Klesstiler og modeller

A-line kjole - elegant konsistens

A-line kjole - elegant konsistens

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvem passer?
 2. Egenskaper og fordeler med A-formet kjole
 3. Lacy
 4. lengde
 5. Populære farger
 6. Hva skal jeg ha på deg?
 7. Nyttige tips

A-line - en stil med kjole, en særegen egenskap som passer til bodice og jevn ekspansjon nedover. Silhuetten ligner bokstaven "A", slik at stilen og mottok et slikt navn.

A-formens silhuett av kjolen er det beste alternativet for enhver type figur, da den gunstig vektlegger alle fordelene. Til tross for den tilsynelatende enkelheten har i over 60 år vært den mest populære i klesskapet til kvinner. Christian Dior åpnet A-line kjoler, takket være noen endringer i den trapesformede kjolen. A-linjeskjolen er preget av praktisk og allsidighet.

Hvem passer?

Kjoler med en A-formet silhuett er perfekte for hver jente, uavhengig av kroppstype og høyde. Linjene i den klassiske kutten skjuler helt alle feilene i figuren og fremhever dens fordeler.

A-line kjole er flott for fulle jenter. På grunn av den glatte overgangen av bredden på modellen fra skuldrene til lårene, lar denne kjole deg gjemme alle de ekstra pundene, legg vekt på beinets skjønnhet og gjøre figuren proporsjonal. Selvfølgelig er kjole populær blant slanke jenter.

Kvinner med lav statur i en slik kjole vil se slankere ut, og lange jenter, derimot, vil i denne kjole se slankere og mer sofistikert ut.

Hvis jenta er tynn og ikke har flotte former, vil en A-line-outfit bidra til å visuelt gi mer volum og gjøre henne forførende og sjarmerende. For eksempel, hvis en jente har smale hofter, vil en trapesformet kappe av kjole bidra til å korrigere denne feilen. Og hvis en kvinne ønsker å skjule problemområder i midjen og hofter, så skjær skjørtet helt tak i denne oppgaven.

Klesstil A-linjen vil bidra til å skjule alle manglene i livet. Riktig valgt kjole kan brukes selv uten belte, midjen vil fortsatt bli bevart. Kjoler i denne stilen blir ofte valgt av gravide, da den trapesformede formen gjør at du kan skjule den runde magen og understreke alle fordelene ved figuren.

Egenskaper og fordeler med A-formet kjole

Egenskapen til dette kuttet er at bodice passer på brystet, som legger vekt på skjønnheten, og kanten øker gradvis nedover. På denne måten kan du gjemme ulike figurfeil, for eksempel i hofter eller midje.

Svært ofte har modellene av disse kjolene ikke stropper eller ermer: ermeløs modeller med bare skuldre hersker. Noen varianter av denne stilen har en åpen rygg eller "amerikansk" armhull. Kjolen i denne kjole kan dessuten være dekorert med et tog, ruffles, frill, crinoline eller drape brukes ofte. Dress A-silhouette vil bidra til å skape et mystisk bilde, du vil føle deg som en ekte prinsesse.

Lacy

Blonderkjoler med A-silhuett på grunn av skapelsen av et forsiktig og romantisk utseende er svært populære blant unge jenter. I dette antrekket vil hver kvinne se feminin, sjarmerende og stilig ut.

En blonderkjole med en A-formet silhuett krever vanligvis ikke smykker, selv om bildet kan dekoreres med et kjede eller armbånd. Det er nødvendig å følge regelen, ifølge hvilken for et rikt stoff og en raffinert stil er det verdt å plukke opp enkle smykker.

Ofte velger jentene en A-linje blonder kjole til bryllupet, for i det ser de ut som ekte dronninger. Blonder er et dyrt materiale som ser elegant og luftig ut, det gir bildet lyshet.Luksuriøs blonder kombinerer perfekt med glatt passform av A-linjestilen. Det kan dekorere hele kjole eller dens individuelle elementer, for eksempel en full skjørt eller korsett.

lengde

Lang til gulvet

A-line lange kjoler er det perfekte valget for en fest. I denne kjole vil hver kvinne føle seg komfortabel og komfortabel. Det vil bidra til å skape et mildt romantisk bilde. For en lang kjole kan du bruke forskjellige stoffer, starter med lett chiffong og ender med bomull eller tunge jeans.

midi

A-linjekjole har ofte en midi lengde, da den er universell og passer nesten alle jenter. Bare det er nødvendig å ta i betraktning at en tynn jente i en kjole med knelengde vil visuelt forkorte silhuetten. Lengden på midi gir kjolen eleganse og kompaktitet.

kort

I dag er korte A-line kjoler trendy, selv om mange jenter foretrekker lange kjoler. Selv fulle jenter kan ha på seg en kort kjole, ettersom kleskjæringen bidrar til å skjule ekstra centimeter på midjen og hofter.

Med ermer

A-linjekjole ser enkel ut, for å skape et lyst bilde, er det verdt å i tillegg bruke tilbehør eller elegant trim. For eksempel vil tilstedeværelsen av en lang ermet bidra til å skjule fulle hender, de kan være laced eller laget av tykt stoff. Slanke jenter kan ha A-line kjoler med lange ermer eller i form av lommelykt.

Populære farger

svart

Sort farge ser elegant, luksuriøst og mystisk ut. Mange jenter legger på en A-line kjole i denne farge for en fest eller en formell begivenhet å skjule de ekstra pundene og se sexy ut.

Noen kvinner tror at antrekket i sort ser rosende og uinteressant ut, men dette kan enkelt korrigeres ved hjelp av godt valgt tilbehør eller originale overflater. For eksempel kan et bilde bli mer interessant ved hjelp av et luksuriøst sjal eller en original trim av bånd.

hvit

Hvit farge er alltid forbundet med renhet, romantikk og ømhet. Hvis du vil se romantisk, så vil en kjole i hvit farge bidra til å skape et forsiktig utseende. Mange tror at hvitt gir noen ekstra pund, men A-silhouettekjole bidrar til å skjule alle problemområder, slik at du trygt kan velge et antrekk i denne fargen.

Når du velger en kveldskjole verdt å ta hensyn til mål, vil du alltid være sentrum for oppmerksomhet. Hvit kjole kan dekoreres med skinnende detaljer, bruk glitrende stoffer, blonder, paljetter eller edelstener.

rød

Røde kjoler er ofte forbundet med en lidenskapelig kvinne. A-silhouettkjole i rødt vil gjøre hver jente til den virkelige dronningen på kvelden, vil tiltrekke seg de entusiastiske utseende av menn.

For å få bildet til å virke mer begrenset, kan du bruke trimming med flommer eller rufser. På den måten ser du lyse og elegante ut.

Hva skal jeg ha på deg?

For å skape et uforglemmelig bilde, er det verdt å være oppmerksom på valg av tilbehør. For en monokrom kjole med midi lengde, kan du fokusere på smykker. For eksempel vil et romantisk bilde bidra til å komplementere et massivt armbånd, anheng eller perler. For en lang kjole vil en tynn kjede med et lite anheng, samt elegante armbånd eller en ring være en god løsning. En perle vil passe A-line kjole, det vil gi ømhet og romantikk til bildet. Når du velger en pose, kan du velge en pose portefølje eller en lys stilig clutchpose.

A-linjekjole ser bra ut i en tandem med ballettsko eller høye støvler. I denne kombinasjonen vil hver kvinne se trygt og fasjonabelt ut. Sko med en jevn hæl i en hvilken som helst høyde vil gi et bilde av selvtillit, men designerne anbefaler ikke at du bærer pinner med denne kjolen.

Når du velger en fargeløsning, skal skoene avvises fra fargen på kjolen eller velges for å matche tonen i sin finish. For eksempel, hvis kjolen er dekorert med gull ruffles, vil bildet bli perfekt supplert med gylden tone sko.

På kjøligere dager bærer jenter ofte strømper eller strømpebukser under en kjole. De bør helst være kjøttfarget, spesielt hvis du plukker dem opp under en kjole med bare skuldre.

Noen ganger prøver jenter å lage et spill med kontraster, så kan svarte strammer brukes med en lyst kjole, eller du kan velge strømpebukser i en hvilken som helst lys farge. Hvis vi snakker om ytre klær, passer denne stilen med kjole perfekt sammen med en bolero, en cardigan, en kort jakke med duft eller en kappet kappe. Eksperimentelskere kan ha på seg en skinnjakke.

Nyttige tips

 • Når du velger tilbehør til en kjole med A-silhuett, bør du være veldig forsiktig med å skape et harmonisk utseende. Ikke gjør for mange aksenter.
 • Vær oppmerksom på valg av farger. For eksempel kan du bruke spillet av kontraster. Det klassiske alternativet er en kombinasjon av hvitt og svart. Den beige skyggen ser bra ut med brun eller rød. Grå tone kan kombineres med en lilla eller blå fargetone.
kommentarer
 1. Jeanne
  19.02.2016

  Veldig elegante og elegante modeller. Jeg liker ikke kjoler "i obtyag" - et mysterium går tapt. Og slik semi-fitting kjole er det du trenger!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner