Klesstiler og modeller

Kjole med høy midje vil gjemme feil

Kjole med høy midje vil gjemme feil

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Hvem passer?
 2. Stiler og modeller
 3. Populære farger
 4. lengde
 5. årstid
 6. Mote trender
 7. Tips for å velge
 8. Hva skal jeg ha på deg?
 9. tilbehør
 10. sko

High-waisted kjoler har en veldig gammel og rik historie. Kvinner som levde i tusen år før oss visste allerede mye om skjønnhet og forførelse, så de var i stand til å understreke skjønnheten i deres figur ved hjelp av ordentlig valgte klær.

Ifølge bildene som har nådd oss, kan det konkluderes med at i det gamle Egypt hadde kvinner kjoler bundet opp under brystene, noe som ga denne kroppen del mer forførende former.

I det gamle Hellas og det gamle Roma var kjole med høy midje den viktigste typen kvinneklær. Det var under påvirkning av gammel kultur at europeiske jenter begynte å bære slike kjoler i begynnelsen av 1800-tallet, da korsetter og crinoliner erstattet mote med enkle og naturlige silhuetter.

Moderne kjoler med høye midjer er vesentlig forskjellig fra de som er slitt i fortiden. I dag vil vi fortelle deg om funksjonene i dette antrekket, om hvem han skal og hva som er best å ha på seg.

Hvem passer?

High-waisted kjoler har en nesten mirakuløs egenskap for å maskere figurfeil, så jenter som dem i forskjellige bygg som dem.

Det antas at slike kjoler er best egnet til veldig tynne eller omvendt, ganske klumpete unge damer. I det første tilfellet skaper silhuetten med en fordrevet midje linjens utseende i bryst og lår. I andre tilfelle skjuler vevet, som løper fritt fra brystet, den utstående magen.

En kjole med høy midje forandrer visuelt proporsjoner av figuren: det gjør den øvre delen mindre, og den nedre delen større. På grunn av dette synes jenta i en slik kjole noen få inches høyere enn det egentlig er.

Stiler og modeller

I gresk stil (imperium)

Som regel er dette en lang kjole, laget av lys, flyter materie. Den dekker helt på beina, men etterlater dekket, armer og skuldre åpner. Ved midjen kan en slik kjole bli avlyst av et bånd, flettet stropp eller kjede.

Baby dollar

Denne stilen har blitt populær i midten av forrige århundre, takket være filmen der hovedpersonen dukket opp i en enkel, kort kjole, og forlot det meste av kroppen.

En slik kjole er verdt å bruke bare de lykkelige eierne av vakre, slanke ben.

blusset

Kjole som ligner en omvendt trekant i form kalles også silhuett eller A-form. Dette er den klassiske versjonen av en kveldskjole.

Det slår visuelt og trekker figuren, så denne kjolen er perfekt for jenter og kvinner med kurvformede former.

Populære farger

Fargen på kjolen med høy midje bør velges, først og fremst basert på funksjonene i utseendet.

De som går i kulde skal være oppmerksom på modellene av blek lilla, lys citron, primet rosa, mynte, blågrå og andre farger i kaldspekteret. Hvis ditt utseende er mer egnet for varme farger, så se på coral kjoler, lyse gule, scarlet, terracotta, fersken, gylden farge.

Hvite og sorte kjoler med høy midje er alltid relevante. For et mer ekspressivt bilde anbefales det å supplere dem med lyse detaljer, for eksempel fargede sko eller en stropp.

lengde

Disse dagene har lenge gått da det ble antatt at kjole må dekke anklene.I dag kan hver jente ha råd til en hvilken som helst modell av kjole - fra knapt til hoftene, til en kjole med et langt tog.

lenge

Lang kjoler med høy midje, som regel, er laget i antikkens stil. De har en fri, naturlig silhuett. For å lage slike kjoler, velg lys, flygende stoffer (chiffon eller organza) - slik at det lange skjørtet strekker seg vakkert. Ofte er det modeller med høy spalt på skjørtet, noe som gjør det mulig å demonstrere slanke ben. Denne kjoleens kroppsdel ​​kan være fri, og den kan tett dekke brystet. Ikke uvanlig - modeller med en asymmetrisk bodice med en stropp slung over en skulder.

midi

Kjoler med høy midje i midjen kan betraktes som et allsidig alternativ, egnet for en rekke situasjoner. Et skjørt til midten av kneet ville være passende både på jobb og i teater eller på utstillingen. På ferie kan du ha råd til et flørtende antrekk med et flared skjørt. Et must-ha tillegg til en slik kjole er hælsko, legger høyde og tillater å holde de riktige proporsjonene av figuren.

kort

Korte kjoler med høy midje er perfekt for en fest. Et beskåret skjørt hindrer ikke bevegelse, slik at du kan danse hele natten. Spesielt effektivt, ser slike modeller med høye hæler - så beina dine vil virke svimlende lenge. Designere tilbyr mange muligheter for høy-midje mini-kjoler: fra modeller med puffy skjørt til tettsittende strømper.

årstid

Når du velger en kjole til en feiring eller annen hendelse, må du huske om været utenfor vinduet. Tross alt, uansett hvor vakker du ser i en liten chiffongjole, om vinteren vil det ikke være helt passende, selv om arrangementet foregår i et varmt rom og du ankommer dit med bil.

sommer

Sommerkjoler med høy midje er vanligvis solbriller elsket av alle jenter. Faktisk, på en varm dag er det ikke noe mer behagelig enn en lett, løs antrekk. Sundresses med høy midje kan være - så superkorte (slike modeller passer bedre til stranden), og lenge, med skjørt til gulvet (denne kjolen vil beskytte huden mot solbrenthet i lang tur).

En egen kategori av sommerkjoler med høye midjer - denne kjole i etnisk stil.

Spring-Autumn

I løpet av lavsesongen kan været skifte hver dag, "bytte" fra varme til kulde, fra regn til snø og tilbake. På dette tidspunktet setter vi sjelden på sko, ofte flaunting i støvler eller ankel støvler. Kjole må samsvare med skoene - være det samme elegante og elegante. Siden i vår- og høstsesongen går vi vanligvis i yttertøy - strøk, strøk eller jakker - kjolen kan være ganske lett, for eksempel laget av tynn strikkevarer. Valget av kveldsmodeller for lavsesongen er utrolig mangfoldig: her finner du lange fløyels kjoler, satin midi kjoler og forkortede blonder modeller.

vinter

I den kalde årstiden må du passe deg ikke bare om skjønnhet, men også om din egen helse. Derfor er lyse kjoler fra tynne stoffer bedre å utsette til oppstart av varme. Selv i varme klær kan du forbli feminin og elegant, spesielt hvis disse klærne er en kjole med høy midje. For vinteren er det bedre å kjøpe modeller fra tette, for det meste naturlige materialer - varmt strikkevarer, ull, drapere, kashmir, etc. Strikkede kjoler med fletninger eller skandinaviske ornamenter ser veldig hyggelige og koselige ut.

Mote trender

 • I den nye trendy sesongen blir fluffy kjoler med flerskiktsskjørt laget av organza, tyll og andre gjennomskinnelige stoffer populært igjen. Bildet av en ballerina bør prøve på en miniatyr, slanke jenter.
 • Klær laget av metalliserte stoffer returneres til våre garderober igjen. Futuristisk kjole laget av sølv, skinnende materiale vil gjøre deg til sentrum av oppmerksomheten.
 • Grønne kjoler vil være på toppen av populariteten i år.Preferanse bør gis til uvanlige, mettede nyanser av denne fargen. Sørg for å kjøpe deg minst en kjole med dyp grønn farge for sommeren, for eksempel skyggen av nåler eller jade.

Tips for å velge

 • Kjoler med høy midje - dette er et flott alternativ for forventende mødre. I de første månedene av svangerskapet, vil denne stilen gjemme den fremvoksende magen. Og i senere perioder er disse kjolene ganske enkelt mer komfortable enn vanlige antrekk, som begrenser midjen og hofter.
 • Kjoler med offset midje er ikke bare egnet for spesielle anledninger eller uformelle arrangementer. Designere tilbyr mange modeller av slike kjoler, som ville være passende på kontoret med en streng dress code. Halvmonteringskjole med hvit bodice og svart kjørt har allerede blitt et klassisk eksempel på forretningsstil i klær.

Hva skal jeg ha på deg?

Kjole med høy midje kan kombineres med en rekke typer klær. På sommeren, over en kjole, kan du kaste en denim kjole eller en blonder bolero. På kjølig vær må du passe på en skinnjakke, trenchcoat eller cardigan. Hvis du skal til en hendelse i en kjole som åpner skuldrene, ta en vakker tippet i tøy med kjole.

Strømpebukse og strømper må også velge årstid. I varmen er det bedre å gjøre uten dem, men hvis kravene til kleskode forbyr det, velg de mest subtile, gjennomsiktige alternativene. Hvis kjolen selv er kortfattet, kan du gjenopplive bildet av farget eller fancy tights.

tilbehør

Kjoler med høy midje - en av de mest feminine og elegante klærne, så det skal suppleres med passende tilbehør.

Håndveske og smykker er valgt slik at disse detaljene passer til kjolenes stil. For et romantisk bilde blir det en liten dekorativ kobling og tynn, åpent øredobber. En stor veske eller baguette og et lavt nøkkel, men høy kvalitet kostym smykker er mer egnet for en forretningskvinne.

sko

Sko for en slik kjole, det er ønskelig å kjøpe med hæler - det kan være sandaler på tynne stropper, klassiske sko eller elegante støvler. På sommeren kan en lang høy midje sundress bæres med sandaler eller tøfler - det er ikke lenger en høy hæl.

For hverdagsutstyr kan du velge noe mer behagelig, for eksempel ballettflater eller støvler, oxfords. Det viktigste er at skoene er harmonisk kombinert med kjolenes stil, og det er ikke nødvendig å velge det for å matche vesken eller tilbehør.

kommentarer
 1. lena
  21.02.2016

  Jeg elsker disse kjolene - de skjuler min lille mage, og figuren ser feilfri ut.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner