Klesstiler og modeller

Stroppløs kjole - mysterium og forførelse

Stroppløs kjole - mysterium og forførelse

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Å passe
 2. lengde
 3. moter
 4. sommer
 5. bryllup
 6. kveld
 7. hverdag
 8. farge
 9. Hva å bære

Hva kan gjøre bildet ditt mystisk og forstyrrende på samme tid? Åpne nakke og skuldre, som alltid har vært gjenstand for å tiltrekke mannlig oppmerksomhet.

Å passe

La oss finne ut hvem som skal bruke slike klær.

Før du kjøper en stroppeløs kjole, må du vurdere deg selv objektivt. Eieren av en slik kjole skal ikke ha brede skuldre, en vakker hals og nakke.

De resterende detaljene i figuren kan justeres av ulike kvinnelige triks:

 1. Hvis du er eier av et stort bryst, velger du stroppeløse kjoler med korsett og syt støttende kopper.
 2. Små bryster? Ikke bekymre deg! Den kan heves for større attraktivitet eller velge kjoler med en skyttelbøtte på bodice.
 3. Flyter faller ned fra chiffong eller fra silke til ansikt av jenter med en timeglassfigur. Her vil formålet med kjolen være å understreke taljen.
 4. Hvis du har en utstående mage, kan du gjemme den i en kjole med høy midje.
 5. Tettsittende kjole egnet for slanke kvinner.

Mye er viktig når du velger en stroppeløs kjole - en følelse av komfort i den. Når du prøver på, gå rundt i rommet, løft armer, vri. Hvis du føler deg bra i det, hvis du ikke vil stramme det hele tiden - dette er din modell!

lengde

Den klassiske versjonen av kjolen "bustier" - en korsett med lang skjørt. Komprimert bodice og lang hemme, laget av lettflytende stoffer, er mer passende for kvelden og bryllupet.

Fremhev all sjarmen av figuren du kan kort stroppeløs kjole. Slike modeller er spesielt gode for sommeren. De kan ha både fri og stram silhuett.

Skjæringen av skjørtet er også variert:

 • trapes;
 • flared sol;
 • i form av en ballong;
 • rett.

moter

Avhengig av dine preferanser og egenskaper i figuren, kan du velge forskjellige variasjoner av stroppeløse kjoler. Det er også viktig at bodice av modellen av en slik kjole går bra med noen slags skjørt.

kosete

Klassikere av sjangeren - en kombinasjon av et mykt skjørt og en korsett. Dette kan enten være en lang fluffy kjole med et flerskiktsskjørt av lett stoff, og for eksempel en sjarmerende kort retro kjole i erter eller små blomster.

case

Den klassiske åpne toppen og blyantkjolen kjolen vil fremheve all nåde i figuren.

Og åpen nakke og skuldre vil legge til litt sexynes til streng sammen.

havfrue

Lange kjoler med innsnevret til bunnsilhouetten og en flared skjørt fra kneet er mest egnet for jenter med typen figur en timeglass.

I en stroppeløs havfrue kjole, vil midjen og hofte linjene bli perfekt understreket.

Kjolen på denne kjolen er ganske enkel og passer godt til bysten. Havfrue er mest populær for kvelds- og bryllupsarrangementer. Hvis du vil se mer sexy, så velg en kjole av denne stilen med en hals i form av et hjerte eller en mer begrenset V-form.

Høy midje

Romantikk og lyshet i bildet kan gi en kjole med høy midje. Den har en forkortet lomme og flared skjørt.

A-linje

Utseendet til en stroppeløs A-line kjole i garderoben vil være en vinnende for både slanke og fulle jenter. Hans stil er perfekt slått av en kombinasjon av et trapesformet skjørt og en vanlig bodice.

sommer

Sommersamlinger av fasjonable hus er også fylt med stroppeløse kjoler. De mest populære er korte under et belte med fri eller tettsittende kutt.Belter kan være av forskjellige bredder lær eller tyggegummi belte.

Ikke mindre interessante sommermodeller av kjoler med høy eller lav midje. Uvanlig og tiltrekker seg oppmerksomheten vil være kjoler med et asymmetrisk skjørt eller med tynne stropper rundt halsen.

bryllup

En brudekjole med manglende stropper gir bruden sjarmen, perfekt understreker nåden på skuldrene og nakken.

Styrker det kvinnelige bildet av brudekorsetten, dekorert med paljetter, rhinestones, perler, broderi eller blonder. I dette tilfellet bør en slik kjole velges nøye, fordi du kan ripe hendene med de skarpe kanter av dekorative elementene.

Formen på bodice kan også ha forskjellige variasjoner av utførelse, for eksempel i form av et hjerte eller med en V-formet halsring.

kveld

På festen blir du en stjerne i en kort stroppeløs kjole. Den vektlegger figuren gunstig og tiltrekker seg oppmerksomheten på grunn av innredningen.

Kjole er ofte dekorert med paljetter og steiner, applikasjoner og blonder, frill og frynser, broderi og draperi.

Langkjole er ofte opprettet i minimalistisk stil, fordi vakkert stoff ikke trenger komplisert kutt.

Et mer sexy og mystisk bilde blir oppnådd hvis du velger en kjole med en gjennomsiktig innsats.

Hvis du vil skille seg ut fra mengden, velger du antrekk av uvanlig kutt, med original trim, kutt, åpen rygg og dyp spalting.

Et veldig feminint og romantisk bilde vil skape en kjole med en floral print.

hverdag

Ikke mindre populært er modellene uten stropper i hverdagen, fordi du vil ha lyshet og lysstyrke i bildet.

Velg for enhver smak og stil stroppeløs kjole til shopping eller på stranden, diskoteker, gå på kino.

farge

Fargespekteret av stroppeløse kjoler er også variert. Den mest populære stålblokkfargen og alle slags utskrifter (i blomst, polka prikker, geometriske, etc.).

På råd fra stylister kan en slik kjole suppleres med belter og belter i midjen eller litt over nivået.

hvit

En modell av en kort hvit kjole med åpne skuldre er perfekt for å gå på varme sommerdager.

svart

For kvelden sommer går, kan du gå ut i en kort svart stroppeløs kjole. Og det spiller ingen rolle om det går på kino, en romantisk dato i en restaurant eller bare en kvelds spasertur langs promenaden.

rød

Vil du skille seg ut på festen på bekostning av farger? Sett på kjolen uten skulderremmen i rødt. Det understreker med fordel din seksualitet og ekstravaganse.

Turkis og Mint

En mild mynt eller turkis vil legge til et snev av friskhet på bildet.

grå

Den grå fargen som vever og rik på utseende, vil gjøre den enda mer edel og interessant.

Hva å bære

Når du velger tilbehør for en kjole uten skulderrem, trenger du ikke å overbelaste bildet med noen store store halskjeder. Bare velg et elegant kjede eller armbånd. Perfekt så egnet halsbånd.

Hvis du vil visuelt lengre nakken, skal du bruke lange anheng.

Sko, selvfølgelig, er mest egnet for feiringer - hæler. Hvis dette er en variant av hverdagsdrakt, kan du shod og sandaler på en stein eller sandaler på en flat kurs.

På kjøligere dager eller om kvelden, i tillegg til en stroppeløs kjole, kan du velge en passende bolero eller kappe. For feiringer kan du kombinere denne stilen med kjoler med lange hansker og en pelskappe.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner