Farger av kjoler

Brun kjole - trygt bilde

Brun kjole - trygt bilde

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. nyanser
 2. lengde
 3. kombinasjoner
 4. variasjoner
 5. tights
 6. Sko, sko
 7. Tilbehør og smykker
 8. Sminke opp
 9. manikyr

Brune farger klær er foretrukket av selvsikker folk, står fast på føttene og ser nyktert på verden. Med andre ord - de som er i trøbbel med den omliggende virkeligheten. En brun kjole hjelper deg å føle deg roligere og mer trygg, så dette er et godt valg for viktige hendelser i livet.

Den brune fargepaletten inneholder mange nyanser - fra beige til sjokolade. Blant et slikt vell av valg vil jenter med ulike typer utseende sikkert finne skyggen av brun farge som passer dem.

nyanser

La oss bli kjent med ulike nyanser av denne vakre og edle fargen.

lyse

Lysebrun inneholder følgende nyanser av brun: gyldenbrun, krem, gråbrun, hvete, terrakotta, valnøtt, karamell, oker og lignende.

Denne fargeskjemaet passer hovedsakelig varm fargetype. Lysebrune kjoler hører ikke så klart til forretningsstilen til klærne. Varme, myke toner kan understreke femininiteten og romantikken til bildet, så en kjole i lysebrune farger kan settes på en dato eller en festlig begivenhet.

mørk

Mørkebrune nyanser inkluderer svartbrun, sjokolade, kastanje, kaffe, rødbrun, kobber, umber og sepia.

Mørkbrun farge er strengere og begrenset, derfor blir den ofte valgt for forretningsklær, trening uniformer, etc. En mørk brun kjole er et utmerket alternativ for arbeid, spesielt hvis du må slå inn forretningssirkler.

Hvis vi snakker om en elegant kjole, må den nødvendigvis syes av et vakkert, uvanlig stoff eller ha et originalt kutt.

lengde

Lang og curvaceous, kort og tett - fra de forskjellige stilene av brune kjoler, presentert av designere i nyere tid, bare øynene divergerer. La oss se på de mest populære alternativene sammen.

Lang til gulvet

En lang brun kjole kan være både streng og romantisk. For seremonielle utganger bør du velge en kjole med lysere nyanser, men hvis du har en spektakulær innredning eller stil, vil en mørk brun kjole være et utmerket valg.

Stoffer med glitter brukes ofte til å sy lange kjoler, og i tilfelle av brun er denne teknikken mer enn berettiget. Stoffet som glir på kunstig lys, gir jevn forstyrrelse og kaldhet i brun farge.

Eldre kvinner vil sikkert foretrekke Cinderellas ballkjole for et mer elegant antrekk. Vi anbefaler slike damer å holde seg på en innsnevret kjole med en spektakulær halsring eller en vakker halsring.

midi

Brun kjole midi lengde, avhengig av stilen kan være både kontor og offisiell, og forførende.

Denne fargen er så mangesidig som kjoler i dette fargeskjemaet er det grunnleggende klæret, på grunnlag av hvilke diametralt motsatte bilder kan opprettes.

kort

Brun kjole med skjørt over kneet, mange vil føre til foreninger med skoleuniform. Noen jenter liker denne sammenligningen, og de supplerer gjerne dette antrekket med en snøhvit krage.

Den andre halvdelen av kvinnene i moten vil foretrekke å gi opp dette bildet for ikke å se ut som en skolepike fra sovjetiske tider.

For en fest, vær så snill å velge flørtende modeller med en asymmetrisk halsring eller gjennomsiktige innsatser.

En kort brun kjole i seg selv ser veldig lakonisk ut. Men i denne enkelheten ligger både nåde og eleganse. Brun mini-kjole anbefales å leve opp med prangende, stilige tilbehør som er helt kontrastfarge. Et belte med lyst skinn, store øredobber eller et kjede, en uvanlig veske - et par slike detaljer vil gjøre bildet gjennomtenkt og minneverdig.

En forretningskjole med et beskåret skjørt skal være så enkelt som mulig og lukkes øverst.

kombinasjoner

Med svart

Sort og brun er ganske mørke og mørke farger, så denne kombinasjonen blir ikke oppfattet veldig bra. Mørk brun antrekk er god for en arbeidsdag, men noen ganger egnet til en festlig kveld. Beundrere av dette fargeparet kan anbefales å kombinere svart med en lys nyanse av brun, for eksempel med mørk beige, karamell eller terrakotta. Så kombinasjonen av farger blir mer kontrast og uttrykksfulle.

Det bør bemerkes at kombinasjonen av svart + brun elsket å bruke i sine samlinger av klær, Yves Saint Laurent.

Med hvit

Hvilke foreninger har du i kombinasjon med brunt og hvitt? Sikkert noe appetittvekkende: iskrem med sjokoladesirup, kaffe med kremaktig crema, sjokoladekake med krem, etc. Så, kombinasjonen av brun + hvit ser veldig "velsmakende" ut.

Generelt puster bildet i dette fargeskjemaet tillit og ro. Hvis denne kombinasjonen virker for kjedelig for deg, vær ikke redd for å fortynne den med tilbehør av lyse farger, for eksempel turkis eller crimson.

Med beige

Beige betraktes som en av sortene av brun, så sammen danner de et veldig harmonisk par. Kjole i brun og beige farge er flott for den kalde årstiden, når du vil ha så mye varme og komfort.

Basert på dette fargeparet, kan du lage et mykt, koselig bilde som vil se bra ut selv uten flekker av lyse flekker.

Hvis ensemblet i brune og beige toner virker for kjedelig, kan du fortynne det med gyldne ornamenter.

Med blå

Merkelig nok, men den "kalde" blåfargen og den "varme" brune kampen passer perfekt til hverandre. Kombinere disse to fargene i klær er det viktig å observere en og eneste regel: Jo lysere skyggen av brun, desto mørkere bør den brune tonen være. I motsatt retning gjelder denne regelen også: for en mørk brun kjole bør du velge tilbehør i en lyseblå farge. Forsøk med forskjellige nyanser for å finne den vakreste kombinasjonen.

Med rødt

Tilstedeværelsen av brune og røde på samme tid i klær kan virke som en veldig merkelig, uberettiget beslutning. Faktisk, hvis du velger de riktige nyanser i dette fargeparet, kan du lage et svært uvanlig, minneverdig bilde.

Den røde fargen går bra med myke, lyse nyanser av brun, for eksempel beige eller kaffe med melk. Samtidig bør de røde elementene ikke være for lyse, det er bedre å holde seg til mørke, dempet nyanser, for eksempel vin.

Med gul

Hvis du ser nøye på fargepaletten, vil du se at gul og brun er naboen. Dette betyr at de er nært i sine egenskaper og passer godt sammen. Kombinasjonen av disse to fargene ser veldig sommerlignende ut, selv om solfylte, gule toner er til stede i antrekket til et minimum. I et par farger med gul ser godt ut både lyse og mørke nyanser av brun. Når det gjelder den gule fargen, kan du trygt eksperimentere med hele paletten av nyanser: fra lys sitron til sennep.

Med grønn

Brun og grønn er den mest naturlige kombinasjonen som naturen selv har gitt oss. Gresset vokser på bakken, løvverk grener er bare de første foreningene som kommer til tankene ved omtale av et gitt fargepar. Et antrekk i et brunt-grønt fargevalg kan ikke se trangt ut, det ser alltid ut som et veldig edelt. Sann, i et slikt ensemble dominerer grønn mest.

Du kan hente tilbehør av forskjellige nyanser av grønt til en brun kjole, inkludert sjeldne og uvanlige, for eksempel oliven, smaragd, bar, etc.

variasjoner

Med dyrutskrift

Animal print kjoler nesten hver mote sesong vender tilbake til catwalks og butikk hyller. Den største kjærligheten til designere og fashionistas har, selvfølgelig, leoparddesign.

Kjole med leopardutskrift er et våpen som hjelper hver jente til å bli en ekte forfører. For et mindre fengende, men likevel sanselig bilde, kan du velge et antrekk der leopardmønsteret bare er fragmentert. Les mer i artikkelen om leopard kjoler.

Lær og ruskind

En kjole laget av lær (naturlig eller kunstig) er en ganske dristig beslutning. Ikke hver jente tør å kle seg i skinntøy, da det sikkert vil tiltrekke seg andre. Brun lærkjole skal ikke være lang, maksimum - til midten av kneet. Det er bedre hvis kjolen er smal og understreker elegansen til figuren.

Et alternativ til denne kjole - suede outfit. På grunn av de spesielle egenskapene til tekstur av materialet, ser jenta i suede kjole ikke så aggressiv ut, bildet er mykere.

Guipure, blonder

En brun kjole laget av guipure er et alternativ å gå ut. Lang eller kort, med et fullt skjørt eller stramt - denne kjole ser alltid elegant ut. Brune guipure kjoler er elsket av modne kvinner, men også unge jenter i en slik kjole vil se bra ut hvis du velger riktig stil.

Unge damer bør se på modeller med et mykt skjørt eller kjoler, tettsittende figur.

Polka prikker

Polka-dot kjoler var spesielt populære i midten av forrige århundre - våre bestemødre hadde dem med glede. Den brune kjole i hvite erter er en ekte klassiker av tiden.

I dag, klær med et slikt mønster i noe kopierer mote de siste årene, så de er knyttet til retro stil. Å føle seg som en jente fra filmene på den tiden, må du velge modeller med en full skjørt til knærne og muligens en lommelyktmuff.

Brown polka-dot kjole ble spesielt populær etter utgivelsen av filmen "Pretty Woman", hvor heltinnen Julia Roberts var veldig feminin og elegant.

Med ermer

Brun kjole med ermer, som regel, fungerer som en variant av varme klær for høst-vintersesongen. Denne oppvarmede kjole laget av ull eller annet tett materiale er den beste måten å forbli feminin, selv i kaldt vær.

Men når det gjelder en tomgangshendelse, er det bedre å gi preferanse til andre materialer. Elegante kjoler med lange guipure ermer er populære. Asymmetriske modeller med bare en hylse ser originale ut.

tights

Hvilke tights å velge for en brun kjole avhenger av skyggen av kjole. Hvis kjole er lysebrun, er det verdt å holde seg på mørke strømpebukser - sjokolade eller til og med svart. Med en mørk brun kjole er det bedre å bære lyse strømpebukser, for eksempel beige eller melkaktig nyanse. Mønstrede strømpebukser vil effektivt se ut med en kort kjole med et enkelt kutt.

Tynne kroppsbelter er allsidige og passer nesten ethvert bilde.

Ikke glem de lyse aksentene: Smaragdgrønne, oransje eller maroon panty slanger er perfekte for en brunfarget kjole for jenter med et snev av sjokkerende.

Sko, sko

En monokromatisk brun kjole er en utmerket anledning til å vise frem dine vakreste sko. Svarte sko er selvfølgelig nesten alltid passende, men høyhælede sko med leopardmønster eller turkise sandaler med brun kjole vil se mye mer interessant ut. Sandaler og sandaler er et alternativ for lyse sommeren antrekk. Hvis en høytidelig hendelse oppstår i kaldt vær - fullfør settet med sko med lukket nese eller elegante støvler.

Sko i kontrastfarger er et flott tillegg.

Tilbehør og smykker

Når du velger tilbehør for en brun kjole, er det viktigste å følge prinsippet om kontrast. For en mørk kjole må du ha lette smykker og omvendt.

Alle nyanser av gull vil se bra ut med et brunt antrekk, så du kan enkelt sette på favorittgull øredobber eller armbånd. Ornamenter laget av steiner, som turkis eller koraller, passer godt til en brun kjole. Lærbelt og lommebok håndveske vil være den endelige berøring.

Ikke glem at komplekse designer kjoler er selvforsynende. Ikke overbelast bildet med detaljer.

Sminke opp

Stylister tilbyr flere sminkealternativer for en brun kjole. Ofte velger jentene nøytrale løsninger: sminke i brune, beige eller gyldne toner.

De som liker lyse aksenter kan anbefale kontrasterende nyanser, for eksempel turkis eller rosa. Fargede skygger og eyeliner legger ikke bare vekt på øynene, men også oppdatere bildet som helhet. Hvis du foretrekker sminke i nøytrale toner, sørg for å gjøre minst en liten vekt på leppene.

manikyr

Når du velger farge på neglelakk til brun kjole, skal du følge de samme prinsippene som når du lager sminke. Hvis du foretrekker en streng klassiker, så stopp på manikyret i beige-brune toner. For å skape et mer ekstravagant utseende, velg lakk lyse, mettede farger, for eksempel skarlagen eller oransje. Kan ikke bestemme? Klassisk jakke passer helt til noe antrekk.

kommentarer
 1. Speedwell
  16.01.2016

  Jeg elsker brune kjoler. Mine øyne er gråblå, men fargen er veldig)

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner