Farger av kjoler

Salat kjole - et bilde med notater av våren friskhet

Salat kjole - et bilde med notater av våren friskhet

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Til hvem
  2. lengde
  3. Kombinasjoner med andre farger
  4. Hva skal jeg ha på deg?

Naturen vekker på kvelden for en varm pore, og med det våkner vi også. Kvinner gleder seg til muligheten når vårklær skal erstatte kjedelig vinter garderobe. Ideer til hverdags- og ferieutstyr blir mer dristige, og bildene er mer levende og interessante.

Hvor ofte påvirker vårt humør når vi ser vakre og lyst kledde fotgjengere. Og hvor fantastisk vi føler når vi forlater huset, er vi fornøyd med vårt utseende og finner bekreftelse på dette i andres øyne.

Og hva vil best understreke feminin skjønnhet og sjarm i den varme årstiden? Selvfølgelig kjolen. Og la det være lyst, friskt og spennende, som vårenes berøring. I dag skal vi snakke om kjoler av lime nyanser.

Til hvem

Kalkens kalkfarge er alltid friskheten og lysheten til det kvinnelige bildet. En perfekt følgesvenn av denne skyggen vil være for eierne av vårfargetypen. Men både høstpiken og sommerpiken vil gjøre uimotståelig en kalk kalkfarge. Den harmoniske kombinasjonen av denne nyansen med lys eller rosa hud, grønne øyne og lysebrune eller røde krøller som om de er skapt av naturen selv.

Eiere av vinterfargetypen bør være forsiktig med å velge antrekk i lime nyanser: for det meste er de absolutt ikke kombinert med utseendet på "vinter" jenter.

I dette tilfellet bør damene se på slike farger som turkis, pistachio, akvamarin eller grønn. Man har bare å bruke litt tid og krefter - og enhver kvinne vil finne sin perfekte skygge av grønt.

Som enhver annen farge kan lime justere en kvinnelig figur. Om nødvendig kan han gi volum og gjøre det kvinnelige bildet lyst og luftig.

lengde

Salatkjole skal ikke vente på en grunn til å bruke den. Takket være lengden og materialet som er valgt for anledningen, vil enhver dame være uimotståelig i en kjole av denne skyggen.

lenge

Maxi lengde kjoler er høyt verdsatt av alle kvinner på grunn av deres allsidighet. Tross alt er den egnet for kvinner med en hvilken som helst figur, synlig forlenger silhouetten, gjemmer om nødvendig mangler i beina og bare gjør en kvinne til en ekte dame.

En kjole av maxi-lengde salat laget av dyrt og høykvalitets materiale vil markere sin eier ved en hvilken som helst galahendelse. Hvis det er et bryllup, en avgangsfest eller en sekulær kveld, bør du ta en titt på antrekkene av lime nyanser. Modeller med plumes, bare rygg, attraktiv hals eller, tvert imot, mer beskjeden: med en hylse eller høy krage. Stoffer vil bidra til å gjøre kjolen spesiell: fløyel, velour, silke, sateng, strikkevarer og ull. Dette mangfoldet vil tillate enhver kvinne å finne den perfekte versjonen av kvelden kjole av lysegrønn.

Maxi lengde er relevant spesielt i den varme sesongen. For denne gangen er kjoler laget av lette og vektløse stoffer, som silke, chiffon eller lin, noe som gjør det lettere å tåle den brennende varmen. I denne kjole vil være komfortabel og komfortabel, både på ferie ved sjøen og i stein jungelen.

midi

Midi er en universell lengde for kvinner i alle aldre, uavhengig av kjoleens farge og stil. En mellomstor lime kjole ser bra ut på kjoler til spesielle anledninger, for eksempel for et prom eller bryllup. Dette er en flott mulighet til å utfylle bildet med stilig tilbehør, et vakkert par sko og et flott hårklipp.

Også denne lengden er uunnværlig innenfor rammen av multifunksjonelle sett: hverdag eller virksomhet. En saftig kalkskygge vil understreke åpenhet og positiv holdning til kvinnelig natur.

mini

En kort lime kjole passer perfekt til en atmosfære av avslapning og moro. Alternativ for en tur: kort lime kjole og hvite joggesko. Foran en date eller møte med venner? Deretter bør du være oppmerksom på den korte kalk kjole-a-linjen med kile sandaler. Er kvelden på gang? En lys grønn mini-kjole og ekstreme høydepinner vil gjøre den unge damen til en lys stjerne av en nattfest.

Men ikke glem at en kort lime kjole kan være en utmerket base for et kontor sett med klær. Tross alt går det bra med jakker. Og over valg av sko trenger ikke å bryte med, for her vil det være hensiktsmessig å nesten alt: ballettflater, høye hæler eller ankel støvler. Praktisk og lyst!

Kombinasjoner med andre farger

Kombinasjonen av forskjellige farger i klær tillater ikke bare å diversifisere klærens farger, men vil også med riktig tilnærming legge vekt på verdigheten av utseendet og karakteren til kvinnen. Kombinere farger i garderoben er ikke bare blant dem selv, men også nødvendigvis med de spesielle egenskapene til deres eksterne data.

Kalkfarge er lys, lys og alltid positiv. Og med hjelp av ulike garderobeprodukter eller tilbehør, kan du enkelt justere intensiteten.

Med svart

Kombinasjonen av svarte og lyse grønne blomster er alltid harmonisk og universell. Sort kontraster godt med lysegrønn, understreker sin rikdom og dynamikk. I denne kombinasjonen bør en av fargene seire. De grunnleggende klærne i garderoben i svarte toner med sko og tilbehør av kalkfarge ser upåklagelig. Og omvendt, de viktigste komponentene i settet med lime nyanser, ledsaget av ekstra elementer og tilbehør i svart.

Med hvit

Hvit farge i kombinasjon med lysegrønne er egnet for jenter som foretrekker fastholdenhet med velplasserte aksenter. Hvit farge er i stand til å "tame" intensiteten av lysegrønn og skikkelig passe den inn i et eller annet sett. I dette tilfellet kan en lysegrønn fargetone brukes som i form av forskjellige innlegg og ferdiggjør, for eksempel en krage og en mansjett på en hvit kjole. Så som en uavhengig garderobepost. For eksempel, en hvit topp og en lys grønn skjørt eller en snøhvit kjole med sko og tilbehør av lysegrønn.

Med oransje

Oransje og lime - denne tandem er skapt av naturen selv og er alltid forbundet med sommerens lyse farger. Men hvis i naturen er en slik kombinasjon alltid perfekt, så må du være veldig forsiktig på en måte med en kombinasjon av disse nyanser.

I en kjole kan du kombinere disse fargene hvis du utfører den i en lysegrønn farge og toppen i oransje. Helt lys grønn kjole kan dekoreres med oransje innlegg, knapper, glidelås eller velge de enkelte delene av produktet med denne fargen.

Og selvfølgelig vil lime kjole perfekt utfylle jakken, skoene og tilbehørene til oransje nyanser. Og hvis du vil, og tilstedeværelsen av upåklagelig smak, kan du gjøre dette bildet enda fetere. For eksempel, bruk en clutchpose med leopardutskrift.

Med lilla

En annen måte å skille seg ut i byens travelhet, på en fest eller på en vanlig fridag - ta en lime kjole og dekorere den med lilla elementer. Dette kan være som en dekorasjon direkte på kjole, samt separate klær som kompletterer bildet: en jakke, pose, sko, smykker og til og med en lue.

Hva skal jeg ha på deg?

Det er vanskelig å argumentere med det faktum at den grønne fargen alltid symboliserer blomstringstid og opprør av farger. Derfor, på vår og sommer, kan kjoler med lyse grønn nyanser bli brukt i noe vær og av en eller annen grunn. Det viktigste er å skape et bilde, basert på funksjonene til eksteriøret og den direkte valgte salatkjole.

På våren går en lysegrønn mini kjole og midi lengde godt med en lett jakke og en regnfrakk i en kontrastfarge. Og korrekt plassert lyse aksenter i form av et skjerf, briller og poser vil hjelpe enhver dame til å uttrykke sin karakter og stemning.

I slike tilfeller er kombinasjonen av en lysegrønn kjole og skinnyteklær på ingen måte dårligere. En rik blå, sandaktig eller klassisk svart skinnjakke vil ypperlig fremheve skyggen av grønt og om nødvendig varme i kjølig vær.

Sko for lime kjole bør velges ut fra lengden, materialet og stilen. På våren vil en kort lime kjole perfekt utfylle støvlene, skoene eller loafene. I en kjole med middels lengde vil "åpne" bein hjelpe høyhælte sko eller elegante, lave støvler.

Sommeren gir fasjonable kvinner ekte plass til å fly fantasier. Dette er den tiden da salat kjoler i en garderobe ikke kan være en, men flere. Kort, middels lengde, til gulvet, med en hylse eller i gjengenes stil - utallige muligheter for mettede solfylte dager.

Med sommerversjoner av salatkjole ser flotte sjaler og stoler ut. Og på en kjølig sommerkveld kan du ha en denimjakke, vest eller en lett cardigan.

Kontorversjonen av lysegrønn kjole for varme porer er en rekke modeller fra naturlige stoffer som kan kombineres med en forretningskjole eller en feminin bolero.

Og selvfølgelig, sko. På sommeren med henne med samme kjole kan det se helt annerledes ut. En kort lime kjole og sandaler eller slip-ons er et flott sett for en tur. Den samme korte kjole og lyse høyhælte sko er et vinn-vinn-alternativ for en støyende og morsom fest.

Sandaler på hæl- eller kile-, sabot- eller ballettflater vil være egnet for kalkkjoler av middels lengde. En lang lime kjole kan enkelt omdannes til et alternativ for en havvandring med et par strandsko.

Elegante kveldskjoler med lysegrønn farge trenger ikke ekstra klær. Er det en elegant pels eller kappe som kan gjøre ham til et verdig selskap, hvis en dame vil dekke sine nakne skuldre. For å fullføre bildet, vil de elegante hjellene av en klassisk svart farge og kontrasterende nyanser være sølv, melke eller rød.

Tilbehør og dekorasjoner

Tilbehør og dekorasjoner til kalkkjolen bør velges ikke mindre nøye enn de ekstra elementene i garderobeskap og sko. Velge fargekombinasjoner, du trenger å vite at den grønne "blir bra" med sorte, røde, sølv, lyserøde, melkefulle, gyldne og gule nyanser. En interessant kombinasjon er grønn med lilla, burgunder, blå, bringebær og mørkegrønn.

Når du velger smykker, bør du fortsette fra kjoleens stil, med vekt på for eksempel åpne håndledd med armbånd, hals med øredobber eller halskjede, og décolleté-området med brosje. Fargene og formen til smykkene skal være i harmoni, ikke bare med kjole, men med det kvinnelige utseendet, og legger vekt på sine fordeler og avviker oppmerksomheten fra mangler.

Lysegrønn, som enhver annen kjole, kan ledsages av tradisjonelt tilbehør. Vesken er valgt avhengig av saken og behovene til jenta: kvelden er supplert med en clutchbag, den uformelle er en praktisk kvinners veske, og kjolen for en tur vil se bra ut med en miniatyr kvinnelig ryggsekk.

Ikke forsøm kontrastroppene, slik at du kan markere midjen. En passende hodeplagg, nakkeklut eller briller kan bli "den veldig" manglende delen, som noen ganger så velsmakende krever antrekk.

Salat kjole er alltid et flott humør som en kvinne gir til seg selv og de rundt henne. Og kan den perfekte kjolen til denne fantastiske skyggen være tilstede i klærne til hver kvinne!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner