Klesstiler og modeller

Bandeau kjole - forførende bilde

Bandeau kjole - forførende bilde

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Hvem passer?
 3. arter
 4. lengde
 5. Tips for å velge
 6. Hva skal jeg ha på deg?

funksjoner

Bando - dette er en av de mest populære modellene av kjoler. Denne kjolen er enkelt laget for fester, da det er veldig vakkert, sexy og i tillegg hindrer det ikke bevegelse i det hele tatt, slik at du kan ha det gøy hele natten.

Navnet på kjole kommer fra det franske ordet, som oversettes som "bandasje". Faktisk har denne modellen en viss likhet med et skjerf bundet over brystet. Bando - helt ærlig antrekk. Det passer ikke bare figuren, men forlater også skuldrene og décolletéområdet. Det karakteristiske elementet i gjengekjole er den stive kroppsdelen uten stroppeløs og ermene. Kjolen kan være både smal og ganske løs, men den er nesten alltid kort - ikke over midten av kneet.

Hvem passer?

Smale jenter ser i disse kjolene bare fantastisk, uansett høyde. Men eierne av praktfulle skjemaer bør ikke omgå denne antrekksiden, du trenger bare å klare å håndtere funksjonene i gjengen. Stramt passform på toppen av kjolen virker på prinsippet om korsett, noe som forstyrrer magen litt. Samtidig ser den hevede korsetterte brystet virkelig luksuriøst ut.

Eiere av frodige hofter bør velge en gjengekjole med et løs skjørt. De med hofter og midje er omtrent det samme, det er bedre å foretrekke kjoler med voluminøse skjørt, for eksempel stilen til "tulipan". Hvis du har plump skuldre og armer, anbefales det å sette en tynn tippet eller bolero over kjolen.

arter

 • Klassisk bandeau kjole er en kjole med et tett, kort skjørt, åpner nakke, skuldre og øvre bryst.
 • Bandeau kjole med stropper - Dette er en moderne modifikasjon av denne stilen. Siden kjoleens bodice forblir stiv og ikke trenger ytterligere "forsterkning", utfører stroppene her en ren dekorativ funksjon.
 • Kjole bandeau med et mykt skjørt - En annen modifikasjon av denne kjolen. De smalere skjørtene er erstattet av flere voluminøse alternativer: et plissert skjørt, en klokke, en tutu, etc.
 • Kjole bandeau med basky I dag er en av de mest populære modellene. Baska ser bra ut på tynne kjoler, og gir figuren en forførende, feminin form.

lengde

En bandeau kjole er en festutstyr, så tradisjonelt er den ganske kort. Imidlertid fortsetter moderne designere å endre denne stilen, og skaper flere og flere nye gjengsmodeller med skjørt med forskjellige lengder.

lenge

En lang gjengekjole er et alternativ for beskjedne jenter som foretrekker å demonstrere en ting: enten ben eller décolleté. Sannt, til tross for det lange skjørtet, ser slike kjoler ikke veldig strenge ut, da de vanligvis har en ganske høy spalt. Et langt gjeng kan være både en kjole til spesielle anledninger, og en lett sommerkjole som sparer fra varmen.

midi

Bandeau kjole med middels lengde ser veldig elegant ut. Enkle modeller av semi-silhouette, laget i et fastholdt fargeskjema, kan til og med transporteres til kontoret (selv om du fortsatt må sette en jakke over kjole for ikke å glitre på jobben med bare skuldre). Å gå til teatret, å åpne en utstilling eller til en restaurant, ville slikt antrekk være veldig nyttig.

mini

Jentene er veldig glad i korte gjengekjoler, da de lar deg vise alle dine attraktive figurer. Modeller med minikjørt er ganske ærlige, så de burde bare brukes til uformelle arrangementer.For de som er lei av klassiske cocktail kjoler, anbefaler vi deg å ta hensyn til gjengen med et asymmetrisk skjørt (kortere foran, lengre bak), samt å omdanne kjoler med et avtagbart toppskjørt.

Tips for å velge

 • En gjengekjole bør bare kjøpes hvis du er sikker på at du vil føle deg komfortabel med å sette nakne skuldre på skjermen. Hvis du tror at denne delen av kroppen ikke er perfekt, eller bare ikke liker å åpne den, er det bedre å nekte å kjøpe denne modellen (eller velg en passende jakke eller bolero for det).
 • Dress-bando kan være et godt alternativ til en sundress. Hvis du ønsker å ta med en frisk strøm til sommerdags garderoben, må du se på denne modellen. Velg kjoler med en løs bodice og et løs skjørt. Stoffet fra hvilket antrekket er sydd, må være tynt og lett. Om sommeren er det bedre å bære kjoler av lyse og lyse farger. I dette antrekket vil du se flott ut på stranden eller gå rundt i byen.

Hva skal jeg ha på deg?

Bandeau kjole er et veldig effektivt antrekk. Det er veldig vakkert i seg selv, derfor trenger det ikke ekstra vedlikehold. Hvis det er kult ute, kan du sette på en jakke eller en elegant cardigan over kjolen. I dette tilfellet vil et nakkeklær være passende, men det må fjernes sammen med yttertøy. Strømpebukser til gjengekjole bør velges så tynn som mulig, kjøttbar, men tykke mørke strømpebukser bør unngås. Hvis klesmodellen er enkel nok, vil det gå bra med mønstrede strømpebukse eller strømper. Lang sommerkjole med åpne skuldre kan bli slitt med en brettet hue og solbriller.

tilbehør

Til tross for at gjengekjole er veldig selvforsynt, kan den ikke bli bortskjemt med en rekke dekorasjoner. Hvilket tilbehør du velger, avhenger av stilen på kjolen.

Med en lang kveldskjole vil smykker se vakre ut: øreringer og halskjede laget av steiner. Smykker i form av store hengende øredobber og flerlags armbånd vil være egnet for en gjengscocktail kjole. Sommerklær kan kombineres med lyse smykker: lange perler, uvanlige øredobber og et stort antall "Gypsy" armbånd. Ikke glem også om hårpynt: originale hårnål, pannebånd, pannebånd, etc. Tross alt er hver detalj viktig for å skape et harmonisk bilde.

sko

Bando er en utrolig vakker kjole som effektivt vektlegger figuren. Som alle andre lignende antrekk, selvsagt, "spør han" for sine sko med hæler. Tross alt, legger på sko med en hæl, forvandler jenta øyeblikkelig: hennes holdning blir mer grasiøs, og gangen blir jevnere.

Bando ser best ut med elegante sko - sko eller sandaler. Høye sko og støvler er dårlig kombinert med en åpen topp, så det er bedre å nekte slike sko. Sommerkjoler med lang skjørt kan brukes med sko på en flatsåle eller på en plattform. Sandaler-gladiatorer eller ballettflater vil se bra ut med denne modellen.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner