Klesstiler og modeller

Kjole med skjørt-sol skal være i garderoben til hver fashionista

Kjole med skjørt-sol skal være i garderoben til hver fashionista

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Funksjoner flared flare skjørt
 2. Hvem passer?
 3. Med ermet
 4. lengde
 5. sommer
 6. Farger og utskrifter
 7. Er det komplett?
 8. Hva skal jeg ha på deg?

Stilene av moderne kjoler er svært varierte. Og blant dem er et spesielt sted okkupert av en slik feminin antrekk, som en kjole med skjørt og sol. Slike kjoler i mote er ikke det første århundre.

Funksjoner flared flare skjørt

Den store populariteten til kjoler med en slik skjørtstil er forårsaket av det faktum at det er veldig enkelt å sy dem, og på en hvilken som helst figur ser en slik kjole veldig attraktiv ut. Skjørt kan ha en eller to sømmer, men det er også muligheter uten sømmer. Deres lengde kan variere sterkt - det er representert av produkter fra maksimal lengde til veldig korte modeller.

Hvem passer?

Kjoler med skjørt solen vil passe til hver kvinne, siden de naturlige folderene som er dannet i dem, legger til figuren forfining og nåde. Samtidig vil et slikt skjørt hjelpe og legge til volum på de manglende stedene, og skjul eventuelt ekstra sentimeter.

 • Smale jenter, hvis figur ligner et rektangel, anbefales å bruke denne kjole litt lenger enn knærne. I en slik kjole vil deres hofter se mer voluminøse, og midjen blir slankere. Veldig bra på en slik figur vil se en kjole av tett materiale, samt en kjole med et flerskiktsskjørt sola.
 • Hvis jentas figur ser ut som en trekant, bør hun se etter en kjole hvor kjolen begynner å utvide seg ikke fra livet, men fra hofteflaten. Dette vil skjule fullheten og legge til lysstyrke på bildet.
 • Med en figur som ligner en "invertert trekant", vil kjoler av slik stil være et godt valg. Takket være de mange brettene, fra midjen, vil hoftene øke visuelt, noe som vil balansere silhuetten som helhet.

Med ermet

For kjoler med skjørt kan solens ermer være helt fraværende, men hvis et slikt stykke er tilgjengelig, kan lengden på ermene variere. Velg et produkt er anbefalt av sesongen For eksempel kjøpes modeller med ermer ofte på kontoret og for kaldt vær, og kjoler i denne stilen med stropper er etterspurt om sommeren.

lengde

kort

Slike kjoler, spesielt som skjønnheter med lange, slanke ben. Sommerklær med korte lengder er laget av bomullsstoffer, og modeller for fløyel, ull eller fløyel er etterspurt etter den kule sesongen.

midi

Den gjennomsnittlige lengden på kjoler, hvor kjolen av "sol" -stilen, har blitt populær siden 70-tallet i forrige århundre. Nå er slike modeller også ekstremt etterspurt. Elegante midi kjoler sy av sateng, chiffon eller blonder. Hvis de dekker knærne litt, så ser de veldig feminin ut.

Lang til gulvet

Slike kjoler med kjørt sol var spesielt populært i sekstitallet av det 20. århundre. Nå er de ofte representert av lette ermeløs solbriller slitt med sandaler, store vesker, briller og en lue. Slike kjoler er ofte valgt av jenter hvis ben ikke er veldig slanke.

sommer

Modeller av kjoler med skjørt, solen til sommeren er syet hovedsakelig fra tynne stoffer, for eksempel fra bomull, sateng eller silke. Slike antrekk kan ofte noteres lyse farger og mangel på ermer. Det er modeller med et ganske fritt kutt på ryggen eller halsen. Veldig attraktive kjoler med en chiffon gjennomsiktig skjørt solen.

Farger og utskrifter

svart

En kort svart kjole med et skjørt solen erstatter vellykkekjolen. Det er ganske begrenset for offisielle arrangementer. Hvis du legger til lyse tilbehør til dette, vil denne kjole være et godt valg for spesielle anledninger.I en lang svart kjole av denne stilen ser jenta ut uvanlig elegant.

hvit

I snøhvit kjoler med kjørt personifiserer solpiken femininitet og ømhet. Korte modeller kan ha en V-lignende halsring, skulderstropper, båtring eller annen topp. Ofte er det hvite kjoler av denne stilen, suppleres med et lyst belte.

rød

Kjole med et kjørt sol i røde farger passer til dristige og uhemmet jenter. Lengden på denne kjolen er veldig forskjellig. Korte modeller med lange ermer ser imponerende ut, kjoler til knærne er veldig attraktive, men produkter på gulvet ser spesielt festlige ut. Røde kjoler brukes ofte med et svart eller hvitt belte for å understreke midjen.

I et bur

Ternet antrekk med skjørt, solen kan være kort, til knær eller på gulvet. De vanligste fargekombinasjonene på denne utskriften er rød og svart, så vel som svart og hvitt.

Polka prikker

Polka-dot solskjørt ser søt og perky ut. Den øvre delen i denne kjolen kan være fra samme utskrift eller monofonisk. Avhengig av formen er størrelsen på erter plukket annerledes. De mest populære fargene i en ertskjorte med skjørt er solen - svart og hvitt, hvitt og svart, rødt og hvitt, rødt og svart og blått og hvitt.

blomster

Blomstermotiver i kjoler med skjørt Solen er oftest funnet i sommermodeller. Slike kjoler er lyse og attraktive. Blomstertrykk er ofte valgt for modeller i retrostil, samt for solbriller på stroppene.

Er det komplett?

Kjolen, kjolen som har "sol" stil, anbefales for jenter med full hofter, siden denne delen av figuren vil bli skjult for visning. I tillegg vil så voluminøs skjørt legge vekt på midjen.

Hva skal jeg ha på deg?

 • Sko til en kort kjole med skjørt, solen skal være med høye hæler, og for lange modeller kan du bruke sandaler eller ballettflater.
 • Kjole av denne stilen kan brukes med en enkeltfarget eller kontrastfarge belte, hvis bredde vil variere avhengig av modell av kjole og figur av eier.
 • Fra oven på en kjole med skjørt er det mulig å sette på en kort jakke eller en bolero.
 • Produkter av denne stilen uten ermer kan suppleres med korte hansker.
 • Smykker, matchet med sola sammen med skjørtet, skal være elegante. Noen modeller av slike kjoler er imidlertid godt kombinert med store armbånd og lange perler.
 • Velg en liten clutch, veske-reticule eller tote bag for denne kjole.
 • I tillegg til en kjole med et mykt skjørt av denne stilen med solbriller og en lue, vil du skape et vintageutseende.
Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner