Klesstiler og modeller

Klær-solbriller: nåværende trender

Klær-solbriller: nåværende trender

bli med i diskusjonen

 
innhold
  1. Hvem passer?
  2. moter
  3. stoffer
  4. Populære farger
  5. Valg av valg for overvektige kvinner
  6. Hva skal jeg ha på deg?
  7. utvalg

Kjole er det mest gjenkjennelige elementet i den russiske nasjonale kostymen. Kvinner og jenter hadde dette klærne lenge før oss, og nå, etter så mange år, er sundressen fortsatt en av favorittene i garderoben vår. Karakteristiske tegn på russisk solskinn var brede stropper og et romslig skjørt til gulvet. Bodice kan være både tett og fri - men nødvendigvis lukket.

Moderne solbriller har forandret seg betydelig og har allerede lite likhet med de som våre forfedre gikk. Kjolen kan nå være lengre, og stroppene - tynne eller helt fraværende. En annen signifikant forskjell er dette: hvis før en solkledning ble brukt utelukkende under en skjorte, er den nå slitt mest på en naken kropp.

Hvem passer?

En sundress er en universell ting, hvilken form som helst vil gi myke, feminine former. Hvis du merker noen feil i kroppen din, blir de lett korrigert med en riktig valgt dress-sundress.

For slanke jenter med en guttaktig figur, vil en sundress med en løs skjørt og fløser på lommen øke volumet til brystet og lårene. High-waisted sundresses er godt egnet for både slanke og klumpete unge damer.

Eiere med en utpreget midje, fluffy bryst og hofter bør være oppmerksom på de monterte modellene. Jenter med en pæreformet figur bør velge solbriller med en volum topp (for eksempel med erm-vinger eller ruffles på bodice).

moter

I Russland, bare slitt lange solterrasserTross alt ble det ansett usømmelig å demonstrere bein opp til forrige århundre. På moderne måte kompenseres den maksimale lukkede bunnen av en åpen topp. Maxi-solbriller har som regel toppet og åpner helt skuldrene.

den korte solbriller mange jenter foretrekker å kle seg så snart de varme dagene kommer. I lyse kjoler, åpner det meste av kroppen, utrolig behagelig i varmen: De holder ikke bevegelser og lar deg få en vakker brunfarge.

Skjortekjole sundress lite ligner den lyse sommerkjole som vi er vant til. Det refererer heller til forretningsstilen, og mange har det på jobb. Denne stilen er preget av tilstedeværelse av ermer og krage. Ofte har denne kjolen en montert silhuett, så den bæres med et belte.

Fest kjole - Dette er arven til mote på 60-tallet. I dag er slike modeller anbefalt av stylister til å klumpe jenter, da de maskerer den fremstående magen perfekt og legger vekt på det frodige brystet. Derfor er det ofte kjøp av solbriller som blir kjøpt av fremtidige mødre.

stoffer

Sundresses er først og fremst klær til sommer, derfor blir de oftest sydd av tynne, naturlige stoffer. Bomull, lin, viskose, calico, chiffon - du vil føle deg komfortabel i klær laget av slike materialer selv på den varmeste dagen. Tradisjonelt for solbriller velger du stoffer med lyse farger. Spesielt populære er modeller med blomster og etniske ornamenter.

Men sundresses er ikke bare sommer, men også designet for den kalde årstiden. I dette tilfellet er de sydd fra tettere og varmere stoffer som inneholder ull eller syntetiske fibre.

lin

Lin klær, som forsvant fra våre garderober i lang tid, er nå aktivt tilbake sine stillinger. Etter å ha blitt vant til syntetiske stoffer, glemte vi hvor behagelig kroppen vår er i ting laget av naturlig materiale.Linensarafanene er tilbake i mote takket være øko-stil - en populær designretning basert på bruk av naturlige materialer.

denim

Denim klær er en integrert del av casul stil. Jeans, jeansjakker, overalls og kjoler gjør livet vårt mye mer behagelig. Denim-solbriller er gode fordi de kan brukes ikke bare om sommeren, men også i den kalde årstiden - i kombinasjon med en skjorte eller en turtleneck. Lyse solstenger laget av tynn denim ser veldig søt og romantisk ut.

strikket

Ved hjelp av flere skinn av garn, et par strikkepinner eller en krok, kan du lage uvanlig vakre, virkelig unike antrekk. En av de mest egnede modellene av kjoler til strikking er en sundress. Det passer ganske enkelt, og i tillegg ser det ut som en miniatyr solress vevet fra lyse tråder.

Populære farger

For sommeren velger jentene kjoler med mest lyse farger. Tross alt, over den lange høst-vintersesongen, er vi så lei av de strenge, mørke farger! Når huden er litt solbrunket, pass på at du bærer lyse solbriller som setter ut brunbrun, hvit, sitron, blek lilla. Kjoler med rike nyanser ser imidlertid ikke mindre vakker på mørk hud - gul, krystall, turkis, smaragd.

Sundresses trenger ikke å være monotont: vær så snill å velge modeller med lyse trykk, for eksempel et dyr eller abstrakt geometrisk mønster. Populær i dag, de såkalte "gradient" -farger: når en farge gradvis endres til en annen.

Valg av valg for overvektige kvinner

Som vi allerede skrev over, er kjole-kjole perfekt for jenter med krøllete. Takket være fritt kutt maskerer det perfekt alle problemområdene, med fokus på verdien av figuren. Hvis du har massive skuldre, prøv å ikke bære kjoler med puffy ermer - "vinger" og "lommelykter." Hvis du har mage, vil sundresses med høy midje eller duft se best ut. Plumpe ben skjuler perfekt et romslig skjørt til gulvet.

Ikke bare stilen til paty-sarafan, men også dens farging vil bidra til å visuelt rette figuren. Når du velger en modell med et mønster, unngå for små mønstre og horisontale striper.

Hva skal jeg ha på deg?

klær

Kjole, avhengig av modell, går bra med forskjellige ting. Sommersjester kan brukes med en jeansjakke eller skjorte, så vel som med en openwork-bolero eller tynn jakke. Kontorssyster er slitt med en skjorte, bluse eller turtleneck. Jeans solbriller på stroppene i stil på 90-tallet kan brukes over en T-skjorte.

sko

Ulike sko passer til sundressen - moderne jenter bærer den med joggesko. Jo mer tradisjonelle alternativet er sandaler eller sandaler. Tresko og skifer er også egnet (sistnevnte anbefales fortsatt å bli brukt bare på stranden). På en kjølig sesong kan en sundress brukes med kontorsko, støvler eller støvler.

tilbehør

En sundress er en veldig feminin antrekk og litt lunken, så det trenger passende tilbehør. Små, lyse håndvesker eller kondenserende kurvposer passer til denne romantiske kjole. Det går bra med halmhatter og originale pannebånd. Wooden eller plast multi-tiered perler og armbånd vil være veldig passende, så vel som store øredobber.

utvalg

  • Foretrekker solbriller laget av naturlige stoffer. De ser mye bedre ut enn kunstige, og i tillegg tillater de oss ikke å oppleve ubehag i varmen.
  • Velg en kjole kjole basert på typen av figuren din. Alle feil bør være skjult eller godt forkledd, og alle fordeler bør understrekes.
  • Vær oppmerksom ikke bare på kjoleens stil, men også på fargeytelsen. En enkel kjole med uvanlige farger, som favoriserer ditt utseende, vil se mye bedre ut enn den mest elegante kjole av mislykket farge.
Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner