Klesstiler og modeller

Plissert kjole: la oss snakke om fasjonable bretter

Plissert kjole: la oss snakke om fasjonable bretter

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Funksjoner kjoler plissert
 2. Hvem passer?
 3. Forskjellen på en korrugering fra plisse
 4. stoffer
 5. lengde
 6. Populære farger
 7. Marilyn Monroe Plissert Kjole
 8. Hva skal jeg ha på deg?
 9. sko
 10. tilbehør

Plissert - er en fantastisk måte å gi et luksuriøst utseende på stoffer og klær. Luksus og femininitet gir plisserte kjoler som enhver kvinne kan ha på seg, og legger vekt på hennes skjønnhet.

Funksjoner kjoler plissert

Overflaten av folder er et vanskelig element i bildet, derfor blir det vanligvis brukt som følger:

 • Bunnen av kjolen er en plisset skjørt. Hjelper å skifte aksenter ned, det er mulig for en kjole av lengden med lav eller høy midje. Det er fortynnet med andre detaljer i bildet, og gir et snev av femininitet og eleganse.
 • Plissert detalj: på ermene skjuler håndens fylde, i toppen av kjolen - øker brystets volum visuelt. Det bidrar til å skape et elegant bilde, legger til bohemisk elegant takket være spredningen av stoffet i ermene. Leder en titt fra brede hofter. Bildet er elegant og interessant.
 • Pleating gjennom hele kjoleens lengde - utsøkt og festlig alternativ. Han blir ofte slått med mangel på ermer, en lakonisk krage og vakkert tilbehør. Klær av denne kutten brukes til feiringer, så de må velges svært nøye. Men denne trenden mister ikke sin relevans for flere årstider.

Kjoler fra tynne materialer gir deg mulighet til å lage multi-tiered modeller av forskjellige teksturer. Bruken av flerlags gjennomsiktig og flytende tekstiler er perfekt kombinert med plissert.

Hvem passer?

Plissert stoff har interessante egenskaper. Dette gjør at du kan drape det og skape volum, og i nærvær av frodige former - skjult å skjule dem. Pleating til ansiktet av alle, er det viktig å velge riktig lengde og sted aksenter.

Folds legger til volum, så de går til slanke jenter, skaper en lyshet, gir et ømt og romantisk bilde. Med dyktig presentasjon kan plissering gjemme sin fylde, understreke femininitet, og legge til sofistikert eleganse.

Høye jenter kan prøve lange kjole på kjole, fold på skjørtet vil forklare fluffy lår, i problematiske tilfeller kan du skifte vekten til overdelen. Dette gjelder for figuren "pære": en drapert lomme eller ermer vil skape de riktige proporsjonene. Fluffy plissede skjørt distrahere fra brede skuldre. Helt korte jenter trenger å være forsiktig med denne teksturstrukturen, de vil bli hjulpet av fargeaksenter, flekker langs hele lengden på kjolen eller bruken av store flate bretter som maskerer volumet.

Forskjellen på en korrugering fra plisse

Korrugering og plissering - en måte å legge til volum på sluttproduktet ved å legge stoffet på en bestemt måte. Plissert en side er lengre, den andre er kortere. Uavhengig av retning og plassering av brettene, vil bredden på brettet være større enn hallen. Korrugering laget for å gjøre med samme størrelse og for brettet, og for brettet. Derfor, i en seksjon, ligner det et trekkspill, som er laget for en papirvifte.

På grunn av dette er det mer hensiktsmessig å endre bredden på bølgete stoffer: de har de samme, ensartede folder. Med en plissert vil det være vanskelig å gjøre dette, da det er vanskelig å observere proporsjonene av hemmet.

stoffer

Den enkleste måten å gi ønsket form til lyse og tynne stoffer som er vakkert drapet (sateng, chiffongbaser, silke). De er tradisjonelt brukt til elegante korrugerte kjoler. Se effektivt plissert lær, strikkevarer og strikke. Organisk hudtype strukturer skaper unike og elegante utseende.Varmt stoff gjør foldene mer uformelle og kontor.

Plissert ull ser edelt og dyrt ut, er et tegn på god tone. Kjoler strikkede og strikkede stoffer i brettet - en interessant og farlig mottak. Det er bedre å skjule fullheten av den strikkete tyggegummi eller å dekorere den, men for damer er det bedre å unngå et så komplekst spill av stil og materiale. Men fremtidige mødre kan gjerne bruke bølgen og pleide seg fra den høye midjen ned i strikkede og strikkede kjoler.

lengde

Lengden på kjolen bør velges for et bestemt tilfelle, gitt høyden. Viktig vil være lengden på plisseret, dets forhold til andre detaljer. Helt plissert kjole - utgavens versjon, festlig og elegant. En rett eller montert kjole med plissert trim er mer allsidig og passer perfekt inn i en forretningsmessig atmosfære.

Stylister mener at kollene skal skjule store mengder, skjule dem. Ujevne ben kan også dekkes med en slik kjole. Men selv det er verdt å understreke den asymmetriske hemmen i brettet.

Lang til gulvet

Kjole for sosiale arrangementer og teppeveier vil være spesielt delikat og elegant hvis det er dekorert med puter. Det ser bra ut med en åpen rygg, nakne armer, andre dekkete alternativer, med en gjennomsiktig og flygende finish. Den amerikanske armhullet i en munn vil legge til raffinement og lakonisk alvorlighetsgrad. En lang kjole i en liten brett - en evig klassiker av sladder.

midi

Ekspressiv og farlig kjole lengde. Hun gjør figuren appetittvekkende og feminin, og legger vekt på hofter og ben. Hvis dette er et problemområde - litt lengre skjørtet, flytt bølgen til toppen, understreker busten av den frodige trimmen.

Delikat stoff og nakke - prerogative av kveldskjoler. Tett materie, diskrete farger og design, klassiske stiler, strenge detaljer, vil gjøre modellen til en kontorsversjon.

kort

Plissert mini kjole er et flott kompliment til figuren, som minner om retro stil. Mye oppmerksomhet er betalt til kragen. En slik kjole vil se bra ut på miniatyr jenter med en slank, stram figur.

Populære farger

For å ikke komplisere modellen, bruk vanlige stoffer for plissert. Tegningen er sjelden brukt, liten og enkel. Interessant ser kombinert kjoler med kontrasterende eller en-fargefarge. Hvis forskjellige stoffer brukes, må gamma være det samme. Stylister som overganger, effekten av nedbrytning i ytelsen av komplekse folder. Lyse og mettede farger er alltid gode og tiltrekker seg oppmerksomhet. Delikat pastell nyanser understreker vanilje stemning og romantikk.

svart

Svart plissert kjole er et allsidig alternativ som er lett å lage både kontor og festlig. Riktig tilbehør vil bidra til å designe bildet.

hvit

Hvit kjole er også lett å tilpasse seg til situasjonen, så vel som svart. På grunn av fargen er det nærmere sommeren og elegante alternativer.

rød

Lys og mettet farge vil understreke stilen og gjøre kjolen i detaljen. Ideell for feiringer, men denne kjole krever et vakkert kutt og en ansvarlig tilnærming til alle nyanser.

Marilyn Monroe Plissert Kjole

Den mest berømte og fabelaktig dyre kjole i menneskehetens historie. Dette hvite mesterverket ble laget spesielt for Marilyn. Stylister klarte å skape en kort og kjekk kjole. Nå er det den mest populære modellen, som regnes som en klassiker.

Hva skal jeg ha på deg?

Ferie og sommer kjoler, pleated, blend sømløst med etnisk og klassisk, utgjør en boheme antrekk, hippie eller uformell. De ser bra ut med jakker, cardigans, jakker, lær og denim jakker. Denne toppen demper uforsiktighet eller understreker kjærligheten i kjolen. Elegante og kvelden modeller krever: blonder capes, boleros og cardigans eller pels for sesongen.

sko

For kontor trenger du en klassisk båt, kløfter, ballettflater. På sommeren er ensemblet passende sandaler, flate og på plattformen, åpne sandaler.Fishnet støvler vil dekorere lange ben med en kort lengde på kjole.

Maxi krever elegante hæler. Det er viktig å observere sesongmessighet og opprettholde kjolenes stil.

tilbehør

Det er nødvendig å bruke smykker nøye, de bør ikke være voluminøse og komplekse.

Åpent, tynt, med luftelementer og små steinarmbånd, pannebånd og kjeder, tynne belter bidrar til å gi eleganse og fullføre bildet.

Plissert - en utmerket og uttrykksfull trend, som burde være i garderoben din!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner