Klesstiler og modeller

Kjole med korsett - for det perfekte utseendet

Kjole med korsett - for det perfekte utseendet

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Litt historie
 3. Hvem passer?
 4. Med en full skjørt
 5. Kantkorsett
 6. Transparent korsett
 7. Vintage kjoler
 8. farge
 9. lengde
 10. Hvordan lace en korsett?
 11. Mote trender
 12. Hva skal jeg ha på deg?
 13. tilbehør
 14. sko

Drømmen om hver kvinne om en tynn midje er vellykket realisert ved hjelp av korsetter. Kjoler, hvor den øvre delen er representert av en korsett, legg til nåde og forførselen til enhver kvinnelig figur.

funksjoner

Moderne kjoler med korsetter er komfortable og laget av myke materialer. Korsetten er øvre (slitt på toppen) og nedre (plassert under lagene av stoff). Ofte kan korsetten ses i kveldskjoler, men det finnes også modeller av hverdags kjoler med korsetter.

Korsetter varierer i form, forekomst av bein, så vel som deres plassering. Dette lar deg lage mange alternativer for en korsettkjole.

Kjoler med dette elementet kommer i forskjellige lengder - med en mini skjørt og langt til gulvet. Finn en passende kjole modell med en korsett kan være for enhver anledning og for enhver type figur.

Litt historie

De første "korsettene" dukket opp i klesskapet av kvinner i det 12. århundre. Det var en vanlig blonder, noe som kunne begrense midjen og øke brystet litt. Korsetten kjøpte sitt vanlige utseende på begynnelsen av 1500-tallet. Først ble skjelettet til korsetten laget av metallstenger, og senere begynte de å bruke whalebone bart, noe som gjorde produktet mer forsiktig for den kvinnelige kroppen.

I det 18. århundre var korsettkjoler kjente for deres pomp (kjørtene deres var på hoops), og i det 20. århundre ble korsetten selv lavere (strømper ble festet til den).

I dag er korsetter ikke like vanlige som kvinner som mer komfortable klær. Korsettens anvendelsesområde har imidlertid blitt mye bredere.

Hvem passer?

En kjole der det er en korsett, passer til en jente med noen fysikk. Det er modeller med lavt, og også med en overestimert midje. Denne korsetten vil hjelpe til med korrigering av silhouetten. En ekte finner kan kalles en kjole med korsett for jenter med en fantastisk figur.

De viktigste fordelene ved å ha en korsett i en kjole:

 • Hjelper å fokusere på smal midje.
 • Øker bysten.
 • Hjelper å skjule overskytende volumer.
 • Forbedrer stillingen.
 • Gjør en jente mer selvsikker.

Med en full skjørt

Modeller av korsett kjoler med flared skjørt er svært vanlig som en kjole til spesielle anledninger. De er presentert i et bredt spekter og syes av forskjellige stoffer.

En slik kjole ville være et godt valg for prom. Særlig attraktivt er kjoler der skjørtet er flerskiktet.

Kantkorsett

Å sette på en kjole med blonderkorsett, kan en jente visuelt gjøre henne bust større. Lignende modeller av en kjole er valgt av kvinner med liten bryststørrelse. Slike korsetter blir ofte beaded.

Spesiell oppmerksomhet er gitt til blonder kjoler med korsett. De er utrolig feminine og attraktive.

Transparent korsett

Modeller av korsett kjoler, hvor korsetten er gjennomsiktig, har nå blitt veldig populær. Når de dekorerer innredningen, ser de ikke vulgære ut, men tvert imot, veldig forførende og vakker.

Men iført slike kjoler er det bare for skjønnheter som kan skryte av perfekte former.

Vintage kjoler

Korsett kjoler slitt av kvinner for et århundre siden er sjarmerende, men ikke veldig behagelig. De er preget av elegante midjer, tilstedeværelse av blonder, overflod av petticoats, dyre gull trim og andre detaljer. Takket være disse egenskapene ser vintagekjoler elegante, luksuriøse og festlige ut.

I dag brukes slike kjoler hovedsakelig til film og deltagelse i tematiske hendelser.

farge

svart

Disse kjolene, komplettert med en korsett, er et godt valg for en feiring eller publikasjon. Svart antrekk med korsett slår ikke bare, men lar deg også plukke opp et utvalg av tilbehør til den.

En svart lærkjole med korsett er et populært forføringsverktøy.

hvit

Det er den hvite kjole som umiddelbart kommer i tankene når man snakker om en modell med korsett. Dette antrekket ser mest høytidelig og elegant ut.

Hvite korsett kjoler presenteres ikke bare bryllupsmodeller.

rød

En kjole med rød korsett er valgt av lidenskapelige og modige kvinner, fordi all oppmerksomhet på festivalen blir tiltrukket av bare en slik kjole.

lengde

Alle korsett kjoler, avhengig av lengden, er delt inn i følgende typer:

 1. Long. Dette er en klassisk versjon av kjoler med korsetter slitt av kjendiser, bruder eller kandidater. Disse kjoler er laget av chiffon, sateng, silke og andre vakre stoffer.
 2. Middels lengde. Disse kjolene har ofte en tett silhuett, slik at de ser beskjeden ut og holder seg fast. De suppleres med en jakke eller sjal, sko med lave hæler og lavt nøkkel tilbehør.
 3. Short. Kjolen i slike korsett kjoler er myk eller tett. I en slik kjole kan du gå på en dato eller en fasjonabel fest. Pass på å ha høyhælte sko og lyse tilbehør.

Hvordan lace en korsett?

For å få bysten til å se forførende og voluminøs, er det viktig å stramme bodice riktig. Du kan begynne å snøre produktet fra hvilken som helst side, men lacing på toppen er mer vanlig og regnes som en klassiker. Etter å ha passert strengen gjennom de øverste hullene, snør korsetten på tvers, så begynn å stramme strengen fra topp til bunn. I avslutningen av snøring, sørg for å lage en knute på en silkeblonder som hindrer at den beveger seg.

Les mer i artikkelen hvordan å blonder et bryllupskorsett og se på videoen av Tatiana Kozorovitskaya - forfatter av korsettakademiet.

Mote trender

Nesten alle moteshow kan du se antrekk med korsetter. Blant de korte kjoler er også svært populære produkter, hvor toppen er passende, og skjørtet er kort og fluffy (skjørt-tutu).

Spesielt nå populære modeller der midje linjen er undervurdert. De er valgt av jenter hvis figur ligner en timeglass. Ikke miste popularitet og modeller med høy midje.

Blant sommeren antrekk, kreves korte kjoler på tynne spaghetti stropper, syet av luftige stoffer. Asymmetriske modeller med korsett laget i pastellfarger er veldig attraktive.

Uvanlig fasjonable korsettdrakter, hvis skjørt er kort, men dekorert med et tog av forskjellige lengder. Denne kjole ser spesielt feminin ut.

Blant de lange korsettmodellene i våre dager er det stadig mer populært kjole med en plisset skjørt. Også i etterspørsel er produkter laget av sateng og chiffon, siden mykhet og lethed av slike stoffer bidrar til å gjøre figuren mer uttrykksdyktig.

Rhinestones, steiner, blonder, skinninnsatser og broderi brukes i dekorasjonen av lange kjoler med korsett. Blant stilen av skjørt i lange korsettdrakter er det også mulig å skille kuttblod "og" tulipan ", så vel som asymmetriske skjørt.

Hva skal jeg ha på deg?

 • Korsettkjole med lyst flerfarget tynn slitasje med monofoniske ting.
 • For en kjole av denne stilen plukk opp en clutch for å matche enten en liten pose med en kjede eller en lang tynn stropp. Bulkposer vil være et dårlig alternativ.

Et flott tillegg til siden vil være en bolero.

I kjølig vær kan denne kjolen bæres med en cardigan.

tilbehør

Hvis den valgte kjole med korsett utmerker seg med en lystrykk eller en rik innredning, brukes smykker med et slikt antrekk til et minimum. Ett armbånd, et par øredobber og et elegant kjede er nok, og bildet blir fullført.

Du kan legge til flere dekorasjoner til den monokrome kjole. Kjole er optimalt kombinert med perler eller edle metaller.

sko

Det beste valget av sko til korsettutstyr vil være sko eller sandaler med kil eller stilett. Tynn høy hæl er uunnværlig hvis du vil lage et romantisk bilde.

kommentarer
 1. lena
  21.02.2016

  Som fattige kvinner pleide de å bøye seg med en korsett ... det er bare et mareritt. Selv de indre organene ble deformert på grunn av mangel på plass. Så, kjære jenter, vær forsiktig og ikke bruk kjoler med korsett for ofte.

 2. olga
  15.02.2016

  Kom igjen, du trenger ikke å stramme korsetten, og alt vil være praktisk.

 3. alina
  13.02.2016

  Et par sexy kjoler har vedtatt) Kjole med kjole - dette er absolutt vakkert, men ubehagelig. Men for en spesiell anledning kan et par timer tolereres)

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner