Klesstiler og modeller

Flounced kjole er et lekende og romantisk utseende.

Flounced kjole er et lekende og romantisk utseende.

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Hvem passer?
 3. Populære farger
 4. stoffer
 5. Typer shuttlecocks
 6. Bryllup kjoler med frills
 7. Mote trender
 8. Hva skal jeg ha på deg?
 9. sko
 10. tilbehør

Ved hjelp av en kjole dekorert med fløyter, kan enhver jente lage et romantisk og forsiktig bilde. Flounces transformere og korte sommeren antrekk, og cocktail kjoler, og lange kveldsmodeller. Dette klæret bidrar til å understreke eleganse og femininitet.

funksjoner

Med frills får kjolen et interessant og originalt utseende. På samme alternativ er muligheter med fløyter svært varierte.

Slike bølgete detaljer i en stil er forskjellig i volum, posisjon, farger og størrelse. Kjoler av denne stilen på grunn av tilstedeværelsen av skyttelbusser ser frodige ut. Å bruke en slik del på riktig sted, bidrar til å legge til volum.

Hvem passer?

Kjoler, i dekorasjonen av hvilke flammer er til stede, er ikke egnet for alle kvinner. Frodige elementer i hoftene legger til volum, slik at disse modellene skal brukes bare slanke skjønnheter. Omvendt, hvis jentas figur ligner en omvendt trekant, vil flunkene på skjørtet bidra til å balansere silhouetten.

Også kjoler med frills på kjolen anbefales for kvinner med et figur-rektangel, fordi i en slik kjole vil lårene se bredere ut og det kommer et utseende av en tynn midje.

Modeller hvis skjørt er trimmet med fløyer er strengt kontraindisert for jenter med en figur som ligner på en pære eller et eple. Et unntak kan være en kjole med lang skjørt, i hvilken en skyttelokk er sydd til himmelen.

Populære farger

hvit

I snøhvit kjoler med fløyer ser jenta ut mild og attraktiv. Disse kjolene bidrar til å skygge den gyldne solbrunten, så de er spesielt etterspurte om sommeren.

Batiste kjoler, trimmet med horisontale eller vertikale fløyer, preges av deres elegante tekstur og vintage sjarm.

svart

Modeller med frills i svart kan tjene som et godt utgangspunkt for et kveldsutseende, hvis du legger til dem med ekspressivt tilbehør. Ofte er det en kjole med kort lengde. Flounces i dem kan være plassert på brystet eller på hemmet.

Svarte produkter med mange horisontale flenser langs hele lengden ser også attraktive ut.

blå

Modeller med flounces av denne fargen ser begrenset og elegant. En skyttelbøtte i disse kjoler kan være den eneste, for eksempel på skulderen eller langs hemmet. Mørkeblå korte silkeutstyr ser veldig festlig ut.

I de blekblå kjolene i denne stilen ser jenta veldig øm og romantisk ut.

rød

Et slikt lyst antrekk med trimmingsflenser ser spektakulært ut og tiltrekker seg utseende. Han er valgt av selvsikker kvinner som verdsetter seg og elsker oppmerksomhet.

I en slik kjole av en hvilken som helst lengde kan ikke gå ubemerket.

stoffer

For lyse kjoler med en overflod av flounces er chiffon ideell. Dette stoffet er helt flytende og gjør kappen luftig. For modeller av middels lengde, er bomull, silke, batis ofte valgt.

I elegante kjoler kan kombineres chiffon, blonder, organza og lignende stoffer.

Typer shuttlecocks

På skulderen

Denne kuttet ser veldig opprinnelig ut, så modellen passer for en festlig begivenhet. Bredden på skytten er fem centimeter eller mer. Bruk en slik kjole modell anbefales kun å slanke jenter.

På skjørt

Flounces kan dekorere både lange og korte skjørt. I dette tilfellet er de oftest plassert på skjørtet i parallelle rader. Også vanlige er modeller der fløyene sys asymmetrisk.

På bunnen

Kjoler trimmet med drapering på hemmet kan brukes til både ferie og sommerferie.Alt avhenger av stoffet, farger og innredning av produktet.

På brystet

En eller flere flounces i halsen vil bidra til å trekke oppmerksomheten til bysten og legge til litt volum på den. Modeller av kjoler med en slik trimning kommer i forskjellige lengder og forskjellige stiler.

På en skulder

Denne versjonen av plasseringen av skyttelbussen gjør kjolen mest feminin og utsøkt. Modellen er asymmetrisk og ser veldig uvanlig ut. Ofte presenteres slike kjoler i rød, hvit eller blå. I dekorasjonen av disse kjoler er ofte brukt blonder, som legger romantikk til kjolen.

Bryllup kjoler med frills

Brudekjole med mange frills ser myke og majestetiske ut. Bryllupskjoler med frill kombinerer forskjellige materialer, og skyttelokker kan ha forskjellige størrelser og forskjellige arrangementer.

Newlywed i et lignende antrekk ser ut som en blomst. Avhengig av brudens ønsker kan du velge en kjole av denne stilen i hvit eller elfenbenskygge, så vel som i en mer original farge (rød eller svart).

Mote trender

Kjoler trimmet med flounces av forskjellige størrelser og former er svært populære nå og er ofte funnet på catwalks. Designers samlinger inkluderer ulike elegante kjoler til bryllup og andre feiringer, og søte modeller for hverdagsbruk.

De vanligste kortmodellene med delikate farger. Disse kjolene er etterspurt blant unge jenter med slanke ben. Mer streng og begrenset kan kalles kjoler med frill knelengde. Slike modeller kalles ofte cocktail kjoler. Flounces i dem kan ligge på brystet, så vel som i livet, som en kjole med en baskisk.

Langkjole med en overflod av skyttelboller tilbys også av motedesignere i et stort utvalg. I noen modeller er frills karakterisert ved farge eller form. De er ofte plassert asymmetrisk. Alle disse kjolene har et dyrt og elegant utseende, så de velges hovedsakelig for en festlig anledning.

Hva skal jeg ha på deg?

Sammen med skyttelokkene, bør andre elementer som skal velges ikke forstyrre følelsen av lyshet og vektløshet. Av denne grunn er bildet supplert med gjennomsiktige elementer og luftige stoffer. Sommerprodukter med flounces kan brukes med en brettet hue eller et tøfler. I kjølig vær kan du ha en polstret jakke, skinnjakke eller cardigan.

sko

Det anbefales å velge enkle og ryddige sko som ikke vil tiltrekke seg oppmerksomhet.

Det beste tillegget til siden av denne stilen vil være klassisk sko og sandaler uten hæl. Også med en lignende kjole kan du bære blonder opp ankel støvler og plattform støvler.

tilbehør

 • Å velge smykker til siden av en slik stil, holder seg til minimalisme. For eksempel kan en kjole med frills på skjørtet suppleres med enkle øredobber, en streng perler og et tynt armbånd.
 • Hvis kjole er sommer, kan du bære noen små armbånd.
 • Noen modeller av kjoler med frill ser bra ut med et smalt belte eller belte.
 • En pose til en kjole som er dekorert med flammer, blir hentet opp enkelt. Det kan være lær eller tekstil.
 • Store perler, store klær og store armbånd med kjoler av denne stilen er kombinert dårlig.
kommentarer
 1. lett
  22.02.2016

  Jeg liker virkelig kjoler med frills på skjørtet. Det viser seg et lekende bilde, og volumet legges til hofter, noe som gjør figuren mer vakker.

 2. Elizabeth
  19.02.2016

  Hun ville nå ha en kjole med en flounce på skulderen hennes!

 3. Lera
  15.02.2016

  Kanten av en frill i en kort skjørt er litt som et år)

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner