Klesstiler og modeller

Kjole med en erme - fasjonable asymmetri

Kjole med en erme - fasjonable asymmetri

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Hvem passer?
 3. Typer av ermer
 4. moter
 5. Hva skal jeg ha på deg?
 6. sko
 7. tilbehør

Modell kjoler med en ermet er ikke det første året refererer til motetrender. Chiffon og silke kjoler av denne stilen er etterspurt i sommerperioden, og strikkede er svært populære om vinteren. Imidlertid er disse kjolene ikke egnet for alle kvinner og er ikke slitt av noen grunn. La oss diskutere hva som er interessant om klær med en erme, hvem skal bære dem og hva de har på seg med denne stilen.

funksjoner

En kjole med bare en erm er referert til som asymmetriske antrekk. De er utvalgt primært for spesielle anledninger, siden slike kjoler tiltrekker øynene og bidrar til å skille seg ut mot andre skjønnheter. I tillegg skifter en slik opprinnelig toppkjole fokuset fra bunnen av figuren, som er egnet i tilfeller der den er ufullkommen.

Ofte er en kjole med en erme representert av enfargede modeller, siden de er uttrykksfulle og originale, selv uten lyse trykk. I tillegg vil et flerfarget motiv avlede oppmerksomheten fra en interessant kutt og påvirke kontrasten med huden. Av samme grunn, for slike antrekk, er innredningen brukt til et minimum.

Hvem passer?

Avhengig av stilen, vil en kjole med asymmetrisk hylle passe både en slank skjønnhet og en jente med kurvformede former. Best av alt, vil en slik kjole se på en jente hvis figur ser ut som en trapeze.

Tynne kvinner bør ta hensyn til de tettsittende antrekkene, og jentene med fullhet - på gratis modeller. Hvis du har ufullkomne ben, kan du skjule deres unattractiveness med en lang kjole med en asymmetrisk hylse.

Du bør unngå denne stilen av kjole i tilfeller der:

 • Din rygg er veldig bred, og skuldrene dine er maskuline.
 • Huden på hendene ser saggy og flabby ut.
 • Brystet eller ryggen er dekket av utslett.
 • Du har store bryst og uten bH, det mister sin form.

Typer av ermer

Ermen i kjole av denne stilen kan variere i lengde og bredde. Det kan være så tett og langt, og lite, for eksempel i form av "vinge". Det er muligheter for tettsittende ermer litt lenger enn albuen, samt lange og brede ermer. Tre fjerdedeler ermer er ganske vanlig. Ifølge sin plassering kan en enkelt erme enten på venstre eller på høyre side av klærne.

moter

De vanligste modellene uten en erme er lange kjole på kvelden. De har et kutt mer løs enn i korte tettsittende antrekk med asymmetriske ermer.

En minimalt trimmet kjole kan tjene som et tilfeldig utlegg, og et produkt laget av fløyel, brokade, silke og andre dyre stoffer som har perler, blonderinnlegg eller rhinestones vil være et utmerket valg for en feiring.

I korte kjoler uten ermet, kan du ofte se andre interessante detaljer av kuttet, for eksempel en nakke eller en rygg.

De vanligste er slike modeller av kjoler med asymmetri på ermer:

 • Montert blyantkjole. En hylse i et slikt antrekk kan enten være en tettsittende lang en, eller en "lommelykt" eller en trekantet form.
 • Modell "havfrue" gulvlengde. ermet i en lignende kjole er lang, ofte flared eller suppleres med flom.
 • Modell med A-lignende silhuett. Ermet i dette antrekket kan være av lengde.
 • Kjole med draperi - Gresk stil eller kjole stil "Empire." Ofte er ermet i en slik kjole romslig og lang, men det er modeller med en tilstøtende tre fjerdedeler ermet.

Hva skal jeg ha på deg?

 • Dekk kjole med en ytterbukse med en mansjett (jakke, cardigan eller noe sånt) er ikke verdt det, for da er hele sjarmen av kjolen og hovedlyset tapt.
 • Hvis en kjole med en erme er representert av en løsmontert maxi-modell, for en aksent i midjen kan den bæres med et belte.
 • Løse kjoler kan suppleres med en lue, og en kort clutch bør velges for en kort, passende kjole.
 • Strømpebukser eller strømpebukser under slike kjoler bærer ikke.

sko

Du kan bære sandaler og sandaler, samt sko under en kjole med en erme. Aften antrekk av denne stilen går bra med åpne sko med hæler.

tilbehør

Hvis kjole med asymmetriske ermer er ganske lakonisk og laget i en farge uten spesiell innredning, bør du ikke velge for massive dekorasjoner for det i store mengder. Nok diskrete øredobber, ett armbånd og en ring.

kommentarer
 1. Victoria
  21.02.2016

  Jeg liker virkelig kjoler med en erme. Hvis en skulder er bar, gir kjole forførlighet.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner