Klesstiler og modeller

Kjole med frynser - originale notater i bildet

Kjole med frynser - originale notater i bildet

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Populære modeller
 3. Kjole
 4. Ballroom for dans
 5. Chicago stil
 6. Populære farger
 7. Hva skal jeg ha på deg?

Fringe er et veldig særegent element i kjoledekorasjon, fordi det var veldig populært i 20-tallet i forrige århundre. Den brukes i dekorasjon av klær i stil med land, boho eller estetikk. I dag bruker kjente motedesignere det som en innredning for stilige, lyse og sofistikerte kjoler.

Fringe hjelper med å bringe lidenskap til bildet, motet og umettelig frihetsfølelse. Men gir også ofte jenter chic, raffinement og aristokrati.

funksjoner

I dag kan frynsene bli laget av noe materiale, har forskjellige lengder og farger. Designere bruker skinn, ruskind, silke og bomull, samt stoffer med ekstraordinær tekstur når du lager en stilig og spektakulær frynse. Disse morsomme strenger kan være et eget element i kjoleens innredning, eller dekorere halsen, kragen, hemmen eller ermet på kjolen.

Fring på kjoler kan presenteres i form av raffinerte dusker eller tynne retikulum.

Populære modeller

 • Korte kjoler, presentert i stilen "Latina", preges av at de er dekorert med fryns langs hele lengden. Hvis du ønsker det, kan du gjøre hvilken som helst kjole deg moteriktig, det er nok å sy fire eller fem rader med blonder på en enkel kjole med tynne stropper.
 • Kjoler med frynser på hemmet ser veldig vakre og attraktive ut, spesielt hvis trådene har en lengde på ca 40 cm. I dag er poncho kjole med fryns på mote, fordi det gir jenta femininitet, skjøthet og tynne tau gjør bildet enkelt og energisk.
 • Kjoler hvor bare skjørt eller bodice er dekorert med en frynse. Denne kjolen passer for jenter med ufullkomne proporsjoner, fordi frynsene gir deg mulighet til å gi det nødvendige volumet eller strekke hele silhouetten. Så korte tråder brukes til å skape volum, og med en lang fryns kan du visuelt gjøre en form slankere.
 • Strikkede kjoler eller strikkevarer er også ofte dekorert med frynser. Håndstrikking gjør det mulig å lage en kant av samme tråd som en strikket ting.
 • En kjole laget av tynne strimler av stoff med en fryns ser veldig interessant ut. Den uregelmessige formen på stripene vil bidra til å gi volum på de riktige stedene.
 • Country-style kjoler er ofte dekorert med en fryns, nemlig halsen, krage og ermer. Frynset, som befinner seg i leddene i det flared skjørtet, ser spektakulært og stilig ut.

Kjole

Kveld og cocktail kjoler, dekorert med frynser, ser spektakulære og luksuriøse ut. Ser flott solskinn på tynne stropper eller med en ærme lengde på tre fjerdedeler.

Fringe er et selvforsynt element i den kvinnelige garderoben. Hun er i stand til å dekorere enda en streng antrekk, gi den romantikk og originalitet.

I dag går mange fasjonable kvinner til fester i frynsede kjoler, som ikke bare dekorerer bildet, men gir det lys, eleganse og attraktivitet.

Kjole kan dekoreres med både lang og kort fryns, en-farge eller flerfarget.

Ballroom for dans

Fading kjoler med kort lengde på litt merkbare stropper, dekorert med frynser, tilhører latino stil. I dette antrekket vil hver jente alltid være i sentrum av dansegulvet uten å være i stand til å danse.

Ofte er ballkjolen trimmet med en frynse i livet, noe som gjør det mulig å understreke sin sofistikasjon. Hansker dekorert med frynser er perfekte for eiere av lange, tynne hender.

Tynne tau i nakkeområdet vil sikkert tiltrekke seg andre.Men mest av alt dansende jenter foretrekker kjoler med frynser langs himmelen.

Chicago stil

Denne sesongen har mange fasjonable kvinner i sin garderobe en kjole i stil med Chicago, som er en elsket klassiker og ser veldig imponerende ut.

Fungerer kjole i denne stilen:

 • Lengden på cocktailkjole kan variere fra kne til ankel. Hvis du trenger å gjenskape atmosfæren i trettiårene av det tjuende århundre, kan du velge et antrekk med en lengre lengde.
 • Den karakteristiske lave midjen, selv om du ikke kan følge denne regelen, siden de naturlige proporsjonene blir verdsatt. For tjueårene i det tjuende århundre fokuserte de vanligvis ikke på midjen eller brukte en diskret versjon til midten av lårene, så etter et tiår begynte de å bli ledet av den vanlige kvinnelige silhuetten når de sy på kjoler.
 • Det mest populære stoffet er sateng, men silke, chiffon og fløyel kjoler er også vanlige. Fringe, rhinestones og perler, paljetter og glitter brukes til å dekorere en kjole i Chicago stil.

Høydepunktet av kjole er et snitt på skytten, som perfekt beskriver kvinners silhuett. Denne kuttet er sjelden i dag, hovedsakelig brukt i skreddersy av kveldsklær til partier dedikert til trettiårene.

 • Antrekkene er preget av en dyp kutt på ryggen og en tettsittende silhuett, som gradvis ekspanderer nedover fra lårlinjen.
 • Den perfekte figuren for en kjole i Chicago-stil er en sofistikert silhuett med elegante linjer og brede skuldre.

Populære farger

Hver kvinne av mote kan plukke opp en kjole av all favorittfarge, etter alle designere tilbyr klær med en fasade av forskjellige fargevalg. Klassiske alternativer er svart, hvitt og grått.

For elskere av lyse farger egnet kjole skarlet, lysegrønn, rød eller blå. Hansker bør velges for å matche dekorasjonen.

I år er de mest populære farger for cocktail kjoler med frynser klassisk hvit eller svart, luksuriøs gylden, og også sexy skarlet eller rødt.

Når du velger farger, er det nødvendig å velge alle elementene i bildet slik at de harmonisk komplementerer hverandre. Så, en coral kjole med sølv trim vil bli perfekt kombinert med en sølvfarget clutch.

Hva skal jeg ha på deg?

En stilig kjole med frynse for å skape et uovertruffen utseende, kan suppleres med en utsøkt håndveske, sofistikerte hansker, en original hatt og fasjonable sko. Hovedregelen som skal følges er at alle elementer må være i samme fargevalg.

En liten lue eller en lue med bred kant vil være et flott tillegg til bildet. En original løsning for å dekorere hodet blir et bånd dekorert med fjær, blomster og glitter. Når du velger en veske, er å holde på posen-konvolutten. For å dekorere nakken, kan du velge en luksuriøs pelsboa, perler eller en lys bue. En veldig populær utsmykning er et langt kjede - ofte laget av perler, som knyttes.

Det er også nødvendig å huske om hansker, siden de i trettiårene var en obligatorisk attributt. Velvet eller silkehansker er et godt valg.

For en kjole i stil med latinske sko med hælbriller er velegnet. Cowboy støvler vil se bra ut med en frynset country outfit.

For å skape et kveldsutseende, vil lange øredobber, samt elegante kjeder være en god tandem til den frynsede kjole.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner