Farger av kjoler

Fargede kjoler - ekstraverdige farger

Fargede kjoler - ekstraverdige farger

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. Hvem passer?
 2. lengde
 3. moter
 4. Med ermet
 5. Farge strikkevarer
 6. Fargeutskrifter
 7. Spektakulære innlegg
 8. Hva skal jeg ha på deg?
 9. tights
 10. ornamentikk
 11. tips

Jenta i den fargede kjole er den virkelige utførelsen av femininitet. Mange kjente designere, som skaper samlinger av elegante kjoler, ble inspirert av kombinasjonen av farger og deres harmoni. I en farget kjole kan enhver jente føles som en lys, delikat blomst. Det er derfor dette klesplagget (helst i flere variasjoner) skal være i hver garderobe.

Hvem passer?

Mest ofte fargete kjoler er valgt av munter, romantisk natur. Det er meninger som kjoler med et fargemønster er kun egnet for slanke, elegante jenter.

Faktisk er dette absolutt ikke tilfelle - en slik kjole passer for enhver form, hvis du velger riktig stil og farge.

lengde

En farget kjole er et veldig populært antrekk, spesielt om sommeren. Blant det store utvalget av modeller som presenteres i motebutikker, er det lett å bli forvirret, men vi vil hjelpe deg med å velge en kjole som passer til formatet til arrangementet du skal.

lenge

Langfargede kjoler kan være svært forskjellige - de er lette solbriller, flytende kveldskjoler og bryllupsklær.

Kjoler i lengde i et gulv har en utvilsomt fordel: de nærmer seg alle - både til tynne personer og klumpete.

I det første tilfellet legger en lang skjørt vekt på graden av figuren, og i den andre utstråler den forførende former i det gunstigste lyset.

Det eneste unntaket er de små, svært små jentene: lange kjoler har en tendens til å "skjule" noen få cm høyde, så høyhælte sko er ikke nok.

midi

En farget kjole av middels lengde er et universelt alternativ for ulike situasjoner. En travel dag vil gi deg en positiv bølge, hvis du har på deg en kjole i lyse farger.

Hvis en kontorkleskode tillater utseende på jobb i farget antrekk, sørg for å bruke dette, spesielt hvis det er sommer ute, fordi denne gangen du vil glede deg selv og andre med lyse farger.

Fargede kjoler kan imidlertid gi et godt humør og om vinteren. Ullstrikket kjole med etnisk mønster vil varme ikke bare kroppen, men også sjelen - det er bevist at lyse farger kan påvirke vår indre tilstand positivt.

kort

En kort farget kjole kan gjøre enhver jente til en eksotisk blomst med utrolig skjønnhet. Selv om du er vant til å kle seg i nøkkelfargene, kan du prøve en dag, gå på fest, ta på en farget cocktailkjole. I en slik kjole vil du føle deg mer avslappet og vil sikkert tiltrekke deg beundrende blikk.

Samtidig er det ikke nødvendig å velge antrekk av den ringer, lyse fargen. Du kan starte med en mild, pastellfarger. Vær oppmerksom på korte kjoler av fersken, mynte, lilla skygge - de ser utrolig ømme og elegante ut.

moter

Stilene av fargede kjoler varierer også i stor variasjon - hodet spinner på antall modeller presentert av designere.

Dress Ballon

En modell med lang eller kort voluminøs skjørt, innsnevret nederst, kalles en ballongkjole.

Ballongens effekt er oppnådd takket være en spesialtilpasset fôr, som er flere centimeter kortere enn hovedskjørtet. Disse kjoler er valgt av jenter som ønsker å skjule feilene i nedre del av figuren.

Baby dollar

Denne kjolen, som er sydd på modell av dukke klær eller barnas klær. Det må være kort, mens skjørtet ofte er dekorert med flåter eller rufser. Denne kjolen har høy midje og rett kutt.

Med lukt

Kjole med lukten på en gang ble populær takket være moden til hele østsiden. Nå, fra en luksuriøs turkisk kjole i denne kjole, er det bare en trekantet utskjæring bevaret, lukten selv og noen ganger et belte. Denne kjole legger vakkert vekt på brystet og midjen, men samtidig ser det ut til å være opprørt og edelt.

Kimono Kjole

Dress-kimono kom også i moderne europeisk mote fra øst. Vestlige kvinner av moten i deres ønske om å ligne de mystiske og attraktive japansk geishas begynte å kopiere sine antrekk. Derfor er kimono kjole vanligvis sydd av naturlig eller kunstig silke, malt med nasjonale mønstre - fantastiske blomster, vakre fugler og hieroglyffer.

Kjoler Kyulot

For mange er dress-culottene puzzling, fordi for de som ikke kan bruke det ser ganske latterlig ut.

Kyulot er en uvanlig kjole, som i stedet for skjørt er utstyrt med bukser. Culottes har en kne lengde eller under. Brede og litt flared ben er en arv av menns mote fra forrige århundre.

Tutu kjole

Dette er et vakkert, luftig antrekk som alle små jenter elsker. Men voksne jenter gjennomskinnelige fluffy skjørt, som nesten helt åpner beina, ofte forvirret.

Bare eiere av feilfri bein og tynn midje bestemmer seg for å gå ut i en slik kjole - og noen Hollywood-divas.

Polo kjole

Polokjole er valgt av sportsjenter som ikke vil dele med den vanlige måten, selv i tilfeller der du må demonstrere all sin feminine appell.

Imidlertid forstyrrer ikke den mannlige stilen først. En beskåret kjole med nedslaget krage med knapper og lommer lommer bare på den sportige, stramme figuren.

T-skjorte kjole

Et annet klær som vi fikk fra menn. En romslig kjole med lange ermer, oppfanget i livet med en lærrem, legger perfekt vekt på elegansen og sårbarheten til jomfrufiguren. I stedet for en knappet krage, tilbyr moderne designere ofte slike kjoler med en rund eller trekantet halsring.

sarafan

En sundress er den tradisjonelle kjolen til bondejenter, selv om den er mye yngre enn de tror. Sundresses begynte å bli brukt for 500 år siden, mens historien til andre tradisjonelle klær går tilbake tusenvis av år.

En moderne kjole kan være av noe lengde, for eksempel strandmodeller helt åpne ben. Den moderne tolkningen av sundressen er en montert bodice på stroppene og en løs skjørt.

sari

Sarees kom til Europa fra India og ble raskt en kilde til inspirasjon for skaperne av high fashion. En ekte sari - en som indiske kvinner bærer - er et stykke klut omtrent 5 meter langt.

For å slå den rundt kroppen, slik at du får en vakker antrekk, trenger du en spesiell kunst. Derfor foretrekker europeiske kvinner av mot oftere kjoler, bare stilisert som en sari.

Sarong kjole

Sarong er en type strandutstyr som har blitt populær på grunn av de varme tropiske alpinanleggene. I utgangspunktet var sarongen en enkel pareo eller et lyst skjerf viklet rundt midjen eller dekket på bryst og hofter.

En sarong kjole er et flott alternativ for en ferie når du må tilbringe mye tid på stranden.

Smock

Dette er en søt og morsom kjole med mange frodige ruffles langs hele lengden. Samtidig kan ruffles være både smale og brede.

Smock ser bra ut på tynne jenter, men med en kurvig figur er han ikke kontraindisert. Det viktigste er å ha nok høyde eller å gå i høye hæler, ellers vil denne kjole gjøre et komisk inntrykk.

Kjolepose

Kjoleposen er en av de mest originale kreasjonene i moderne mote. Det stemmer helt til navnet sitt: det ligner et voluminøst tilfelle med utsparinger for hodet og hendene.

Noen ganger suppleres denne modellen med ermer, lommer eller dekorative elementer, for eksempel draperi eller store knapper.

Klesrør

Utrolig feminin og spektakulær antrekk, som passer for de mest høytidelige hendelsene i livet. Denne kjolen har et åpent liv og en smal skjørt som brått utbreder seg helt nederst.

Denne stilen kan bare velges for de som har uttalt hofter og bryst i kombinasjon med en smal midje (denne typen figur kalles en "timeglass").

Kjole tunika

Kjole tunika dukket opp først i det antikke Hellas og i hele den etterfølgende historien om menneskeheten har vært tilstede i kvinnemote i en rekke variasjoner.

Moderne tunika er nær de som er slitt i hippies dager - over knelengden, med en rund eller trekantet hals. Tunika kan brukes med både bare ben og med bukser eller legginger.

Cheongsam

Cheongsam er en annen innfødt fra øst, denne gangen fra Kina. Tradisjonelle klær av gamle krigere ble til en elegant kvinnelig antrekk.

Cheongsam kjole har en tettsittende stil og kne lengde eller høyere. En karakteristisk funksjon er en høy stand-up krage. De syr slike kjoler med lyse silke, ofte malt eller brodert med kinesiske mønstre.

skift

Oversatt fra engelsk betyr Shift "shift." Denne kjolen, veldig enkel, men samtidig, ble ganske provoserende på en gang et reelt symbol på et skift i kultur.

Den ultrashortskjørtet, fraværet av alle slags dekorative elementer - disse var de første shifty kjoler. De dukket opp samtidig med mote for jenter med en guttaktig figur, så det antas at slike kjoler ser best ut på tynne mennesker.

Med ermet

En kjole med ermet er ikke alltid et alternativ for forretningsklær. Ermer kommer i alle forskjellige stiler: designer fantasi vet ingen grenser her.

Langt smale ermer - klassisk stil, karakteristisk for kontor kjoler og strikkede kjoler, turtlenecks.

For en varm dag kan du velge en kjole med en berørende ermet-lommelykt eller frivoløse "vinger." Uvanlige ermer er i stand til å dekorere en farget kjole av selv den enkleste stilen.

Hvis du foretrekker å holde hendene stengt, tenk på flaggermus eller guipure ermer. De to siste alternativene vil se fordelaktig ut med kvelds- eller cocktailkjole.

Farge strikkevarer

Strikkevarer er preget av upretensiøsitet og rimelige priser, slik at det ikke slutter å være populært. En kjole laget av farget strikketøy kan brukes nesten hvor som helst - bare hvis det ikke er for varmt ute.

Men det er nødvendig å ta hensyn til et viktig punkt - strikket stoff har en tendens til å strekke seg og samle seg i folder, så denne kjolen må velges strengt i størrelse - ellers vil det markere alle eksisterende tegnfeil.

Strikketøy er godt farget, så du kan finne et stort utvalg av kjoler fra dette materialet på hyllene. Strikkede kjoler presenteres i alle eksisterende fargepaletter.

Fargeutskrifter

Kjole med fargeutskrift må være i sommerens garderobe av hver jente. Selv om du vanligvis foretrekker å ha diskrete monokrome farger, kan du ha råd til noe mer på ferie. I dette tilfellet trenger ikke utskriften å være veldig lyse farger. Hvis du liker lys, milde toner, velg en tegning av rolige pastellfarger.

Utskriften som dekorerer en kjole kan være den mest forskjellige:

 • geometrisk mønster;
 • blomster ornament;
 • etniske mønstre;
 • etterligning av dyrehud og mange andre alternativer.

Velg et design der du føler deg mest komfortabel og glede deg rundt dem med sitt fantastiske utseende.

Spektakulære innlegg

Et godt alternativ til en fargekjole er en kjole med lyse innlegg. Fragmenter av rik, kontrastfarge vil tillate å oppdatere en monofonisk antrekk.

Denne teknikken brukes ofte i bryllupsmote: mange bruder anser den klassiske hvite kjole å være kjedelig, men for å ikke avvike fra tradisjonene, finn en kompromissløsning - den tradisjonelle hvite eller beige kjole med fargeinnlegg.

I forretningsmote er kjoler med kontrasterende elementer valgt for å myke et strengt utseende. Modeller med sidefargebilder er svært populære - denne teknikken lar deg visuelt justere formen.

Hva skal jeg ha på deg?

Det er mye lettere å plukke opp et akkompagnement til en farget kjole enn en solid kjole. Hvis kjolen kombinerer flere nyanser, betyr det at den kan kombineres med et stort antall farger. En farget kjole brukes vanligvis til hvile eller til en festlig begivenhet, så det er ingen strenge krav til tilbehør.

Sko kan være enten nøytral (beige, svart), eller for å matche mønsteret. Det samme gjelder for håndvesker.

En denim kjole, en skinnjakke eller en klassisk regnfrakk kan kastes over en farget kjole - alt avhenger av den generelle stilen på bildet. For eksempel, med en lys sundress, vil en denim jakke se mer harmonisk enn med en cocktail kjole.

tights

Strømpebukse er et stykke klær som enten ikke bør være synlig eller være en av hovedkomponentene i bildet.

 • For en farget kjole, ville det beste alternativet være den vanlige beige eller svart (når det kommer til den kalde årstiden) strømpebukser.
 • Det anbefales å bruke farget strømpebukser med monofoniske antrekk, slik at ensemblet ikke ser ut til å være for fargerikt.
 • Lysende strømpebukser trekker selvfølgelig oppmerksomheten til beina, så de anbefales å ha på seg, bare hvis du er helt sikker på denne delen av kroppen din.
 • Fantasy strømpebukse eller mønstrede strømpebukse stylister maler også med et antrekk som kombinerer ikke mer enn to farger.

ornamentikk

Velge smykker for en farget kjole, du kan gå på to måter: velg juveler (kostyme smykker) for å matche tonen eller, tvert imot, kontrasterende.

I dette tilfellet sier stylister enstemmig at for noen dyrebare og halvedelstener bør være et unntak. Så, rubiner trenger ikke å bli slitt med en rød antrekk, safirer med blå, smaragder med grønt og turkis med blå.

Når det gjelder smykker, bør det først og fremst passe kjolen i stil. For et forretningsbilde er det bedre å velge de mest enkle, men høykvalitets smykker. Farge perler eller flerlags armbånd kan brukes til en lys sommerkjole.

tips

 • Kledemateriale er en mindre viktig faktor enn farging. Fargede kjoler sys både fra lette stoffer, som chiffon, chintz eller viskose, og fra mer tette - satin, velour, jersey. Velg et stoff avhengig av været utenfor vinduet og formatet til arrangementet.
 • Prøv å spille på stilens kontrast, for eksempel å ha grove sandaler på en høy plattform og en jakke med nagler med en romantisk kjole. Ikke vær redd for dristige tilbehør. Når glemte hatter nå returnerer sine stillinger i moteverdenen igjen - dette er en god grunn til å få dette stilige klesplagget.
 • Nå velger flere og flere jenter farge brudekjoler. Og med god grunn - dette er en fin måte å skille seg ut blant flokken av bruder i nærheten av sivilregisterkontoret i lignende snø og beige antrekk. Ved å velge fargen på kjolen for ditt eget bryllup, må du være spesielt forsiktig, for i løpet av denne dagen vil du være sentrum for oppmerksomheten.
kommentarer
 1. Lera
  02.02.2016

  Dette er en slags positiv eksplosjon! Jeg elsker fargete kjoler for deres munterhet! Jeg gleder meg til sommeren, for i vinter er slike kjoler ikke veldig passende (

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner