Klesstiler og modeller

Kappe kjole

Kappe kjole

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Goodies
 2. Hvem passer?
 3. Hvor passende?
 4. Klassisk skjede kjole
 5. Med blonder
 6. Med ermet
 7. Med krage
 8. Med spaltning
 9. lengde
 10. Populære farger
 11. Mote trender
 12. Hva skal jeg ha på deg?
 13. Slik utfyller du bildet: tilbehør og dekorasjoner
 14. sko

Elegant, strenge, men samtidig har kjoleet på en gang gjort en ekte revolusjon i moteverdenen. Etter den første verdenskrig, da økonomien i europeiske land var merkbart rystet, syntes det å være svært urimelig å bruke flere meter dyrt stoff på en kjole. Det er derfor enkle, lakoniske modeller har erstattet de frodige, flerskiktede antrekkene.

Å lage slike kjoler kreves ganske mye materiale og et minimum av arbeid. Nyheten virket til fasjonable kvinner, ikke bare økonomisk, men også utrolig behagelig og vakker antrekk, slik at kleskjeden raskt ble populær i mange land rundt om i verden.

Goodies

 • En av de utvilsomme fordelene ved en kjede kjole er at det ser bra ut på en rekke unge damer. En slik kjole har ingen strenge restriksjoner når det gjelder alder og bygge. Slims og boller, unge jenter og respektable damer - de må alle sikkert få en klesveske.
 • På grunnlag av en kasse kan du lage mange forskjellige bilder - fra forretning til romantisk. Alt som kreves er å bytte sko og tilbehør.
 • Klesstil "case" - er et antrekk som vil være passende nesten overalt. I det kan du dukke opp på jobben, og om kvelden skal du gå på kino eller til en fest - du trenger ikke å bytte antrekk.

Hvem passer?

Formfeste-stilen på skjedekjolen er egnet for et bredt utvalg av kroppstyper.

Ved hjelp av en riktig valgt farge på kjole, mønster og dekorative elementer, kan noen feil korrigeres, for eksempel:

 • Hvis du er bekymret for et lite bryst, vil rufser eller ruffles på kjoleens bodice bidra til å legge til volum på denne delen av kroppen;
 • For smale hofter kan gjøres litt bredere ved å velge en kjole med en basky eller en liten drap på skjørtet;
 • Horisontal flat på kjolen vil visuelt gjøre deg lavere og fullere, og vertikale, tvert imot, vil strekke og begrense figuren;
 • Høye jenter anbefales å bære et klesveske med klassisk lengde, det vil si midt på kneet og miniatyrkorterte modeller.

Hvor passende?

Kappe kjole er et veldig praktisk klesplagg. Hvis du har en travel dag, vær så snill å bære dette antrekket om morgenen.

Ikke bare klassiske hælsko, men også flate sko, for eksempel ballettfliser eller blonder, passer til klesboksene. Derfor, i tilfelle vil du føle deg komfortabel bak rattet eller gå rundt i byen.

Et enkelt, elegant klesveske tillater selv en streng kontorkleskode, så det vil være ganske passende å vises på jobb i den.

Hvis du planlegger å gå ut eller ha et møte med venner om kvelden, skal du erstatte det strenge forretningstilbehøret med mer uformelle eller elegante. Så kontor kjole blir til en festlig antrekk.

Klassisk skjede kjole

En kjede kjole, som de fasjonable kvinnene fra begynnelsen av forrige århundre anerkjent, var ekstremt konsistent. Den ble sydd fra to deler og hadde bare sidesømmene. Fraværet av en søm mellom lomme og skjørt skapte effekten av en høy midje, og visuelt forlenget beina.

Den klassiske kappe kjolen ligger like under kneet. Kutt på brystet er rund og grunt. Denne modellen har ingen ermer og en rekke dekorative elementer - et belte, lommer etc. Bare tynne stropper er tillatt.Tradisjonelt er kappe kjolen laget i svart eller i nøytrale farger - grå, beige eller blå.

Med blonder

Kjede blonder kjoler ser utrolig anbud og romantisk. Dette er ikke et alternativ for arbeid eller en tur, men for en festlig begivenhet eller fest.

For å se i en slik kjole virkelig luksuriøs, må du velge modeller bare av høy kvalitet, dyr snøre. Guipure av tvilsom kvalitet kan ikke tåle enda en sokker, for ikke å snakke om vasken.

Spesielt spektakulære blondermodeller i lyse farger. En hvit blonder kjole etui kan til og med være en brudekjole til en moderne brud. For andre tilfeller, ta en titt på kjolene til pripyenno-rosa, blek lilla, fersken og andre pastell nyanser.

Med ermet

Ermer er en detalj som var fraværende i det klassiske klesvesken, men på moderne modeller finner man det ganske ofte. Kjole med korte ermer er perfekt for varmt vær.

De lange ermene i en kjede kjole er en sjelden forekomst. De mest populære modellene med ermer ½ eller ¾. I dette tilfellet er ikke ermene laget av samme stoff som kjolen selv.

Kappe kjede med guipure eller blonder er en fin løsning for en festlig kveld.

Cocktail kjoler er vanligvis enten helt uten ermer, eller har veldig korte ermer-vinger.

Jenter som ikke er fremmede for ekstravaganse, kan velge asymmetriske modeller med en hylse eller en skulder.

Med krage

Tradisjonelt manglet sakkjole kragen, så vel som ermene. Men klassiske modeller har blitt erstattet av mer moderne og mangfoldige, så i dag er kragen ganske vanlig i en kjedekjole.

Krage kan være svært forskjellige, men oftest er det modeller med en liten nedre krage kontrasterende kjole i farge. Som regel er det forretningsklær som ligner på skolens uniform i forrige århundre.

En kjole med en stand-up krage ser ut som en nasjonal kinesisk antrekk. Også populær med kveldsmodeller med krager som "rocker" eller "hjerte".

Med spaltning

En kjole med hals er det mest moderne alternativet blant alle de ovennevnte. En jente i en tettsittende kjole med en vakker hals som legger vekt på brystet tiltrekker alltid utseende, så dette antrekket bør velges nøye.

For å se attraktivt, er det ikke nødvendig å velge den dypeste halsen som åpner det meste av brystet. Ikke mindre imponerende og forførende, du vil se i en kjole med hals, bare hinting på det som er skjult under det. Se etter modeller med en klassisk "båt" hals, nydelig å åpne skuldrene eller kjoler med en dyp, men svært smal hals.

lengde

I dag er klesvesken av en hvilken som helst lengde. Et skjørt rett under kneet betraktes fortsatt som en klassisk, men lengden bør fortsatt velges i henhold til parametrene i figuren.

kort

Når vi snakker om en kort kjole, betyr vi vanligvis lengden til midten av låret eller høyere. Slike kjoler anbefales kun til bruk av glade eiere av slanke ben. I tillegg sier stylister at en lang, langbenet jente er bedre å velge modeller med lengre skjørt og mini kjoler for å holde unge jenter korte.

En kort kjede kjole er et flott antrekk for en kveld ute, spesielt hvis de ledsages av høyhælte sko og lyse smykker.

midi

Gjennomsnittet er lengden til midten av kneet. Denne kjole passer nesten alle sammen: Hvis ikke alle jenter kan skryte av perfekte hofter, så er knær og skinn de minst problematiske områdene i figuren for de fleste unge damer.

En kjede kjole med et midje kjørt kan være en nesten allsidig, uformell type klær som kan bæres med trenchcoat eller skinnjakke, sandaler eller støvler.

lenge

Den lille, svarte kjoleen som Coco Chanel skapte, dekket knærne, siden designeren mente at denne delen av kroppen var den grimeste av en kvinne. Moderne ideer om skjønnheten måtte forandre seg, men langstrakte kjoler er fortsatt populære.

En langkjede kjole slims og trekker figuren som ingen annen antrekk, så det vil du gjerne ta med jenter med kurvete former. For større effekt bør preferanser gis til modeller i mørke farger eller med kontrasterende sidepaneler.

Populære farger

En svart kappe kjole er et klassisk antrekk for et kontor eller en formell hendelse, men i andre tilfeller bør du ikke være begrenset til monokrome farger. Tenk på de mest spektakulære fargevariasjonene av klesvesken.

rød

En kvinne i en rød monteringsklær kan ganske enkelt ikke mislykkes i å tiltrekke seg oppmerksomhet, så dette alternativet kan velges bare hvis du er klar til å bli midt på ferien. Hvis du liker rødt, men du foretrekker mer festede antrekk, vær oppmerksom på modeller av dempet nyanser, for eksempel en vin- eller koralskjede kjole.

hvit

En hvit kappe kjole er en veldig romantisk og søt antrekk. Vi har allerede sagt at en slik kjole ofte blir valgt av bruder som nekter tradisjonelle myke kjoler.

Kompliserte versjoner av saken, for eksempel med baskiske, gjennomskinnelige ermer eller snørehals, passer for å skape et festlig utseende.

svart

Så, den svarte kappekjole er en evig klassiker, en gang for alle forankret i mote takket være Coco Chanel.

Enkel og elegant, er det i dag ansett å være det grunnleggende elementet i kvinners garderobe, på grunnlag av hvilket du kan lage en rekke forskjellige bilder - fra bedrift til flørtende sexy.

blå

Blå er en diskret og edel farge, så det er flott for en utsøkt skjede kjole.

Modeller i blå farger er perfekt kombinert med moderne lyse tilbehør, samt med klassiske smykker laget av edle metaller, edelstener eller perler.

Paletten av blått er veldig rik: kobolt og azurblå kjoler ser helt annerledes ut.

grå

Til tross for at grå refererer til nøytrale farger og oftest finnes i garderoben av forretningspiker, kan en gråskjede kjole også være stilig og uvanlig.

Begrensningen av farge kan kompenseres av den originale kuttet av kjolen eller interessant tilbehør. Se etter modeller med en uvanlig hals eller farget accenter.

Mote trender

 • Kjoler med asymmetrisk kutt i den nye trendy sesongen blir populær igjen. Vær oppmerksom på modeller med en ujevn kappe (for eksempel forkortet foran, langstrakt i ryggen) og kappe kjoler med høy spalt på skjørtet.
 • Denne vår og sommer smale kjoler vil gi vei til mer frodige antrekk. De som holder seg til passende kjoler for å holde seg i trend, bør se på saken med et voluminøst skjørt - med draperi, blonder eller frynser.
 • For vinteren kom designere med ekstravagante kjede kjoler, med pels eller skinninnsatser. I den kalde årstiden vil du være veldig komfortabel i en oppvarmet kjole laget av blåst, vattert materiale.

Hva skal jeg ha på deg?

Kappe kjole er bra fordi den kan kombineres med en rekke klær av klær fra garderoben din.

Det er en viktig regel: Selv om dette er en "vinter" kjole, laget av tykt stoff, kan du ikke bruke noe under det unntatt for undertøy - verken en bluse eller en turtleneck.

Men problemet med yttertøy for kjolen er ikke verdt det. Lett regnjakke, klassisk trench, jeans, skinnjakke, jakke, blazer, original ermeløs - alt dette går bra med dette antrekket. På en sommerkveld, når det blir kult, kan du kaste en tippet eller en bolero over saken.

Slik utfyller du bildet: tilbehør og dekorasjoner

Det er mulig å bytte tilbehør til et klesveske i løpet av dagen, hver gang du lager et helt nytt utseende.

Om morgenen på arbeidsdagen kan det være en enkel, romslig pose, et elegant lommetørkle rundt nakke og diskret kostyme smykker. Å gå til en bar eller en fest om kvelden, hente en clutchpose eller en liten veske med en kjede. Fjern skjerf fra nakken og fest et bredt, lyst belte i midjen. På kvelden har du råd til mer merkbare smykker - store øredobber, armbånd, multi-tiered perler.

sko

En jente kledd i en kjede kjole er selve utførelsen av femininitet og eleganse. For en slik raffinert kjole, selvfølgelig, bør du velge hælte sko. En rekke sko kommer opp til saken: fra sandaler med tynne stropper til klassiske båter, plattformsko og en tykk, stablet hæl.

Svart og beige sko passer for nesten hvilken som helst kjole.

En vinn-vinn er sko som er flere nyanser lettere eller mørkere enn en kjole.

Kontrastfarget sko, for eksempel sitron sandaler med en lilla kjole, ser ikke mindre imponerende ut.

kommentarer
 1. lena
  14.02.2016

  Kappe kjole refererer til den grunnleggende garderoben og bør være hver kvinne.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner