Klesstiler og modeller

Kjole med en lukt dekorere enhver form!

Kjole med en lukt dekorere enhver form!

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Litt historie
 3. Hvem passer?
 4. moter
 5. strikket
 6. strikket
 7. Med ermer
 8. Med draperi
 9. lengde
 10. Populære farger
 11. årstid
 12. Hva skal jeg ha på deg?
 13. tilbehør
 14. sko

Hver kvinne kan se fantastisk ut i en kjole hvis stilen velges vellykket. Men blant de forskjellige modellene kan man skille seg fra antrekk som er i stand til å dekorere absolutt enhver kvinnelig figur - dette er en kjole med lukt.

funksjoner

I en kjole av denne stilen er frontdelen delt inn i to separate elementer. En av dem er stablet på den ene siden fra toppen til den andre, som et resultat av hvilken en V-lignende kutt blir dannet på kjolen.

Ofte brukes bånd til å fikse kjolen på figuren. Lengden på modellene er forskjellig, men de anser den klassiske versjonen å ligge litt under knærne. Ofte er modellen av en slik kjole laget i form av en kappe med lukt, men stoffene til kjole er dyre og vakre.

Litt historie

Utseendet av kjoler med luktvirkning forbundet med Diana von Furstenberg. Ideen til å lage en slik modell av en kjole kom fra denne kjente designer i 1973 etter at hun hadde skapt en topp på lukten. Jersey stoff ble brukt til å sy den første kjole av den nye stilen. Kjolen understreket vakkert kvinnens silhuett, stoppet ikke å bevege seg og ble enkelt satt på. I de to første årene kjøpte kvinner mer enn fem millioner slike antrekk.

I 1997 bestemte Diana å oppdatere kjole med lukten. Nye modeller begynte å sy av moderne tekstiler, deres hule ble forkortet, og kragen ble smalere. Den gjenutgitte kjole inneholdt også interessante utskrifter og oppdatert trim. I dag er slike modeller etterspurt blant kvinner og finnes i garderoben til mange fashionistas.

Vi merker også at lignende klær for kvinner dukket opp litt tidligere. Tilbake på 40-tallet tilbød Claire McCardell amerikanske kvinner løse klær som luktet. Opprettelsen av denne designeren var en antrekk av denim, men det var ikke helt en kjole med lukt, som den var slitt på toppen av mer elegante klær.

Hvem passer?

I en kjole med luktseffekt ser enhver kvinne grasiøs og attraktiv ut. Takket være den V-formede halsen som er opprettet av halvdelene, kan du effektivt understreke og litt lengre halsen.

I tillegg er fordelene ved slike kjoler:

 • Visuell sammentrekning av skuldrene.
 • Understreket midjen.
 • Forbedret silhuett (jenta ser høyere og slankere).
 • Den visuelle økningen i bysten.

Med disse fordelene kan stilen anbefales til kvinner med kurvete, spesielt hvis figuren ligner en invertert trekant. Hvis en jente ønsker å begrense midjen, bør hun velge et solid antrekk og legge et belte av samme farge med kjolen.

moter

Den vanligste av disse kjolene med lukten:

 • Med flared skjørt.
 • Med et asymmetrisk hem.
 • Med et blyantskjørt.

strikket

Disse kjoler tilhører uformell bruk. I en kjole med lukt av strikkevarer ser en kvinne veldig attraktiv ut, fordi et slikt antrekk hjelper med å skape en vakker silhuett.

Strikketøy er drapert med letthet og bidrar til å understreke feminine kurver. I tillegg er kjoler fra dette stoffet vasket godt og trenger ikke stryking.

strikket

Kjoler med lukt effekt presenteres av både maskin og håndstrikk. Hvis du knytter en slik kjole med strikking eller hekling, får du et unikt produkt til din smak. I dette tilfellet er strikkede mønster sommer (fra tynn bomull), og mer tett (fra ull og akryl).

Med ermer

Ermer i modeller med lukt er både lange og korte lengder.Det er kjoler som ikke har noen ermer i det hele tatt, men de anser de mest attraktive produktene med tre fjerdedeler ermer. En slik erm avslører håndleddene litt, noe som legger til bildet av romantikk og ømhet.

Med draperi

I slike kjoler er den fremre delen av produktet, som luktes, vakkert dekorert. For fremstilling av slike antrekk brukes stoffer som kan strømme og falle ned, danner bretter og montering. Oftest er disse kjolene monotone (spesielt blå, rød, rosa), men det finnes også produkter med utskrift.

lengde

lenge

Denne lengden på kjolen med lukten velges hovedsakelig for spesielle anledninger. Spesielt luksuriøse utseende kjoler i gulvet i denne stilen i skarlagen, sølv, elfenben, hvit, burgunder og smaragdfarge.

Sommer casual ankel-lengde kjoler er også vanlige. Ofte er de dekorert med en lystrykk, som en blomst eller en celle. Mange lange kjoler i denne stilen er slitt med et belte, som er i fargetone sammen med eller kontrasterende farger.

midi

Den gjennomsnittlige lengden finnes i modeller med lukten oftest. Disse kjolene er både beskjedne og elegante, og dristige og forførende. De kan knyttes med bruk av et monokromatisk belte, festet med brosje eller ved hjelp av et skjult festemiddel. Disse kjoler er svært varierte og kan variere i form av hals, farger, stoff eller nærvær av ermer.

kort

I slike kjoler ser lukten av en kvinne veldig forførende og sexy ut. Kort lengde velges ofte til kveldskjole, plukker opp sko med hæl og en elegant veske.

I en slik kjole vil en jente trekke oppmerksomhet på bena, så denne modellen anbefales kun for slanke damer.

Populære farger

rød

Modeller med lukten av denne fargen kan settes på en dato eller i teatret.

Hvis du vil tiltrekke seg oppmerksomhet, plukk opp en kjole med en lys skygge, trimmet med innsatser av kontrastfarge, rhinestones eller broderi.

svart

Modeller med lukt av svart kan kalles et godt kontoralternativ.

Siden svart farge anses å være grunnleggende, er det enkelt å kombinere noe tilbehør med slike antrekk.

hvit

Ofte presenteres hvite kjoler med lukt av strandmodeller fra gjennomsiktig og luftig stoff. Slike produkter er nesten ikke merkbare på kroppen og gir kjølighet på en varm sommerdag.

I tillegg er det også elegante hvite modeller - både over knelengden og lengden på gulvet.

blå

Kjole i denne fargen kan være elegant og uformell.

En delikat blå satengkjole, komplettert med et sølvbelte, ser elegant ut. Mørkblå modeller er egnet for forretningsstil, da de ikke skiller seg ut på kontoret. De er supplert med båter, samt en jakke.

årstid

sommer

Lin, bomull og andre lette stoffer brukes til å sy sommermodeller med lukten. Ofte, for disse kjolene plukker opp et fargerikt stoff, slik at produktene er lyse og saftige.

Vår / høst

På kjølig høstvær eller tidlig på våren bærer de vanligvis kjoler med en lukt av middels lengde. De suppleres av en regnfrakke, jakke eller frakk, samt støvler eller høyhælte sko.

vinter

I vinterkallens mest etterspurte modell med lukten av tykke strikkevarer og ull. De har vanligvis en lang ermet.

Hva skal jeg ha på deg?

Å kle på denne stilen kan du plukke opp en håndveske.

En stor casual bag modell, en liten clutch bag, og en veske med et langt tynt belte vil se like attraktivt for ham. Halsen kan dekoreres med et lite elegant skjerf.

tilbehør

Et godt valg for en kjole med lukt kan kalles lange perler (perlene skal være små), så vel som hengende øredobber.

Hvis modellen har en tre fjerdedeler ermet, skal håndleddet være dekorert med flere armbånd eller imponerende klokker. Kjole av denne stilen går bra med perler og gullsmykker.

sko

Det ideelle paret med lukten er sandaler eller sko med høye hæler. Spesielt hvis kjole er presentert i sin klassiske lengde - midi.

Sandaler med stropper fungerer bra for en sommerkjole. I den kule tiden til en slik kjole er å bære støvler med stilett. Om vinteren kan kjole med lukten suppleres med høye støvler uten hæl eller med tykke, stabile hæler.

kommentarer
 1. ale
  20.02.2016

  Kjole med lukten er litt forførende fordi den skaper den effekten som lukten kan åpne. Jeg elsker disse kjolene!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner