Klesstiler og modeller

Kjole-skjorte - valget til fordel for praktisk og praktisk

Kjole-skjorte - valget til fordel for praktisk og praktisk

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. funksjoner
  2. Hvem passer?
  3. strikket
  4. bryllup
  5. natt
  6. lengde
  7. Hva skal jeg ha på deg?

I garderoben til en moderne jente er det ting som er vanskelig å gjette formålet med første gang. For menn, våre favorittskjørt, shorts, kjoler, skjørt, kjoler, overall, etc. forblir fortsatt et ekte mysterium. I mellomtiden er alle disse ganske merkelige, ved første øyekast, klær utrolig praktiske og praktiske, da de kan erstatte to eller tre ting samtidig.

I dagens artikkel vil vi diskutere en av de mest populære "hybrider" - kjolen-skjorte. Vi vil fortelle om hvem denne tingen går spesielt, om dens varianter, så vel som hvordan du skal bære den og med hva du skal kombinere.

funksjoner

Selv om du aldri har sett en skjorte-kjole (som er veldig tvilsom, fordi det på sommeren er et stort antall jenter kle i dette antrekket), kan du enkelt forestille deg hva slags klær det er basert på bare ett navn. Kjole-skjorte er en langstrakt versjon av en vanlig ermeløs skjorte.

Kleskjolen er en moderne modifikasjon av selve skjorten, som opprinnelig var et element av undertøy, og deretter flyttet inn i sportsklær. I dag refererer kjolen til hovedsakelig til sport, strand eller uformelle stiler. Det er uten ærmer, har en tettsittende silhuett og en tynn hals.

Hvem passer?

De spesielle egenskapene til kjolen til skjorten tillater henne ikke å holde de sanne skjemaene hemmelige, så du bør bare bruke denne tingen for de som mangler komplekser om sin egen figur.

Kjoler er vanligvis sydd av strikkevarer eller annet tynt elastisk stoff. Et slikt materiale i kombinasjon med en slank silhuett understreker kroppens konturer og skjuler ikke feilene. I tillegg forlater en kjole på skuldrene skuldrene og armene åpne. Derfor, hvis du vurderer at magen eller overkroppen er ditt problemområde, er det bedre å gi opp dette plagget.

Den mest spektakulære kjolen-skjorten ser på tynne jenter med typen "rektangel" eller på eiere av den mest feminine figuren - "timeglass".

strikket

"Mike" er en av de mest favorittalternativene for jenter kjoler til den varme sesongen. Sommermodeller, som regel, er laget av tynne strikkevarer - et stoff som er behagelig i varme, elastikk og sokker. Strikkede T-skjorte kjoler er komfortable, men de har en ubehagelig funksjon: materialet blir ofte strukket og samlet i bretter på de mest problematiske delene av kroppen. Dette må tas i betraktning når du velger et lignende antrekk.

Strikkede kjoler, T-skjorter er både diskrete, monofoniske og lyse, med interessante utskrifter. Spesielt populære modeller i marine stil med horisontale striper.

bryllup

Den mest uvanlige typen dress-T-skjorter - dette, selvfølgelig, bryllup. I slike tilfeller opprettes elegante antrekk av edelt materiale, dekorert med utsøkt innredning. De ser veldig konsistente ut, men samtidig, originale. T-skjorte kjoler er ofte valgt av bruder som planlegger et stilisert utendørs bryllup, for eksempel på dekk på et skip eller i en strand kafé.

natt

Nylig har kjole-t-skjorten sluttet å være eksklusivt uformell klær for hver dag. I økende grad, denne tingen, laget i forskjellige stiler: fra forretning til kveld.

Kjoleskjorten er som regel et antrekk hvis enkelhet av kuttet kompenseres av en rik innredning. Kveldsmodeller er vanligvis brodert med et stort antall perler, paljetter eller rhinestones.I en smart kjole kan en underkjolen kjole ha en uvanlig, ganske dyp hals eller en spalt på skjørtet. En ganske vanlig variant av denne kjolen er en kjole med en flared eller asymmetrisk hem.

lengde

I begynnelsen ble kleskjolen laget kort - slik at det var praktisk å spille sport eller bare flytte aktivt. Over tid, begynte å vises varianter av slike kjoler med svært forskjellige lengder.

lenge

Lange kjoler, t-skjorter viste seg i modemiljøet relativt nylig, slik at de fortsatt ser ganske uvanlig ut. Langstrakte modeller, som når til anklene, passer best til lange, slanke jenter. De kombinerer godt med punkattributter: tunge støvler, skinnjakker, etc.

midi

Kjole-skjorte av medium lengde kan gjøres i forskjellige stiler. Det regnes som det mest allsidige alternativet til alle, som det passer for jenter i forskjellige høyder.

Hvis du legger et jeans eller en jakke over en slik kjole, vil det være ganske mulig for ham å dukke opp i skolen. Noen har på seg et slikt antrekk for å jobbe, men de burde ikke gjøre det uansett - kjole-skjorten refererer til uformelle klær.

kort

En kort tank top kjole er vanligvis et sporty eller beachwear alternativ. Det er utrolig behagelig i varmen, og lar deg også bevege seg fritt. Ofte er det forkortede modeller med en uvanlig, dyp hals. Mini-kjoler med skjørt i en brett eller dekorert med ruffles ser coquettishly og morsomt ut.

Hva skal jeg ha på deg?

  • Jakke eller skjorte. En rutete skjorte, denim eller tynn jakke i sporty stil vil være et flott tillegg til en kjole-skjorte. Så basert på en ting kan du lage flere forskjellige bilder.
  • Strømpebukse eller strømpebukse. Hvis det er kult ute, men du ikke vil gi opp din favoritt T-skjorte, prøv å kombinere den med lyse, tette strømpebukser, leggings, tette jeans eller leggings (juggins).

sko

"Mike" - en av de få typer kjoler som ikke trenger en hæl. Du kan bære denne tingen med behagelige hverdagssko - joggesko, joggesko, ballettsko og til og med stranden tøfler. Elskere av ekstravagante bilder vil sikkert nyte kombinasjonen av en kjole-T-skjorte og støvler med tykke såler.

tilbehør

Kjole-skjorte er ikke krevende tilbehør; Det viktigste er å prøve å unngå ting som er for kompliserte og "elegante". Original smykker (plast, lær, tre), solbriller, ryggsekker, eller enkle, komfortable vesker, luffer, morsomme hatter - alt dette går bra med dette antrekket.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner