Farger av kjoler

Peach kjole - for et forsiktig utseende

Peach kjole - for et forsiktig utseende

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvem passer?
 2. lengde
 3. Med ermet
 4. kosete
 5. Lacy
 6. Fargekombinasjoner
 7. Hva skal jeg ha på deg?
 8. tilbehør
 9. sko
 10. Sminke opp
 11. manikyr

En slik pastellfarve som fersken er feminin og delikat, derfor er kjoler i denne tonen krevd av fashionistas. Men mange tror at å kombinere en slik kjole med andre ting og tilbehør er ganske vanskelig. La oss finne ut hvem kjolen i denne skyggen går til, med hvilke farger den kan kombineres og hvordan du velger vellykket tilbehør for det.

Hvem passer?

Ferskenfargen er ganske myk, så det vil være i harmoni med både den mørke hudfarge og blek hud. Så antrekket i ferskenton vil passe til en kvinne med hvilken som helst hudfarge. Saken er bare i riktig valg av undertonen.

Imidlertid er en ferskenkjole med en perle skygge egnet for meget lys og for solbrun hud, noe som bidrar til å skape et lett mystisk bilde.

Kjole i ferskenfarge med vekt på laks og terrakotta beige tone kalles også universell, da den passer for ulike arrangementer og for jenter med helt utseende.

I en slik kjole vil både en ung dame og en moden dame kunne lage et forsiktig og veldig romantisk bilde.

lengde

Kombinasjonen av en ferskenkjole med andre detaljer på klær og diverse tilbehør vil bli bestemt av skyggen av antrekket, og dens stil og stoffet som den er laget av.

Lang til gulvet

En lang kjole i ferskenfarger vil ha det mest spektakulære utseendet dersom det sys av flytende stoff, eller omvendt av et tilstrekkelig tett materiale som danner en overflod av raffinerte folder.

Hvis du trenger et antrekk for en festlig begivenhet, så er det kjole av fersken, lengden på gulvet vil bidra til å føles som en dronning. Den luftige fersken kjole laget av chiffon med draperier vil gjøre bildet ditt både sofistikert og luksuriøst.

Hvis fersken kjole er gulvlengde med elementer av broderi eller blonder innlegg, bør smykker brukes til et minimum, for eksempel å være begrenset til øredobber.

midi

Fersken outfit av chiffon med middels lengde kan settes på et romantisk møte, og kan bli grunnlaget for et bilde for en avgangsfest eller til og med et bryllup. Silkekjole med middels lengde i ferskenfarge er perfekt for å gå til en utstilling eller til teatret.

Hvis du velger en modell av en slik kjole laget av plissert stoff, kan du understreke elegansen av figuren din. Kombiner en lignende kjole med stiletthæl og tilbehør av enten en lignende tone eller en lysere farge.

kort

Modeller av ferskenutstyr med kort lengde er gode for hverdagsbruk. De kan bæres med en blå denimjakke og sandaler eller ankel støvler.

Hvis du legger til en kjole med minikjørt i ferskenton med kardong eller jakke, og velger diskret tilbehør til dette, får du et bilde som passer for vennlige møter og på kontoret.

Med ermet

Ta hensyn til formålet med kjolen, kan hylsen være helt fraværende eller være representert i forskjellige lengder. Kjole i fersken kan begrenses til både elegante stropper og blonder, samt flytende lange ermer fra samme luftige stoff som kjolen selv.

Den uformelle versjonen av en ferskenkjole laget av tykt stoff kan presenteres med modeller med ermer длиной lang eller med lange ermer.

kosete

Modeller av fersken kjoler med A-silhuett bidrar til å visuelt lengre beina.

Ofte er frodige kjoler i fersken valgt for viktige hendelser, for eksempel bryllup eller proms. I dette tilfellet kan et fluffy skjørt av en ferskenkjole laget av tyll, chiffon og andre stoffer være både i gulv og middels lengde. Dekorere slike kjoler er vanligvis representert av blonder, perler, rhinestones.

Lacy

Peach kjole med blonder ser øm og uvanlig romantisk. Slike kjoler presenteres som monterte korte modeller, samt kjoler med lange skjørt som faller til gulvet.

Disse kjoler krever minst smykker og diskret sminke med vekt på øynene.

Lett, lys skygge

Blek fersken kjole er best egnet for jenter med en gylden hudtone.

En kjole med en rosa nyanse vil se kult og varm samtidig. Dette vil bidra til å skape et balansert og veldig rolig bilde. Men, hvis du legger til et ferskenutstyr med paljetter eller rhinestones, vil du få et spektakulært utseende for en kveldshendelse.

Fargekombinasjoner

Ferskenfarger har en tendens til å understreke eleganse og femininitet, spesielt hvis du velger vellykkede følgesvenner for dem. Pastellfarger vil forvandle en ferskenkjole til luftig og myk, og lyse vil gjøre den stilig og uttrykksdyktig.

La oss ta en nærmere titt, med hvilke ekstra farger og nyanser en fersken kjole vil se spesielt vellykket ut.

Med svart

Tillegget av en ferskenkjole med en liten mengde svart er et klassisk alternativ og et vinn-vinn-trinn. Så du kan trygt kjøpe laconic svart tilbehør til din kjole av fersken skygge.

Med rosa

Kombinasjonen av mild ferskenfarge og varm rosa farge går til mørkhårte jenter med lett hår. Disse nyanser anbefales for å utfylle okker- og karamelltoner av tilbehør.

Også veldig vellykket kombinere en lys ferskenfarge med korall og laks nyanser av rosa, spesielt hvis jentas hår er rødt eller brunt.

Til klærens oransje-ferskenklor anbefales det å legge til tilbehør i mørkrosa eller rosa-brun farge, og til en lys ferskenfarge - en delikat rosa eller fuchsia-nyanse.

Med hvit

En slik kombinasjon er tillatt, men uten lyse tillegg har den et litt kjedelig utseende.

Hvis målet ditt er å skape et diskret utseende, kan du enkelt kombinere en ferskenutstyr med hvit jakke, hvite sko og hvite dekorasjoner.

Med beige

Ferskenskyggen ser harmonisk ut med en beige skala. Spesielt til fersken kjole passer melkeaktig tone, fargen på bakt melk, samt kjøttfarge. De kan suppleres med hvit, mynte, blå eller grå for å gjøre bildet komplett og ekspressivt.

Med brunt

Denne kombinasjonen anses som en av de mest vellykkede. Den er spesielt egnet for mørkhårede mørkhårte jenter. Jo lettere ferskentonen blir og jo mørkere vil du hente en brun følgesvenn til den, jo mer kontrast og uttrykksfulle kombinasjon vil du få til slutt.

Med andre pastelltoner

Kombinasjonen av fersken og mynte nyanser vil bidra til å skape en frisk sommer utseende.

Du kan bære en kort, luftig kjole med ferskenfarge med innsatser eller med en blazer, en cardigan i mintfarge, som utfyller dette antrekket med melke sandaler eller sko.

Skyggen av fersken og blå er perfekt kombinert, men for en slik kombinasjon av kjole er det viktig å velge nøytrale tilbehør, for eksempel i beige farge.

En av de harmoniske alliansene i nyanser kan også kalles en kombinasjon av ferskenskygge og grå.

For at et slikt ensemble ikke skal ha et falmet utseende, bør fersken på kjole være lys nok. Sko i dette tilfellet er å velge en kjøttfarget, og en jakke eller pose - grå.

Med lyse farger

Tangerine, burgunder, lyse lilla, smaragd, indigo anses å være vellykkede lyse og uttrykksfulle følgesvenner til ferskentonen.

Å velge oransje sko og en pose til en ferskenkjole, kan du gå til en restaurant til middag, og en kombinasjon av fersken og grønt passer for en romantisk spasertur.

Hva skal jeg ha på deg?

 • Ferskenfarget antrekk er vellykket kombinert med ting og tilbehør i slike klassiske farger som hvit, svart, grå. Også en universell løsning for en ferskenkjole kalt oransje og brunt spekter.
 • Hvis du liker eksperimenter, utfyller du ferskenutstyret med et belte, veske eller sko i smaragd, gul, rød eller lilla.
 • I tilfelle av en myk ferskenfargede kjole ville altfor stort tilbehør være et dårlig valg. Håndveske for et slikt antrekk bør være medium i størrelse. Velg en modell som er hengt på albuen eller holdt i hendene.

tilbehør

Klassiske gull- og sølvsmykker passer perfekt sammen med ferskenfargetrekk.

Hvis kjole er en monokromatisk fargefarge, er det akseptabelt å bruke lyse kostyme smykker, der det er elementer av grønt, korall, gul, brun, blå eller lilla. Vellykket vil være tillegg av en fersken anbudsdrakt med turkise ornamenter.

Du kan velge tredekorasjoner for den rike ferskenskyggen av kjole, hvis du selvfølgelig liker etnisk stil. Hvis du planlegger å ha på seg en kveldskjole i fersken, kan du legge den med produkter med perlemor eller en perlekjerne.

sko

Velg sko med en liten hæl for en kort kjole i ferskentoner og flate sko til en kjole på gulvet. Sandaler, ballettflater eller sandaler, støvlene er fantastisk kombinert med en ferskenkjole.

Svarte sko til dette antrekket anses ikke som veldig passende. Beige, koraller, blå eller mynte sko ville være et bedre valg. Hvis du vil ha noe mørkt og kontrasterende, kan du velge mørkblå ballettflater eller ankel støvler.

Et godt alternativ for en festlig begivenhet vil være en kombinasjon av en ferskenkjole med metallisk skygge sko - kobber, gull eller sølv. Det er bare viktig å velge smykker for å matche tonen og legge til flimmer i sminke.

Sminke opp

Valget av sminke for ferskenutstyr vil bli bestemt av hvor du planla å gå i denne kjole.

For et bryllup eller kontor vil lyst sminke være upassende, men for en fest, tvert imot, passer ikke blek sminke ikke.

Finn først om ferskenskjolen har en varm eller kald fargepalett. Med en kul kjole, bør leppestiften også være kald, for eksempel korall eller rosa. I dette tilfellet kan øynene være farget med sølvbrune eller sølvfarger.

For ferskentoner med et varmt utvalg, plukk opp nyanser av brun eller gylden farge. Fersken leppestift passer for denne kjole, men det er bedre å erstatte det med glitter. Du kan legge til lysstyrke for sminke i grønne eller blå nyanser, og jenter med brune øyne kan prøve å sminke øyelokkene med lilla skygger.

Svart eyeliner er kombinert med en ferskenkjole med rik tone, og hvis antrekket er veldig lett, vil slike øyne skille seg ut for mye. For myk og myk sminke, bruk en brun eyeliner. Disse samme tipsene kan brukes til valg av kropper.

Selv om fersken ikke er dårlig kombinert med rosa, men overdreven bruk av rosa i sminke kan gjøre bildet ditt inharmonious. Det anbefales ikke å velge rosa nyanser, rosa rødme og rosa leppestift til fersken sammen med.

manikyr

En universell versjon av manikyr for ferskenutstyr antas klassisk fransk. Alternativt kan neglene være dekket med rosa, blått, lilla, brunt eller beige lakk, men tonen i hver av dem skal være pastell.

Hvis tilbehørene har lyse aksenter, kan manikyret gjøres i samme farge, for eksempel i oransje, fiolett eller lyseblå.

kommentarer
 1. Maria
  23.01.2016

  Å være som en fersken er flott! Lekkert kjole av en delikat nyanse.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner