sweatshirts

Hva er hobby?

Hva er hobby?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Hoodie - hva er det?
  2. Litt historie
  3. Funksjoner og fordeler
  4. arter
  5. Hvem passer?
  6. Hvordan bruke?

En moderne kvinne som leder en aktiv livsstil, kan ganske enkelt ikke uten praktisk og behagelig klær. Klær i casual stil har lenge vunnet hjertene til alle fashionistas, særlig blant unge mennesker, fordi det er det beste alternativet for turer til naturen, og i urbane omgivelser kan du se veldig stilig ut i slike klær.

Så, en av disse komfortable og fasjonable ting har blitt hette.

Hoodie - hva er det?

Hettegensere kalles ofte en slags genser, men likevel er de forskjellige ting, med en annen historie.

Sweatshirtet er en russisk løs skjorte med en front lukke, som har blitt utbredt fra tilhenger av Leo Tolstoy. I den moderne versjonen er dette en genser med eller uten glidelås, den kan ha hette og sidelommer. Det er også modeller med en stand-up krage og en kort lås.

Hettegenser - En ting med vestlig opprinnelse, er en type genser og slitt over hodet. Den er sydd fra strikkeplagg, har nødvendigvis en hette (navnet kommer fra den engelske hetteglasset) og en lommelykt "kenguru" foran, kan ha forskjellige lengder og har en fôr.

Litt historie

Hettegensere, i vår vanlige form, ble først demonstrert av Claire McCardel på en av moteshowene i Amerika. På 70-tallet i forrige århundre var dette klær aktivt båret av representanter for hiphopkulturen, og det var utelukkende knyttet til kriminelle verden.

Hovedrollen til filmen "Rocky", som hadde på seg hoodie, hjalp henne med å få popularitet blant tenåringer og idrettsutøvere. Og for over tjue år siden, var noen kjente motedesignere, en av dem Giorgio Armani, lagt merke til henne.

Funksjoner og fordeler

Hvis du sammenligner hetter med sweatshirts, så sistnevnte sys hovedsakelig fra en type stoff - tykke strikkevarer, nemlig bunntekst. Hettegenser sy fra bunn eller fleece, det er modeller på foring av strikkevarer eller pels.

Den har også en langstrakt kutt og kan suppleres med en stand-up krage som beskytter mot vind og gir varme i dårlig vær. I tillegg skjedde det så at innredningen Hettegenser mer interessant enn den av sweatshirts.

Hettegensere har et mer variert og intrikat fargespekter, de er dekorert ikke bare med påskrifter og logoer, men også med applikasjoner fra stoff og plysj, samt med slike tillegg som ører og haler.

Dermed kombinerer en ting bekvemmelighet, komfort og motetrender.

arter

Som regel blir de mer populære og kjære tingene, jo mer varierte er variasjonene i deres ytelse. I dag finner Hoodie sin plass i våre garderobeskap, ikke bare i sin klassiske form, men også i form av jakker med glidelåser, jakker, jakker og kjoler. Vurder dem alle.

Den klassiske hettegenseren gir brukeren et sporty og litt hooligan utseende. Hun kan være like under beltet og nå til midten av låret. I tillegg til en lomme, kanskje to. Hetten utføres både på strenger og uten. Forresten, i noen modeller kan hetten omdannes til en høy krage.

Men kåten eller kappen, legger til femininitet og forlenger figuren.

Hettegenseren er sydd av tynn strikkevarer, det kan være med eller uten lomme, og bunnen av produktet kan være med en kjent mansjett eller litt flakkert. Denne modellen er egnet for stranden.

Hettegensere og hettejakker, henholdsvis, har glidelås, dobbel hette, fleeceforing eller pelsisolering. De er syet av tettere strikkevarer eller fleece.

Hvem passer?

Takket være sin stil, vil hetten passe til eierne av nesten hvilken som helst form. Det viktigste er at produktet var godt laget og lommen på "kenguru" ikke tilsatte for mye volum.

En midtlår lengde og volumetrisk kutt vil bidra til å skjule en ikke for tynn midje eller noen problemer i forholdet mellom hofter og skuldre. Og eiere av beskjedne former av hoodie vil bidra til å gi volum til figuren og skjule overdreven tynnhet.

Hvordan bruke?

Siden begynnelsen var hoodie et stykke sportsklær, shorts, joggesko og joggesko var hennes konstante følgesvenner.

Men hoodie kan bli en uunnværlig del av hverdagens garderobe, siden det er ganske enkelt kombinert med nesten alle detaljer.

For turer eller turer rundt i byen kan du bære den med leggings, ikk, jeans, tette bukser eller en kort skjørt. I dette tilfellet kan du også eksperimentere med sko: joggesko og joggesko kan erstattes med grove sko eller korte ankel støvler.

Av de nåværende trendene i de siste årstider, er joggesko også godt egnet, de kalles også arrowroot. Når det gjelder poser, vil nesten enhver veske i stil med casual eller fasjonabel ryggsekk harmonisk passe inn i et slikt "urbane" bilde.

Etter de moderne trendene i kombinasjoner av forskjellige stilarter, kan du velge en kjole eller et lett skjørt til en hette.

Hvis du har på deg en hette under en dunjakke eller en jakke, kan du legge til varme, og en hette hjelper deg å holde deg unna vind og snø.

Interessant, kan en slik eksepsjonelt sportslig ting, som hoodie, bli en detalj av kontostil. Som Western mote eksperter sier, det er den mest komfortable og rimelige kontor klær.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner