter og temperament. Denne fargen ligner veldig temperamentelle kvinner, sterk, svært åndelig, klok og trygg.

Ifølge noen eksperter bør ametyst ikke kombineres med noen andre farger, men fantasien vår vet ingen grenser og forbud, så vi foreslår at du kombinerer gullelementer, gul, melk og grønn nyanser med ametyst kjole. Det er nødvendig å velge ametystfarget antrekk med forsiktighet. Du må ha et lyst utseende, som ikke kan score en selvforsynt dyrebar nyanse.

Lavendel grå

Luftighet, praktiske og ømhet er til stede i en grå-lavendel fargetone. Denne fargen har sin egen karakter og tvetydighet. Glitrende stoffer, paljetter og glitrende dekorative elementer som forbedrer lysspillet, legg til spesiell sjarm til denne fargen.

Informasjonen på fasjonable farger og unike nyanser er uvurderlig. Det bør brukes forsiktig, følg anbefalingene nøye, lytt til rådene og ikke kontroller forbudene i praksis. Spill farge, underordne det og få det til å fungere for deg.

kommentarer
 1. Larissa
  19.01.2016

  Ja, hvit, svart og rød, tror jeg, alltid ute av konkurranse) Du kan fortsatt legge til blå til dem.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner