Klesstiler og modeller

Kjole-skjørt - frihet til funksjonalitet

Kjole-skjørt - frihet til funksjonalitet

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. funksjoner
 2. Hvem passer?
 3. Hva skal jeg ha på deg?
 4. tips

I gamle tider ble folk servert med stykker klut som kunne forvandles til noe som helst. Et og samme stoff kan være en hodeplagg, kjole eller kappe. Nå er situasjonen helt annerledes, og våre garderober er proppet med mange ting, som hver har en avtale.

Men noen av ideene til moderne kvinner fortsatt vedtatt av sine forfedre. Så det var å omforme kjoler som kan brukes på forskjellige måter: som en kjole, som skjørt og som tunika.

Hawaiian Islands betraktes som fødestedet til dette antrekket. Det tropiske klimaet og den enkle livsstilen trenger ikke ofte å bytte ut klær. Jentene der likte de lyse, elegante antrekkene til de hawaiiske jentene så mye at de satt noe slikt i deres strand garderobe. Så ble det oppfunnet kjolekjørt.

funksjoner

Så, en kjørt kjole er en slik transformerende ting som kan brukes på flere måter. Senket på låret, blir det en lang skjørt, hevet over brystet - i en kort kjole. Og hvis du har på seg strømpebukser under den, blir det en ekte tunika.

Kjoleskjørtet er oftest et trapesformet antrekk på et elastisk band. Elastisk bånd er nødvendig for å gjøre det behagelig å ha på midjen og brystet. Ofte er det en versjon av en kjørt kjole med et sømt tynt elastikk på toppen - slik får kjolen en semi-elastisk silhuett.

En annen populær modell er en kjørt kjole med et asymmetrisk, "revet" hem.

Hvem passer?

Kjolen er en enkel sommerkjole som jenter med et stort antall figurer har råd til. Tynn ung damer fri silhuett vil legge til volum på de riktige stedene, men vil understreke elegante hender og slanke ben. De som har mer å fylle på, er også redd for ingenting - flytende stoff vil gjemme magen og frodige hofter, og den åpne toppen vil trekke oppmerksomheten mot det luksuriøse brystet.

Med en kjørt kjole, må du være forsiktig bare til de som har klumpete armer og skuldre. Siden antrekket er fullt åpent øverst, kan rynker som er dannet i armhulene være merkbare. I dette tilfellet er det bedre å være trygg og kaste en tippet eller en bolero på toppen.

Hva skal jeg ha på deg?

Dress-skjørt er et flott alternativ for en tur på en varm dag. Ved denne anledningen er det ikke vanlig å kle seg forsiktig: vi skal slappe av i frisk luft og ikke skinne antrekk, så vi trenger ikke mye klær og tilbehør.

Skoene velger uformelle, hælte eller ikke - det spiller ingen rolle, det viktigste som var behagelig. Grasiøse sandaler, sandaler, ballettfliser, joggesko er de mest passende alternativene. Strømpebukser med denne kjole er ikke slitt, men i kjølig vær kan du bruke skinny jeans eller leggings.

Vi utfyller bildet av en voluminøs strandpose, solbriller, en brettet hue, lyse perler eller store øredobber.

Siden vanligvis en kjørt kjole sitter litt baggy, foretrekker mange jenter å understreke midjen med en tynn stropp.

tips

 • Kjolen kjører godt med en rekke etniske tilbehør, spesielt de som minner om Hawaii. Derfor vil et blomsterkrans (kunstig eller ekte) eller en hårnål i form av eksotisk blomstring være svært nyttig.
 • Kjolen har en veldig enkel stil, slik at du enkelt kan sy den selv. For deg selv kan du spesielt prøve: For eksempel, velg et dobbeltsidet stoff, slik at du enkelt kan endre fargene på antrekket.
 • For stranden er en kjørt kjole det mest passende klær. Først er det lett fjernet og slitt. For det andre åpner den solens skuldre, armer og øvre bryst.Og til slutt vil en kjørt kjole, senket på hofter, se bra ut med en bodice fra en badedrakt, spesielt hvis den passer til tonen.
kommentarer
 1. Rita
  20.02.2016

  Å slappe av på sjøen er kjoleskjørt et must! Bruk en skjørt som en kjole, du kan til og med sitte i baren. Jeg liker også det faktum at lengden på skjørtet lett kan endres.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner