Klesstiler og modeller

Kle rett silhuett - for fans av klassisk og minimalisme

Kle rett silhuett - for fans av klassisk og minimalisme

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Hvem passer?
 3. Stiler og modeller
 4. lengde
 5. Er det komplett?
 6. Hva skal jeg ha på deg?

Kjole, som er formet som et rektangel, er en av de mest ettertraktede kjoler i garderoben til fashionistas. Lignende kjoler til smak og de som elsker klassiske klær og fans av minimalisme. Men før du kjøper en slik kjole for deg selv, er det verdt å finne ut hva som tiltrekker seg klærne i en slik stil, til hvem de går og hva de pleier å ha på seg.

funksjoner

Rett kjole er et universelt tema for kvinners garderobe, fordi det understreker kvinnens femininitet og passer for enhver anledning. En slik attraktiv og elegant modell kan kjøpes i stedet for den klassiske kappekjole.

For fremstilling av rette kjoler brukes en rekke stoffer. For eksempel, for å sy sommermodeller velger luft og lette materialer, for vintertøy - kostymet stoff, ull, gabardine eller strikkevarer. Chiffon, blonder, brokade, sateng, silke og lignende dyre stoffer er valgt for å lage kvelden kjoler av denne stilen.

Fargevarianter av rette kjoler er også svært varierte. Modeller er dekorert med tegninger, broderte elementer, paljetter, perler, blonder og andre innredning. Blant sommerkjoler er direkte kjoler med dyremotiver eller blomsteroppslag veldig populære.

Hvem passer?

En slik stil vil passe til en kvinne av hvilken som helst høyde - begge høye (i dette tilfellet vil han understreke en slank figur) og lavt (en slik kjole vil visuelt legge til noen få centimeter). Men om typen figur i en rett kjole har sine egne krav. Best av alt, ser denne typen kjole på jenter hvis figur ser ut som en timeglass eller et rektangel. I andre tilfelle er midjen vanligvis understreket med en tynn stropp.

Jenter med en figur som ligner på en omvendt trekant, et eple eller en pære, det er ikke verdt å ha på seg en rett silhouettekjole. Denne stilen vil ytterligere vektlegge de brede skuldrene, full hofte eller nærværet av magen. Hvis du virkelig ønsker å velge en rett kjole, bør du se etter en modell med mørke vertikale sideinnlegg.

Stiler og modeller

Tradisjonelt har en kjole av denne kuttet en firkantet eller rund hals og har en hylse av forskjellige lengder. Samtidig er moderne modeller mer varierte. Strikkede rette kjoler tilhører den sporty stilen, og passende modeller av dempet farger - til kontoret. Noen kjoler har en straight silhouette asymmetrisk hemme eller trimme med flounces. En interessant variasjon av kuttet rett kjole kan kalles skarpe skuldre.

Med ermer

Mange rette kjoler har en erme som kan være enten lang eller kort. Samtidig kan fargene på hylsen være i tråd med kjolen selv eller kontrast. Interessant utseende og modeller med en erme.

uten ermer

Du kan møte rette kjoler på stroppene og en skulder. I tillegg er det modeller av "rør", der stroppene mangler. Langrente kjoler kan også ha et amerikansk armhull.

lengde

Lang til gulvet

Slike kjoler med direkte kutt blir oftest valgt for en festlig begivenhet, siden denne stilen har evnen til å visuelt strekke silhuetten og legge til kvinnen nåde og slimhet.

midi

Rett kjole med knelengde er ofte valgt for å skape en forretningsbøyle. I en slik kjole ser en kvinne elegant ut og holder seg fast, så denne kjole passer godt med kleskoden. I dette tilfellet er svart, marine, brun eller grå kjoler mest etterspurt.Innredningen til slike modeller brukes til et minimum, for eksempel kan det bare være en hvit blonderkrage.

kort

En rett minikjole vil være et godt valg for en jubileums-, fest- eller bedriftsarrangement. Med en slik kjole ser lyse smykker, hårnål og en liten veske godt ut.

Er det komplett?

Jenter med svært store hofter eller store mageskjoler, anbefales å unngå. Men med en liten fullstendighet er slike antrekk ganske passende i garderoben, spesielt hvis du velger en modell med vertikal utskrift eller med innsatser av mørk farge på sidene.

I tillegg kan bruk av fargeaksenter avlede oppmerksomhet fra problemområder, for eksempel velge en modell med lyse farger i brystområdet eller kjøp en kjole der fargekombinasjoner gir effekten av lav midje.

Hva skal jeg ha på deg?

 • Etter å ha lagt en kjole med en direkte silhuett med en jakke, får du elegant og elegant ensemble. Spesielt ofte er denne kombinasjonen valgt for modeller slitt på kontoret.
 • Under en kort rett kjole kan du ha tette svarte eller kroppslige strømpebukser som ikke har noe mønster.
 • Et godt tillegg til den direkte kjolen kan kalles et skjerf.

tilbehør

Det er viktig å velge tilbehør som vil se harmonisk ut i et generelt ensemble for en kjole med rett kutt. Den vanligste varianten av smykker til en slik kombinasjon kalles anheng øredobber og et volumetrisk kjede. En interessant lys ornament av en direkte beskjeden kjole vil være en blomst på skulder eller et massivt kjede. Hvis ermene på kjolen er forkortet, vil et armbånd være den passende dekorasjonen.

Når det gjelder den passende posen, plukk opp en liten clutchpose for kvelden ved siden av den raske kuttet, og en koffertpose som passer til produktet, passer til kontors stilkjole. Også med en kort rett kjole kan du ha en rektangulær volumetrisk pose.

sko

 • De beste skoene til en kvelds rett kjole er pinner.
 • Strikk kontortøy rett kutt slitt med båter.
 • En kort rett kjole laget av tykt stoff ser bra ut med høye støvler, som har tykke hæler eller en plattform.
 • Sandaler eller ankel støvler kan bæres til en rett kjole med en lys utskrift.
Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner