Klesstiler og modeller

Flared kjoler - for et romantisk utseende

Flared kjoler - for et romantisk utseende

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvem passer?
 2. moter
 3. strikket
 4. Varianter av flared skjørt
 5. Flared ermer
 6. Etter sesong
 7. lengde
 8. Hva skal jeg ha på deg?
 9. Belt eller belte
 10. sko
 11. tilbehør

Den ikke-alltid-passende silhuetten er passende, og den passer mest til jenter med en perfekt figur. Hvis du vil gjemme noen av feilene i figuren, ser feminin og romantisk ut og føle deg komfortabel, så vil en flared kjole være den perfekte løsningen.

Ledende designere i verden jobber kontinuerlig med slike samlinger, fordi dette alternativet er aktuelt i vår tid.

Hvem passer?

 • For jenter med smale hofter er en flared kjole en ekte finne. Blussen danner bølger som strømmer rundt figuren og legger litt volum i hofter, noe som gjør figuren mer attraktiv.
 • Eiere av A-type kropp skal dvele på en flared kjole under knelengden. I denne utførelsesformen vil hoftefyllingen bli justert, og beina blir vist i det beste lyset.
 • Kvinner med en T-type figur bør velge flared kjoler laget av tykke stoffer som holder form. Kjole vil hjelpe deg å visuelt legge volum på hofter og lage en timeglasslignende figur.
 • Små jenter bør være forsiktige med å velge en slik kjole, fordi stilen kan være litt full og gjøre silhuetten tung.
 • Kvinner med type O skal ikke velge kjoler med flared fra midjen, siden fravær av en midje vil bare bli vektlagt. Velg kjoler, flared fra brystet.

moter

Høy midje

Denne stilen er i stor etterspørsel blant jenter som har en ikke-ideell figur, fordi det avhenger oppmerksomheten fra problemområder, og bidrar også til å skjule magen.

Modeller fra dyre materialer ser veldig vakre ut, de gir bildet høytidelighet, raffinement og sjarm. Under brystlinjen kan du pinne en brosje eller trimme dem med bånd, denne tilnærmingen gir deg mulighet til å ta hensyn til brystområdet.

Flare fra midjen

Flared kjole fra livet er en klassisk versjon, som var populær på 50 og 60-tallet i forrige århundre. Hovedfokus er på livet. For å understreke det enda mer, kan du i tillegg bruke et elegant belte. Kjole av denne stilen kan ha forskjellige lengder: under kneet, mini eller maxi. Gulvmodeller brukes til retrostil.

Hvis du er eier av en smal eller middels midje og smale hofter, er denne stilen laget for deg. Takket være det klassiske klippet ligger kjolen på figuren.

Men det er verdt å huske at den tettsittende kroppsdelen i en tandem med en full skjørt kan visuelt gjøre hoftene større. Men med dette luftvevet vil bidra til å takle det, skaper det en mindre vektnings effekt.

Blusset fra brystet

Denne stilen brukes ofte til å lage et bilde i Empire-stilen. Lange kjoler i gulvet understreker skjønnheten i armene og skuldrene, og modeller med en liten lengde vil tiltrekke seg oppmerksomhet til vakre og slanke ben. For å trekke oppmerksomheten til brystet, har mange modeller en topp i kontrastfarger.

A-line kjoler er en av trapes-alternativene. Den stramme toppen av kjolen legger vekt på det frodige brystet, og stoffet fra armhulene strekker seg jevnt nedover, slik at jentene kan skjule alle feilene i figuren. Kjoler med brystbryst har løs passform, så de blir ofte sydd av chiffong.

Flare fra hoftene

Takket være denne kuttet kan du understreke en flat mage og perfekt balle, så bare kvinner med en perfekt figur har råd til denne stilen.

utstyrt

For å opprette en forretningsstil, kan du velge en tilpasset kjole med flared skjørt og lukkede skuldre. Montert kjole anbefales ikke for kvinner med typen "eple".

Denne stilen passer perfekt til kontorstil eller for hver dag. Monterte kjoler laget av tette strikkvarer med mini eller midi lengde er svært populære. En diskret grå farge er egnet for å skape et forretningsbilde, men hvis du vil se stilig og lys, så vil en blomsterkvalitet skape en ekte følelse.

strikket

Strikket flared skjørt vil også bidra til å skjule tallfeil, gjøre silhuetten slankere. Kjoler med perforering eller guipure med effekten av en strikket ting ser originale ut. Denne modellen kombinerer vellykket komfort og skjønnhet.

Knitted flared kjole er ofte kjøpt for hverdagsbruk på sen høst og vinter, fordi det bidrar til å varme opp på kalde dager. Strikkede kjoler brukes også til sommersesongen, de er preget av mykhet og ser veldig originale ut. En spektakulær løsning - kombinasjonen av strikkede elementer og en kanokjole.

Flared kjoler er ofte med ermer, lengden og stilen som kan være absolutt noen. Lange ermer laget av tykt stoff kompletterer de varme vinterkjoler, og sommermodellene har ermer laget av lette materialer eller er helt fraværende.

Varianter av flared skjørt

Valget av stilen på den nedre delen av den flared kjole er stor nok: lenge i gulvet, midi, kort og av de mest forskjellige former. I alle fall tilføyer flare en betydelig mengde lyshet og femininitet til bildet.

 • Solskjørt og halv sol, med den enkleste kuttet, er perfekte for jenter med tynne midjer og frodige hofter.
 • Smale jenter passer også på skjørtet med forsamlingen eller knyttene i midjen.
 • Trapeze skjørt er universelt, egnet for forskjellige typer former. Tynne jenter gir de nødvendige volumene og gjør henne mer feminin. Og damer med frodige hofter bør foretrekke et skjørt, litt løs i delene av hoftene. Mer lønnsomt vil se matt materiale med et lite mønster.
 • Årskjørtet, som er en kombinasjon av et blyantskjørt og et flared skjørt, dekker hoftene og flammet i bunnen. Hun ser alltid forførende til enhver tid. Luksuriøst valg for kvelden slitasje.
 • I tolags kjoler kan et blyantskjørt fra et mer tett, stoffformet lag komplementeres med et flettet toppskjørt.
 • Utvalget av flared skjørt inkluderer en plisset skjørt, en sjarmerende klokkeaktig skjørt, flørtende fløyte og en frill på bunnen av skjørtet, som alltid er oppdatert om kvelden og fritidsklær.

Flared ermer

Avhengig av stilen, kan flammerne være av forskjellige lengder. De er en av de viktigste delene av kjolen.

Lange ermer finnes vanligvis i kjoler av lett chiffong, de kan være laget av blonder, guipure eller annet gjennomsiktig stoff.

Noen designere tilbyr originale modeller av kjoler, hvor ermene er asymmetriske: på den ene armen er det en ermet, og den andre er helt bar.

Ermet "bat" er veldig populært, da det gir lyshet og lyshet sammen med den. Et annet alternativ til den flared typen er "flutter", som faller ned og skaper luksuriøse shuttlecocks. Takket være dette antrekket vil det se mer elegant ut.

Etter sesong

sommer

For sommeren foretrekker mange jenter korte kjoler, da de lar deg vise skjønnheten i solbrune ben. Kjole laget av bomull eller chintz gjør det mulig å tåle varmen perfekt. En veldig populær modell er en kjole med en åpen rygg på stroppene eller uten dem.

Kjolen kan dekoreres med en utskrift i form av en stripe eller i et bur, men det er verdt å huske at klassiske modeller er preget av eleganse og enkelhet.

Vår og høst

Vårkjole fløy sydd av tynne naturlige stoffer, og for en kald høst vil det beste alternativet være et tett strikkeplagg. Det er verdt å ta hensyn til fargeskjemaet. Du bør ikke bruke bare diskrete farger, fordi lyse farger vil bidra til å dekorere en regnfull dag og øke din ånd.

vinter

Modeller for den kalde årstiden er vanligvis laget av tykke strikkevarer, selv om du ofte kan finne strikkede antrekk.

Om vinteren kan du bære ikke bare midi lengde kjoler, men også lange. Preferanse bør gis alternativer med lange ermer og uten åpen hals. Husk at kjole skal være laget av naturlig stoff, fordi det bare vil bidra til å varme opp i kulde.

lengde

lenge

Kjoler med maksimal lengde er alltid populære på spesielle arrangementer.

Hvis du vil se luksuriøse og rike, bør du være oppmerksom på den flared kjole i gulvet. Det vil bidra til å forlenge silhouetten, for å plassere hovedakentene i å skape bildet og visuelt rette figuren.

midi

Midi lengde flared kjørt kjoler er en flott løsning for en fest eller semi-formelle arrangement. En atlas, chiffon eller silke er perfekt for dette antrekket.

Midi lengde kjoler er egnet for hverdagen. De bidrar til å understreke skjønnheten i beina, samt skjule tegnfeil, så du vil føle deg komfortabel.

kort

Hvis garderoben din har en svart kort kjole med et bredt skjørt, så kan du være sikker på at på enhver fest vil du alltid være sentrum for oppmerksomheten. En elegant kort kjole er flott for å skape et klassisk eller retro utseende.

For slanke jenter, er et antrekk av kort lengde med en montert corsage eller åpen rygg og en full skjørt egnet.

Hva skal jeg ha på deg?

Modeller flared kjoler perfekt kombinert med jakker, boleros, jakker eller cardigans. Antrekk med lange ermer er fantastisk kombinert med pelsvester. Skjønnheten i en tilpasset kjole med et flared skjørt er perfekt fremhevet av en kort jakke. Ved valg av yttertøy er det verdt å vurdere en stil med en kjole og en avtale.

Hvis du ønsker å lage et bilde i retrostil, kan A-silhouetteklæren suppleres med en original frisyre med bue, sko med stabile hæler og en pose med stil av disse tider.

Belt eller belte

Belt, belte er en populær detalj i flared kjole, spesielt for slanke modeller. Det lar deg understreke den perfekte midjen og fungerer som en av aksentene i å skape et uovertruffen bilde.

sko

Valget av sko modell avhenger ikke bare av stilen på kjolen, men også på lengden. Så, for en kort kjole kan du velge stilige sandaler eller sko med lav hæl, selv om en høy hæl vil gjøre bildet ditt slankere.

Ofte er komfortable sandaler eller elegante sko med hæler valgt for flared kjoler, men ballettflater kan også brukes i hverdagen.

Et lyst sjal på nakken, som gir nye farger, blir et stilig tillegg til bildet. Hvis antrekket har en forkortet ermet, så under bunnen kan du ha en bluse eller en turtleneck.

tilbehør

Grasiøst tilbehør vil bidra til å dekorere bildet, gjøre det lysere og mer elegant, men du bør være forsiktig når du velger dem, ettersom de varierer avhengig av stilen av flared kjoler:

 • For en kjole, flared fra skulderen, er det verdt å plukke opp smykker som vil bidra til å gjøre silhuetten lenger. For eksempel lange øredobber eller halskjede med et interessant anheng av langsgående form.
 • Kjole, flared fra brystet, som ofte er valgt for å skape et bilde i Empire-stilen, kan brukes med både korte og lange halskjeder eller halskjeder. Massive øredobber trekker oppmerksomheten til nakken. Når du velger sko, er det verdt å kjøpe bare lys og elegant.For eksempel, for å lage en gresk stil, kan du ha sandaler av gull eller sølvfarger. Ikke glem at korte kjoler alltid trenger elegante sko, fordi beina i et bredt antrekk vil være sentrum for oppmerksomheten.

Det mest populære tilbehør til flared modeller er skjerf eller skjerf, men du kan erstatte dem med en påsatt krage. Perfekt kompliment bildet av langstrakte hansker.

En ekte dame, etter å ha lyttet til motetrender, kan velge stiler som legger vekt på hennes dyder og samsvarer med hennes stil. Og som supplement til bildet av tilbehør, kan du alltid vise god smak!

kommentarer
 1. Alexander
  19.02.2016

  Dette er min favoritt stil! For rektangletypen er disse kjolene bare perfekte.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner