Klesstiler og modeller

Bustier kjole - en klassisk forførelse

Bustier kjole - en klassisk forførelse

bli med i diskusjonen

 
innhold
  1. funksjoner
  2. Hvem passer?
  3. Populære stiler
  4. lengde
  5. Hva skal jeg ha på deg?
  6. omsorg

Navnet "bustier" kom til oss fra fransk. Det er avledet fra ordet buste, som oversettes som "bryst". Opprinnelig var bustier en type undertøy. Det var et kryss mellom en korsett og en moderne bh. Hans oppdrag var å slå ned i livet og støtte brystet.

I dag er bustieren en stroppeløs, stiv bh, som hovedsakelig brukes til åpne kjole. Men over tid flyttet bustier fra undertøy til kategorien alminnelig klær. I økende grad kan du finne bustier topper og bustier kjoler, som har blitt uavhengige klær.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg om de bustier kjoler: om hva de er, som passer og hva de kombinerer med.

funksjoner

Så, en bustier kjole er en merkelig hybrid av en kjole og en bh. Den er preget av en åpen toppstrimmel og ermer og en bodice laget i form av kopper.

Den bustierte kjole har ofte en ganske ærlig hals, så det er med rette betraktet som en av de sexigste elementene i kvinners garderobe. Den kan passe en figur, og kan ha et mykt skjørt, men toppen forblir alltid så åpen som mulig. All oppmerksomhet er fokusert på skuldre, bryst, armer og nakke, derfor, når du legger på et lignende antrekk, må du være sikker på at dette området ser perfekt ut.

Hvem passer?

Den bustierte kjole skal behandles svært nøye: til tross for det fantastisk flotte utseendet, kan det ødelegge bildet hvis du velger feil modell. Spesiell oppmerksomhet bør gis på hals og hender, fordi kjolen setter alt på skjermen. Hvis du har veldig fulle skuldre og armer, kan det hende at stygge hudfeller samles over bodice. I dette tilfellet er det bedre å nekte en bustier kjole (utgangen er å kaste en elegant jakke eller tippet over den).

Luksuriøse bryster slik kjole kan presentere i det gunstigste lyset. Det er imidlertid svært viktig å velge riktig størrelse: hvis bodice er for stramt, vil det være en følelse at brystet er i ferd med å "hoppe ut" fra det.

Best av alt, en bustier kjole sitter på jenter med en timeglass og en rektangel type. Hvis du tilhører den sistnevnte typen, anbefaler vi deg å velge en modell med et fullskjørt for å gjøre figuren mer feminin. En full skjørt vil også bidra til å balansere de brede skuldrene.

Populære stiler

  • Montering. Kjoleoppfyllende konturer av en figur ser uvanlig attraktivt ut. Sannt, det bør bare brukes hvis figuren din er nær det ideelle.
  • Basques. I dag er kjoler med basker på toppen av populariteten. Dette dekorative elementet gir bildet litt coquetry. I tillegg maskerer baskeren fullheten i livet.
  • Med en full skjørt. Kjole med en tett topp og en full skjørt gjør jenta til en grasiøs blomst. Spesielt godt, denne stilen ser på en miniatyr, slanke damer.
  • Med lukt. Kjoler med lukt like godt sitte på forskjellige typer figurer, derfor kan de trygt bære både pyshechki og tynne personer. Lukten er en ufattelig og elegant detalj, som lykkes for livet på bildet.

lengde

Kjole-bustier er som regel en kvelds- eller cocktailversjon av kjolen. Når det gjelder ham, er det ingen strenge anbefalinger på lengden: hva skal skjørtet bare du bestemme, basert på karakteristikkene til figuren og formatet til arrangementet.

lenge

En bustier kjole med kjørt til gulvet bør velges for de mest høytidelige anledninger.I en slik kjole ville det være hensiktsmessig å opptre på et bryllup (selv på egen hånd), en kveldsmottakelse eller ved presentasjon av prisen. Kjolen kan være myk, men bustieren ser mer elegant ut med en halvløs eller rett, flytende bunn.

midi

En bustier kjole av medium lengde passer nesten alt, så det regnes som et universelt feriealternativ. Det er praktisk å bevege seg inn i det, så det blir ofte satt på hvor danser er planlagt til morgenen. En knelangskjole kan ha noen silhuett. Populær modell med skjørt, stramme hofter, med skjørt og en skjørt-klokke.

kort

En bustier kjole med miniskjørt er en annen versjon av "dansekjole". På grunn av sin frankhet er han kun egnet for uformelle arrangementer. En kjole som helt bar armer, skuldre, øvre del av brystet og betydelig åpner ben, ikke hver jente tør å bære. Mest av alt, en kort bustier kjole passer for eiere av en stram figur og slanke ben.

Hva skal jeg ha på deg?

undertøy

Under bustier-kjole bør du velge det mest uhyggelige undertøyet med en glatt overflate uten blonder, broderi og andre dekorasjoner. Det er spesielle bras for dette antrekket, men hvis bodice er tykk nok, kan du gjøre uten dem.

klær

Den bustier kjole er et selvstendig antrekk som ikke trenger ekstra detaljer, i tillegg til nødvendig tilbehør. Men hvis du er sjenert om bare skuldre eller kule innendørs, kan du sette på en jakke, bolero eller en vakker tippet som passer til kjolenes stil.

tilbehør

Velge smykker og tilbehør til en kjole-bustier, det er veldig viktig å stoppe i tide, så du vil ha alle de beste og vakre tingene for en så uvanlig kjole. Til stedet vil være en liten veske på en kjede eller en liten clutch. Hvis kjole ikke er dekorert med rik innredning, kan håndvesken bli trimmet med blonder, perler eller rhinestones. For en tung dekorert kjole er det bedre å velge noe enklere.

En bustier kjole åpner halsen, og er en fin måte å vise frem dine favoritt halskjeder og pendants. Håndens nåde kan understrekes ved hjelp av originale armbånd. Ikke glem øredobber: det kan være så koncise pinner og massive anheng. Ekte smykker kan erstatte høy kvalitet smykker.

sko

Dress bustier - dette er antrekket som ikke kan eksistere uten akkompagnement i form av høyhælte sko. Jo høyere hælen er, jo mer spektakulære vil du se. Imidlertid kan sko erstattes av stilige sandaler - bildet ditt vil ikke miste fra dette. Hvis du av en eller annen grunn ikke kan bruke sko med hæl, bære ballettplattformer dristig (men bare velg de som skal dekorere beinet, slik at det blir mer elegant).

omsorg

Mange moderne materialer der det er laget bustier kjoler, krever spesiell forsiktig omsorg. For noen ting er det forbud mot vasking i vaskemaskinen, spinning eller stryking. Derfor er det svært viktig å følge instruksjonene som er angitt på den interne etiketten - ellers kan tingen bli engangsbruk.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner