Klesstiler og modeller

Sarong - et spektakulært element i strand garderoben

Sarong - et spektakulært element i strand garderoben

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. funksjoner
  2. Hvordan knytte?
  3. Hva skal jeg ha på deg?
  4. tilbehør

I strandmote er det mange muligheter for klær fra hele verden. Hvis pareo er blitt en kjent del av sommer garderoben, så ser de fortsatt på sarongen.

Hjemme kan det kalles forskjellig, inkludert "Mundu".

Sarong er et kvadratisk eller rektangulært skjerf med en ganske lang side - ca 2 m.

Det er nettopp i sin lengde at sarongen er forskjellig fra pareo, som allerede har blitt en del av livet vårt. Den lengste siden av pareo er vanligvis 1,4 m.

Det er mange måter å knytte en sarong, så et slikt sjal kan erstatte flere ting. For turister er multifunksjonalitet veldig viktig, så vi anbefaler deg å ta hensyn til det!

funksjoner

For den urbefolkede befolkningen er en sarong en komplett plagg, midt mellom et skjørt og en kjole. I forskjellige nasjoner er det bare den kvinnelige eller bare den maskuline delen av garderoben, de andre har alt. Avhengig av stabiliteten i nasjonale tradisjoner, ble sarongen forvandlet til en festlig og religiøs kostyme, som vanligvis bæres i eksepsjonelle tilfeller, eller ble et karakteristisk element i det aboriginale folket, som representerer en integrert del av hverdagsbekledning.

Innfødte mennesker bruker lommetørklær fra praktiske naturlige stoffer av tradisjonelle farger, og turister velger lyse, lydige og flygende saronger laget av bomull, silke, chiffon, sateng. Spesielle ringer og spenner fester sarongen, som er veldig behagelig å ha på seg. Thais reparerer ofte stoffet på kroppen, etterligner buksene.

Den spesielle nåde som klær gir kvinner, glatte bevegelser og muligheten til enkelt å forandre sin form, gjorde sarongobjektet av interesse for designere. Således har sommeren garderoben blitt etterfylt med en universell og vakker detalj, noe som gir bildet et mysterium. Uvanlige farger, kombinasjoner og fancy mønstre ble også oppfunnet for å passe sjaler.

I tillegg til tradisjonelle metoder for farging og veving, begynte de å bruke maling på stoff (for eksempel batik eller ikat).

Etter å ha tatt med seg en sarong hjemme, kan det bli laget et kunstobjekt (pose, halsduk eller halsduk) eller til og med et interiørelement (i form av et gardin, sengeteppe, panel, duk). Og du kan sette i kofferten og vente på nye reiser.

Hvordan knytte?

Sarong har en stor størrelse, så hvis du har fantasi kan du lage romantiske eller etniske bilder. Ofte er en sarong bundet til hofter eller midje, som et skjørt.

Tenk på vanlige måter å binde sarong på. Mange av dem er enkle og vil ikke ta mye tid.

Karibisk versjon

Gir deg mulighet til å velge halsens høyde på kroppen: på hoftene eller høyt under brystet. Når du dreier et lommetørkle, må du knytte haler foran knuten (du kan la dem være frie og skjule). En mer elegant måte er annerledes ved at knuten blir skiftet: den ene enden er tatt, og som den andre halen for knuten, oppfanger de bare et stykke klut langs toppen. Resten av saken er ordnet som en lukt, forsiktig tucking den rundt midjen og maskerer knuten.

Thai versjon

De ordner stoffet vertikalt, vikler kortsiden rundt kroppen og knytter den foran. Bunnen av sjalet er vridd på en eller to sider, endene løftes i livet og den første knuten er skjult av dette draperiet. Du kan holde stoffet under bena, så harem bukser. Dette alternativet er pålitelig og enkel å bruke.

I burma

Sy sarkongen langs kortsiden, og la gjennom hullene.Bære et "rør", avskjære "haler" langs øvre kant, knytte dem foran, oppnå folder som ser innover. Knot-tails innpakket innvendig. Denne metoden vil bidra til å gjøre skjerf til et skjørt eller en kjole.

De enkleste alternativene er å brette stoffet sammen, vikle stoffet rundt hoftene og knytte øvre kantene. Så minikjørtet vil være klart. Vakre asymmetriske skjørt blir oppnådd ved å legge til en firkantet sarong.

Master klasser vil bidra til å gjøre kjolen i sekunder:

  • Etter å ha savnet stoffet bak ryggen, krysser øvre ender på brystet, ruller dem i tråder og knytter dem tilbake på nakken.
  • Legg en kant på siden, løft sarongen over brystet, hold skjerfet bak ryggen og sett det rundt kroppen, du vil ha en overlapp av stoff på ryggen. Prøv å forlate sjalens nedre hjørne over stoffet fritt. Det andre øvre hjørnet kan også være på siden. Disse ender vil fungere som stropper: løft dem fremover fra under armhulene, bind dem opp på baksiden av nakken.
  • På samme måte kan en kortere lommetørkle knyttes på en skulder: midten av sarongen er orientert til den ene siden, på den annen side overlapper armhulene stoffet, halsenes hjørner foldes i fletninger etter dette krysset, hevet opp til skulderen og festet på toppen. Det viser seg en asymmetrisk kjole i antik stil.

Dette er de mest populære måtene. Det er verdt å eksperimentere med å finne din egen versjon, fordi et godt valgt mønster og en riktig bundet sarong vil legge til eleganse i figuren.

For eksempel, damer med en fantastisk bust bedre å knytte en sarong som et skjørt, og med en miniatyr - å lage knuter på brystet. Korrekt fullstendighet vil hjelpe riktig vertikalt eller diagonalt mønster. Legg til en vekst lommetørkle bundet over midjen. Jo smalere skuldrene, jo høyere sarongen skal være.

Hva skal jeg ha på deg?

Urfolk bruker disse skjørtene med spesielle bluser. Men resten av verden foretrekker å bruke sarongen som en del av en strandutstyr, kombinert med separate og monolitiske badedrakter, topper og lette åpne sko.

Elegante og eksklusive skjerf kan brukes på sommerfester som en kjole som utfyller antrekket med sandaler på hælen eller plattformen. Vanlige flip flops og strand flip flops fullføre alle ser med sarong. Det vil være interessante variasjoner med sko på bånd, når bånd, stropper "omfavner" bena.

tilbehør

Gitt detaljene til slike sommerklær, fra tilbehør kan du være i hatter, pannebånd og skjerf. Lyse juveler finner sin plass. Det kan være billig smykker, fargerike øredobber, armbånd, massive halskjeder av steiner eller glass. Interessante sett med skall, koraller, fjær.

Strandbilder som poser laget av naturlige materialer: bomull, halm, etc. Stor eller liten, hard eller myk som kotomotochki, de mest varierte formene - det avhenger av dine preferanser og nødvendigheter.

Spesielle spenne-knapper bidrar til å sikre antrekket sikkert, som for skjerf. De kommer i forskjellige former, noe som gjør at du kan gjøre bildet enda mer sofistikert og elegant. Å sette på en sarong som en kjole, kan du binde den. Moderne tolkning tillater det.

Sommeren bildet gjør ikke uten store solbriller, fordi slike briller vil bidra til å beskytte øynene mot de brennende strålene. Sarong, som et antrekk, er ikke bare en hyllest til mote og skjønnhet, men også en veldig funksjonell, komfortabel ting som kan bli hovedelementet i bildet. Det er verdt å få et par sarong skjerf for å endre utseendet ditt hver dag!

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner