Klesstiler og modeller

Kjoler fra skrapmaterialer - fra enkle til de mest ekstravagante bildene

Kjoler fra skrapmaterialer - fra enkle til de mest ekstravagante bildene

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Utvalg av skrapmaterialer
 2. Hvorfor trenger du en original kjole
 3. Av menns skjorte
 4. T-skjorter eller T-skjorter
 5. Fra et skjerf
 6. Fra menns bånd
 7. Fra teltet
 8. papir
 9. Fra et blankt magasin
 10. spiselig
 11. Fra baller
 12. Fra retter
 13. Fra søppelposen
 14. Uten poser
 15. Av plater
 16. Av lynet
 17. Scotch tape
 18. Høstblader
 19. Fra blomster og planter
 20. Fra andre materialer

Tidstrømmen stopper ikke. Stopper ikke og mote. Hver dag blir det lettere å følge motetrender, fordi flere og flere klær fra skrapmaterialer vises på catwalks.

Kjoler, laget med egne hender, viser ikke bare din dyktighet og kreativitet, men oppdaterer også garderoben med et par nye originale antrekk. De fleste kjoler som presenteres i artikkelen, er ikke veldig egnet for hverdagen, men et par ideer blir perfekt realisert og gjør bildene dine mer interessante.

Utvalg av skrapmaterialer

For opprettelse av antrekk fra improviserte betyr alt unntatt store og tunge materialer.

I et ord, i løpet av kursen er det verdt å tømme alt som lå på mezzaninen, og hadde allerede en fot i søppelkassen.

Hvorfor trenger du en original kjole

Kjole fra improviserte midler vil tillate deg å demonstrere din kreativitet, delta i konkurransen, skille seg ut på feiringen, samt oppdatere gamle antrekk som er ute av mote eller allerede er lei av deg.

Dessuten er dette den mest originale måten å få et par kjoler uten noen spesielle økonomiske kostnader.

Av menns skjorte

På toppen av populariteten er nå en kjole fra en stor mennskjorte. Du kan finne mange måter å slå en skjorte på en kjole, men vi vil fokusere på to hoved.

Den første metoden er uten å sy. Vi fester skjorten på oss selv, slik at nakken er høyere enn brystet og kragen er som en hule. Ermer er viklet rundt midjen og bundet til buen. Uvanlig og stilig kjole er klar!

Les mer i artikkelen om hvordan lage en kjole fra herreskjorte.

Det andre alternativet, som du allerede forstod, er omdannelsen av en skjorte til en kjole ved hjelp av sying. Internett er fylt med en rekke måter å omarbeide, slik at du enkelt kan finne et passende alternativ og se ekstraordinært og lyst ut.

T-skjorter eller T-skjorter

Et annet populært materiale er en menns T-skjorte eller T-skjorte. Det er også mange flotte og interessante modeller.

Hvis t-skjorten er stor og du er en slank jente, kan du slå denne t-skjorten i en kjole ved hjelp av sying.

Fra et skjerf

Beach pareo eller et stort skjerf med samme lethed blir til en kjole.

Ta to identiske sjal, bind dem i ett hjørne. Anta at det er den rette skulderen. Vi kaster en lommetørkle fremover, den andre - baksiden. Vi tar skjerfet ved sidekantene og knytter det på høyre side og sidekantene på fronten - på toppen og på venstre side. Legg en tynn stropp til beltet ditt og du er vakker!

Du kan også lage et interessant antrekk fra ett skjerf ved å knytte det på ulike måter.

Fra menns bånd

Selv før denne mote kom, og med den, og designere. Slips, sydd sammen og organisk tilpasset hverandre, blir til en uovertruffen og nydelig mini kjole. Hvis du har mye materiale på lager, kan du lage en kjole med maksimal lengde.

En kjole av to farger, ikke bare sydd blant seg selv, men på noen steder danner vever, ser eksklusiv og utmerket.

Fra teltet

Hvorfor ikke? Tenk deg en kjole med en åpen og montert topp, glidelås foran, lang skjørt, og en hale strekker seg til baksiden. Utført i flere farger, ser denne kjole seg spektakulært ut av seg selv. Og hvis du fjerner alt som indikerer det forrige formål og bruk av stoff, så ville få mennesker gjette at denne kjole ble skapt av deg fra improviserte midler.

Annonsene gikk videre og kombinert turisme med mote, skape kjoler-telt.

papir

Hvert hus hadde en reparasjon, hvoretter det var stykker, og til og med ruller av tapet og papir. Over tid ble de støvete på loftet eller mezzaninen. Det er på tide å få dem og puste inn et nytt liv i dem, og skape en papirkjole med egne hender.

Monter toppen med et par skudd av papir rundt torso. Bak eller side limer vi papiret med skrapbånd. På denne måten kan du også lage et rett skjørt, som vi kombinerer med bodice. Hvis du ikke liker dette alternativet, kan du ta et gammelt kjørt, som du legger på keglingene i papir og i flere lag. Få et voluminøst og mykt skjørt. På denne måten kan du sy et tog eller flere nivåer.

Det mest fantastiske er at hele workshops er laget for å lage originale antrekk.

For å lage et papirutstyr kan du ta med: tapeter, aviser, blader, servietter, candy wrappers, bokser, emballasje, papp, bølgepapp og til og med toalettpapir.

Men ikke alle vil tenke på å sy en kjole fra en barnebok.

Kjoler laget av papir kan brukes flere ganger hvis de forsiktig kuttes "langs sømmen", som deretter forsegles med tape. Enkelt og praktisk talt gratis. Og viktigst - vakkert. Ikke rart at de sier det er alt genialt i enkelhet.

Fra et blankt magasin

Helt alle husene har en haug med unødvendige blanke magasiner der du liker en eller to artikler. Vi kutter eller riper ut artikler og bretter dem inn i en pappa, og la magasiner gå på kjolen. Tross alt har du ikke hatt en kjole fra magasinet?

En nål og en tråd, en stifter, saks, magasiner, skrapbånd og en kjolebase er alt du trenger.

spiselig

Av godteri

Ja, ja, du hørte ikke. Hvis du ikke er en søt tann, så prøv å lage en kjole med sjokolade. Variasjonen av pakkene vil hjelpe deg med å lage et bestemt fargespekter, og forskjellige formede godterier hjelper deg med å dekorere de forskjellige elementene i antrekket.

Alt du trenger er å kjøpe godteri og utstyre deg selv med en nål og en tråd. Sy på den gamle kjole candy, plassere dem som du fantasien dikterer - og du er garantert suksess. Du vil bli dronningen av ballen, viktigst av alt, fra den søte tannen for å holde seg borte.

Fra sjokolade

Fra denne vakre desserten lage hele samlinger av kjoler som fullfører sjokoladefestivaler.

Fra frukt og grønnsaker

For vegetarianere og leder en sunn livsstil, skaper en kunstner fra Korea kjoler laget av kål, løk, grønnsaker, bananskall og andre smakfulle og sunne grønnsaker.

av bakervarer

Mote designere har vist hvordan du erstatter puff ermer med deilig brød brød. Ordinære bagels fant også et sted i en ekstravagant moteverden. De ble brukt som dekorasjon.

Fra kjøtt

Spiselig, men ikke veldig velsmakende kjole av rå kjøtt. Det ser også ikke ut estetisk tiltalende, men dette forhindret ikke Lady Gaga på å bruke det for sine opprørende formål.

Fra baller

For modige eksperimenter vil ideen om en kjole laget av ballonger gjøre. Både avlange baller for modellering og vanlige baller som dekorerer interiøret vil være egnet for opprettelse.

Du kan koble dem i alle slags vev og mønstre - alt er i hendene og avhenger av fantasien din. En lys kjole laget av baller effektivt og uforglemmelig skinner og spiller med lys, egnet for avgjørende jenter som ikke er redd for å være i sentrum av oppmerksomheten.

Forsiktig nostalgisk for barndomskjole laget av baller til lekebarn. Hvis den voluminøse silhuetten er litt forstyrrende, kan du erstatte dem med baller fra deodoranter eller med tennis, etter å ha dekorert dem.

Fra retter

Akkumulerte gafler og skjeer, samt piske, kan også brukes til andre formål. En kjole laget av plast er mer tilgjengelig og ser ømt ut, mens en rustfri stålkjole gir den ønskede skarpheten til bildet.

Ikke nødvendig å anta at ødelagte retter - dette er dessverre. Heldigvis - i form av en ny kjole. Så med hjelp av porselen skjærer, kan du lage et mesterverk.

Fra søppelposen

Utmerkede og flotte kjoler kan opprettes fra søppelsekker. Oppblåst pakker vil skape en frodig prinsesseutstyr. Og pakkene, kuttet i en fryns, og deretter syet med frodige ruffles, vil bidra til å skape et bilde av Amazon-krigeren.

Klesvesker fra sorte pakker ser effektivt ut. Dette bildet er perfekt for å feire Halloween.

Det er også verdt å være oppmerksom på annen husholdningsplast. Fra flaskenes flasker får du en fin kjole. Og fra disponibel servise - en kombinert prinsesse-antrekk fra et eventyr.

Uten poser

Checkered eller felles folkemarkedsposer er ikke det verste materialet for å skape uvanlige antrekk. I tillegg er cellen alltid i mote.

Av plater

På den gamle monokromatiske T-skjorte, T-skjorte eller kjole kan du sy på plater eller stykker av plater - et antrekk for å gå til en klubb eller til et diskotek.

Kjolen fra diskene ser interessant og uvanlig ut, og takket være de reflekterende egenskapene er det også spektakulært.

Av lynet

En lysekjole, presentert av en ung designer, ser utrolig og utrolige ut. Og hva er vi, ikke designere? Vi syser glidelåsene mellom hverandre på mønsteret og uten dartene. Størrelse tilpasse.

Du kan lage en kombinert kjole, hvor bodice eller skjørt er laget av glidelåser, og det andre elementet er tatt fra et annet antrekk. Det vil bli veldig stilig og interessant.

Scotch tape

Overraskende bidrar det flerfargete tape til å lage uvanlige, sure partikjoler.

Høstblader

På høsten vil en bladkjole være et veldig praktisk og budsjettalternativ. For å opprette det, er det nødvendig med rene hele blad, som sys i halen med samme prinsipp som diskene. Ser deilig og frisk ut. Men fortsatt er det noen få betydelige ulemper som du bør være oppmerksom på.

 1. Klesblader bør opprettes umiddelbart før arrangementet, som du skal bære det på. Bladene tørker veldig raskt, og det kan ikke vise seg akkurat hva du vil.
 2. Blader er også et svært skjøre materiale. Halerne slår av, og bladene faller, og skaper hull i omridset av antrekket. Derfor bør antrekket brukes med forsiktighet.

Fra blomster og planter

Kjærlighet til blomster vil aldri falme. De er et utmerket middel for manifestasjon av følelser, hjemmeinnredning og i det siste materiale for en kjole.

Naturlige blomsterutstyr er fortsatt ikke bare relevante for ulike festivaler, men også for konserter.

Fra andre materialer

Materialene til assistentene er så mange at det er vanskelig å passe dem i en artikkel.

Kjoler er laget av påfuglfjær, men ingen forbyder å eksperimentere med fuglefugl.

Tørket gress og halm vil også passe til den vevde ballkjolen.

Kort sagt, noen av de ovennevnte materialer, samt hansker, gamle paraplyer, unødvendige bamser, ølhett, ølburk, lyspærer, hår - ikke kast det bort. Og hva om en gang kommer til nytte.

Og hvis du går tom for fantasi, bruk reklame for produsenter av ulike produkter.

Vi håper artikkelen vil være nyttig for deg og vil være nyttig. Husk at alt er i dine hender - det viktigste er å være tålmodig og beskytte deg selv med fantasi, og resten vil følge. Lykke til i dine bestrebelser.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner