Klesstiler og modeller

Kjole-tunika - et stilig og moderne bilde

Kjole-tunika - et stilig og moderne bilde

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Litt historie
 3. Hvem skal?
 4. moter
 5. arter
 6. Populære farger
 7. stiler
 8. lengde
 9. materialer
 10. årstid
 11. Bilder på anledningen
 12. Hva skal jeg ha på deg?
 13. tilbehør
 14. sko

Kjoler stil "tunika" er ofte funnet i garderoben av fashionistas. Slike antrekk er komfortable og egnet for kvinner i alle aldre. Moderne kjoler, tunika er representert av en rekke modeller, som er forskjellige i både stil og farge, og tekstiler som brukes til å sy.

funksjoner

Sammenlignet med en kort tunika, er kjole av denne stilen lengre, noe som gjør det til et uavhengig stykke klær som ikke trenger å bli supplert med bukser eller shorts. Selv om det er ønskelig, er en kjole-tunika tillatt å kombinere med slike klær. Denne allsidigheten er hovedforskjellen.

Andre kjennetegn ved kjolen i denne stilen er:

 • Gratis kutt.
 • T-formet silhuett.
 • Mangel på krage.

Hylsen i en tunika kjole kan mangle eller ha en annen lengde. Også mange modeller har kutt på sidene.

Litt historie

Tunika begynte å bli slitt i tiden i det gamle Roma og Hellas, og dette var ikke bare kvinneklær, men også temaet for menns garderobe.

Den ble laget av to stykker rektangulært stoff som var festet til hverandre på skuldrene ved hjelp av spenner. Ifølge stoffet som ble brukt til tunikken, var det mulig å vurdere tilstanden til eieren.

Mennets tunika var et produkt av middels lengde (til knærne), mens kvinnens tunika var forskjellig i lengden til anklene. Nesten alltid tunikken ble supplert med en stropp og en kappe. Litt senere ble tunikene bare i kvinnens garderobe. I deres dekorasjon begynte å bruke steiner og broderi.

I middelalderen brukte bare prester slike klær, så vel som mennesker som bor i øst. Fra midten av det 20. århundre begynte kvinner å bære tunikken igjen.

Nå er kjole av denne stilen etterspurt og vises regelmessig på catwalks.

Hvem skal?

Kjoler, tunika elsker deres allsidighet, fordi en slik antrekk passer helt til enhver kvinne, uansett hvilken kropp eller hvilken alder hun er.

Det er nok å velge riktig stil, og hver jente vil kunne understreke fordelene ved figuren, og alle feilene vil bli skjult.

Denne stilen ser spesielt vakker ut på lange jenter og kvinner i middels høyde. Hvis jenta er høy, vil tunika være gunstig for å understreke lange ben. Beauties med en gjennomsnittlig vekstrate, denne kjole er i stand til å visuelt lengre linjen av beina.

Det store pluss av kjole stilen "tunika" er evnen til å bruke en slik antrekk i garderoben av jenter med fullhet. En løs passform vil bidra til å distrahere oppmerksomheten fra feilene i midjeområdet. Denne fordelen av tunikaen er også elsket av fremtidige mødre som ikke vil fokusere oppmerksomheten på den voksende magen på forhånd.

moter

Tunikaer i garderoben av kvinner av moten er ofte representert av slike modeller:

 • Kjoler rett kuttet med forskjellige lengder. En variant av denne modellen kan være en litt tunika nedad tunika.
 • Bred strandkjole. Den er laget av gjennomsiktig materiale og slitt på stranden. Hvis en slik tunika er slitt i byen, må de suppleres med jeans eller bukser.
 • Strikket tunikahalsbånd. Modellen har en lukket topp og en lengde under hofter.
 • Tunika skjorte. Denne kjole ligner på en menns skjorte, men varierer lengre.
 • Modell med høy midje. En slik tunika har ofte en samling under brystene, så denne kjole er etterspurt blant meget tynne jenter og forventende mødre.
 • "Flaggermusen". Dette er sommerversjonen av kjoler, som bidrar til å skjule fylheten.

arter

Tunikene kan variere:

 • Fargeløsning. Tradisjonelt, høy etterspørsel kjoler, tunika, men også det er mange modeller med lyse utskrifter.
 • Lengde. Kjoler av slik stil presenteres av modeller fra ultrashort til produkter i et gulv.
 • Halsen. Ofte er halsen i en tunika kjole rund eller V-formet, men det finnes også modeller med en firkantet halsring.
 • Innredningen. I tillegg til et interessant mønster, kan en tunika tiltrekke seg oppmerksomhet med lommelykter, lacing, paljetter, broderi og andre elementer.

Populære farger

De klassiske fargene der kjoler av denne stilen oftest finnes, er hvite, svarte og røde. Blå og turkise tunika er også populære. Produkter i nyanser av disse fargene er relevante når som helst på året, men for sommerperioden velger de ofte lette modeller.

Pastellfarger har også en tendens til å velge denne stilen som klær på kontoret. Forretnings kvinner liker tunika i kremaktig, beige, sandaktig eller grå farge. Svart antrekk av denne stilen kan vellykket erstatte kvelden kappe kjolen.

stiler

Kjole tunika kan referere til:

 • Forretningsstil. Disse tunikene er konsise og strenge, med liten eller ingen etterbehandling, for det meste beige, grå og svart.
 • Romantisk stil. Slike tunika kjoler er ofte trimmet med gardiner, buer, ruffles og andre dekorasjoner.
 • Etno-stil. Egenhetene til slike tunikaer er en lystrykk og et uvanlig kutt.
 • Gypsy stil. Slike tunika kjoler har puffy ermer (de er ofte samlet med et elastisk bånd) og en bred hals.
 • Østlig stil. De karakteristiske forskjellene i slike tunikker kan kalles tilstedeværelse av ermer-kimono, stand-up krage og andre elementer av asiatiske nasjonale klær.
 • Sportstil. Disse tunikaene har ofte lange ermer og en hette.

lengde

Lengden på tunikken er veldig variabel. Du kan se både korte modeller og produkter i gulvet, men de vanligste kjoler i denne stilen er forskjellige i knelengde eller litt høyere (i midten av hofter).

Hvis du velger lengden på kjolen, bør du ta hensyn til egenskapene til beina og kroppsbygningen som helhet.

Hvis en kvinne vil gjemme hoftenes fylde eller benenes ujevnhet, foretrekker lange modeller, og tynne jenter med slanke ben kan ha på seg tunika uten mini lengde. Tunika til knærne ser perfekt ut på slanke unge damer og skjønnheter med en fantastisk figur.

materialer

For produksjon av tunika brukes en rekke stoffer. Sommermodeller syr tradisjonelt fra slike lette materialer som chiffon og sateng. Silke brukes ofte til kveldsmodeller, og ull, kashmir og strikkevarer er mest etterspurt etter å sy tunika for kaldt vær. Å lage klær i etno-stil, lin og bomull er mye brukt.

årstid

sommer

Hvit tunika kjoler opptar et av de ledende stedene når du velger sommerklær.

Også sommertemaer inkluderer lyse tunikaer med geometrisk, abstrakt eller blomstertrykk.

Vår / høst

På kjølig vær, foretrekker jenter tunikker laget av varme stoffer, for eksempel strikkede mønstre som ligner en langstrakt sweatshirt.

vinter

I kaldt vær er kjoler laget av ull og strikkevarer i høy etterspørsel. Modellene av disse materialene er ofte myke og monokromatiske, og lengden deres når under knærne. De er kombinert med en jakke eller cardigan, samt støvler med hæler.

Hekle og strikke tunika kjoler

Strikkede tunika kjoler understreker verdigheten av kvinnelige figuren er i stor etterspørsel. Som regel ser de ut som en langstrakt genser.

Varm og koselig puster av slike ting. Du kan kjøpe både tynne sommermodeller og varme for høst-vinterperioden. Hvis du vil ha en eksklusiv, rekkefølge håndstrikkede tunika kjoler fra needlewomen. Strikkede tunika er slitt på egenhånd, og komplett med andre klær. Absolutt må ha!

Bilder på anledningen

Til kontoret

Lågnøkkelmodeller av kjoler med stilig tunikasje er et godt alternativ for et forretningsbilde. Monotont tunika vellykket kombinert med svarte bukser eller med blyantskjørt i kontrast til fargen.

Ofte er en kjole-tunika i forretningsstil slitt på toppen av en turtleneck eller bluse. I tillegg, for høst-vinterperioden, er kontrast tunika modeller kombinert med klassiske jakker eller cardigans.

En tur

I en kjole-tunic er det praktisk å gå rundt i byen med venner og gå på en dato. Om sommeren skal bildet opprettes av gjennomsiktige tunika og lette jeans eller tynne bukser.

Du kan bruke strikkede tunika til en tur på vår eller høst, og komplementere dem med turtlenecks og leggings. Det er viktig å velge riktig tilbehør, for eksempel et tynt belte for å trekke oppmerksomheten på midjen, og som en dekorasjon - et anheng på en kjede eller et skjerf.

Du kan også bære lyse tunika kjoler dekorert med broderi, kunstige perler, rhinestones eller blonder. Veldig populær og produkter med en utskrift - både abstrakt og blomstret.

Strand kjole-tunika

Tunika kan kalles en av de beste alternativene for strandtøy. En slik kjole av gjennomsiktig stoff er slitt med sandaler eller sandaler med en flatsåle. Oftest er strandalternativer for tunika kjoler representert av korte modeller som kan brukes med shorts eller bukser.

For å understreke midjeområdet er strand tunika supplert med et tynt belte eller belte.

Hva skal jeg ha på deg?

 • Sommer tunika er slitt med capri, plissert skjørt, shorts, brede bukser, samt bukser.
 • På kjølig vær, under tunika, bærer de jeans, tette strømpebukser, leggings og turtlenecks.

tilbehør

Perler eller lange kjeder med interessante anheng er godt egnet til tunika kjoler. De bør unngås bare i tilfelle broderi på selve produktet. Kjole av denne stilen er også supplert med armbånd og øredobber.

Mange tunika er perfekt kombinert med et belte eller belte, spesielt hvis du vil fokusere på en tynn midje.

Hvis en jente har overvekt, bør hun ikke bære et bredt belte sammen med en tunika, så vel som et stort smykke.

sko

Vinter tunika kjoler er slitt med skinn eller ruskind støvler, som skal ha enten høye hæler eller en kil. Hvis du velger sko med en flatsåle under en slik kjole, kan dette visuelt redusere veksten av jenta.

Men for korte kjole-tunika sandaler med lave hæler vil være et veldig godt tillegg. Modeller med korte og mellomstore lengder er imidlertid fantastisk kombinert med høyhælte sko.

Også en tunika over kneet ser attraktiv ut med laced støvler. Hvis du legger på bukser eller shorts under tunika, kan sko til et slikt sett presenteres som ballettsko eller sabot.

kommentarer
 1. Alena
  21.02.2016

  Jeg elsker tunika! Det er enkelt å endre bildet med dem ved å legge til andre klær og tilbehør. Gratis kutt er den mest allsidige, med slike tunika er det noe å komme opp med.

 2. Maria
  21.02.2016

  Jeg har alltid på seg en kjole-tunika. Ellers kan denne mini lengden bringe til rett tid og åpne undertøy for alle å se.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner