Klesstiler og modeller

Vinterkjoler - femininitet utenom sesongen

Vinterkjoler - femininitet utenom sesongen

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. lengde
  2. Stiler og modeller
  3. Plus Size Kjoler
  4. bryllup
  5. natt
  6. farge
  7. Hva å bære

Grunnlaget for kvinners garderobe er ofte gjort av kjoler som du kan og selv trenger å inkludere i vinterens utseende.

lengde

lenge

Den kvinnelige kroppen vil varme og dekorere lange kjoler, som blir spesielt relevante om vinteren.

kort

Mini kjoler i en vinter garderobe kan tjene som en langstrakt genser, under hvilken det er vanlig å ha varme strømpebukser med en tett struktur eller leggings.

Stiler og modeller

sarafan

Lyst etter sommertyper er uutholdelig om vinteren. Så designere lager vinterkjole med tynne stropper, som i stor grad ligner sommersolen.

For ikke å fryse i en slik åpen antrekk, er det verdt å plukke opp tynne gensere eller turtlenecks for ham. Velg forsiktig nyanser av disse to elementene.

Med ermer

Kjoler med korte ermer ser bra ut med lange hansker. Under et slikt antrekk kan du velge en tynn genser eller turtleneck, men du må gjette med et trykk.

En løs langermet som trekkes tett i håndleddet vender tilbake til mote. Ikke ignorere bat-type ermet.

Sport

Sports kjoler er så fast etablert i moderne mote at mange bilder er dannet på grunnlag av dem. For en spasertur, shopping, møte med venner - varme kjoler i sporty stil vil alltid være passende.

Kjole genser

Skjul feil som ødelegger figuren din, du kan bruke kjolen-genseren. Det må være dyktig kombinert med ekstra elementer, enten det er strømpebukse (nødvendigvis tett og mørkt) eller leggings, perler eller skjerf, belte eller armbånd.

Når det gjelder fargen på denne kjole, avhenger alt av smaken din: mørk og monofonisk, lys kombinert med mønstre, utskrifter, uvanlige viskøse, geometriske eller etniske motiver.

T-skjorte kjole

På den ene siden, enkel, men original, praktisk og komfortabel - for en vinter vil det være vanskelig å finne en perfekt perfekt antrekk.

Kjole tunika

Fri bevegelse og komfort er kjoler, tunikker, som, hvis de er riktig kombinert med andre elementer i garderoben, kan vises i et annet lys.

I et bur

Kjoler med rutete farger kan brukes i alle sesonger.

Strikking og hekling

Hvis kjole er valgt først av hensyn til komfort og oppvarmingseffekt, bør det absolutt vurderes strikkede modeller. For å kle seg godt satt og dekorert, må du korrekt kombinere egenskapene til figuren med egenskapene til mønster og strikking. Du kan velge en blondermodell eller en kjole med grov strikke - i alle fall vil du se bra ut til tross for vinteren.

Det varmeste alternativet er kjoler med krage. Valget av slike kjoler er stort, de pynter bildet, skaper komfort og trivsel. Halsen kan stå åpen ved å velge en modell med standard krage.

strikket

Vinter er ikke en grunn til å fjerne strikketøy fra garderoben. Tvert imot vil slike klær skape en følelse av komfort, mykhet og ømhet.

Praktisk og allsidighet av strikkede kjoler er åpenbar, og deres evne til å gi en feminin silhuettappell og fremheve sin harmoni er ubestridelig. Du trenger ikke å vente på en spesiell anledning til å ha på seg en strikket kjole om vinteren. Av stor betydning er kvaliteten på materialet, dets sammensetning og håndverk av sømmer.

denim

Allsidigheten av denim lar deg bruke den i noen av garderobene dine.

Plus Size Kjoler

Den første versjonen av vinterkjoler, som bør betraktes som komplette kvinner, er en gresk stil. Linjens mykhet, formularens femininitet, høy undertrykk, lengde til tå - kombinasjonen av disse elementene i en kjole vil spille til din fordel, gi harmoni og skjule feilene i figuren.

Den riktige løsningen er å understreke midjen med et belte eller et belte.

I jakten på skjønnhet bør vi ikke glemme bekvemmeligheten og komforten som alle elementer i en kvinnes garderobe burde ha. Sammen med den greske kjole skal betraktes som trapesformede modeller som også ser bra ut på fulle figurer.

Strikkmodeller med en volumetrisk krage, for eksempel et åk, er i stand til å gi den nødvendige slankheten. Kontrastløsninger er velkomne. Men stor veving bør ikke foretrekkes.

bryllup

Velg en brudekjole for en vinter bryllup er ikke et problem. Eventuell stil og materiale finnes blant samlingene av vinter brudekjoler. I tillegg til sateng, som representerer bryllupsklassikerne, bruker designere brokade og taft, fløyel og crepe, legg accenter ved hjelp av pelsbekledning.

Vær forsiktig når du velger en kjolefarge. På bakgrunn av snøhvit snø, blir mange farger omformet, men den hvite kjolen kan fusjonere og ikke se like herlig som i salongen.

Flere og flere bruder begynte å velge korte kjoler til et vinterbrud, som sammen med støvler med pelsbekledning, en kappe og hansker danner et fabelaktig bilde. Men fortsatt lange kjoler er fortsatt de mest populære.

natt

Det finnes flere populære varianter av kveldsklær som er relevante for vintersesongen. Kjoler med asymmetriske linjer, som kan være til stede i noen del av kjolen, er alltid et godt valg.

Høye kutt og dype kutt på halsen av og til vises på catwalks.

For spesielle anledninger er kjoler med flared, fullskjørt tillatt. Når figuren er perfekt, og hver linje er polert, er det først og fremst å velge en passende modell.

farge

Deretter bevege seg bort fra monotoni og fargeløshet. Moderne mote krever en opprør av farger. Se på samlinger av kjente designere - deres show er fylt med bare lyse farger som er spesielt relevante i vintersesongen.

Lys kjole er ikke spesielt nødvendig for å dekorere og legge til tilbehør. Det vil være unnskyldbart deres fullstendige fravær eller tilstedeværelsen av de mest beskjedne smykker.

Alvorlige damer som er tvunget til å følge en streng kleskode, er ingenting igjen, hvordan du velger svart, grå farger og metallskygger. Disse antrekkene kan også se interessant ut. Strikkede kjoler i pastellfarger får en berørende karakter, ømhet og evnen til å skape spenning i sjelen.

For hverdagsversjonen vil en melange som består av forskjellige nyanser være et godt valg.

Hva å bære

Enhver kjole kan gis karakteren som krever humøret og anledningen.

sko

Tall støvler eller støvler er klassikere som passer til enhver anledning.. En kjole med et slikt element vil alltid se romantisk og elegant ut.

Fet unge damer som legger komfort og originalitet fremfor alt, kombinerer kjoler med bryting.

yttertøy

Et strøk laget av mykt materiale, som tweed, fungerer bra for et romantisk utseende. En lang pelsjakke eller saueskinnsjakke, et strøk med en klassisk kutt - alt dette er egnet for en tur eller en tur til jobb.

Ikke fei skinnjakker, de passer også godt til vinterkjoler.

For en kveldskjole er alle disse alternativene ikke veldig egnede, men pelsen på pels vil gjøre bildet virkelig elegant.

Tilbehør må gis anstendig oppmerksomhet, fordi de har en viktig rolle i å forme bildet du trenger.Den originale brosje eller perler av perler kan gjøre underverk med en kjole som virket vanlig for deg før.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner