Klesstiler og modeller

Skjortekjole - fra brutalt til elegant utseende

Skjortekjole - fra brutalt til elegant utseende

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvem skal?
 2. Litt historie
 3. funksjoner
 4. natt
 5. husholdning
 6. denim
 7. utstyrt
 8. I forretningsstil
 9. gratis
 10. Dress Safari
 11. Populære farger
 12. Stilfulle utskrifter
 13. lengde
 14. Mote trender
 15. Hva skal jeg ha på deg?
 16. tilbehør
 17. sko

Den høye populariteten til slike allsidige og komfortable antrekk, som en skjortekjole, har blitt feiret i mer enn et år. Kjoler av denne stilen kan ses i garderoben til mange fashionistas.

Hvem skal?

Selv om denne stilen av kjoler anses som universell, bør valg av kjole ta hensyn til nyansene av deres figur.

Hvis jenta er tynn, og hennes figur ligner et rektangel, anbefales det å velge en rettskjørt kjolen, som vil være av lett stoff, har en midi lengde og en lys skygge.

Jenter med en feminin figur, som ligner en timeglass, kan du bære både løse og monterte kjoler til enhver lengde. Hvis figuren er uforholdsmessig (den øvre eller nedre delen er full), bør du stoppe ditt valg på en romslig modell av kjolen uten et mønster og uten et belte.

En skjortekjolen er ofte kjøpt og slitt av kvinner som liker konservative og enkle, men elegante klær. Dette er en populær stil blant fans av minimalisme og jenter som ønsker å ha på seg koselige og elegante kjoler samtidig.

Litt historie

Denne stilen av kjoler ble oppfunnet av den berømte Coco Chanel i det 20. århundre, da den legendariske designeren bestemte seg for å låne en komfortabel skjorte fra menn og tilpasse den til en kvinnelig figur.

Utseendet på en kjole i kvinners garderobe skapte en følelse i kvinnemote. Siden da er denne stilen hevdet av kvinner, selv om den fra tid til annen endrer seg og tilpasser seg tidens tendenser.

På 50-tallet ble en slik kjole endret av Christian Dior, som ble vist i hans nye samlinger. På 60-tallet økte populariteten til denne stilen betydelig både i Sovjetunionen og i utlandet. Klær-skjorter begynner i økende grad å vises på deksler av magasiner og på catwalks. På 80-tallet, likte Yves Saint-Laurent, som var fremme safari stil på den tiden, liknende modellen.

funksjoner

En kjole skjorte er en kjole med det meste rett kutt, der det ikke er uttalt talje, men ofte er det en krage og ermer.

For de fleste modeller er krage presentert med et stativ eller nedleggingsalternativ. Ermen kan festes og suppleres med mansjetter, men det kan være fraværende. På baksiden av skjortekjole er det vanligvis en brett, og hvis produktet er litt montert, er brettene også til stede i fronten.

Nesten alle kleskjorter er knappet, som menns skjorter. I dette tilfellet er knappene åpent eller skjult under slaten. For å sy på kjoler i denne stilen, brukes hovedsakelig naturlig stoff - lin, ull, jeans, corduroy, bomull og annet. De fleste kjoler har en jevn farge, men det finnes også modeller med ornamenter og broderi på hemmet, mansjetter eller krage.

natt

En kort silke kjole skjorte vil være et godt valg for en fest. Til dette, sammen med hente sko med høye hæler og interessant clutch.

Du kan også lage et bilde som passer for en date eller fest basert på en casual skjorte-kjole modell, velge lyse sko, en veske og et belte.

Fargen på kjolen kan også fungere som en aksent for kveldsbuen. For å gjøre dette, velg en mettet fargemodell ved å legge på kostymsmykker i en kontrastfarge som passer, og et uforglemmelig utseende garanteres.

Et interessant kveldsalternativ vil også være en svart kjoler til gulvet.Sett på hælskoene, lag en festlig styling og hente en liten veske. La noen knapper øverst og nederst unbuttoned.

husholdning

Kjolen i denne stilen er ideell som en kjole som er slitt hjemme. Hjemmekjole skjorte sy i myk og behagelig å ha på seg stoffer. De legger vekt på femininitet og er bedre egnet til daglig bruk enn badekåper.

denim

Skjortekjole, laget av jeans, er veldig populær i disse dager takket være sin vellykkede silhuett og praktisk bruk. Modeller av tynne jeans har en fri kutt og middels lengde. I slike kjoler, støtter materialet perfekt og understreker figuren.

Kostet er både komfortabelt og stilig. Den suppleres med et belte, en voluminøs lærveske, stort tilbehør og flate sko.

Fra en denimskjortekjole får du en utmerket base for hverdags garderobe. Ved å velge annet tilbehør til det, kan du opprette ønsket stil (for eksempel urbane eller etniske) for å få praktiske og originale buer for hver dag.

Ikke mindre attraktive og denimmodeller som kan kalles strenge klassikere. De er preget av en nedslaget krage, en gjennomgående bar og lommer. For å lage et retro-bilde, kan du hente et indigo-skyggeprodukt med broderi, legge til en myk pose og store briller til kjolen på plattformen.

utstyrt

Slike modeller av kjoler er preget av understrekede detaljer om kuttet, takket være deres bruk, hjelper til med å demonstrere fordelene ved en slank figur.

I de monterte kjoler har skjorter tucks, som produktene bare sitter i midjen. Oftest har disse modellene en lengde på kneet.

I forretningsstil

Siden kjolen har en karakteristisk krage, er et slikt antrekk ganske passende som en forretningskjole. Spesielt hvis du henter produktet i en nøkkelfarge og uten ytterligere etterbehandling. Virksomhetsskjorten er hovedsakelig gjennomsnittlig lengde, i tillegg til den lukkede toppen. Den er kombinert med en lærveske og et stilig lærbelte.

gratis

En skjortekjole kan være bred, visuelt noen størrelser større enn en jente har på seg.

Slike kjoler fra flytende stoff er veldig populære, ettersom de ser feminine ut og ikke ligner skjorter for menn. De er sydd av chiffon, denim, batiste, fine ull og andre stoffer.

Dress Safari

Såkalt en av varianter av kjoler, en karakteristisk egenskap som er overflod av lommer og glidelåser. Denne kleslommen kan plasseres på toppen og på skjørtet.

Dessuten har de fleste modeller av safari kjoler en klaff krage, et belte og en kort ermet. Vanligvis for å sy på slike kjoler, brukes tykt stoff. En safari kjole på forsiden er festet med knapper eller glidelåser.

Populære farger

hvit

Hvite kjole-skjorter er blant de vanligste. Slike modeller er kjøpt til daglig sommer garderobe, spesielt hvis de er laget av chiffon, batiste eller silke. I en slik kjole kan du perfekt sette av den solbrune huden, samt understreke den slanke figuren.

Den beste fargen på tilbehør til en hvit skjortekjole vil være beige, svart eller brun.

svart

I en svart kjole skjorte med V-hals kan du understreke en slank figur. Svarte modeller kan også brukes som et grunnelement for kveldsslitasje. I dette tilfellet kompletteres de med lyse tilbehør.

blå

Kjoleskjorter av denne farge er oftest representert av denim-modeller, selv om det også er produkter laget av bomull, chiffon, sengetøy og andre stoffer.

Skyggen av slike kjoler kan være svært forskjellig - fra myk blå til mørk indigo. Blå kjoler med stripet, rutet eller polka-dot-utskrift er svært populære.

Svart og hvitt

Svartskjorte kjoler med hvit trimme bidrar til å markere fordelene ved figuren og skjule mulige feil. Dette kan være en svart kjole, hvor mansjetter og en slat er uthevet i hvitt.

Svarte polka prikker, små og store firkanter, samt små floral mønstre eller striper tiltrekker oppmerksomhet.

Stilfulle utskrifter

Sammen med svært populære vanligfarget dress-shirt-modeller, kjøper mange fasjonable kvinner et antrekk med utskrifter.

Fargene på disse kjoler er svært varierte. Du kan se kjoler, skjorter med striper, polka prikker, en blomst, et bur. Når du velger et produkt med en utskrift, er det viktig å ta hensyn til nyansene i figuren. For eksempel er en kjole-skjorte i en stor bur eller horisontal stripe ikke anbefalt for eiere av buede figurer.

lengde

Lang til gulvet

Denne modellen av kjoler er en feminin og ganske interessant antrekk.

Festemidler til en slik kjole kan gå hele lengden, men det finnes også produkter som bare har knapper i livet og kjolen forblir solid nederst. Denne kjole vil lett gjemme plumpben.

midi

Modeller med en slik lengde er etterspurt både hos unge damer og hos kvinner i eldre alder. Denne kjolen kan brukes med en jakke eller jakke. Hylsen på kjolen-skjorte-midien er og kort og lang.

Hvis du ønsker det, kan du feste den øvre delen av kjolen tett, eller la noen knapper ikke knyttes.

kort

Mini kjole skjorte er slitt hovedsakelig om sommeren, iført den med flate sandaler eller høye hæler.

Denne kjolen er ganske få tilbehør eller du kan gjøre med bare en pose. En bred, kort skjortekjole er vanligvis supplert med et belte.

Mote trender

I dag er kjolen skjorte til stede i mange nåværende stiler - fra forretning til militær og romantisk. Slike klær er uunnværlige i en sommer garderobe, slik at du kan lage et ikke-trivielt uformelt utseende.

Den moderne trenden er kombinasjonen av frihet og eleganse - og den er representert i kjolen skjorte.

Populære modeller med store lommer på hofter og bryst, hvor midjen er understreket av et bredt belte av lær eller en tynn stropp. Denimskjortekjole er svært etterspurt, som i moderne samlinger er representert av romantiske modeller med fritt kutt og strenge produkter med en vintage silhuett.

Hva skal jeg ha på deg?

 • Skjortekjole er ofte supplert med et belte, slik at bildet blir mer feminint.
 • Kjoler av denne stilen er slitt på egenhånd, men ganske ofte bærer de leggings, leggings eller jeans med dem.
 • For en klassisk kjole skjorte, kan du velge et lys skjerf av chiffon eller silke.
 • Antrekket kan suppleres med en kort pelsvest, en romslig pose og store solbriller.

tilbehør

Elegant tilbehør, for eksempel et anheng på en tynn kjede, en liten pose med en tynn stropp eller tynne øredobber, vil være et godt valg for en skjorte-kjole.

For vintageutseende, tvert imot, bruker de store smykker - perler, øredobber og et armbånd. Brune skygge tilbehør laget av tre eller lær er perfekt for en hvit skjorte kjole.

sko

Høyhælte sko er perfekt for kjole-skjorte. Avhengig av modellen kan disse være sandaler eller sko.

Også denne stilen er godt kombinert med sandaler og ballettsko. For en lang modell av en slik kjole, velg sko med tykke hæler eller plattform. Å bruke støvler med en plattform eller en jevn hæl med en skjortekjole, vil skape et retroutseende.

kommentarer
 1. Rita
  14.02.2016

  Lange kjoler er på en eller annen måte spesielt romantisk.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner