Farger av kjoler

Fuchsia Kjoler

Fuchsia Kjoler

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Fargefunksjoner
 2. Populære nyanser
 3. Hvem passer?
 4. Lengden og stilen av kjoler fuchsia
 5. Spektakulære kombinasjoner
 6. Hva skal jeg ha med: Vi velger tilbehør
 7. Hvilke sko passer?
 8. Smink tips

Den lilla fargen eller fargen på fuchsia, som det nå er fasjonable å kalle det, er en veldig lys og dristig farge. Etter å ha nylig kommet i mote igjen, er denne fargen fortsatt en av favoritt nyanser av mange av det rettferdige kjønn.

Nesten hver jente i hennes garderobe har noe av en fuchsia farge. Noen mennesker elsker bare denne fargen, og noen, hvis de ikke hater, bare prøv å unngå denne fargen i garderoben deres.

Kjoler av denne farge er foretrukket å bli slitt av svært dristige og selvsikker jenter og kvinner. Det ser like lyst ut under sollyset og under lyset av søkelykter eller lamper. For ikke å se for utførlig, må du på kanten velge nøye med tilbehør og sko. Hvilke stilarter er bedre å velge, hvor og med hva de skal ha på dem, vil vi fortelle i denne artikkelen.

Fargefunksjoner

Fargen som lilla ble kalt fuchsia farge etter blomsten med samme navn, som igjen ble oppkalt etter forskeren Leonart von Fuchs som oppdaget denne blomsten.

Denne fargen er preget av utrolig lekhet, lysstyrke, skjult eleganse og ren munterhet. Designere og mote designere presenterte denne fargen til mote så langt tilbake som 30-tallet i det tjuende århundre, og dette førte til en ekte følelse. Fra det øyeblikket blir denne fargen glemt i mote, så vises den igjen i nye nyanser og med en ny kraft.

Populære nyanser

Fargen på fuchsia er oppnådd ved å blande de røde og blå nyanser. Avhengig av deres proporsjoner, oppnås forskjellige nyanser av lilla. Disse nyanser gjenspeiler inkonsistensen av denne fargen. Fra en lys, utrolig saftig farge kan den bli en rolig, mild og beskjeden farge.

De mest populære blant dem er:

 • dyp fuchsia;
 • hollywood kirsebær fuchsia;
 • Fandango;
 • og fuchsia rosa.

Hvem passer?

Fuchsia antrekk er ikke for alle. Imidlertid vil nesten alle jenter blant de forskjellige nyanser av denne fargen kunne finne et passende alternativ for seg selv. Ifølge stylistene er blonde og brunehårede kvinner med lett hud forpliktet til å vende seg til dempet og lyse toner av fuchsia, spesielt rosa fuchsia. Deres bilde vil utfylle den lyse sminke.

Lyse mettede toner av fuksi kan enkelt velge eierne av mørkt hår.

Lengden og stilen av kjoler fuchsia

Dens formål er også avhengig av kjoleens lengde og stil. Et interessant faktum er at den enklere og bedre kuttet av kjole, jo mer elegant det ser ut. Eier av små bryster, kan du velge antrekk med en dyp hals.

Kvinner med store bryster bør være oppmerksom på modellen av kjoler, hvis midje er undervurdert. De som har en standardfigur, men ønsker å gjemme et par unødvendige kilo, kan trygt velge lange kjoler med høy midje. Og eiere av slanke figurer får lov til å bære kjoler til gulvet med en frodig bunn. Det anbefales ikke å kjøpe klær med broderi, buer og frills. Kle på feil eller for innviklet stil kan ødelegge hele bildet. Det er bedre å gi preferanse til kjoler med en enkel elegant kutt og konsistent tekstur.

lenge

Slike kjoler er vanligvis foretrukket av svært selvsikker og lyse jenter. Avhengig av stilen til dem, kan du plukke opp smykker, og til og med et skjerf.

Hvis dette er en kveldskjole, er det bedre å hente sko av sorte, sølv og beige blomster i høye hæler.

Tilbehør er bedre å velge mellom samme fargespekter. Lange kjole med åpne skuldre ser bra ut hvis du setter på sjal eller en kappe av samme farge eller en annen fargefarge. For solbriller og lettere kjoler anbefales det å velge sko av samme farger kun ved lav hastighet.

midi

For kjoler med middels lengde i tillegg til sko og tilbehør, kan listede farger også hente grønne, blå og grå klær. Til den kjole med frodig bunn, kan du velge et smalt belte for å matche skoens farge. Kjoler av denne lengden kan brukes uansett. Alt avhenger av stilen og kuttet av kjolen. Det klassiske alternativet er en kappekjede med forskjellige nyanser i denne fargen med liten halsring eller uten hals. Denne kjole kan brukes som en arbeidsplass hver dag, så vel som på en hvilken som helst offisiell hendelse.

kort

Fuchsia cocktail kjoler er perfekte for fester, nattklubber og andre lignende anledninger. I denne kjole vil du ikke bli ubemerket. Ikke glem å fortynne bildet med andre nyanser, og du vil se nydelig ut.

Spektakulære kombinasjoner

Fargen på fuchsia er svært krevende for kompatibilitet med andre farger. Det er viktig å ta hensyn til at ditt valgte uvanlige utseende ikke ser ut til andre som bildet av et "nyttår". Derfor vil et eget punkt vurdere spørsmålet om hvordan og med hvilke nyanser du kan kombinere fuchsia kjoler og ikke bare.

La oss starte med de tonene som det er mest trygt og enkelt å kombinere dem med.

grå

Lett i harmoni med klærne i rosa og lilla nyanser. Med en grå kjole av denne farge vil det se elegante og edle. Denne fargen til en viss grad demper fuchsias fangst.

sølv

Et helt umiskjennelig alternativ er et bilde med en fuchsia kjole og sølvsko og tilbehør. Dette kan være elegante sko med høye hæler og ballettflater og stilige sandaler.

svart

Det kan også enkelt kombineres med fuchsiafargen som en sko, veske eller kobling. En versjon av en åpen kjole i fuchsia med en svart bolero eller en montert kjole med svart belte og svarte sko er tillatt.

grønn

Like i naturen, lyse blomsterblader av harmoni med grønne stilker og blader, kan fuchsia klær være i harmoni med grønne klær og tilbehør. For eksempel ser en kort kjole i lyse fuchsia med eller uten korte ermer med grønne suede høye hæler, en liten sølvfarget clutch, et fint armbånd og matchende øredobber godt ut.

gul

Gul til bildet der fuchsia farge hersker kan legges med en stropp og høy hæl sko. Dette tilbehøret ser bra ut med en kjole-tunika eller skjorte-kjole.

rød

For eksempel er røde sko med gullinnsatser, en gul veske med en gullkjede som et belte, godt egnet til en rød sommerkjole med lyse fuchsia.

hvit

Hvit farge kan legges til fuchsia kjole med en jakke eller en regnjakke med egnet lengde. For et slikt bilde er det bedre å plukke opp sko med kremfarge. I tillegg ser bildet stilig ut med en hvit topp og bunnfuchsia. Kombinasjonen av disse to fargene i en kjole er velkommen.

orange

Det kan lett være til stede i en fuchsia farge som et skjørt eller bukser, men det er vanskelig å kombinere det med en fuchsia kjole. Kanskje, hvis dette er en sommerkjole laget av lett stoff av en enkel stil, kan du bruke oransje sandaler eller ballettflater til den.

blå

For en kort fuchsia kjole, kan du velge blå suede sko. En blå skinny jeans, hvit topp, jakke fuchsia, rosa sko og en blå veske kan godt være veien for hver dag.

turkis

Bildet med delikat rosa fuchsia kan være litt fortynnet med en dempet nyanse av turkis.En lys turkis kan fortynnes med lys fuchsia, men i dette tilfellet er det bedre å ha en turkis farge, og en fuchsia farge kan være tilstede som blomster, for eksempel.

golden

Gull smykker og tilbehør ser veldig imponerende ut med kjoler i fuchsia. De kan ha forskjellige lengder og stiler.

Se etter gylne sko også.

beige

Nøytral og balansert beige farge gjør det lett å berolige bildet med en skrikende lys fuchsia farge.

rosa

I tillegg til rød farge, som er en relatert nyanse, kan den kombineres med fuchsia-farge. Han legger til bildet en følelse av ømhet og sensualitet.

Til tross for eventuelle restriksjoner, er det alltid mulighet til å eksperimentere. Ikke vær redd for å gjøre dette, men ikke glem følelsesforholdet. Hvis du ikke er sikker på kompatibiliteten til en hvilken som helst farge med fuchsia, velger du dempede toner.

For elskere av denne fargen er det prinsippet om "nedbryting". Dens essens er å bygge et bilde av samme farge, men forskjellige lystoner. For eksempel vil toppen og skoene i den rosa fuchsia fargen passe bukser av den lyse mettede fuchsia fargen. Dette utseendet ser ut og lyst og fasjonabelt og elegant.

Hva skal jeg ha med: Vi velger tilbehør

Siden fuksiens farge selv er en veldig lys og ekspressiv farge, forsvinner behovet for prangende tilbehør umiddelbart. Hvis denne kjolen er med lange ermer, kan den for eksempel bare begrenses til en veske eller kobling og passende sko.

Smykker bør velges veldig nøye ut fra kjolenes stil. Et godt alternativ er sølvsmykker med tilbehør. Nesten enhver kjole kan ha på seg en eller flere armbånd. Øreringer må velge samme stil.

Med åpne kjoler kan du ha en bolero laget av lignende materiale, hvis farger er kombinert med fuchsia. For noen kjoler, spesielt for montert, forstyrrer ikke beltet. Det er ikke nødvendig at beltet ble bundet med kjolen. Du kan trygt velge det selv, så lenge det ikke bråler opp bildet og harmoniserer med antrekk og tilbehør.

Med korte kjoler kan du bruke brede belter, og med lange er det bedre å bære smale, pene belter, som bare er ment å betegne taljen.

Når du velger smykker, kan du også styres av stoffet i kjolen. For tette materialer er å plukke opp en massiv smykker. Lette stoffer kan kombineres med openwork, luft ornamenter og eksklusive forfatterprodukter.

Hvilke sko passer?

Det er bedre å velge de fargene som er kombinert med en rosa-lilla fargetone. Hvis du ikke vil ta risiko og eksperimentere, kjøp sko beige eller sølv nyanser.

Sølvsko skaper bildet av en raffinert og elegant kvinne. Til dette bildet forstyrrer ikke koblingen av sølvtoner. Hvite sko eller sandaler vil gi bildet brukervennlighet og uforsiktig. Slike sko for å matche de unge og onde jentene.

For en streng kjole ville være passende sko og en clutch i svart. Blå og grønne sko å kle på fuchsia snakke om ekstravaganse, mot og kjærlighet til nyhet og eksperimenter av eieren. Det viktigste å huske er at fargene på skoene ikke skal være prangende og veldig lyse, ellers vil bildet være fancy. Når det gjelder stilen på sko, er de høyhælte skoene et vinn-vinn-alternativ.

Det anbefales ikke å bruke sko med rhinestones, paljetter og paljetter. De kan skape et smakløst, billig utseende. Du bør også være forsiktig med lakkede sko, spesielt hvis klesstoffet er skinnende. Dette bildet er ikke forbudt, men det regnes som for fengende.

Smink tips

Fullførelsen av bildet gir sminke. Lysstyrken og metningen av sminken avhenger av hvor du skal i dette bildet. Ved fest eller andre underholdningsarrangementer kan du trygt bruke lyse og iøynefallende sminke.Makeup artister anbefaler at disse antrekkene bruker sminke fra en kombinasjon av rosa, lilla, aubergine, plomme, vin og kirsebærtoner. Leppestift får lov til å ta og glanset og matte for å matche skyggene.

Bruke nyanser av nyanser av blått skaper et annet bilde. Du kan legge piler til dine øyne. For en slik sminke er det bedre å bruke en kjøttfarget rødme og rosa matte leppestift. Denne sminke er godt egnet til å kle på mer beroligende nyanser av fuchsia.

kommentarer
 1. Anya
  05.01.2016

  Mange mennesker liker ikke Fuchsia, men med riktig "forberedelse" kan du lage et veldig stilig og vakkert bilde.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner