Farger av kjoler

Rosa kjole - for et feminint utseende

Rosa kjole - for et feminint utseende

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvem passer?
 2. Lengdefunksjoner
 3. Populære modeller og stiler
 4. nyanse
 5. Stjernebilder
 6. Hva å bære
 7. Sminke opp

Rosa farge er ømhet, sensualitet og romantikk. Den ligger på slutten av nyanser av den lysrøde raden. I sammenligning med rødt er rosa dynamisk, livlig, men ikke aggressiv. Han vil aldri gå ut av stil.

Hvem passer?

I mange århundrer har kvinner gitt preferanse til rosa i garderoben deres, til tross for stereotypisk oppfatning at rosa er ment utelukkende for ung alder og blondiner.

Det er mange nyanser av rosa, så nesten enhver kvinne kan velge en kjole - en blonde, en brunette og en brunhåret kvinne. Videre, hvis du velger riktig nyanse, vil ansiktet se friskt og ungt ut. Positive følelser er garantert.

Den eneste ulempen - fargen er visuelt litt full. Selv om det for noen er dette en fordel.

Og hvis du vil ha en slik kjole, men igjen stereotypen forstyrrer, ikke bruk en ren rosa stil med en overflod av frills og ruches og velg lengde på knelengden.

Lengdefunksjoner

Lang til gulvet

En lang kjole på gulvet ser utrolig vakker, sensuell og elegant ut. Dette er kvelden bildet. Derfor vil forskjellige innlegg av rhinestones se bra ut. Fargetone kan være både lyst og forsiktig

midi

En midi-kjole vil utstråle raffinement hvis du har en svart jakke på toppen av den (en kappe vil gjøre). Sko (svart eller beige) gir en slutt og fullstendighet. Denne bue trenger ikke ekstra aksenter (øredobber, halskjeder).

kort

Mini kjoler passer for en cocktail. De suppleres med dikkedarer eller draperier, de kan nøyaktig gjenta tallet til eieren, og legger dermed vekt på metning av bildet.

Tilbehør er valgt kontrasterende. Eller du kan dekorere brettet med perler eller paljetter.

Populære modeller og stiler

Asymmetrisk på en skulder

Denne modellen passer ikke bare for fester og turer til klubben. I den rosa versjonen av kjolen passer de til tepper.

kosete

Korsett i en tandem med et mykt skjørt lage et bilde hvorfra et eventyr puster. Dette alternativet er bra for et bryllup og en kveldshendelse.

Kappe kjole

Og i den rosa versjonen er det stiler for kontoret, strenge og konsise. Den foretrukne skyggen - te rose eller isete-rosa. Til tross for det uvanlige, tillater mange bedrifter kvinner seg et slikt bilde og ser nydelig ut.

Montert stil med lange ermer, kanskje til og med litt flared. 80-tallet blåser fra ham, men dette bildet er fascinerende med enkelhet og ro. Ved å komplettere den med en perle av perler og svarte sko med hæler, får vi et utrolig feminint og elegant utseende.

Med ermer

Kjolen med rosa farge med ermer passer for hverdagen i varm tid, og med lange ermer er det behagelig når det er kult ute.

Men den høytidelige versjonen er ikke utelukket. For eksempel, på Cannes Film Festival, viste Jane Fonda en myk rosa kjole på gulvet med lang ermet. Som dekorasjon ser du bare øredobber og dråpeformede sølvflekker.

Den monterte, bomullsunderlaget ser bra ut med на ermer. Perfekt V-hals eller rund hals.

Ermer kan gjemme feil, for eksempel små skuldre. For kveldsklær fungerer de som et eget smykke.

Lacy

Kantkjole er den mest ettertraktede modellen. Rosa selv er delikat, og blonder gjør kjolen utrolig luftig og lett.

Lang, fluffy, litt flared - de er på toppen av populariteten.

strikket

Strikket kjole ser attraktiv og vakker ut når det er åpent innsats i den. Hvis den er laget av varmt garn, så er dette alternativet egnet for kontoret, det er godt i vintersesongen. Kjolen vil være myk, mild, varm i kaldt vær.

En strikket kjole laget av tynne bomullstråder passer til sommeren.

Spektakulære kombinasjoner

Med hvit

Tandemet av rosa og hvitt kan kalles vellykket. Hvit er bra i tilbehør.

Kast en hvit jakke, utfyll bildet med et hvitt armbånd eller en streng perler. Løk vil utstråle positiv, letthet og munterhet.

Med svart

Svart og rosa er en klassisk kombinasjon. Sort gjør en lys farge aksent og gir livet til bildet. Den svarte stroppen eller båndet vil være den lille vridningen som ofte er så nødvendig for å få bildet til å se komplett.

Med grå

Grå er veldig vakker med en pastell nyanse av rosa. Denne kombinasjonen passer for den kalde årstiden. Et fantastisk ensemble til vinteren vil være en rosa kjole, grå cardigan og støvler. Bildet blir svakt og kvinnelig.

Med blå

Kombinasjonen av blått og rosa er egnet for naturens kreative. Det tiltrekker seg oppmerksomhet. Rosa kompletterer imidlertid det blå. Kombinasjonen gjelder for ung alder, bare i dette tilfellet rosa skal være lyse og rike. Lyserød legger til en ny berøring.

Med blå

Dette er en kombinasjon for aktive jenter. Blå er bra i sko, vesker, smykker. Du kan legge til et miniatyr belte for å matche bildet.

Med rødt

Rosa med rødt ser litt aggressiv ut. Derfor, viktigst, et godt valg av røde fargetoner. Røde tilbehør understreker vitaliteten og åpenheten i naturen.

Med beige

Beige sko, en pose og et skjerf rundt nakken ser elegant og stilig ut. Smykker til dette bildet kan være fargen på gull.

Med grønn

Grønn kan brukes i tilbehør. Sandaler, lyse clutch, smykker - bildet vil spille positivt om våren. Og du kan bære en regnfrakk eller jakke lysegrønn.

Med gul

Gul og rosa - en kombinasjon ikke for beskjeden natur. Bøyen viser seg ekstremt lys, strålende og ikke hver jente vil bestemme seg for det. Kaldrosa og lysegul anbefales ikke. Deres harmoniske kulde nyanser.

Med lilla

Violett nyanse bør være kald og seire over rosenhet. Kombinasjonen er ideell for kontor og for turgåing.

Med lilla

Lilac og rosa er utførelsen av lysstyrke. Hvis nyanser er pastell og øm, lager de et bilde fullt av romantikk.

nyanse

Lett, lett

Til den delikate nyansen kan tilskrives blek lilla og laks. Dette er romantikk og avslapning, som vil blåse fra deg i kjoler av slike blomster.

Lyserøde nyanser eksklusivt for de unge. Derfor anbefaler vi ikke kvinner å ha på seg en kjole av denne fargen. En lys rosa kjole er perfekt for en blonde. Men det er ikke egnet for forretningsmøter og går på jobb.

Skitne rosa nyanser ofte referert til som lys. Denne nyansen passer for nesten alle, den er universell og perfekt utfyller bildet av en kvinne i alle aldre.

Lys mørk

Amaranth-fargetone er også lyst og mettet. Kjenn amaranth farge designet for en sterk og dominerende natur. Hvis du er en bedriftskvinne, så er dette fargen din.

En annen representant for en lys skygge er fuchsia. Farge, iøynefallende. Klærne er ment for helligdager, enn for daglig bruk. Fargetone er alltid på mote, men ikke alt. Fremhever skjønnhet brunettes. Jenter med lysebrunt hår må gjøre litt lys sminke og bare da ha på seg en slik kjole.Blondiner anbefales ikke. Han er for lys for dem. De trenger mer dårlige nyanser.

Flamingo-skyggen passer til blondiner og brunehårede kvinner.

En lys skygge av rosa er krøllete (magenta). Han er eksplosiv, glitrende, sensuell og romantisk. Derfor er den crimson kjole egnet for alderen 18 og den som er over 50. Den crimson kjole er universell. I en kjole av denne fargen kan du gå på jobb, forretningsmøte, fest. Det er for ferier og for hverdagen. Det kan gjøres av nesten alt materiale.

Cowberry ser veldig rik og edel ut.

Stjernebilder

Mange stjerner foretrekker å ha på seg rosa antrekk. Paris Hilton er en favorittfarge. Han er ikke fremmed for Sandra Bullock og spektakulær blond Cameron Diaz. Stjerner utstråler ungdom og femininitet.

Hva å bære

Uansett hvilken kjole du velger: fluffy eller med flytende silhuett som passer i midjen, vil du bli pakket inn i nåde og adel. Tillegg er sko, kontrast eller å matche med. Smykker - av gull, sølv eller perler. Men om alt mer detaljert.

tilbehør

Hvis du skal feste, vil en lys crimson kjole, en høy kontrastplattform, en liten clutch gjøre deg til en stjerne av arrangementet.

Kjole passer perfekt med gulltilbehør. Dette gjelder spesielt for skyggen av blekrosa.

Generelt er valget av denne delen av toalettet diktert på tidspunktet på dagen. Casual bue antar øredobber av liten størrelse. Hvis de er med steiner, så er det bedre at de er gjennomsiktige. Kjekke kjeder og små anheng.

Kveldsutseende krever lyse aksenter. Derfor ville den riktige avgjørelsen være valget mellom massive armbånd, ringer eller massive halskjeder.

Uansett bilde, vil universell dekorasjon være perle. De vil gi ømhet og konsistens.

Tilbehør kan være i kontrastfarger, for eksempel svart armbånd, belte og clutch. Fargen på beige, te rose og lilla er også interessant.

Når du velger smykker, vær oppmerksom på hvilket materiale den rosa kjole er laget av. Tett stoff krever geometriske linjer og former, lettvekt - femininitet.

sko

Rosa farge er preget av både varme og kulde. Kombinasjonen foregår derfor på samme prinsipp: Kulden trenger kaldt (blå, lilla eller lilla), varm - varm (brun, beige). Å velge sko å kle på, ikke glem det. Sko og antrekk er to toner fra hverandre (skoene er mørkere).

Svarthælte sko vil legge til slimness og nåde. Mest av alt, de passer den dype rosa fargen på kjolen. Men ikke glem å fange samme fargekobling og tilbehør.

Sko grå og sølv, gylden toner ut av konkurranse og det er notert av designere. Det samme kan sies om hvite sko. Forresten, og den brune fargen på skoene, kommer alltid til en rosa kjole.

Når det gjelder modellene, er "båtene" klassikere, og de er vinn-vinn. Han vil gi femininitet, bildet blir elegant.

Hårnålen gir elegant, pomp og seksualitet. Det eneste negative er tretthet, som skyldes hælens høyde.

Rosa kjole med ballettsko er epitom av uformell stil, preget av komfort og brukervennlighet. Kvinnen i dem ser pen og luftig ut. Flytende stil og lett stoff vil være den riktige avgjørelsen. For å utfylle bildet legger du til en cardigan og en romslig pose.

Sminke opp

Rosa farge er lunefull og tolererer ikke busting. Overflød kan ødelegge alt, så du må være seriøs om å skape sminke for en rosa kjole. Lysstyrke, uhøflighet og aggresjon er uakseptabelt her.

Bruken av skygger av samme nyanse som antrekk er strengt forbudt. En blekrosa kjole og de samme skyggene gjør det til å se smertefullt ut. Hvis kjole tvert imot, en lys skygge, vil skyggene gi en klovnfarging.

Matte skygger er perfekte, uten et snev av glitter. Palett - sand eller beige.For rettferdige jenter er mascara og eyeliner brune.

En god effekt er gitt av perle og grå nyanser. Men unngå overdreven metning. Det samme kan sies for det blåaktige spekteret av nyanser (lilla, lavendel, blå). Den mørke paletten om dagen er helt ute av sted.

Hovedprinsippet for sminke er i dette tilfellet naturlighet. Bruk noe som understreker naturlig appell. Påfør et tonalt fundament av naturlig farge eller litt mørkere enn hudfarge. Lys ansikt og rosa kjole er inkompatible. Kjole vil gi et usunt utseende til huden.

Fargen på rødme anbefales gull eller fersken. De skal være lyse og luftige og ikke se ut som et lyspunkt av maling på kinnene og kinnene. Dette gjelder spesielt for den lyse og mørkerosa.

Bright brunette kan fokusere på leppene - plomme, burgunder. Peach kjole krever nyanser av brun, gull og terrakotta.

Rosa sminke kan brukes på leppene. Hvis fargen på leppestift og kjole er den samme, så er skyggene nøytrale.

Ikke anvendbar i sminke rød. Unntaket er lyse nyanser.

I alle fall, hvis du bestemmer deg for å ha en rosa kjole, bli styrt av din egen alder og tid på dagen. Det viktigste - etterlevelse.

kommentarer
 1. Lelia
  07.11.2017

  Kule antrekk

 2. Alexander
  19.01.2016

  En slik girlish rosa ... Jeg liker denne fargen. Men for kvinner over 50 år, bør denne fargen velges med forsiktighet, det er bedre å bruke pulverisert rosa.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner