Klesstiler og modeller

Klesveske - for ekstravagante kvinner

Klesveske - for ekstravagante kvinner

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. funksjoner
 2. Typer stiler
 3. Hvem skal?
 4. Hva skal jeg ha på deg?
 5. sko
 6. tilbehør

Til tross for at bukser og dragter lenge har blitt fastgjort i våre garderober, er kjole fortsatt det mest feminine elementet i klærne. Bare i en kjole kan en jente føles som en virkelig grasiøs og skjøre skapning. Men de klassiske fluffy eller slinky kjoler raskt kjeder seg, så designere er i den evige søken etter nye fasjonable løsninger.

I løpet av det siste århundre har mange originale stiler av kjoler til en rekke anledninger. Denne artikkelen er viet til en av de mest ekstravagante modellene - klesveske. Vi vil snakke om hva det er, hvem som passer og hvordan du skal bruke den.

funksjoner

Klesvesken har en ekstremt enkel kutt: det er et romslig plagg, uten brystlinjer, midje og hofter. Det skjuler helt figuren fra skuldrene til knærne eller enda lavere.

Til tross for at en slik dristig stil regnes som en nylig oppfinnelse, viste prototypen seg for rundt 300 år siden. På den tiden trodde kvinner at antrekkene ikke bare skulle være vakre, men også komfortable, slik at de kunne bevege seg komfortabelt. Det var da kjoler dukket opp på samme måte som moderne "vesker" - med en klassisk tettsittende lomme og lange ermer, men med et mykt og løst skjørt.

Ganske raskt ble gleden for romslige antrekk glemt, og neste gang kjolen viste seg på mote-scenen etter Første Verdenskrig - da de begynte å foretrekke enkle og upretensiøse klær. Den virkelige populariteten kom imidlertid bare til denne modellen i midten av forrige århundre, da den begynte å vises i samlinger av berømte couturiers.

I dag er klesvesken en variant av uformelle klær for jenter som fører en dynamisk livsstil. I den moderne inkarnasjonen kan en slik kjole suppleres med ulike detaljer: lommer, ermer eller krage.

Typer stiler

Klesveske rett kuttet. Dette er en klassisk versjon av denne modellen. Under denne kjole skjuler alle kurver og støt av figuren, så mange jenter fanger antrekket i livet med et belte eller en stropp for å skape et mer feminint bilde.

Beskjær kjolepose. Dette er en sommerversjon av denne stilen. I en romslig kjole med skjørt til midten av låret vil du være komfortabel, selv på den varmeste dagen. Modeller til sommer er vanligvis laget av tynne, naturlige stoffer med lyse farger - chiffon, chintz, lin, etc.

Klespose med lommer. Dette er ikke bare behagelig antrekk for hver dag, men et flott alternativ for kontoret. Store patchlommer vil legge til litt mischief til en streng og ryddig forretningskjole. Ofte er lommene laget av et materiale som er kontrasterende i farger eller tekstur.

Klespose med glidelås. En annen variant av dette antrekket. Lyn på klær kan ikke bare være funksjonelt, men også et dekorativt element. Kjoler med en lang glidelås på baksiden ser spesielt imponerende ut: En vertikal linje trekker visuelt og smaler figuren.

Kjolepose med lukt. Det er et kryss mellom en kjole og en badekåpe uten et belte. Det ser veldig uvanlig ut, men ikke alle jenter vil risikere å sette på det, siden det kan visuelt forvride proporsjoner av figuren. Ofte har slike kjoler brede ermer.

Hvem skal?

Kjolen bag er en veldig spesifikk antrekk og er dessverre ikke egnet for alle. Det anses at bare store, slanke jenter har råd til en kjole av denne stilen, siden den rektangulære formen gjør figuren kortere og mer voluminøs.

Faktisk kan klesposen bæres med hvilken som helst høyde, du trenger bare å velge riktig lengde:

 • Langstrakte modeller som dekker knærne, passer til langbenede unge damer - minus noen få centimeter vekst spiller ingen rolle for dem.
 • Miniatyr damer bør ta hensyn til klesposene med et skjørt over kneet. Modeller for den kalde årstiden kan brukes med stramme strømpebukser eller leggings - slik at du ikke ofrer skjønnhet eller din egen komfort.
 • Slank jenter klesveske gjør ikke vondt, men skaper bare de ønskede volumene på de riktige stedene.
 • Pyshechki i en slik kjole vil også føle seg trygg, da det kan skjule problemområder. Hvis du har en kort statur og en full figur, skal posekjolen håndteres veldig nøye. Unngå modeller med patchlommer, korte ermer, drapering og horisontale mønstre. I tillegg må du være sikker på å ha på denne sidenhælene.

Hva skal jeg ha på deg?

Til tross for at på første øyekast kjoleposen virker ganske ekstravagant, er det et virkelig multifunksjonelt stykke klær, på basis av hvilket flere bilder kan dannes i forskjellige stiler.

 • For å lage et bilde i stil grunge - En blanding av punk-drakter og uniformer. - Klesveske skal kombineres med store blonder og en skinnjakke som ligner en skinnjakke. Dekorert antrekk med metallpinner og trendy revet tights.
 • stil uformell innebærer enkelhet, bekvemmelighet og samtidig eleganse. Et bredt pels i et bur med forkortet ermet, lange hansker, høye støvler - sammen med en kjolepose er alle et harmonisk ensemble som passer i enhver situasjon.
 • Klær for sport eller aktiv videresending er ikke nødvendigvis en drakt med bukser, t-skjorter og gensere. Kjole kan også være et element sport klær, spesielt hvis det er en komfortabel og romslig kjolepose. Sett den på med leggings og sneakers, komplement bildet med en sportsdrakt - og fortsett, gå inn for aktiv hvile!
 • For å slå kassen på grunn av en arbeidsgardin, må du kombinere den med klassiske elementer. forretningsstil. For å danne en midje slips et korsettbelte på kjolen. Bruk en innsnevret jakke med en beskåret ermet og leds med antrekket med klassiske pumper.

sko

Å velge de riktige skoene til kjoleposen er ikke en vanskelig oppgave i det hele tatt. Valget av et par avhenger av været utenfor vinduet og på bildet du har tenkt å lage.

Hvis du velger et antrekk for kaldt vær, er det mest passende alternativet støvler. De som kan skryte høyt, kan trygt bære støvler uten hæl med høy aksel. Girls-inches er mer passende sko med hæler.

For lavsesongen er laced sko perfekt - høyt, på plattformen eller i klassiske lette oxfords.

I den varme årstiden vil ballettfliser, joggesko og moccasiner se bra ut med en pose kjole.

Kommer til en feiring, følger bildet med sko eller hælte sandaler. Klesstoffet går bra med sandaler på stroppene, som er bundet i ankelen.

tilbehør

 • Veske. Med posen kjolen bør ikke bære store poser, som det er i seg selv ganske voluminøse. Se på posene du trenger å holde: clutcher, konvolutter, etc. Dessuten er en liten veske med en lang kjede egnet for dette.
 • Skjerf. Et varmt strikket skjerf eller et elegant nakke skjerf (avhengig av sesongen) vil bli perfekt kombinert med en pose kjole. I det første tilfellet vil denne detaljene bidra til å balansere det for store skjørtet, og i det andre - vil trekke oppmerksomheten til hakk på brystet.
 • Perler. Lange perler i en eller flere rader vil være den mest passende utsmykningen til kjoleposen. Den vertikale retningen av linjene vil trekke ut silhuetten.I dette tilfellet kan lengden på perlene absolutt alle - det viktigste er at de er kortere enn kjolen selv.
 • Gaiters og sokker. Disse garderobens detaljer vil ikke bare varme bena, men også hjelpe til med å skape et morsomt, flørtende utseende. Mischievous kjole bag går bra med lyse tilbehør. Du kan bruke dem på strømpebukser eller rett på bare ben. Gaiters og knee-høyder vil gå bra med joggesko eller tøfler.
Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner