Klesstiler og modeller

Mote kjoler i 2019 (98 bilder) - Nye produkter og trender

Mote kjoler i 2019 (98 bilder) - Nye produkter og trender

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. moter
 2. Nåværende trender og innovasjoner
 3. Vår-sommersesong
 4. Sesong "høst vinter"
 5. Tips for å velge

Å velge en kjole er en viktig oppgave som en kvinne vil tilfredsstille, med tanke på egenskapene til ikke bare sine ytre kvaliteter, men også interne. Og hvis en kvinne følger mote og forstår hennes humør, så vil bildet bli perfekt. Så, la oss snakke om de fasjonable kjoler i dagens sesong.

moter

En rekke stilarter av kjoler konsekvent fra sesong til sesong. Grunnlaget for mange ideer var trender i det siste året. Romantikk og femininitet er også populære nå, viser seg i åpne skuldre, V-necklines og en vekt på hofter. Retro stilen i moderne tolkning, samt den ganske ekstravagante kombinasjonen av "kjole og bukser" har ikke mistet sin relevans.

Snakker om de mest populære stilene av kjoler, kan følgende bli uthevet:

 • trapeze kjole;
 • bandeau kjole;
 • kjole skjorte;
 • kjede kjole;
 • kjole deksel;
 • jumper kjole

Imidlertid kan noen av de ovennevnte stilene ha utallige variasjoner, på grunn av de viktigste særegne egenskapene i denne sesongen, for eksempel:

 • ukomplisert kutte;
 • ingen ermer og nakne skuldre;
 • Grunt V-formet eller rund halsringe;
 • midi og maxi skjørt av forskjellige stilarter: fra rett, montert eller flakket til bunnen;
 • folder, drapering og legging.

Denne sesongen tilbyr den vakre halvdelen av menneskeheten både konstante klassikere og friske ideer til dames garderobe, diktert av de økende trendene.

Nåværende trender og innovasjoner

En detaljert bekjentskap med kjole samlingen gir oss mulighet til å merke en tendens til moderat og rimelig i detalj, men samtidig ser antrekkene seg ikke friskt og monotont ut. Denne effekten oppnås gjennom en kombinasjon av teksturer av forskjellig tetthet og farger, samt lengden og formen på lagene av materialer som brukes.

Spesielt viktig rolle som spilles i denne sesongdekorasjonen: flåter, rufser og buer, samt ulike tilbehør. Fet og uvanlig utseende kjoler med kutt og hakk av ulik grad av åpenhet, plassert på enkelte deler av produktene.

Denne sesongen på toppen av midi lengde, noe som betyr at kjole skal være tilstede i garderoben til hver vakker person, uavhengig av hennes alder, kroppsfunksjoner og yrke.

Slike trender vil bli preget av mote for kjoler i år. Det er på tide å finne ut hvilke antrekk som er foretrukket i vårsommer og høst-vinter sesonger.

Vår-sommersesong

Vårsommers er alltid en triumf av fantasi, oppvåkning og energi. Og moteindustrien, som ingen andre, gjenspeiler stemningen i denne tiden av året, forvandler kvinnemote til en ekte ekstravaganza.

Snakker om de dominerende stilene av varmenes kjoler kan følgende bli uthevet:

 • bandeau kjole;
 • mallet kjole;
 • Smoky kjole;
 • med en full skjørt, i årets stil eller med tog;
 • med asymmetrisk ridning;
 • kjoler av et enkelt kutt;
 • kle seg i pyjamastil;
 • lange kjoler.

Denne sesongen representerer ikke bare enkelhet av kutt og minimum detaljer, men også en kompetent kombinasjon av ulike trender. Av denne grunn vil enhver dame lett finne sin perfekte kjole.

farge

Fargeskjemaet i den varme årstiden er fylt med naturlige nyanser av grønt, moden frukt og sjøsprøyt. Blant designfavorittene var også: hvit, rosa og strålende grønn. Og kombinasjonen av blå, hvite og røde farger fra år til år forblir en vinn-vinn fasjonabel kombinasjon.

Blant pastell nyanser i trenden med blå og rosa, både i kombinasjon og separat.Bunnløs blå, ardentrød, oransje og gul, kobber med murstein og vin eller lilla med en blanding av rosa er også aktuelt. Ofte bruker designere nedbrytning og fargeblokkering for deres kreasjoner.

utskrifter

På vår og sommer er blomstermotiver alltid relevante. I inneværende år er dette hovedsakelig volumetrykk i form av blomster eller kronblad. Men det er også miniatyr ornamenter. Maritime temaer har lenge vunnet tilbake "et sted under solen" i samlinger for varme sesonger, derfor er det fortsatt relevant hvert år.

Inskripsjoner, en celle, en bred stripe eller ulike geometriske former med en tendens til abstraksjon finnes også i kolleksjonene av kjoler til vårsommersesongen.

dekorasjon

Temaet for innredning i vårsesongen åpnes veldig mye. Sammen med de allerede nevnte tredimensjonale buer, er ruffles og ruffles brukt som dekorasjon for kjoler, frynser, flammer, folder og draperier også mye brukt. Og enkelt, fra skjæringssynspunktet, forvandler modeller seg håndlaget broderi, volumetriske applikasjoner, steiner, fargerike perler, metallbeslag og til og med strutsfjær.

materiale

Jeg ble hyggelig overrasket over denne sesongen med forskjellige stoffer, teksturer og deres utrolige kombinasjoner. Beundre modellene av silke med deres lette og femininitet. Kjoler med flerskiktsskjørt er laget av en kombinasjon av nylon, tyll, organza eller chiffon.

Fatin, slør og krans i ensemblet med tette kontrastmaterialer ser spektakulære og uvanlige ut. Kanttøy i dag har et spesielt sted i designverksteder. Hennes evne til å dekorere kvinners kjole er veldig verdsatt. Denne sesongen slår designerne blonder, noe som gjør den mer tett og lukket.

Denim og bomullsstoffer er mye brukt til uformelle kjoler i denne sesongen. Friskhet og originalitet denne sesongen brakte modeller av kjoler laget av mesh eller perforerte stoffer.

Sesong "høst vinter"

Mote i høst-vintersesongen er alltid mer begrenset og seriøs. Kjolen forblir en viktig del av designer samlinger og er til stede i de fleste kvinners garderobe. Men det blir mer lukket, koselig og er designet for ikke bare å dekorere eieren, men også om nødvendig for å beskytte den mot vagaries av været.

I den kalde årstiden er følgende kjoler relevante:

 • kjede kjole;
 • genser kjole;
 • A-line kjole;
 • kle seg i stil med "new bow"
 • kjole med baskisk;
 • kle seg med asymmetri.

Kjoler med middels og maxi lengde trygt over på høst-vintersesongen. Mange modeller har vekt på ermene, takket være deres spesielle kutt: fluffy eller flared, straight eller ermer-lanterner. Ledsager av noen modeller er capes-capes og looper. Åpen skuldre og rygg, kutt på skjørt og draperi er fortsatt i drift.

farge

Fargepaletten i den kalde årstiden inkluderer klassiske svarte, hvite og røde farger, tykk vinrød, blå og blå med et snev av grønt. Overgangsteknikken til rike farger til intense edeltoner er utbredt.

utskrifter

Utskrifter i form av påskrifter, etniske elementer og 3D-grafikk pryder kjoler for mer universelle formål. Kveldsmodeller er kunstig malt med blomstermønstre, inkludert på gjennomsiktig stoff.

dekorasjon

Kjoler til spesielle anledninger er dekorert med allerede kjent fryns, fjær, gullbroderi eller trimmet med fluffy pels. Everyday outfit kan ledsages av hvit krage trim. Patchwork teknikk bidrar til å gjøre en kjole av en enkel stil til en utrolig stilig ting. Tradisjonelle flåter og fløyter, plissering og drapering, står heller ikke til side.

materialer

Modeller fra hverdagen til denne sesongen er laget av tykke strikkevarer og viskose. Kjoler laget av ruskind, ull, kashmir, naturlig fløyel og tweed - et flott alternativ for en kul tid på året. Ekte skinn, som hoved- eller ekstra materiale, vil gi kjole med en urolig, men veldig attraktiv karakter.

Kjoler laget av luksuriøse materialer er laget for kvelden utseende, overflaten som etterligner edle metaller eller har en skinnende effekt. Blonder, brokade, silke og sateng, som tidligere, er elsket av både skaperne av kjoler og de som bærer disse kjolene.

Tips for å velge

Uansett mesterverk hun skaper, bør hver kvinne huske at enhver fasjonabel ting bør understreke, ikke krysse hennes individualitet. Ubetinget overholdelse av mote kan frata en person av retten til å velge og få deg til å glemme dine egne preferanser i klær.

Dette skjer ikke hvis du følger en rekke spesifikke regler. Dette gjelder spesielt for kvinners kjoler. Antrekket passer perfekt hvis en kvinne velger ham, og tar hensyn til hennes type figur og kroppsfunksjoner. Kjolen bør ikke være i konflikt med alderen, temperamentet og den generelle stilen til kvinnen.

Uformelle kjoler velges i henhold til sesong og værforhold. Stedet, grunnen og måten kvinnen har til hensikt å tilbringe tid i kjolen, spiller også en viktig rolle i sitt valg. I tillegg til beundring av andre er personlig komfort også viktig. Hvis en kvinne i en kjole føler seg begrenset og usikker, vil den ikke unnslippe andres øyne. Som et resultat av slike fysiske ubehag, vil en kvinne sikkert føle seg ubehagelig.

I dag er moteverdenen uendelig variert, så hver dame vil finne en løsning når hun velger kjole. Det viktigste er å huske at det i det skal være først og fremst vakkert, ikke fasjonabelt.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner