Farger av kjoler

Svart kjole med røde sko (56 bilder)

Svart kjole med røde sko (56 bilder)

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Hvordan velge sko
  2. Hvordan velge strømpebukser
  3. Hvordan best å kombinere svart kjole med røde sko

Rød og svart er en hel roman om lidenskap. En svart kjole med røde sko høres ikke mindre klassisk ut, og forteller verden om alvor og tiltrekning, mysterium og feminin sjarm. Dette antrekket krever mod, fordi det aldri vil bli ubemerket. Men for å bevare all mystikk i en slik kombinasjon, må man huske sine små hemmeligheter.

Hvordan velge sko

På bildet med røde sko i spotlighten vil det alltid være de. Derfor er slike sko et interessant høydepunkt og samtidig et ansvarlig valg. Det kan virke for noen at det ikke er noe å velge - vanlige sko, bare rødt. Men faktisk kan de være en rekke stilarter, farger og laget av forskjellige materialer. Og for hvert tilfelle passer ditt valg.

Lakk høyhælte sko i kombinasjon med en drøy kan være latterlig og til og med vulgær, og omvendt, for enkelt - matte sko uten hæl med en luksuriøs kveldskjole.

De vanligste og allsidige skoene - røde sko på hælene. De passer til både en dress og en kjole i henhold til den nyeste mote. For kontoret er det alltid bedre å velge en jevn hæl og dempet toner av sko, for eksempel fargen på moden kirsebær, for ikke å bli en kjolekodebryter. Og enkle røde ballettflater er gode for en dagstur.

Suede sko er mer egnet til luksus av kvelden slitasje eller en formell anledning, som er høye hæler. Også for en fest eller ved en spesiell anledning, er skinn av lakkskinn bra. De styrer ballen i bildet, tolererer ikke overflod i andre detaljer, og streng svart med dem vil være spesielt hensiktsmessig. Selv vanlige båter, dekorert med rhinestones, buer eller uvanlige tilbehør, vil se mer festlig ut.

Under antrekk av luksuriøst stoff eller med dekorasjon, draperi, dekorasjoner passer perfekt sko på høy plattform og med tykk hæl.

Hvordan velge strømpebukser

Røde sko er ganske lunefull og liker ikke konkurranse til fots. Derfor er valget av strømpebukser svært begrenset. Og hovedfavorittene blant dem er matte kroppslige, med effekten av "fravær" på beinet. Også med en svart kjole og røde sko, vil en strålende duett skape svarte strømpebukser. Men med noen forbehold: Denne kombinasjonen passer for kjoler av tykt stoff, kostyme eller strikkevarer, og strømpene selv skal være nesten gjennomsiktige. Se harmonisk med svarte tights sko med dempet farger, for eksempel burgunder.

Under lyse rødt sko bør du ikke bruke farget, hvitt, tykt svart, grå og bare ullstrømpebukser.

Røde strømpebukser for å matche skoene og med en kort uvanlig kjole kan være en levende visning av moderne mote. Dette er en dristig kombinasjon for unge og stilige mennesker. Men for å finne kanten hvor den "høres", og hvor "falsk", er veldig vanskelig. Men åpningen, mønstrene, spesielt masken, godtar ikke røde sko.

Hvordan best å kombinere svart kjole med røde sko

En svart kjole med røde sko er alltid en fantastisk kombinasjon for en kvinne i alle aldre. Disse skoene er perfekte for grunnleggende diskrete ting. Og for eldre kvinner er dette en flott sjanse til å gjøre bildet mer friskt og ungdommelig. Men hvis du velger en så lys farge for sko, må du observere moderering i alt annet.

For alle elskere av strenge klassikere er røde pumper på en gjennomsnittshæl og en tilpasset kjole til knærne også en flott mulighet til å diversifisere bildet ditt. Denne kombinasjonen er god for arbeid og for andre tilfeller. Bare i et forretningsbilde bør andre lyse detaljer unngås.En liten svart kjole med elegant glitter og luksuriøse stilettos vil bli fremhevet ved en festlig begivenhet.

Røde sko med hæler vil se like bra ut med lett sommer stoff og tykk jersey. Spesielt elegante kjoler ser klassisk stil, diskret tilstøtende eller løs med vekt på midjen, samt lengre modeller, uten unødvendige utskjæringer og innsatser. Når du kombinerer kjoler og sko, er det også viktig å vurdere stoffet på en og tekstur av den andre.

Satin eller lakksko sko som et glatt stoff, og ruskind og matte modeller kan brukes med strikkevarer, fløyel og strikkevarer.

Men den lyse rødfarge kan tiltrekke seg oppmerksomhet til at du ikke vil vise for mye. Selv om han bare er på føttene. Derfor bør du bare velge en slik stil av kjole, som i utgangspunktet trekker oppmerksomhet på verdigheten av figuren og gjemmer dens feil. Plumpete hofter kan være skjult under en kjole med flared skjørt, midjen bør understrekes med en montert silhuett med korsett eller belte, og bein som ikke glir av slimhet, kan skjules under en lang kjole. Tross alt er det ingen stygge mennesker - det er en feil antrekk.

Det uttrykksfulle og harmoniske bildet er ikke bare en kjole og sko. Ikke glem så viktige detaljer som hår, sminke, tilbehør.

Den lange sorte kjole av den passende silhuetten, lyse røde sko på en høy hæl og samme tone leppestift på leppene - spillet av slike kontraster virker alltid. Interspersed med ekstra nøytrale farger - for eksempel en serie skinnende knapper og samme innredning på tærne på skoene - passer godt til svart og rødt tandem. Et interessant bilde i retrostil fra svart kjole til hvite erter og røde sko er for unge og flørtende jenter.

Røde sko kan være det eneste lyspunktet i bildet - og det er nå fasjonabelt. Og de kan suppleres med et bredt belte eller smal stropp, kobling, hodeplagg i samme farge. Et interessant alternativ er et bredt belte med et spenne, som støttes av plattformsko i ensemblet.

De rammer perfekt lys og åpen kjole. En smal stropp med strenge antrekk legger vekt på midjen. Eller en lang kjole, sko på en stor plattform, skyggende ser ut under det, og en stor blomst i håret vil samtidig skape et romantisk og mystisk bilde.

Hvis garderoben din ennå ikke har vært rød sko - ta sjansen til å prøve noe nytt og uvanlig. Tross alt, røde sko er gode ikke bare for en svart kjole, selv vanlige jeans vil finne med seg en ny nyanse av eleganse. Og hvem vet - om denne skoen ikke blir den mest elskede.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner