Klesstiler og modeller

Kjole med lav midje - et kupp i kvinnemote

Kjole med lav midje - et kupp i kvinnemote

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. Hvem passer?
 3. arter
 4. Med en full skjørt
 5. lengde
 6. Bryllupskjoler
 7. Kveldsalternativer
 8. Er det komplett?
 9. Tips for å velge
 10. Hva skal jeg ha på deg?
 11. tilbehør
 12. sko

funksjoner

Moderne kjoler med lav midje - dette er hei fra 20-tallet i forrige århundre. Det var på den tiden at et ekte kupp fant sted i kvinnemote-historien. I kampen for likestilling med menn begynte kvinner å forlate lange, puffete skjørt og begynte å lete etter nye løsninger for seg selv. Lågløyte antrekk oppstod i kontrast til imperium og korsett kjoler, og understreket feminine former. Forskjellen ned i midjelinjen gjør silhouetten mer flat, rektangulær. Dermed kjolen gjorde figuren litt gyselig. I tillegg var de komfortable til å flytte, danse og leke sport.

Hvem passer?

Kjoler med lav midje dukket opp under første verdenskrig. Da ble ideen om feminin skjønnhet opphørt å være luft, skjøre skapninger, og menneskets øyne vendte seg til sterke, atletiske jenter som kunne takle hardt arbeid. Dette gjenspeiles i stilene av kvinneklær. Lange midje kjoler passer best for jenter med sporty figur: høy og bred skulder.

Hvis du tilhører typen "rektangel" eller "invertert trekant", kan du trygt bruke denne kjole. Unngå kjoler med offset midje linjer bør være jenter med store hofter, samt personer med lav vekst.

arter

Modellen som er mest etterspurt er kjede kjole med lav midje. Det har lenge blitt en ekte klassiker, og nesten alle jenter elsker det. Enkel, elegant, det ser bra ut på hvilken som helst figur og passer for forskjellige anledninger.

Sekk-Linie. Dette er en stil av kjole, som er knyttet til jazztiden. Det symboliserer avvisningen av ubehagelige korsetter og trange kjoler. "Sak-line" er en gratis kjole på stroppene, med stor hals og en kort skjørt som starter nesten fra hoftene.

Dress Charleston. TAuger kom til oss fra 20-tallet i forrige århundre. Denne korte kjole med rett kutt, dekorert med rik, flerlags dekor, fryns, paljetter, fjær, gnister, etc.

Med en full skjørt

En lav talje i kombinasjon med et mykt skjørt er en veldig populær stil for kveldskjoler.

Hvis kjolen er lang, vil den bli kalt silhuett eller A-form. Disse kjoler passe bra på nesten hvilken som helst figur. Klumpete jenter velger ofte denne spesielle varianten. Forutsatt at kjolen har en hard korsett, justerer den figuren perfekt. Korte kjoler med lav midje og full skjørt er ikke egnet for alle. Bare å ha smale hofter og slanke ben, vil du se perfekt ut i dette antrekket.

lengde

Tradisjonelt var kjole med lav midje ikke lenge siden det viste seg i det øyeblikk da kvinner endelig bestemte seg for å forlate sine lengdekjoler. Men i dag kan du se slike kjoler av forskjellige lengder.

lenge

En lang kjole med lav midje kan være både en sofistikert kveldskjole og lette klær for å gå. Klassiske silhuett kjoler, som ofte velges av bruden, faller inn i den første kategorien. Dette antrekket er en fin måte for fremtidige mødre som ønsker å skjule den skisserte magen. Et løs skjørt, samlet i vakre folder, gjør bildet feminint og romantisk.

midi

Den klassiske lengden på en kjole med lav midje er midi. Tross alt for hundre år siden, tillot kvinner fortsatt ikke å utsette bena sine sterkt.

En kjole av middels lengde er et allsidig alternativ som passer både for en arbeidsdag og en festlig kveld. Modeller i tilfeldig stil er vanligvis undervurdert av bare noen få centimeter. Denne passformen er den mest optimale for skjørt av forskjellige kutt - smal, flared eller plissert.

kort

Kjoler med lav midje og mini skjørt - dette er et ganske populært cocktail-alternativ. Hvis et slikt antrekk virkelig passer deg, så vil du se veldig fordelaktig ut mot bakgrunnen av tradisjonelle passende kjoler.

En kort kjole med lav midje kan være et uformelt eller sportswear alternativ. Fritt kutt gir deg mulighet til å bevege deg aktivt, slik at du komfortabelt kan rulle rulleskøyter, spille tennis, etc. i en slik kjole.

Bryllupskjoler

Hver dag bestemmer flere og flere bruder til fordel for kjoler med lav midje. De siste årene er denne stilen fortsatt en trend med bryllupsmote.

Bryllupskjole med lav midje har som regel regelmessig to elementer: en bodice eller korsettlomme og en lang, full skjørt. Sammen skaper dette en utrolig vakker silhuett. Disse kjoler demonstrerer skjønnheten i nakken og skuldrene til bruden, legger vekt på brystet og midjen, og maskerer også alle problemområder. High-waisted brudekjoler er så utsøkt at stylister anbefaler bruder å komme forbi med et minimum av smykker og velge en veldig enkel frisyre.

Kveldsalternativer

To typer kveldskjoler med lav midje nyte den største kjærligheten til fashionistas. Den første er jazz-stilmodeller som har blitt populære takket være Gucci-motehuset.

Som de ser, kan du enkelt forestille deg, huske filmen "The Great Gatsby." Små kjoler, rett eller litt utstyrt, med luksuriøs innredning. Broderi, blonder, perler, rhinestones - smykker kan ikke være for mye. Den andre typen er en kjole med lav midje og en lang rett skjørt, som ble skapt av motehuset Chanel. De er utført og tynne, flygende stoffer, har en enkel, men dyr innredning.

Er det komplett?

Kjoler med lav midje perfekt passform for fullt, fordi denne stilen lar deg visuelt justere figuren.

Hvis du har mage, betyr det at tettsittende kjoler laget av elastisk stoff ikke er for deg. Men modellene med senket talje gir den øvre delen av figuren formen av et rektangel, og derved skjuler alle de fremspringende delene. Frode hofter med en slik kjole kan ikke gjemme seg, men korrigerende undertøy løser problemet. Men klumpete armer og skuldre kan balanseres med et fluffy skjørt. Jenter med luksuriøse former bør velge modeller med skjørt ikke over kneet. Og ikke glem hælene - så du vil se mye slankere ut.

Tips for å velge

 • Detaljer om kjolen kan positivt legge vekt på dine dyder, eller omvendt, ødelegge alt. Hvis du har en luksuriøs bryster, vær oppmerksom på modeller med en vakker, uvanlig halsring. Flawless nakke og skulderhud er en stor unnskyldning for en stroppeløs kjole med åpen bodice. Grasiøse hender understreker korte, puffete ermer.
 • Med lengden på kjolen med lav midje må du være veldig forsiktig, spesielt hvis du ikke kan skryte av høye. Høye jenter kan velge seg selv modeller av lengde, men miniatyr unge damer bedre å holde på kjoler med kjørt til gulvet.

Hva skal jeg ha på deg?

Valget av akkompagnement til kjolen med lav midje avhenger direkte av kjolen selv. Hvis dette er en klassisk kveldskjole, trenger den ikke annet enn sko, vesker og smykker. Kjoler i 20-årene kan suppleres med tilbehør fra den tiden - små hatter, pannebånd, en boa eller en beaded veske med en kjede. Kjole i uformell stil kan kombineres med nesten alt.Denne kjole vil se bra ut med regnfrakk, jeans eller skinnjakke. Korte sportslige kjoler kan brukes med slanke jeans eller leggings.

tilbehør

De fleste av oss klær med lav midje forbundet med mote fra begynnelsen av forrige århundre. For å skape et harmonisk bilde av dekorasjon for en slik kjole må du velge riktig.

Kvelden kvinners kjoler i disse dager innebar begrepet glamour - så mye de hadde luksus og glitter. For en kjole for høytidelige anledninger, bør du bære utsøkte smykker eller retro-stil smykker: lange perler, knotted, glitrende dangle øredobber, armbånd og ringer med store steiner. Bare bruk ikke alt på en gang - et par smykker vil være ganske nok.

sko

Midjen linjen skiftet nedover visuelt gjør deg lavere, og beina dine er litt kortere. Derfor er hovedoppgaven ved å velge sko å velge den som vil utjevne denne effekten. Det betyr at det er nødvendig å forlate flate sko, samt høye støvler og støvler, som i tillegg vil "kutte" foten horisontalt.

Det beste alternativet er sko eller sandaler med høye hæler. Sko beige og trang farge vil være et utmerket valg, for det første vil det passe nesten hvilken som helst kjole, og for det andre vil den visuelt lengre bena.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner