Klesstiler og modeller

Klesstil: fra populære til sjeldne

Klesstil: fra populære til sjeldne

bli med i diskusjonen

 
innhold
 1. Ved silhuett
 2. Ved kuttet skjørt
 3. Høy midje
 4. Ved toppkutt
 5. Gratis kutt
 6. sarafan
 7. Nasjonale stiler
 8. For full
 9. Klesstiler for sommeren
 10. vinter

Kjole kan kalles den mest vanlige, og den vakreste klesplagg til en kvinne. En rekke stilarter lar deg velge riktig antrekk som passer din figur. La oss se hvilke stilarter kjoler finnes og hvilke karakteristiske egenskaper de har.

Ved silhuett

Rette linjer

Rett kjoler tilhører klassikerne av stil og i garderoben din må det være slik. Det er perfekt for feiringer og for hverdagen.

Rett snitt, annen lengde, farge, nærvær av ermer, nakke design - alt dette som en designer, hvor mote designere samler gode modeller.

Kortere og mellomstore kjede kjoler kan brukes hver dag, mens lengre modeller foretrekker kveldsklær.

De fleste modellene har glidelås på ryggen, som ofte fungerer som en ekte dekorasjon. En annen karakteristisk nyanse for en rett kjole er mangel på sømmer i livet.

Kappekjolenes hals er oftest oval eller rund, men det finnes modeller med en firkantet hals og med åpne skuldre og med asymmetri, samt med ikke-standard design i nakken.

Rette kjoler gjør det mulig å understreke en slank figur.

Den mest populære representanten for denne stilen er den berømte svarte kjole fra Chanel. I dag er det en klassiker av forretningsklær, så vel som den mest populære typen cocktail kjoler.

Kjoler med direkte kutt er kombinert med ulike tilbehør og fargeskjemaer, det er veldig enkelt å plukke dem opp til forskjellige typer figurer. Uansett høyde passer dressen godt på tynne jenter og kvinner som har en tydelig synkronisert midje. Hvis midjen er "skjult" - en rett kjole med et tynt belte i midjen kan "finne" det med lethed.

Gode ​​(havfrue, fisk)

Kjoleåret dukket opp fra silhuetten av en prinsesse i 50-årene. Den passer til figuren til kneet, og på sitt nivå utvides kraftig.

Selv om kuttet av kjoler ser ut til å være den samme typen - faktisk finnes det mange alternativer for utførelse.

Den eneste uendrede detaljer i kjoleåret er en montert topp som kan suppleres med noe element:

 • åpne skuldre;
 • tynne eller brede stropper;
 • en strapped nakke

Når det gjelder ryggen, blir denne delen av kjolen en nøkkeldel av bildet:

 • åpen tilbake;
 • asymmetriske kutt;
 • en rekke vev.

De dristigste avgjørelsene til designere er utført i utsnittene i midjen.

Vanligvis er disse kjolene sydd uten ermer, men gjennom eksperimenter skapte mote designere havfrue kjoler med lange ermer.

Klesåret i kuttet er ikke egnet for et uformelt utseende. De er syet av dyre stoffer, så de er flotte for spesielle anledninger. De er perfekte for små jenter med en gjennomsnittlig kroppsbygning, noe som visuelt gjør dem høyere og slankere.

En Line

Kjoler av denne stilen er vanligvis lange og preges av tilstedeværelsen av en tettsittende, smal bodice og et skjørt utvidet til bunnen, som minner bokstaven "A".

Takket være dette kuttet legger produktene vekt på midjen og legger til figuren av femininitet.Oftest modeller med A-silhuett presenteres kveld og cocktail i retrostil eller brudekjoler.

Designere har eksperimentert med og foreslått høylange A-line kjoler.

Ingen lengde restriksjoner. Samtidig kan kjolen være kort foran og lang i ryggen.

Retro stil designere blir stadig mer tilpasset hverdagen. Dette uttrykkes i enkle materialer, rolige farger, på trykk.

trapes

Dress-trapeze kom til oss fra sekstitallet og i samme øyeblikk ble en av de mest elskede for sin sofistikerte enkelhet. Smalt på skuldrene og ekspanderende mot bunnen, blir det nesten vektløs og umerkelig på kroppen.

Stilen har likhet med A-silhuetten, bare her midjen er ikke synlig.

Kjoler av denne stilen kalles universelle, som de passer for både eldre damer og unge jenter. Ofte lengden på dress-trapeze - kort.

Ved produksjon av kjoler er produsentene like årstid og prising, samt stedet hvor du legger den på. Derfor er det umulig å liste opp alle materialer og farger som de syr trapezekjoler på.

Når det gjelder kuttet - her er det også mange å velge mellom:

 • ulike henrettelser av ermer, opp til deres fravær;
 • interessant design av hals og krage;
 • med og uten lommer;
 • dekorert med broderi;
 • med en utskrift eller monofonisk.

For å legge til pomp, er modeller av slike kjoler sydd med flerskiktsskjørt eller trimmet med gardiner eller bretter. Den øvre delen av flertallet av kjoler, trapeze representerte halsen "båt".

Ballkjole Prinsesse

Forskjellen på denne kjole fra andre stilarter er tilstedeværelsen av en vakker hals eller åpen rygg, samt en lang fluffy skjørt.

Slike modeller er spesielt attraktive på lange damer.

Ballkjole er sydd fra dyre stoffer ved hjelp av en attraktiv og rik overflate, så oftest er denne stilen representert av kjoler som er valgt for uteksaminering eller til bryllupsfesten.

Designere eksperimenterer med volum ved å bruke lakkering, med forskjellige versjoner av kjoleens topp og med utskrift og til og med med høye kutt.

Ved kuttet skjørt

Baby dollar

En kjole av denne stilen blir oftest valgt av unge kvinner, samt unge jenter. I denne stilen av kjole blandes elementer av barndom og femininitet.

Kjole er preget av en kort skjørt, løs passform og ofte tilstedeværelsen av en overvurdert midje. Han har korte ermer eller ingen ermer.

De syr kjoler med babyer fra lyse lufttyper, ofte trimmer dem med snørebånd. Kjolen av de fleste modeller av denne stilen er myk, med mye frills og ruff. Svært ofte, er en baby dukke antrekk valgt som en prom kjole.

ballong

I denne kjole er bunnen mer voluminøs og ser ut som den er oppblåst, som navnet på stilen er koblet til. Et slikt kutt gjør at du kan skjule slike feilfeil som en bukende mage og fulle lår. Denne kjolen passer også godt til svært tynne jenter.

Vanligvis er foringen forkortet for å skape formen av en ballongkjole. Det er også variasjoner der nedre delen rager ut (det er samlet i folder og trimmet med broderi eller tegning).

Du kan bære en ballongkjole hver dag (hvis modellen er laget av strikkevarer) eller velg en slik stil for en ferie (for eksempel en lys chiffonkjole).

pakke

Mote kvinner lånte denne stilen fra balletten. Egenskapen til pakken kjoler er kombinasjonen av en slanky topp med en kort voluminøs skjørt, for sying som brukes fra 6 til 15 lag med luft stoff, for eksempel tyll.

Takket være fluffy skjørtet i en tutu kjole kan du skjule volumetriske hofter, men iført en slik antrekk på grunn av kort lengde, er bare verdt for eiere av slanke ben.

Selv om tutu-kjole begynte å bli båret tilbake på 80-tallet i forrige århundre, er det i dag et slikt antrekk, men det er ikke en trang. Denne kjole er oftest valgt for fest eller bryllup.

bell

Kjoler av denne typen er flared fra midjen, slik at deres bruk bidrar til å skjule volumetriske hofter, men samtidig er det i stand til å understreke bysten. Ofte kompletteres de med et belte for å fokusere på midjen.

Kjoler av denne stilen er oftest representert av lyse sommermodeller, som kan være monofoniske eller med forskjellige utskrifter.

kyulot

En slik kjole ser ungdommelig og modig ut. Hovedfunksjonen er fraværet av skjørt - det erstattes av brede bukser eller shorts. For å skreddersy kjoler av denne stilen, har de tradisjonelt brukt denim eller strikkevarer. Fordelen med dress-culottene kan kalles evnen til å gjemme hele hofter og understreke midjen.

Siden denne modellen av kjole er oftere valgt av unge jenter, er fargene på culottene vanligvis lyse og uttrykksfulle. Outfit kan være et godt alternativ for en sommerdrift, og hvis du plukker opp et produkt med en opprettholdt farge, vil den gjøre en god arbeidsdrakt.

Høy midje

empire

Hovedtrekket i denne stilen er å overvurdere midjen, og derved understreke bysten, og feilene i figuren under brystet er skjult. Lengden på kjolen av denne typen kan være veldig annerledes, og stoffene for skredderingen blir mest brukt.

Laget i forskjellige lengder, trimmet med steiner, bånd eller rhinestones, er de egnet til å gå til butikken og under kronen.

gresk

Hvis du vil sjarmen din mann eller tiltrekke andre oppmerksomhet - bør du velge en kjole i gresk stil.

Lette og vektløse stoffer er valgt av produsenter for disse kjolene, slik at du ser ut som en gudinne som nettopp har kommet ned fra toppen av Olympus.

Den greske kjole i kuttet og har en høy midje og diskret. Den er kombinert med en hylse, forskjellige lengdealternativer, og også strømmer av antenne stoff. Slike kjoler passer for alle, du må bare hente modellen, hvorav det finnes utallige sett på markedet.

I denne kjole kan du dukke opp hvor som helst og til og med gå ned midtgangen.

Kombiner dem med lyse sandaler på en hæl, en plattform eller uten, med clutcher på en lang kjede eller uten den.

Av smykkene er de best passende tynne armbånd laget av edle metaller eller laget for dem, du kan også kombinere en gresk kjole med en bred armbåndsring, forskjellige øredobber og et lite antall ringer.

Du kan tømme en blomst i håret ditt, legge til en liten tiara eller et metall hårnål med steiner.

Smock

Navnet på denne stilen er knyttet til det engelske ordet "smock", som betyr dekorasjonen av kjolen med ruffles. Og så er hovedtrekk ved disse antrekkene frodige frills. I tillegg er smock kjolen vanligvis høy midje og løs bunn.

De fleste av disse antrekkene har en lengde over knærne. Mange av dem har ingen ermer eller stropper.

Siden kjolen er kuttfri, er den perfekt for jenter i kroppen. Denne modellen vil være et godt alternativ for en cocktailkjole, så vel som behagelig for gravide kvinner.

Ved toppkutt

Kjole med en lukt

Denne stilen er preget av tilstedeværelsen av en V-lignende hakk, dannet ved å pløye en hylle til en annen, og en rekke bretter. Denne kjolen anbefales for jenter med en uttrykksfull figur, fordi det bidrar til å understreke hofter og midje, og spesielt - brystet.

De første kjolene med lukt ble sydd av bomullst stoff med et blomstermønster. De likte amerikanerne fordi de var allsidige og enkle. Nå for produksjon av modeller av denne stilen med forskjellige materialer med en rekke fargevalg.

Lengden på kjolen med lukten er veldig forskjellig. Etter å ha hentet en passende variant, får du en kjole til avtale eller en feiring eller en daglig modell for kontoret.

Fra det amerikanske armhullet

Toppen av kjolen i denne stilen ligner på toppen, den omfatter nakken til en kvinne. Slike kjoler, amerikanske kvinner ser veldig feminin ut, så oftere representert ved kjole på kveldstid. De er mer lave jenter som har en tynn midje.

T-skjorte kjole

I denne stilen er kvinnemote kombinert med mannen, fordi på toppen av antrekket er representert av en skjorte, og under - et mykt skjørt. Spesielt spredt kjole-skjorte etter 60-tallet i forrige århundre. Hvis tidligere en slik kjole alltid hadde en krage, kan den være fraværende i moderne modeller.

Skjortekjole er også rett og lett montert. Mange modeller har et belte.

De viktigste fordelene med stil er praktisk og komfort.

asymmetrisk

Høydepunktet i disse kjoler er den uforholdsmessige lengden på hem- eller skulderlinjen.

Oftest i en asymmetrisk kjole forkortes den fremre delen av skjørtet, og baksiden er tvert imot forlenget. I tillegg, for mange modeller, er bunnen av kjolen langstrakt på den ene siden.

Polo kjole

Denne sportsklæren dukket opp i Storbritannia i slutten av det 20. århundre på grunnlag av en polo skjorte. Bomull og strikkevarer brukes til å lage denne kjolen.

Den øverste delen av modellen ligner på en T-skjorte, og lengden på kjolen er oftest medium eller mini (maxi er mye mindre vanlig).

De viktigste egenskapene til en polokjole er tilstedeværelsen av en stand-up krage, lommelykter og knapper på toppen av produktet.

Denne stilen på kjolen passer til enhver kvinne, men det ser mest attraktive ut på tynne sports jenter. Mørke modeller, komplementert av et belte, ser spesielt feminin ut.

Ofte er disse kjolene kjøpt for fritid, turgåing eller sport, men i en beskjeden modell av middels lengde, er det lov å gå og jobbe på kontoret.

Cheongsam

Såkalte elegante og elegante kjoler, hvor utseendet ble påvirket av kulturen og mote i Kina. De er tettsittende modeller med en vertikal krage, en lukt på diagonal og små kutt på sidene.

Ofte for skreddersy bruk lyse silke, som kan avbildes blomstermønster.

Cheongs kjole anbefales for skjøre og små unge damer som ønsker å understreke sine grasiøse former. Den er lang og kort, og presenteres om kvelden, hverdagslige valg.

Gratis kutt

Kjolepose

Funksjonene i denne stilen av kjoler er fritt kutt og den manglende midjen, slik at kjolen blir som en pose.

skift

Modeller av kjoler av denne stilen er forskjellige i knelengde og enkle linjer. De har som regel en liten hylse eller ikke i det hele tatt, men det kan være en krage.

Dress Shift passer for enhver form. Navnet i oversettelse betyr "skift", siden et slikt antrekk ble populært i 50-tallet i forrige århundre.

Moderne kjoler-Shift syr ofte ull eller strikkevarer, så de er mest etterspurt som hverdagsbruk.

tunika

Kjolen i denne stilen er representert av korte kjoler med løse snitt og flakkede ermer.

Siden kjole-tungen ikke passer, er den egnet for kvinner som har en helt annen type figur. Sy en stil hovedsakelig fra lette materialer.

Dens popularitet skyldes allsidigheten av søknaden. For denne kjole kan du bære bukser og få et godt forretningssamfunn. I en lett chiffong tunika er det hyggelig å være om sommeren, og i en lys og elegant kjole av denne stilen kan du gå på fest.

sarafan

Kjoler av denne stilen er lette og komfortable. Oftest har de ingen ermer (de fleste av solbrillene har stropper), og takket være gratis kutt, vil slike antrekk passe til jenter med hvilken som helst figur.

Moderne solbriller sys fra forskjellige typer stoff, men i sommer brukes bomull, og vintermodellene strikkes. Stroppene kommer i forskjellige tykkelser, de kan festes, festes og trimme med buer.

Kjole er en veldig populær uformell kjole, og ofte brukt av gravide kvinner.

Nasjonale stiler

kimono

Kjoler av denne stilen er en tilpasning av den japanske nasjonale kostymen.De er etterspurt på grunn av den behagelige stilen, bruken av naturlig mykt stoff (ofte silke), løst tilpassede ermer, lyse farger.

Kimono kjolen har ingen knapper, da antrekket luktes. Slike antrekk kan tjene både som komfortable klær for hver dag og som en "utgang" kjole.

sari

Denne stilen på kjole ble lånt av klærne med samme navn som indianerne. I originalen er det et stykke klut som var pakket rundt kroppen på en spesiell måte.

Takket være fritt kutt er kjole universell og egnet for kvinner i alle aldre og med hvilken som helst figur.

Moderne sari kjoler presenteres med stiliserte chiffon eller silke kjoler, som ligner den originale sari bare i rike farger og broderi. Disse kjoler er ikke egnet for forretningskvinnere, men vil være et godt valg for å gå og slappe av.

sarong

Denne kjole dukket opp takket være de nasjonale kostymer fra indonesere, asiater og innbyggere i Oseania.

De første sarongkjoler ble laget som antrekk for stranden, som var bundet over brystet og falt ned til anklene. Derfor er denne stilen best egnet i varmt sommervær.

For full

Jenter "i kroppen" gir problemer med å finne et perfekt antrekk, fordi de fleste modellene er laget for tynn. Derfor produserer designere hele rader med kjoler til fulle.

Vi anbefaler deg å velge A-silhouett kjoler eller trapeze, du kan også velge modeller i Empire-stilen. Passet på brystet og fritt flytende, vil slike kjoler gjemme feilene og understreke verdigheten. Passer ikke på modelllengde mini.

Full, men passer jenta passer på kjolen "på figuren," men ikke stramt.

Avhengig av anledningen velger du antrekket, ikke bare i stil, men også i farger. Kjolen skal i de fleste tilfeller være monofonisk, helst i klassiske toner. Men du kan eksperimentere og velge fargene for din type.

Vesker, velg mellomstore og små størrelser i farger som passer til det samlede bildet. Når det gjelder sko, er massive modeller uønskede, men for lette er også ute av sted. Best av alt er "gylne middel" - sko eller sandaler med hæler eller plattform av medium lengde.

Dekorasjoner av liten størrelse, ryddig og elegant, komplementere det generelle bildet. Du kan dekorere nakken med et lys skjerf eller sateng skjerf.

Klesstiler for sommeren

I sommer vil hver jente se enda mer attraktiv og hun klarer å gjøre dette ved hjelp av et velvalgt antrekk.

På sommeren kan du ha på deg en kjole av enhver stil: gresk, imperium, år, trapeze, fluffy, kjole skjorte, kombinasjon, retro, bustier og jevn sport. Alt avhenger av årsaken og situasjonen som antrekk er valgt.

Velg farge, lengde og stil på figuren, tilbehør utfyller bildet - og du vil skape en ekte følelse. Briller, vesker, sko og smykker kan være svært varierte.

vinter

Du bør alltid se bra ut, selv i den kuleste tiden på året. Ofte om vinteren er strikkede kjoler av forskjellige stiler, lengder og farger populære. De er kombinert med en rekke håndvesker og støvler, legger til turtlenecks, hansker. Tunika kjoler kan brukes under jeans eller vanlige leggings.

Vinter kjoler laget av tykke stoffer kommer også i forskjellige stiler:

 • med ermer og uten dem;
 • kjoler, tunikaer;
 • kjoler, vester;
 • sundresses;
 • A-formet;
 • rette linjer.

Disse stilene passer til sjaler, skjerf og capes, støvler og lave sko, en rekke smykker, hansker og strøk. Under dem kan du også bruke vanlige turtlenecks, varme tights og leggings.

kommentarer
 1. Alla
  14.02.2016

  Wow! Hvor mange stilarter, og sjeldne, generelt, første gang jeg ser :)

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner