Klesstiler og modeller

Dress A-line - stil med frihet og komfort

Dress A-line - stil med frihet og komfort

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvem passer?
 2. funksjoner
 3. 60-tallet stil
 4. lengde
 5. årstid
 6. Sleeve type
 7. kort
 8. uten ermer
 9. Mest populære farger
 10. Er det egnet for gravide kvinner?
 11. Er stilen egnet for full?
 12. Mote trender
 13. Hva skal jeg ha på deg?
 14. sko
 15. tilbehør

Dress trapezoid, som dukket opp i 60-70-tallet i forrige århundre, har igjen blitt populær i våre dager. Disse kjoler er elsket av mange kvinner på grunn av deres enkle kutt, komfort og praktisk i bruk. Med alt dette ser det bra ut på alle former.

Hvem passer?

Disse flotte kjoler passer nesten alle sammen. Kleskåret "trapeze" er i stand til å gjemme de vanligste kroppsdefektene - volumetriske lår, unexpressed midje, og fremtidige mødre kan skjule sin "interessante posisjon" i lang tid.

Eier av små bryster kan alltid velge stiler med brystlommer, krage "krage" og andre "distraherende" elementer. Selvfølgelig ser de slanke kvinnene seg ut i en dress-trapeze, og elskere å demonstrere sine smale bein vil ikke gjøre uten korte versjoner av denne stilen.

Kutt av trapezoid kjole vil med fordel skjule ufullkommenheter, og fokuserer oppmerksomheten på de sjarmerende delene av figuren.

funksjoner

Som det geometriske navnet til denne modellen selv sier, er kappen avsmalnet til maksimum langs skulderlinjen og flakket til bunnen.

Det mest populære tilbehør til trapeskjolen er lommelykter, broderte pyntegjenstander, ulike brosjer på brystet.

Med alle den baggy trapezoformen av kjolen, er den veldig komfortabel og forkledd av feilene i legemet i magen og hofter.

60-tallet stil

Trapezium-stilen som ble vist på 60-tallet i forrige århundre ble gjerne akseptert av alle kvinner, og det kommer fortsatt ikke ut av fashionistas garderobe. Den trapesiske silhouetten, med sin fengende enkelhet, er veldig behagelig i bevegelse og behagelig for kroppen.

Hvis du bestemmer deg for å forvandle deg til en romantisk jente fra de fjerne 60-tallet, anbefaler vi deg å hente hansker og knytte et skjerf rundt halsen din. For å fullføre det retro utseendet, kan du kjempe håret høyt, legge vekt på øynene med uttrykksfulle piler, og bruk en ekspressiv nyanse av leppestift på leppene.

lengde

A-line silhuett er sjarmerende i kjoler av all slags lengde.

Lang til gulvet

Fra guipure, satin, silke og velour outfits sys til spesielle anledninger. Lengden på gulvet, slank passform suppleres med en dyp nakke, åpen rygg eller skuldre.

De maksi lange sommerkjørne med et lyst mønster for turgåing, strand og ferier er elegant slått opp.

midi

En veldig feminin kjole, trapeze nøytrale nyanser og midi lengde vil matche kleskode for et selskap.

Lengden på kneet eller litt lavere, i kombinasjon med sko med hæler, ser også positivt på hele damer.

kort

Sjarmen og sjarmen til trapesformet silhuetter er i flørtende korte kjoler på unge grasiøse jenter. Sjarmen av ungdom vil understreke kjole av den A-formede silhuetten av vektløs chiffong til feiring.

I kveldsversjonen er mini kjoler med strålende materiale, samt tekstiler brodert med perler og glitrende paljetter, uovertruffen.

årstid

Trapeze kjoler er populære hele året. Det er bare nødvendig å velge riktig stoff, og det vil være perfekt både fra tett stoff som holder formen og fra luftige og mykt drapede stoffer.

sommer

Sommeren gir deg mulighet til å gi fantasien frihet.Her kan du se trapezekjoler med blomster- og blomstermønster, geometriske mønstre, polka dots og etniske motiver.

Klesstilene er på et åk, med en annen halsringning, med lommelykter, broderi, med stand-up krage eller nedslag i retrostil. Du kan velge noen, fordi de er alle perfekte for en varm sommer.

Vår / høst

I de klassiske vår- og høstmodellene av trapezkjole er det ofte en avrundet krage- og lommelykt, en langermet eller 3/4 erm. Manchetter og krage kan snøres.

Den kreative kombinasjonen for off season er en dobbel kjole. Dette elementet vil bringe en sunn del av coquetry inn i bildet.

vinter

På kalde vinterdager, koselige trapezoide kjoler av tykke materialer, strikkevarer, ullstoffer eller strikket. Under den ermeløse modellen kan du alltid ha en turtleneck av en passende tone. Og kvelden kjoler sys av luksuriøs sateng eller delikat blonder.

Sleeve type

Laconic modeller av trapezoide kjoler ser like bra ut med begge ermer og i fravær.

lenge

Langermetene gjemmer vellykkene på hendene, varme på vinterdagen og lagre om sommeren fra den brennende solen.

Kjole-trapesen brukes langermet rett, flakket eller avsmalnet til bunnen av kuttet.

3/4

Lengden på hylsen ¾, rett eller innsnevret i form, vil gjemme seg fra de nysgjerrige øynene overarm og la kvinnen vise sin elegante håndledd. Denne lengden er passende i kveldskjoler og forretningsklær.

kort

I lette sommerkjoler finnes det en rekke typer korte ermer - en klassisk vtachnoy, mykgjørende vinkelform med en enkelt kappemuffe, en komfortabel "raglan", en frodig "lommelykt" og skånsom "vinger". Valget er ditt!

uten ermer

En sleeveless trapezekjole ser alltid utsøkt ut. En av alternativene - amerikansk armhull, som vil understreke den vakre formen på skuldrene dine.

Syet av tykt stoff, diskrete nyanser og knelengde eller litt høyere, er kjole hensiktsmessig på kontoret uten streng kjennekode. Om vinteren går en sleeveløs kjole godt med turtlenecks og bluser.

Mest populære farger

Universelle trapesformede silhouettestiler er relevante for de mest varierte farger.

hvit

Blendende hvit kjole vil se aristokratisk, mens den er beskjeden og feminin. Denne fargen på uskyld, ifølge psykologer, gjør at andre vil ta vare på og redde fra vanskeligheter.

Klærens trapeze i hvit kjøring vil være egnet for spesielle tilfeller, og vil også se lett og elegant ut i hverdagen.

Hvit farge er god både i seg selv og i kontrast til andre farger.

rød

Spektakulær rød farge vekker energi i oss, skaper bildet av en femme fatale. Han er også i dag på suksesshøyde i moteverdenen. Du vil ikke gå ubemerket på noen fest.

svart

A-line kjole i svart er allsidig og stilig. Det er uunnværlig i garderoben til en bedriftskvinne.

Kjole er lett kombinert med ulike tilbehør, så det kan alltid se nytt ut.

blå

Noble nyanser av blått - himmelenes farger og uendelig, ikke gå ut av mote. Kjenn forfriskende dype blåtoner, vil se fantastisk utover dagen og i enhver situasjon.

En elegant effekt er produsert av en kombinasjon av nyanser av blå forskjellig i metning.

Er det egnet for gravide kvinner?

Kjole trapesen som ikke begrenser bevegelser er veldig populær blant fremtidige mødre.

Bedriftskvinne er fri til å bruke denne klesdiskrete farger på kontoret gjennom hele graviditeten. Trapeze kjoler ser veldig feminin og elegant ut og er et utmerket valg for gravide kvinner. Ikke glem at en slik kjole vil tjene godt og umiddelbart etter fødselen.

Er stilen egnet for full?

Denne kutten er en ekte "magic wand" for donuts, noe som bidrar til å balansere proporsjonene.

En kjole som strekker seg fra brystlinjen vil gjemme buken, mangelen på en markert midje og overskytende i hoftene.

Det bør være foretrukne modeller til midten eller under kneet. Sko eller støvler med hæl visuelt langstrakt figur. Bredden på bunnen av kjolen bør være omtrent lik bredden på skuldrene.

Enkelheten til bildet vil bli gitt av skjult uønskede mengder av flere lagers sommer og kveldskjoler.

Mote trender

Hvert år tilbyr nye trender mer moderne modeller som fortryller med sin retro sjarm. Nye metoder for dekorasjon og tekstiler, geometriske utskrifter, "dyr" og "etno" -motiver, påførte overlegg på vanlig materiale, samt flommer, rufser og kutt benyttes. I den nye sesongen relevante modeller med ermer i ulike former.

Korte kjoler og midi lengde, som gjør at du kan unngå baggy stil, er nå spesielt populær. Ledende designere bruker lyse farger i sommermodeller og dristig kombinere dem.

Hva skal jeg ha på deg?

I kjølig vær kan en koselig turtleneck eller cardigan brukes under en sleeveless trapezekjole. Vi utfyller bildet med et skjerf, varme strømpebukser og høye støvler eller ankel støvler. På kontoret kan en slik kjole kombineres med en bluse av en fargetone harmonisk kombinert med den. Som ytterdrakt passer jakke, regnfrakke eller frakk.

sko

Modellen av den trapesformede kjole er ganske demokratisk for skoene, som bare trenger å matche den overordnede stilen. Så, i hverdagen vil sandaler, ballettflater, høy støvler og ankel støvler gjøre. Det beste alternativet for kvinner med curvaceous - sko med hæler.

For en høytidelig anledning komplementere et luksuriøst antrekk med elegante sko eller sandaler og en clutch.

tilbehør

 • En enkel kutt av kjolen av en trapezekjole når den kombineres med passende tilbehør, gjør at du kan vise god smak, noe som gir et elegant og attraktivt utseende.
 • Om sommeren er det lett å kombinere det med lyse kostyme smykker, hatter med bred kant, poser for å matche tillegg.
 • Men romantiske kjoler, der det er blonderdetaljer, trenger ikke ekstra tilbehør.
 • Passer ikke alltid på bånd og forskjellige belter til kjole-trapesen, så du bør avstå fra dette tilbehøret.
 • For en ganske lakonisk kjole av denne modellen, er det verdt å plukke opp poser av forskjellige størrelser, men uten en ekstra tyngdefull finish.
 • Når du lager et bilde av 60-tallet, i tillegg til hansker og tilhørende sminke, store og avrundede mørke briller, samt et lyst skjerf som er bundet rundt halsen, passer du på trapeskjole.
 • Trapeze kjoler har okkupert sin nisje i moteverdenen og fortjener et sted i hver kvinnes garderobe. De hjelper oss med å legge til raffinement og femininitet til vårt utseende.
kommentarer
 1. Alice
  15.02.2016

  Jeg elsker trapeze kjoler. Det er lett å endre bildet bare ved å lage en stropp rundt midjen. De er veldig variable.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner