Farger av kjoler

Oransje kjole - for et lyst bilde

Oransje kjole - for et lyst bilde

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Fargefunksjoner
 2. Hvem passer?
 3. lengde
 4. Spektakulære kombinasjoner
 5. Hva skal jeg ha med: Vi velger tilbehør
 6. Hvilke sko passer?
 7. Smink tips

I de fleste tilfeller består vår garderobe av et sett av grunnleggende ting. Disse tingene er ofte ikke så forskjellige i fargeskjemaet. Denne tilnærmingen gjør kvinnenes garderobe litt kjedelig og til og med kjedelig. I denne situasjonen er den eneste anbefalingen fra kjente stylister å fortynne garderoben din med lyse farger umiddelbart. Til å begynne med, prøv noen til å endre dine egne stereotyper i søket etter en annen nyhet. For eksempel, når du kjøper en ny kjole til en festlig begivenhet, velger du en saftig oransje farge, og ikke den vanlige svart eller grå. I tillegg hevder psykologer i en stemme at den oransje farge øker selvtillit og gir tillit.

Fargefunksjoner

La oss ta en nærmere titt på hvilke funksjoner den oransje fargen har. Ifølge Ittens fargesirkel (alle designere bruker den til riktig kombinasjon av farger) oransje er en sekundær farge, en slags symbiose av de to primære farger - gul og rød. Fra hver absorberer han noe nyttig. Som et resultat får vi fra en dråpe oransje farge - en byrde på livskraft og godt humør, fra en vakker og velvalgt oransje kjole - en kraftig del av et antidepressivt middel! Ned med kjedsomhet og dysterhet, og lenge leve energi og kreativitet.

Ditt valg var på en oransje kjole, noe som betyr at du er en aktiv, åpen og optimistisk person. Blant annet bidrar oransje til å frigjøre kreativiteten. Men ikke glem følelsesforholdet. Energetisk mettet farge krever litt innsats ved valg av tilbehør og valg av fargekombinasjoner.

Hvem passer?

Oransje og nyanser er varme farger. Den er ideell for vår og farge typer. Jenter og kvinner med fregnet hud kan trygt velge en oransje kjole. Også denne farge vil favorisere alle fordelene til eierne av en jevn gyldenbrun.

Det er en stereotype at kvinner med rettferdig hud ikke skal bruke oransje. Eminente designere har lenge nektet dette faktum. Det er ikke det første året at de vakre eierne av hvithudet hud elegant går langs podiet, og viser de mest varierte nyanser av oransje. Samtidig ser de utrolige ut.

lengde

lenge

Velg lengden på kjolen basert på karakteristikken i figuren din. Mistresses av asthenic kroppsbygning kan trygt kjøpe en lang oransje kjole. Det vil gunstig understreke den elegante raffinerte silhuetten. Et uovertruffen valg for høyt samfunnsfesten og rødt teppe.

midi

Hvis kleskoden på jobb, unntatt svart og hvitt alternativer, tillater andre farger, kan du velge å velge en oransje kjole med en montert silhouette av middels lengde. Spesielt godt, dette alternativet ser på kvinner med timeglassfigurer. Klær i en oransje midi kjole med en hvit eller svart blazer for et uformelt utseende. Samtidig anerkjenner de rundt deg intuitivt en optimistisk personlighet i deg, full av entusiasme og munterhet.

mini

En kort oransje kjole er egnet for kvinner som ønsker å få alt på en gang. I utgangspunktet uttrykker fargen seg selv ditt ønske om å være synlig. Bevisst kort lengde igjen bekrefter dette. Blonder vil legge til femininitet til bildet.

Mini rett kutt - et flott alternativ for jenter med rektangulær form.Suksessfullt vektlegger kvinners bein og tillater ikke å fange mangel på midje. Men det vil gi en mulighet til å skinne på en fest og være sentrum for universell oppmerksomhet. Fordelvis kombinere oransje med ekstra farger, og deretter er suksess i rekkene til det mannlige publikum garantert.

Spektakulære kombinasjoner

Oransje fargen er veldig lys. Fargekombinasjoner bidrar til å skape en spektakulær braz. Vurder de mest populære alternativene.

Med hvit

Oransje, som enhver annen sekundær farge, går bra med en achromatisk farge: svart, hvit og grå. Et eksempel på et veletablert fargesamarbeid er en oransje kjole i hvite erter, laget i retrostil. En liten hvit lommetørkle eller tøfler knyttet rundt nakken eller armen, vil hjelpe til med å støtte bildet. Den hvite grensen og noen andre dekorative elementer (for eksempel en hvit krage) ser ganske kortfattet ut på den "saftige" kjole. Hvit farge symboliserer renhet og uskyld, og selv i små doser gir bildet litt romantikk.

Kjoler med en gradient som jevnt forandrer seg fra oransje til hvitt, ser imponerende ut.

Ekstra tilbehør i form av en hvit, brettet hue og flere armbånd av samme farge vil legge sjarm til enhver kvinne, den ufullstendige smaken hennes blir lagt vekt på igjen.

Med svart

Spreng av svart på en lyst oransje kjole kan være (med en lett hånd av designere) i form av fasjonable geometriske former, ulike intrikate mønstre, asymmetriske elementer. Med svart er det nesten umulig å overdrive det, og dets universalitet er kjent for hver fashionista.

Svart er elsket av mange kvinner for å gi den en slank figur. De mystiske egenskapene til denne fargen er kjent for folk fra antikken. Med svarte flekker blir et visst mysterium og mysterium lagt til bildet. Nyanser av denne fargen kalles grå. I det glade ensemblet vil de også bli perfekt kombinert med den grunnleggende oransje tonen.

Med grå

Grå, men en nøytral farge, er fortsatt bedre hvis det er en liten mengde av det på kjolen.

Grå er ideell, for eksempel i form av lett blonder som rammer en krage. Separate elementer av et fasjonabelt ensemble i form av en grå jakke, veske eller tøfler, noe nøytraliserer og beroliger den skrikende grunnskyggen. Så, hvis du er redd for å overdrive det med lysstyrke, fortynn bildet med en ekstra grå ting. En slik fargekombinasjon er egnet for arbeid og for publisering.

Med blå

Det er bevist at en av de mest vellykkede og harmoniske er kombinasjonen av oransje og blå. Tilsynelatende bruker designere ofte denne blandingen i sine samlinger: en oransje kjole med en blå lukt, et belte, en trykk, ermer, en kant og andre elementer i denne skyggen.

En slik fusjon er et vinn-vinn-alternativ for både designere og kunder av disse produktene. Populariteten til denne kombinasjonen er på grunn av det faktum at begge farger avgir hverandre gunstig.

Trippel fargekombinasjoner

De mest modige designere og stylister anser komplekse kombinasjoner av tre eller flere farger i klær. Triad av nyanser, bestående av oransje, "grønn eple" og lyseblå er designet for de mest fryktløse og ekstraordinære personligheter. Kombiner lyse grønne sko og tilbehør i fargen på "sommerhimmelen" mot bakgrunnen av en skrikende oransje kjole.

Oppmerksomhet, slike variasjoner lykkes for en ung, kreativ jente, i stand til liten galskap!

En lignende trippel, men fortsatt mer avslappet og balansert i fargemetningskombinasjon av lysebrun, "mørk sjokolade" mot bakgrunnen av saftig mandarin. Husk hvor deilig en mandarin ser ut i sjokolade, og vær så snill å velge denne komplekse kombinasjonen. Legg på sko med en kostbar sjokoladefarge i kombinasjon med en lysebrun sommerfrakke eller cardigan, og du er fullt forberedt på romantiske kveldsturer i selskap med en elsket mann.

Hva skal jeg ha med: Vi velger tilbehør

Den oransje kjole er perfekt kombinert med gullsmykker, da fargene på gull også har en lignende varm nyanse. Sølv her vil være overflødig. Om sommeren er det mulig å kombinere gullbelagte klokker og hvite armbånd. Bildet blir øyeblikkelig unikt.

Hollywood divas elsker å kombinere saftige nyanser av oransje med tilbehør som har brun, turkis eller beige farge, de liker å leke med leopard utskrifter. Og med rette, fordi dette alternativet ser veldig glamorøst ut.

Hvilke sko passer?

Riktig valgte sko fullstendig fullfører bildet. Men upassende sko vil enkelt ødelegge all din innsats. En av de første kravene til en sko er dens relevans. På kontoret er det ikke noe poeng å sette på en 12-centimeter hæl, og så stomping på dem mellom bordene. Gait skal være lett, avslappet, som din oransje kjole.

Hvis du vet at du må tilbringe hele dagen "på føttene", plukk opp behagelige sko av høy kvalitet fra mykt skinn med en liten hæl. Å gå til en klubb eller fest, plattformen og høye hæler vil være, mer enn noensinne, forresten. Det er ingen mening om en oransje kjole å plukke opp sko tone-på-tone, ellers får vi spiselig frukt, i stedet for en soaring diva. Hvis det er vanskelig for deg å bestemme alternativene, må du stoppe ditt valg på sko med en kroppsskygge som passer for alle anledninger. En annen fordel med disse skoene er at de forlenger visuelt bena, noe som gjør dem uendelige.

Smink tips

Fokuser på leppene dine, velg leppestift av en identisk nyanse med den valgte tonen i kjolen. Øyne skal ikke lastes med skygger. Nok til å male over øyenvipper med voluminøs mørk brun mascara. To tilnærminger vil oppnå effekten av falske øyenvipper.

Nå som bildet ditt er 100 prosent fullført, vil din egen unike ikke forlate deg hele dagen. Og dessuten er en oransje kjole i stand til å dele med glede og godt humør med andre, og du trenger ikke lenger å tisse inn i dyster ansikter.

kommentarer
 1. Galina
  24.12.2015

  Kjole som en oransje! Veldig oppløftende. Selvfølgelig er denne fargen bare hensiktsmessig bare om sommeren.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner