Klesstiler og modeller

Badekåper - hva er deres høydepunkt?

Badekåper - hva er deres høydepunkt?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Funksjoner badetøy kjoler
 2. Hvem passer?
 3. stoffer
 4. typer
 5. Populære farger
 6. Hvordan velge en stor badekjole?
 7. Tips for å velge

Det ser ut som at badekjole lenge har vært en relikvie fra fortiden. Badedrakter, hvilke kvinner hadde for et og et halvt århundre siden, lignet veldig lite moderne miniatyr badedrakter. For å ta helbredende vannprosedyrer måtte damene ha på seg mange ting, inkludert en badeskjorte på gulvet med lange ermer og en krage, bukser og en hette. Samtidig ble badeklær sydd fra tett materie, som skjulte kroppens konturer, selv når de var våte. Vektemidler ble satt inn i badekanten, slik at det ikke ville stige opp i vannet og ikke ville åpne bena.

Over tid ble kvinners badedrakter mer konsistente. Den mest minimalistiske versjonen av dette antrekket er en bikini badedrakt, som er bare noen få små stykker stoff. Men de siste årene har solide badedrakter, laget i form av en kort kjole, blitt stadig mer populære. Denne originale artikkelen er gjenstand for dagens artikkel.

Funksjoner badetøy kjoler

Badekjole, eller badekjole er et badedrakt med et skjørt. Badedraktens bodice kan være helt noe - en klassisk sporty topp med to stropper, et gjeng, bustier, V-formet, "hjerte", etc. Ikke mindre mangfoldig og stiler av skjørt. På salg finner du modeller med kort kjørt, vinger, med plisset skjørt, med en bred fløyte og mange flere forskjellige alternativer.

Kjolen kan begynne under bysten, i livet eller på hofter. På salg er det badekåper lang mini og midi.

Hvem passer?

Tradisjonelt er badedrakten beregnet på klumpete jenter. Faktisk er badedrakter med et stykke kjørt perfekt for eiere av flotte former. De har det bra med å maske de mest problematiske områdene: hofter og buk. I tillegg har solide badedrakter en liten trekk effekt og bidrar til å skjule huddefekter, som postpartum strekkmerker.

En slik badedrakt er imidlertid ikke kontraindisert for andre typer figurer - tvert imot.

 • Best av alt, badekjole ser på jenter med en timeglassform: den legger vekt på den smale midjen, avrundede hofter og bryster.
 • Hvis du har store hofter, bør du velge en badedraktskjole med en rett skjørt, men voluminøs topp.
 • Eiere av små bryster og smale hofter, derimot, trenger en praktfull skjørt og kroppsdel, dekorert med ruffles eller draperier.

stoffer

Badekåper er laget av samme materialer som vanlige badedrakter. Valg av stoffer er ikke så bra, fordi badetøy må oppfylle flere strenge krav.

Så, stoffet til en badedraktskjole skal være:

 • tett;
 • enkelt;
 • opak;
 • smidig;
 • slitesterk;
 • "Breathing";
 • rask tørking.

Badedraktene er oftest laget av syntetiske materialer med inkludering av naturlige fibre. Sammensetningen av dress-badedrakten kan omfatte: nylon, mikrofiber, polyester, lycra, polyamid, etc. Klær laget av disse materialene tåler eksponering for vann (inkludert klorerte) og ultrafiolette stråler.

typer

Kort badedraktskjole i utseendet ligner mest av alt et klassisk badedrakt. Den har et lite, "symbolsk" skjørt som knapt dekker baken. Dette alternativet er oftest valgt av unge jenter med smale hofter.

Badetøy med lang skjørt mer som en vanlig sommerkjole. Skjørtet kommer vanligvis til midten av låret, men for noen modeller slutter det på knelivå. Ved hjelp av en slik badekjole kan du enkelt skjule fullheten i hofter eller cellulitter.

Swimsuit-sundress - Dette er en av de mest populære typer badedrakter. Hun er preget av en bodice på tynne stropper og en løs skjørt, som starter under brystet. I en slik kjole er det behagelig ikke bare å svømme, men også å gå på stranden, delta i idrett, etc.

Populære farger

Svart og hvitt

Svart og hvit badedrakt kjoler er fortsatt etterspurt allerede for mote sesongen på rad. Ingenting gir en vakker brunfarge som disse to farger eller deres kombinasjon. Hvis du er en tilhenger av klassikere, anbefaler vi deg å kjøpe en badekjole i svart-hvite farger.

farget

Sommeren er den tiden du vil uendelig glede deg med lyse farger. Den nærliggende ferien er en utmerket grunn til å få en ny badedrakt av uvanlige, vakre farger. Vær oppmerksom på den spektakulære badekjole med vin, mørkblå, turkis, fersken, lavendel og sitron nyanser.

Med lyse utskrifter

De som ikke liker vanlige klær, vil sikkert like badetøyskjoler med et originalt mønster. Dristige og beslutningsfulle jenter velger en rovdyr, romantiske naturer som blomster- og blomsterdekorasjoner, reisende velger etniske mønstre og intellektuelle som abstrakte bilder.

Hvordan velge en stor badekjole?

Kjole - dette er den perfekte badedrakten til klumpete jenter som gjerne utsetter bestemte deler av kroppen. Eiere av praktfulle former bør velge en badekjole, basert på egenskapene til deres figur. Ofte den største fordelen med korpulente damer - et luksuriøst bryst. Slik rikdom må absolutt understrekes gjennom bodice med en vakker hals.

For å skjule fullheten i hofter og underliv vil det hjelpe en badedrakt med en A-formet silhuett. I denne modellen begynner skjørtet under brystet og slutter på midten av låret. Skjørt - trapesformet, litt flakket. Den passer ikke til hoftene, men skaper ikke unødvendig volum.

Tips for å velge

 • Det er modeller av badetøyskjoler, designet spesielt for fulle jenter. De har spesielle innlegg som har en korrigerende effekt. Med deres hjelp kan du "trekke opp" problemområder.
 • Mønsteret på badedrakten kan både visuelt ødelegge figuren og bringe den nærmere det ideelle. For å se slankere, velg en badekjole med et vertikalt mønster eller kontrasterende fargesider.
 • En badekjole med en bodice som har voluminøse dekorative elementer, vil bidra til å visuelt forstørre brystene. Det kan være en frodig bue, frynse, draperi, broderte blomster eller frills.
Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner