Klesstiler og modeller

Kjoler med åpen bakside - forførende og attraktivt bilde

Kjoler med åpen bakside - forførende og attraktivt bilde

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. lengde
 2. Modeller og stiler
 3. Lacy
 4. sommer
 5. Hekle
 6. strikket
 7. Dybde og utskjæring form
 8. Utklippsdekorasjon
 9. Fantasy cutout
 10. bryllup
 11. Kveld og cocktail
 12. Ved oppgradering
 13. farge
 14. Hva å bære
 15. frisyre

Hvilken kjole, etter din mening, kan gjøre bildet ditt attraktivt, forførende og modig? Kanskje med en dyp hals? Og kanskje med et kutt på beinet? Uten tvil er en slik kjole med en åpen rygg!

Det er ulike variasjoner på utformingen av den åpne ryggen. Mer om dem bor under.

lengde

En lang kjole med en åpen rygg er mer egnet for jenter høy og med perfekte proporsjoner av figuren.

Ikke ubetydelig er det faktum at du skal kunne holde stillingen og gå på hælene. Alle kjoler med åpen rygg er mer egnet til kveldsaktiviteter.

Alternativet til en kort kjole med en åpen rygg er iboende i slanke damer som ikke er lange. Han har vanligvis en beskjeden klippe.

Kortmodeller kan brukes som en høytidelig begivenhet, og føles behagelig i hverdagen. For eksempel, på en varm sommerdag på stranden eller på en romantisk dato.

Det er også mulighet for en kjole med et kutt på bakre midi lengde. Disse kjolene ser mer tilbake, men med alt dette ikke mindre attraktivt og feminint.

Modeller og stiler

Med ermer

Dress modeller med ermer er et veldig populært alternativ for en utendørs begivenhet på en kul dag. Og selv den mest oppriktige utskjæringen på ryggen kompenseres av tilstedeværelsen av ermet.

Det mest harmoniske utseendet i denne kombinasjonen monokrom-antrekk. Et eksempel er bue skuespillerinnen Kate Hudson.

Med spaltning

Kjoler der nakken og ryggen er åpne samtidig, er designet for lyse, selvsikker kvinner som ikke er redd for å vise alt på en gang.

I utgangspunktet er halsen i modellene av denne stilen ikke for dyp.

Med et kutt

Det vurderes at et snitt gir visuelt harmoni til beina. Kjoler med hals og slit er veldig populære blant fasjonable kjendiser.

Det er verdt å merke seg at det er nyanser når du velger en slik kjole. For eksempel vil en lengre kutt på låret være mer relevant for unge jenter, og for kvinner med "balzac age" vil et elegant kutt til kneet være mer hensiktsmessig.

Kort foran lang rygg

Kort foran lang bak, den såkalte kjole i stilen «HighLow», ikke mindre populær. En åpen rygg og knær vil legge til litt forførelse og godhet til bildet.

Lukket front

Helt, diskret og mystisk, vil kjolen være helt lukket foran, men med en åpen rygg.

Ved første øyekast gir dette bildet ditt austerity, men så snart du slår ryggen din, vil ingen være i tvil om forførelsen din. Denne versjonen av modellen er ideell for å gå til en restaurant.

kosete

Ikke mindre populært er kombinasjonen av en åpen rygg og en full skjørt i en kjole. Og lengden på en slik kjole spiller ingen rolle i det hele tatt. Det er svært viktig å finne sin kompetente og harmoniske kombinasjon.

direkte

Det er mulig å vurdere som den utbredte og effektive direkte kjolen, gjentatte ganger en kvinnelig silhuett.

De legger vekt på harmoni, legger til vekst visuelt. De er oftest slitt for sosiale arrangementer.

havfrue

Utrolig utsøkt i stand til å ligne en dame i havfrue kjoler med tog og hals. De er svært populære i kveld og bryllupsmote.

A-linje

A-silhouett kjoler i mange år gir nå jenter komfort og bekvemmelighet.

Den lyse flyten og den åpne ryggen understreker perfekt nåden til eieren. Og ikke minst, slike kjoler passer for eiere av flotte former.

Med tog

Kjoler med tog og åpen ryg gir alltid glede, selv om de er laget i minimalistisk stil. Deres høytidelige utseende understreker statusen til eieren av en elegant kjole.

Lacy

Blondermodeller av kjoler med en åpen rygg ser mild og selvforsynt ut. De kan brukes både på sosiale arrangementer og i hverdagen.

Det er bare viktig å velge riktig fargeskjema og størrelsen på hakk for en bestemt anledning.

sommer

Sommertid er en fin tid å friste og forføre det sterkere kjønn. Lette stoffer, feminine silhuetter, åpen bakside - et tungt våpen av disse kakettene.

Hekle

Utseendet på en hekket kjole i garderoben din vil være svært fordelaktig. Bildet ditt vil bli minneverdig på grunn av originalitet og eksklusivitet.

strikket

Tynn strikkevarer understreker perfekt den vakre figuren. En liten utskjæring eller imitasjon av den åpne ryggen gir en dråpe krydder til bildet.

Dybde og utskjæring form

Dybden av hakk varierer innenfor regionen av skulderbladene og kokesen.

Avrundede og trekantede kutt under skulderbladene, som ser bra ut på jenter med små kleshengere, er veldig populære.

Ulike variasjoner av romantiske figurer i form av en dråpe, hjerte eller blomst, som kommer til midten av ryggen, er egnet for beskjedne kvinner. Når det gjelder lengden, kan kjolen være både kort og lang.

Den langstrakte halsen til midjen har råd til eierne av en ideell figur og hud.

Utrolig sexy utseende kjoler med en oval hals til halebenet.

Når det gjelder utklippene, er de så forskjellige at de ikke kan telles alle sammen.

Ikke en liten kjent og vanlig form for skjæringsspissen. I hennes side er skulderblad og kleshengere åpne.

Dobbelt kutt ser imponerende ut.

Utklippsdekorasjon

Det er også ulike måter å dekorere en blote rygg på.

Det vanligste er de sammenlåsende stroppene på ryggen. Antallet deres, tykkelse og plassering er avhengig av fantasydesignerne.

V-halsen kan ofte ses med luksuriøst broderi med alle slags steiner, rhinestones og paljetter. Ulike perler og perler, knapper og interessant å spille satinbuer blir aktivt brukt.

Den figurerede halsen til skulderbladene, ofte møtt i bryllupsmote, er brodert med lurex, blonder og steiner.

Fantasy cutout

Når du velger en kjole med en åpen rygg, må du ta hensyn til noen begrensninger, for eksempel hudtilstand, men dette gjelder ikke en kjole med etterligning av nakent rygg.

Den dype halsen er dekket med et kjøttfarget stoff eller en tynn gjennomsiktig blonderinnsats, som lager alle slags mønstre.

bryllup

Enhver av det rettferdige sexet vil være uimotståelig ved deres bryllup. Til dato tilbyr mange designere en rekke brudekjoler med et kutt på ryggen.

Du kan også selv velge dybde og form av kuttet, dens dekorasjon i henhold til dine ønsker og smak.

Kveld og cocktail

Elegante kjoler med et kutt på ryggen ble en favoritt for kveldsmote. Beskjeden eller sjokkerende - de legger vekt på verdighet av figuren, men du bør vurdere noen av nyansene.

Hvis taljen ikke er tydelig merket, vil smale langstrakte utskåringer med snøring eller klemmer maskere denne feilen.

Jenter som ikke er lange kjoler med en oval hals og i form av en trekant, som slutter bak en linje med skulderbladene, er bedre å ikke bruke fordi de vil legge til unødvendige centimeter, noe som ikke kan sies om spiss og langstrakt.Disse alternativene utklipp passform og jenter med en kort torso, som bør maksimalt lengre.

Jenter høye må se på de små ovale, trekantede eller dråpeformede hakkene på baksiden.

Ved oppgradering

I sin høytidelige kveld setter de nyutdannede på forførende ryggkjoler for å se mer moden, og understreker dermed deres beredskap for selvstendighet.

Lang eller kort prom kjole er valgt avhengig av deres preferanser og egenskaper i figuren. En unik gjør det gjennomsiktig eller skinnende stoff, legging eller montering, og vakre dekorasjoner og innredning på halsen.

farge

svart

Den svarte kjole er en klassiker. Uansett i en svart kjole med en åpen rygg, vil du se perfekt ut.

rød

Den røde kjole med åpen ryg bærer kjernen til selvsikker, opprørende kvinne.

hvit

Trenden på den åpne ryggen skjedde nettopp med en hvit kjole. Det er veldig viktig at stoffet så dyrt og var av høy kvalitet.

grønn

En kjole med åpen bak i grønt ser ikke mindre elegant ut. Det kan være både kveld og dagligdagse valg.

rosa

I en rosa kjole vil du se utrolig romantisk og attraktiv.

beige

Velge en kjole med en ren tilbake beige farge, du bør være forsiktig. Du risikerer å skape inntrykk av at du kom til arrangementet i "nøgen".

Hva å bære

tilbehør

Når du velger tilbehør til slike kjoler, bør du ikke glemme hovedakentet - bare ryggen. Minimalisme og mer!

Ikke bruk noen lyse omfangsrike smykker. Ryddig øredobber, et tynt kjede armbånd og et anheng på en kjede, vil utfylle ditt utseende.

BH

Selv om du med rette er ansett som eier av ideelle skjemaer, bør du ikke overse valget av riktig undertøy for publikasjonen i en slik kjole.

Alle typer bras uten stropper og støttende feste i lumbale regionen blir dine uunnværlige hjelpere.

Hvis halsen din er veldig ærlig, trenger du en stroppeløs silikonebhinne. Og hvis valget falt på en kjole med en stropp på nakken, så kan du hente en bh som festes på bak og nakke.

frisyre

For et konsistent bilde må du gjøre den riktige frisyren. Husk at høydepunktet vil være din åpne rygg, og alt annet bør bare understreke overlegenheten din.

Den mest riktige tingen er å hente håret opp, og hvis du ikke har langt hår, så vil en jevn styling se mer harmonisk ut.

Populariteten av kjoler med et kutt på ryggen er uendret og variasjonen av stilene deres lar deg velge akkurat kjole der du vil bli blendende uforglemmelig, feminin og sexy, perfekt.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner