Klesstiler og modeller

Hvilken kjole å velge for bedriftens?

Hvilken kjole å velge for bedriftens?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Egnede stiler
 3. Populære farger
 4. Nyttår
 5. Hvilke kjoler passer for bedriftens fulle fulle?
 6. Hva skal jeg ha på deg?
 7. sko

I ferieperioden begynner arbeidende kvinner å se etter et passende antrekk for bedriftspartier. Dette er spesielt interessant for de som jobber i forhold til en ganske streng kleskode og ønsker å demonstrere sin femininitet og skjønnhet på et bedriftsfest med et spektakulært og attraktivt antrekk. Imidlertid er det viktig å velge riktig kjole slik at den passer for bedriftshendelser og understreker kun eierens fordeler.

funksjoner

For en bedriftsferie, bør du velge en elegant og fasjonabel kjole, men samtidig er overdrevent frilly og prangende modeller uakseptable. En kjole som passer for denne anledningen, er designet for å være stilig og feminin, samt elegant og perfekt passform. Her vulgaritet, overdreven lysstyrke og understreket seksualitet er uakseptabelt. Imidlertid vil også kjedelige kjoler og upassende generelle antrekk for bedriftspartier ikke fungere.

Stoff for kjoler der det går på bedriftens handling, velg fra dyre og kvalitative materialer. Silke, satin og fløyel kjoler er mest populære. Også alltid i mote antrekk laget av blonder stoff.

Egnede stiler

Hvis et selskapsselskap er et bankett eller en mottakelse i en luksuriøs restaurant, vil en elegant kveldskjole være det beste valget. Buffébordet er ikke så offisielt arrangement, derfor vil en cocktailkjole av middels lengde med et enkelt kutt og et minimum av innredning være den mest hensiktsmessige på den.

Den mest populære for et selskapsselskap kan kalles slike modeller:

 1. Kjoler med hals. Slike antrekk har et stilig utseende og er svært konkurransedyktige med dyp spalting.
 2. Kjoler med korsett. I slike produkter kan du påvirke utseendet på figuren, gjøre brystet visuelt frodig og midjen - mer tynn.
 3. Kjoler med draperi. Slike elementer av dekorasjon på de riktige stedene vil legge til et lite volum og skjule de små ulempene ved figuren.
 4. Kjoler med amerikansk ærmegab. I denne kjole kan du glatte silhuetten med vinkel skuldre.
 5. Kjoler med asymmetri. De mest populære modellene med en skrå bunn, fordi takket være de diagonale linjene strekker figuren visuelt og ser mer slank ut. Ikke mindre krevde kjoler på en skulder.
 6. Kjoler med spalt foran. Ofte er disse lange kjoler på gulvet med ganske dristige kutt fra hoften langs ett ben.

Populære farger

Den mest vinnende modellen er en svart kjole. Det vil tiltrekke seg oppmerksomhet, men samtidig vil det skygge huden og vil understreke fordelene ved figuren. Med dette antrekket får du et elegant og mystisk feminint bilde.

Kjole i hvitt, pastell eller fiolett farger ser også elegant ut. Også et godt alternativ er en monofonisk kjole av grå, burgunder eller mørk blå. I dette tilfellet, ikke glem at de mørke nyanser indikerer muligheten til å slanke, og i en lett kjole blir formene mer frodige og avrundede.

Nyttår

Før bedriftens feiring av nyttår, blir det spesielt lagt merke til å velge riktig antrekk. Ofte innebærer nyttårsfestet spektakulære og lyse antrekk, slik at deres innredning ofte inneholder paljetter, rhinestones eller paljetter. Blonder, perler, uvanlig nakke, draperi, baskisk, uvanlig belte, skyttelokk - en rekke detaljer om kjoler til nyttårs selskapsfest er veldig bra.

Mange kvinner lytter til rådene om å velge kjolefarge i henhold til horoskopet, men du vil ikke miste om du velger en snøhvit, grå eller beige kjole for en slik feiring. Hvis du vil se spektakulær, velg en fuchsia nyanse eller en dyp blå farge.

Hvilke kjoler passer for bedriftens fulle fulle?

Når du velger et antrekk for et firmaselskap, bør jenter med flotte former velge en modell som kan skjule feilene i figuren.

De mest passende stilene vurderes:

 • Kjoler med høy midje
 • Kjede kjoler
 • Middels lengde kjoler med flared skjørt

Hvis du har en fantastisk form, ikke velg en lang antrekk for bedriftens. Et bedre alternativ er modellen litt under knærne. Når det gjelder farger, anbefales jentene å plukke ut fargede antrekk i et mørkt område, for eksempel mørkegrå, kirsebær, svart eller mørkblå. Jenter med kurvete hofter kan bruke tofargede antrekk (med mørkere bunn) eller velge en modell med svart-hvitt-utskrift.

Hva skal jeg ha på deg?

Det er nødvendig å hente en clutchpose eller en konvolutt for en elegant kjole. Mange antrekk inkluderer en kombinasjon med et belte, hvis bredde bestemmes av stilen og figuren til jenta. Fra yttertøy til cocktailkjole kan du hente en montert jakke, og for kvelden ved siden av - en bolero.

tilbehør

Hvis skuldrene i kjolen er åpne, bør du ha lange øredobber, og modellen med en lukket topp ser bra ut med en elegant kjede og anheng. For en kjole med kort ermet, kan du hente et armbånd, spesielt hvis ermet er asymmetrisk.

En god ide ville være å bruke en stor diamant eller andre edelstener. Perle smykker er også et godt alternativ.

sko

Det beste alternativet for corporate party sko, uten tvil, vil være sko med høye hæler. De kan være med åpen tå, kil eller med stropper. Fargene på skoen er oftest valgt som svart, men en variant av sko som passer til kjole eller for å matche beltet, ville være hensiktsmessig.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner