Klesstiler og modeller

Kjole med basky - et spektakulært bilde

Kjole med basky - et spektakulært bilde

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvem passer?
 2. Baskiske plusser
 3. Alternativer basker
 4. Kappe kjole
 5. Med ermer
 6. Med tog
 7. stoffer
 8. lengde
 9. Populære farger
 10. natt
 11. bryllup
 12. Skal jeg ha på seg full?
 13. Hva skal jeg ha på deg?
 14. tilbehør
 15. sko

Hva er en baskisk, vet hver jente som søker å følge mote. Hvis du ikke har møtt dette klæret før, la oss forklare: Baskeren er en bred fløyte i livet av en kjole eller skjørt.

Det ble oppkalt etter baskisk til ære for nasjonen som bor i en av regionene i Spania - baskene, siden det var en tradisjonell del av deres nasjonale kostyme. I midten av forrige århundre ble Baskeren utrolig moteriktig, men ble brukt som en kjole for kapper og strøk.

Da var dette klær glemt lenge, og de husket om det ganske nylig. I dag er kjoler med basque veldig populære.

Hvem passer?

Baska er ikke bare en dekorativ, men også en funksjonell detalj av en kjole. Dens formål er å visuelt rette feilfeilene. Basker er vanligvis plassert like under midjelinjen, og øker dermed forskjellen mellom hofter og midje. For jenter med "rektangel" type figur, vil denne baskiske eiendommen være svært nyttig.

I tillegg vil baskeren hjelpe til med å balansere de brede skuldrene - en egenskap i figuren, som ofte er i idrettsutøvere og bare lange jenter. Hvis du trenger å avlede oppmerksomheten fra den utstående magen, vil kjole fra baskene hjelpe deg med dette.

Baskiske plusser

 • Nærværet av baskene hjelper til med å maskere noen av feilene i figuren - en svært viktig kvalitet for enhver kjole. I tillegg er denne kjolen egnet for jenter av forskjellige høyder og bygg. Det eneste unntaket er eierne av den pæreformede figuren. I deres tilfelle gjør basken den nedre delen av kroppen enda mer tung.
 • Baska er i stand til å dekorere selv den enkleste kjole. I lang tid forblir hun i utkanten av mote, men nå ser den sesongen på rad i kjoler av kjente designere. Så, du kan stole på det faktum at kjoler med basker vil være populære i lang tid.

Alternativer basker

Lang basca ligner på et skjørt, slitt over kjolen. Dette inntrykket forsterkes hvis basken er laget av et stoff av forskjellig farge eller tekstur.

Dobbel basca - Et element laget av to lag med stoff. Denne baskiske er vanligvis kortere og mer fantastisk enn den klassiske versjonen.

Ufullstendig basca, i motsetning til solide, opptar ikke hele beltet i kjolen. Som regel er det en "vinger" som utstikker på sidene av antrekket.

Asymmetrisk basca - Den mest moderne varianten av denne kjole detaljen. På den ene siden er det kortere, men på den annen side - lenger. Denne typen inkluderer også baskisk, som danner en slags zapah.

Kappe kjole

Basker kan dekorere en kjole av nesten hvilken som helst stil, men mest effektivt ser det på kjoler med en innsnevret silhuett.

En kappe kjole med basque har blitt en ekte klassiker de siste årene. Dette antrekket ser utrolig feminin og elegant ut. Tross alt er saken i seg selv en vinn-vinn, og tillegget til baskisk gjør det veldig sofistikert. En kappe kjole med basque er bra for ulike anledninger: fra jobb til dans, derfor er jenter over hele verden elsker det så mye.

Med ermer

Vi husker at baskisk var opprinnelig brukt som en dekorasjon for kvinners klær topp. Kanskje det er derfor hun ser så bra på kjoler med lange ermer. Det viktigste - at skjørtet ikke var for frodig. Det er bedre hvis det er innsnevret, for eksempel, "blyant". Lange ermer legger alvorlighetsgrad til kjole, men flirty Basque kompenserer for overdreven alvorlighet av bildet.

Det er også modeller av kjoler med basky, har en kort ermet. I dette tilfellet er ermene ofte av en original form, noe som gjør bildet litt ekstravagant.

Med tog

Kjoler med tog er som regel et alternativ for de mest høytidelige hendelsene. Ofte er slike kjoler valgt av bruden, og hylder de europeiske bryllupstradisjonene. Nylig har Basca slått seg inn i bryllupsmote, så i salongene finner du modeller av kjoler med en baskisk, og gir deg en jevn forvandling til et tog. Se på bildene - disse kjolene ser veldig vakre og uvanlige ut. Det skal imidlertid bemerkes at et slikt antall horisontale linjer "flater" figuren, så dette alternativet passer bare for forholdsvis lange jenter.

stoffer

For Baskeren å holde sin form, må den sys av tykt stoff eller fra et tolags materiale. Av samme kjole er det ingen krav til stoffet der.

Kjole med basken kan være laget av naturlig eller syntetisk stoff, tynn eller tett, elastisk eller ikke. Du trenger bare å velge, basert på dine egne ideer om skjønnhet, egenskaper av figuren, tidspunktet på året og formatet til arrangementet. Du kan kombinere flere typer stoff i en modell. For eksempel kan en kjole og en peplum sys fra strikkevarer, og ermene kan være laget av guipure.

lengde

Baska kan være til stede på en kjole med skjørt av hvilken som helst lengde - fra mini til maxi. Men basken selv må nødvendigvis være kortere enn kjole, ellers vil hele effekten forsvinne.

Lang til gulvet

Kjolen med baskisk ser alltid elegant ut, men for spesielle anledninger er det nødvendig å velge kjole med kjørt til gulvet. Baska ser utrolig imponerende ut på en smal lang skjørt. Dette elementet er ofte dekorert med silhuett kjoler med skjørt, tette hofter og dramatisk ekspanderende nedover. Best av alt denne stilen er egnet for lange jenter med typen timeglassfigur.

midi

Kjoler med skjørt av middels lengde er de mest populære, da de passer for en rekke situasjoner; De er komfortable og elegante. Kjole med baskisk "midi" ser spesielt godt ut i lys av et blyantkjørt.

Hvis en slik kjole er laget i et fastholdt fargeskjema, og det er ganske lukket, er det ganske mulig å vises på kontoret i den. Lysere antrekk passer for uformelle møter.

kort

Korte kjoler - det beste alternativet for fester, fordi i dem er det så praktisk å danse! En jente i en cocktailkjole med en baskisk tiltrekker seg alltid oppmerksomhet, fordi dette elementet gir unik sjarm til kjole. Baska gjør kjole mer flørtende og lekfull, så i en slik kjole får du beundrende blikk hele kvelden.

Populære farger

svart

En svart kjole med en baskisk kan både være en klassiker av en arbeids garderobe og en kjole til utgivelse. Alt avhenger av egenskapene til modellen.

For eksempel vil en kort skjørt og hals være passende i en uformell setting, og for forretnings- eller kulturarrangementer er det bedre å foretrekke noe strengere. Sort farge i kombinasjon med basky har evnen til å modellere en figur, og sparer den fra noen ulemper.

hvit

Hvit farge omgir jenta med en skygge av renhet og uskyld, uansett hvilken alder hun er. Jentene i hvit kjole forårsaker bare positive følelser i andre, fordi denne fargen er knyttet til en god start.

En hvit kjole er ikke nødvendigvis et brudeutstyr. I tillegg til bryllupet er det mange andre situasjoner hvor en hvit kjole med en baskisk ville være helt hensiktsmessig, for eksempel en avgangsfest, en teaterpremiere, etc.

rød

I en annen kjole, føles en kvinne som attraktiv og forførende som i rød. Den røde kjole er en ekte finne for en jente som ønsker å spille rollen som en dødelig skjønnhet.

Siden rød er en veldig uttrykksfull farge, bør kjole være så enkelt som mulig. La baskene være det eneste dekorative elementet i antrekket ditt.

blå

Den blå fargen er veldig uttrykksfulle, men samtidig rolig, og derfor er den en av de mest elskede av så mange jenter.

Blå kjole kan aldri være vulgær (unntatt veldig veldig frankmodeller) - i det ser du alltid elegant ut. Baska er en fin måte å leve opp i tilbakeholdenhet med en blå kjole.

grønn

Green lover å være en av de mest fasjonable farger de neste årstiderne. Minst en grønn kjole skal dukke opp i garderoben til hver, spesielt siden blant de mange tilgjengelige nyanser av denne fargen, finner vi hver den som passer henne mest.

Smaragd, turkis, eple kjoler med basker ser utrolig attraktive ut i alle farger.

natt

Kjole kvinner bærer i de mest høytidelige anledninger når du trenger å dukke opp i alle glitter. Hvis du ikke fører et aktivt sosialt liv, kommer sjansen til å komme frem for andre i all sin herlighet, ikke til deg så ofte. Det er derfor valget av kveldskjole jenter er svært nøye. Kveldskjole med basky skal være lang og ikke fantastisk. Husk å ta en titt på havfrue-stilen med en corsage topp og et smalt skjørt flared nederst. Hvis kjolen er en rett silhuett, vær oppmerksom på modellene med baskisk ikke-standardform.

bryllup

Bryllupsmote går heller ikke forbi kjoler med den baskiske siden. Nylig har flere og flere bruder valgt akkurat den samme stilen for den viktigste begivenheten i livet. Jentene styres av en rekke grunner: Noen vil følge mote, andre - for å vise en vakker figur, og fremdeles andre - for å skjule den skrå magen. I alle tilfeller vil en kjole med en basky se veldig vakker ut og bidra til å presentere alle utseendet i et gunstig lys.

Mange bruder nekter tradisjoner og foretrekker korte kjoler. I dette tilfellet er en baskisk kjole en fin måte å skape et moderne og elegant bryllup utseende på.

Skal jeg ha på seg full?

Fete jenter kan selvsagt ha baskiske kjoler. Forutsatt at antrekket er valgt riktig, kan han rette opp noen øyeblikk, som ofte blir årsaken til uorden av klumpete unge damer. Hovedregelen er at baskeren skal ligge under eller over sone som du anser problematisk.

For eksempel, med en utstående buk trenger du en kjole med en baskisk, som begynner nesten under brystet og pumpes på hoftelinjen. Frodige skjønnheter bør ta hensyn til modellene der skytten kommer fra midjen. I alle fall skal de som har luksuriøse former velge kjoler med en bred baskisk, siden små elementer bare vektlegger volumer.

Hva skal jeg ha på deg?

Du kan kombinere en kjole med en basky med en rekke ting fra garderoben din. De vanligste klærne som det kan gjøre, spiller på en ny måte. For å opprette et forretningsmessig utseende, bruk en jakke på kjole (men det bør ikke være for kort). Veldig fin kjole med baskisk utseende med en klassisk grøft og strenge sko. Tynne beige strømpebukse eller strømper vil alltid være passende, men i den kalde årstiden kan du komme med tette mørke strømpebukser. Sommermodellene kombinerer godt med brede hatter i en romantisk stil. En slank stropp og en liten, elegant veske vil bidra til å fullføre utseendet.

tilbehør

Kjole med baskisk tilhører ikke noen stil i klær, så det passer godt med alt tilbehør. For eksempel er en svart kappe kjede med en skinnjakke og store smykker laget av lær og metall en helt harmonisk antrekk i rocker stilen. Den samme kjole med lette jakker og pumps sko er et bilde som er perfekt for en bedriftskvinne. Ta av jakken, sett på lyse smykker og høyhælte sandaler - i dette skjemaet kan du trygt gå til festen.

På jakt etter det perfekte bildet kan du eksperimentere med en rekke tilbehør: luksuriøse smykker, originale smykker, klokker, briller og skjerf. Som et resultat vil du definitivt kunne finne noen interessante stilistiske løsninger.

sko

Kjole med basque krever ingen spesielle sko. Selvfølgelig, som en annen kjole, ser det best ut med høye hæler. Tross alt, i skoene med hæler, ser jentene seg spesielt attraktivt ut, og turen er bare fascinerende. Sko må velges, avhengig av hvilken anledning du har på seg en kjole. For jobb vil det være strenge kontorsko, for å vandre rundt i byen - elegante støvler og for ferien - spektakulære sandaler. Fargene på skoene kan være nær kjole eller, tvert imot, kontrasterende i tone.

kommentarer
 1. lena
  26.02.2016

  Kjole med baskisk flott for bedriftens fester. Det er både strenge og samtidig veldig feminint. Jeg har en svart kjole til denne anledningen, nå vil jeg ha en annen blå en.

 2. Masha
  23.02.2016

  Jeg bøyer også til dem som oppfant Baskisk. Bare frelse for min figur!

 3. vikker
  21.02.2016

  Jeg elsker kjoler med basky! Baska gir volum til mine uuttrykte hofter.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner