Klesstiler og modeller

Shift kjoler - enkel og elegant samtidig

Shift kjoler - enkel og elegant samtidig

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Hvem passer?
 3. Tips for å velge
 4. Hva skal jeg ha på deg?
 5. tilbehør
 6. sko

Bildet av heltinnen Audrey Hepburn fra det berømte bildet "Breakfast by Tiffany" i 1961, som dukket opp foran oss i et klesskift, forlot ingen likegyldig, og denne modellen av kjolen ble for alltid i motehistorie.

Begrepet skifte (skift, forskyvning), som ga navnet til denne stilen, begynte å symbolisere et skifte i kultur blant unge, borte fra alt som er kjent. Kvinner, som hadde blitt mer avslappet, måtte lik en kjole, noe som ga dem muligheten til å jobbe komfortabelt, å danse og bare å bevege seg fritt hele året.

Hengende på skuldrene ble en kort, kort og jevn kjole en klassiker. Det har fortjent sitt nisje i moteverdenen, populær og elsket av kvinner over hele verden.

Veldig behagelig, praktisk kjole i dag er en favoritt klær, både for kontoret og for feiringer.

funksjoner

Shift kjole er en kort, frittflytende kjole med rette linjer, rett eller trapesformet til bunnen. Denne stilen markerer ikke midjen og kurvene i figuren. Snarere som en langstrakt topp, oppnår den vanligvis en lengde over kneet eller midten av låret. I motsetning til den originale versjonen med åpne skuldre, er den moderne kjole Shift syet med lengde på ermene.

Den klassiske versjonen av kjolen - med en oval hals eller en båt, krage typer - en liten "nedtur" avrundet eller spiss på hjørnene.

Retro-stil legger vekt på lommelykter eller midje under livet.

Den lakoniske, frie kuttet av klesskiftet gjør deg avslappet og skjuler kroppsdefekter fra nysgjerrige øyne.

Hvem passer?

Den universelle kjole Shift med sin lojalitet gjør at du kan se elegant og rolig ut med en annen bygning: med en guttaktig eller rektangulær figur på eiere av magen og volumetriske hofter.

Det er verdt å merke seg at mangel på vekt på midjen kan gi litt fedme mot bildet, derfor anbefales fritt kutt for krummer. Du kan eksperimentere med en tynn stropp eller belte til kjole. De ekstra kiloene i midjen skjuler flakket til bunnen av stilen.

Versjonen av kjolen "midi" vil appellere til mer modne kvinner. Egenskaper av modellen vil maskere overflødige volumer i magen og lårene, og det utsøkte beskjeden bildet vil bli hyggelig diversifisert av farger, stoff og tilbehør valgt til din smak.

Og selvfølgelig er shiftdress en vinn-vinn for lange jenter med slanke ben. De som ønsker å demonstrere en feilfri figur, kan trygt velge alternativer for en mer formfitting kjole.

Tips for å velge

En av alternativene til dress-Shift, denne semi-tilstøtende silhouetten.

"Klassiker av sjangeren", i en kjole Shift er en kort lengde. Selvfølgelig er det verdt å vurdere alderen, benformen og formålet med kjolen. Tross alt, en firkantet kutt uten flakk gjør kjolen enda kortere. Hvis du likevel er fast bestemt, og ikke kommer til å gå på kontoret, kan du sette på en kjole med tette strømpebukser, mørke monofoniske leggings.

Materialet vil fortynne enkelheten av kuttet: rike nyanser, spillet i kontrastene i detalj, alle slags utskrifter, mønstre, celle og polka prikker.

Når du velger et stoff, anbefales det å holde et godt holdbart materiale. I den varme sesongen er hør og bomull relevant, og om vinteren vil strikkevarer, ull og strikkede stoffer varme dem.

Hva skal jeg ha på deg?

Dress-shift er en verdifull representant for den grunnleggende garderoben. Den klassiske versjonen av det sleeveløse, stilige utseendet i kombinasjon med en turtleneck, strikket jumper.

På kontoret, velg en mer utvidet versjon av kjolen.

Under kjolen med åpne armer, kan du ha på langermet bluse. Også på et forretningsmøte vil shiftdress se økologisk ut med en jakke.

På kjølig tid vil det være behagelig å sette på seg en kjole cardigan eller en kort skinnjakke.

Som nevnt ovenfor kan problemet med en elsket, men for kort kjole med frodige hofter, løses ved å ha tykke strømpebukser, leggings eller stramme bukser.

Tilbehør i form av et skjerf, eller understreker midjen på en elegant stropp, vil diversifisere det diskrete antrekket.

tilbehør

Dress Shift lar deg bruke flere iøynefallende smykker: kjede med anheng, massiv armbånd, flerlagsperler.

Denne egenskapen lar kvinner, med en så beskjeden silhuett, alltid se annerledes ut.

Men ikke misbruke det - hvis en monokromatisk kjole kan fortynnes med et sterkt kjede, en ring, et belte, så skal tilbehøret til en farget kjole kombineres med et mønster på stoffet.

sko

Vel i harmoni med vår modell og legger til komfortsko med lave såler, sandaler, støvler og lave sko, sko med en liten bred hæl.

Om vinteren, en spektakulær kombinasjon av shiftdress med høye støvler på en flatsåle eller med en liten hæl, samt støvler som er slitt med tette strømpebukser.

I høytidelige anledninger vil klesskiftet bli et godt selskap med høyhælesko.

Dress-shift vil tjene god service i hver kvinnes garderobe, og gir eieren en unik komfort og samtidig understreke den gode smaken og følelsen av stil.

kommentarer
 1. olga
  27.02.2016

  Oh, Audrey Hepburn ... hvor fantastisk hun er ...

 2. alina
  20.02.2016

  Dress Shift universal - enhver form vil passe. og tilbehør kan enkelt endre bildet.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner