Klesstiler og modeller

Polo kjole er den perfekte løsningen for utendørsaktiviteter.

Polo kjole er den perfekte løsningen for utendørsaktiviteter.

bli med i diskusjonen

 
innhold
  1. Hvem passer?
  2. lengde
  3. Typer av festemidler
  4. Hva skal jeg ha på deg?
  5. sko
  6. tilbehør

I dag anses polo for å være unisex klær, men for mange år siden virket det først som et element i et menns treningsdrag. Polo skjorte ble brukt av menn som var engasjert i samme sport. Gradvis ble poloen omskrevet fra sportsklær til fritidsklær, og over tid hadde jentene også dette elementet i garderoben, om enn i litt endret form.

Polokjole er en langstrakt skjorte med korte ermer og en nedre krage med knapper. Det er behagelig og hindrer ikke bevegelse, så det er flott for utendørsaktiviteter. De første polokjørne var stort sett lyse nyanser og vanlige. I dag er fargespekteret av disse antrekkene mye rikere. Tofargede og trefargede modeller er populære, samt kjoler med geometriske mønstre.

Ofte velger jenter flere feminine varianter av polo, som ruffete skjørt.

Hvem passer?

Kjole polo - en av de få typer klær som passer alle jenter uten unntak. På grunn av den enkle, semi-omkringliggende silhuetten og den klassiske lengden (til midten av kneet), skjuler den perfekt alle feilene i figuren - om noen - og understreker fordelene.

På idrettsjenter sitter disse kjolene best - og ikke overraskende, fordi polo ble oppfunnet nettopp for å demonstrere en vakker atletisk figur. Men de damene som ikke betaler mye oppmerksomhet på denne siden av livet, har råd til dette antrekket.

Chubby jenter vil elske måten en polokjole sitter på dem. Rett kutt, fraværet av innredning i midjen og hofter, i kombinasjon med tykt stoff maskerer det ekstra volumet i underdelen. Men den korte hylsen og den lekre halsen på knappene gjør det mulig å presentere en decollete sone i et gunstig lys.

lengde

Siden polokjole var opprinnelig beregnet til sport i friluft, hadde den en lengde litt over midten av kneet. Et slikt skjørt ble ansett som optimalt fordi det ikke hindret bevegelse og tillot atleter å føle seg komfortable. Men over tid har strenge krav til kjoleens lengde forsvunnet, og i dag i butikkene finner du polo-modeller med skjørt av forskjellige lengder - fra mini til maxi.

lenge

Lang kjole med skjørt under kneet. For sportsklær er denne lengden ikke typisk, men poloklæren har lenge migrert fra en sportsgarderobe til en uformell. En lang polokjole ser veldig uvanlig ut, takket være en kombinasjon av sporty elementer (kort erm, knapp ned krage) og et romantisk skjørt.

En lang polokjole er ikke egnet for alle situasjoner, for eksempel på et kontor eller på et kulturelt arrangement, vil det se ut av sted. Men for en spasertur rundt i byen, går det til stranden eller shopping er bare uunnværlig.

En polokjole med kjørt til gulvet er sjelden, men det ser utrolig imponerende ut. Spesielt bra er denne modellen egnet for lange jenter - med en liten høyde kan den rette maxi skjørt deformere proporsjoner av figuren.

midi

Midi lengden på en polokjole anses å være en klassiker, så modeller med et medium lengde skjørt er de mest populære. Denne kjolen lar deg demonstrere en sportsfigur og slanke ben, uten å gå utover grensene for anstendighet. I tillegg er det lett å plukke opp sko i en mellomlang polokjole - disse kan enten være myke tekstil støvler eller sneakers eller sandaler.

Polo kjoler er vanligvis syet av lette, naturlige stoffer som er komfortable å engasjere seg i kraftig aktivitet. Ofte velger du for dette formål bomull. Men mer originale utseende kjoler, syet av "non-sports" materialer, som denim.

kort

Om sommeren er det ikke mer behagelige klær enn en kjole med minikjørt. En kort polokjole er perfekt for varmen, da den ikke passer til figuren, og sys av materiale som er behagelig for kroppen. På samme tid er de forkortede modellene av slike kjoler svært varierte.

Korte polokjoler med plisset skjørt på tennspillere. Dette antrekket ser veldig attraktivt ut. Et mer romantisk bilde kan opprettes ved hjelp av en mild polokjole med en farge som har et skjørt med lekende ruffles.

Et annet alternativ er en kort polokjole med et skjørt på dragkanten. Montert silhuett gjør det vanlige sportsutstyret mer feminint.

Typer av festemidler

knapper

Klassisk polokjole festes med to eller tre knapper. Moderne modeller kan ha et hvilket som helst antall festemidler. For eksempel er modeller i safari-stilen, som er knappet til livet eller langs hele lengden, ganske populære nå.

nagler

Metallnitter på polokjoler er en hyllest til modernitet. Slike festemidler kan ofte ses på modeller av denim eller andre grove materialer. Kjoler i militær stil er vanligvis festet med nagler.

Lynbolt

Glidelås er funnet på polokjoler svært sjelden. Hvis den er til stede, så går hele lengden på kjolen. Polo kjoler med glidelåser er vanligvis veldig enkle og designet spesielt for sport.

Mangel på festemidler

Noen ganger kan du se en polokjole uten et lås. Kjolen har som regel ikke krage, men det er en uvanlig hals, for eksempel rund eller rektangulær.

Hva skal jeg ha på deg?

  • Med jakke eller genser. Polokjole går bra med korte lette jakker, for eksempel en bomberjakke. Dessuten vil det harmonisk se med en denim eller genser. For å skape et bilde av en jente fra det høye samfunn, legg på en polo-nakke genser med et diamant mønster over poloklæren.
  • Med hodeplagg. Kjolepolo kan kombineres med små halmhatter, baseball caps, tennis caps eller sports hatter. For å lage et bilde i nautisk stil, sett på en hvit-og-blå polo-hettehett.
  • Tette bukser. Polokjole er sjelden slitt med strømpebukser - disse elementene i klesskapet passer ikke godt sammen med hverandre. Hvis det er kult ute, kan du bære denne kjole med skinny jeans, leggings eller leggings.
  • Sokker eller knesokker. Mange av oss bærer ikke disse garderobene fra barndommen - og forgjeves. Sammen med en polokjole ser hvite sokker ut under skoene veldig søt. Mer flørtende og lekende bilde kan opprettes ved hjelp av høy golf.

sko

En polokjole passer ikke til klassiske sko, så for de som ikke liker høyhælte sko, er dette et flott alternativ. Men med dette antrekket kan du bære alle slags sportssko - fra joggesko og slutte med tennissko. Med en polokjole ser du bra joggesko og moccasiner.

De som foretrekker mer feminin sko, kan bruke dette antrekket med ballettsko eller behagelige sandaler uten hæl. Sandaler eller skiffer er egnet for varmt vær. Ikke glem treskoene og tøfler. De som liker å ha på seg lær, "holey" støvler om sommeren, kan trygt eksperimentere med denne sko og polokjole.

tilbehør

Dekorasjoner. Sportsklær-polo smykker er ikke nødvendig, maksimalt - lyse gummi armbånd og merker med symbolene til favorittlagene dine. Hvis antrekket er laget i en annen stil, er det ganske mulig å bruke noen pyntegjenstander. Selvfølgelig vil juvelene ikke passe her, men enkle smykker eller diskrete smykker vil være ganske passende.

Beltet. En polokjole brukes ofte med et belte, da det lar deg merke midjelinjen, noe som gjør figuren mer feminin. Dette antrekket ser bra ut med en vevd skinnrem eller med et tynt belte av tekstiler.

Klokke og briller. Med en polokjole er det bedre å ikke bruke for mange tilbehør på en gang. Det er bedre å velge de mest nødvendige og funksjonelle tingene. Denne kjole er velegnet til massive sports-stil klokker og store solbriller.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner