Klesstiler og modeller

Kjoler til figuren "Pære" (trekant)

Kjoler til figuren Pære (trekant)

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Egenskaper av figuren
 2. Stjerner med triangelform
 3. Egnede klesstiler
 4. Tips for å velge

Hver kvinne som ønsker å se fantastisk, bør ta hensyn til kroppstypen når du velger en kjole. For eksempel, hvis figuren ligner en pære i sine skisser, er det viktig å vite hvilke stilarter som vil se best ut på en slik figur, og hvilke som bør unngås.

Egenskaper av figuren

Figuren, som kalles "pære" eller "trekant", preges av tilstedeværelsen av:

 • Smale skuldre;
 • Tynn hals;
 • Liten byste;
 • Skinny hands;
 • Uttalte talje;
 • Bred bekken;
 • Fulle ben.

Stjerner med triangelform

Denne typen form er notert i:

 • Jennifer Lopez;
 • Shakira;
 • Beyoncé;
 • Kristin Davis;
 • Christina Aguilera.

Egnede klesstiler

Jenter hvis nederste del av figuren er mer voluminøse anbefales å velge stiler som tiltrekker seg oppmerksomhet på bryst, rygg og armer.

Disse inkluderer:

 1. Kjoler som har barre skuldre. Disse kan være kjoler med hals eller med tynne stropper. I disse kjoler kan du understreke bysten av en liten størrelse og visuelt gjøre skuldrene mer voluminøse. Kjolen for slike kjoler er foretrukket bred, middels lengde eller midtkalve.
 2. Kjoleskjorter Slike antrekk bør ha et fritt kutt og være sikker på å bli supplert med et belte.
 3. Kjoler i Empire-stilen. Spesielt etterspurt er greske kjoler med en lengde opp til gulvet eller på knærne, som har en dyp hals og en overestimert midje.
 4. Kjenn trapes. I tilfelle av en pæreformet kropp anbefales det å velge slike kjoler med en gjennomsnittlig lengde og høy midje, samt med en bodice komprimert.
 5. Kjole med en slanky silhuett. Det beste alternativet ville være en svart kjole. I en slik kjole vil hofterne synke smalt, brystet og skuldrene blir mer uttalt, og figuren som helhet vil se mer sexy ut. Denne kjolen kan bæres med en montert jakke, sko med høye hæler og et tynt skjerf.
 6. Kjole i stilen på femtiårene. Jenter "pærer" anbefales å lete etter en modell med et tett korsett, bredt skjørt og en stropp i midjen.
 7. Kjole med et skjørtkjørt. Det beste alternativet vil være en knelengde modell, samt en kjole med høy midje.

Beauties med pærelignende figur anbefales å unngå kjoler med blyantkjørt og kjoler med minikjørt. Med en slik kroppsbygning bør du heller ikke ha på seg altfor tett antrekk eller baggy kjole.

Tips for å velge

Siden toppen av "trekant" -figuret er mindre voluminøs, kan jenter med en lignende kroppsfigur sikkert velge seg selv modeller av kveld og brudekjoler, som har store detaljer på brystlinjen. De vil passe kjoler med jabot, lagdelte ermer, store lommer på brystet, ruffles på halsen, vinge ermer og lignende elementer. Den nedre delen på samme tid er valgt mer beskjeden og enkel, for eksempel en skjørt rett kuttet.

Jenter med en A-lignende figur anbefales også å understreke midjen, så modeller med iøynefallende detaljer passer dem. For eksempel kan på kjolen av kjoler være en stor bue, blonderinnsatser eller forsamlinger. Det vil avlede fra bulkbunnen.

For å understreke halsen, bør kvinner med en trekantform være oppmerksom på halsen. Det er best å se på en lignende figurmodell med oval, kvadrat og V-hals. Også et godt valg ville være en kjole på en skulder.

Når du velger et stoff, bør jenter med en pæreformet figur foretrekke lette flytende materialer som kan glide over hoftene. Det beste valget er bomullsstoffer, ull og sengetøy.På figuren av A-silhouetten ser dresser av silke, organza og lignende ut, med tanke på at skjørtet ikke er flerlagret.

Når det gjelder fargene, er jentene med figuren "pære" mer egnet for vanlige klær, samt antrekk med mørkere nederste deler. Hvis antrekket er laget av et enkelt mørkt stoff, anbefales det å bære en slik kjole med et lett skjerf eller skjerf.

kommentarer
 1. Christy
  30.08.2017

  J Lo og de andre stjernene som er nevnt her, har store bryster, hva slags pære er det? Pærer har små bryster, så jeg har en typisk pære - små bryster, tynn midje og brede hofter og rumpe. Det er vanskelig å velge skjørt og kjoler, fordi Alt henger i midjen, og smal i hoftene. Og jeg er ikke enig i de stilene som er foreslått her: blyantskjørtene passer veldig bra, de gir en tynn midje og legger vekt på hofter. Og klokkene tvert imot gjør den nedre delen av kroppen enda mer massiv.

 2. Marine
  08.08.2017

  Jeg har en slik figur! Midje 67, hofter 104, bryst 86!

 3. Speedwell
  26.02.2016

  Timeglassfiguret regnes som ideelt, og jeg tror at den mest forførende er en pære. Se på Jennifer Lopez, dette er det ideelle!

 4. Lara
  24.02.2016

  Veronica, jeg, for eksempel, tvert imot, er kompliserende på grunn av en slik figur som Lopez. Vil fjerne de ekstra pundene, men noe går ikke hvor som helst.

 5. vikker
  23.02.2016

  Jeg ser de fleste stjerner ikke bry seg med sine feilaktige figurer. Sett på hva du vil. Det ser sant ut som det er absurd. I det minste ta samme Jennifer Lopez.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner