sweatshirts

Hettegenser for damer med hette

Hettegenser for damer med hette

bli med i diskusjonen

 
innhold
  1. fordeler
  2. modell
  3. lengde
  4. farge
  5. Hvordan velge?
  6. Hva skal jeg ha på deg?
  7. Spektakulære bilder

Mottoet til dette høst er komfort. Derfor kan du trygt klatre i komfortable sportstrøyer med hette, som heter hoodie. Slike klær er gjenkjennelige av den frie, kun litt monterte stilen, glidelåsen og hetten.

fordeler

Hettegenser er et godt alternativ for høstklær, som har flere fordeler:

  • allsidighet - Ikke bare et sportbilde kan dannes ved hjelp av hoodie, men også nær klassikerne.
  • Komfort og varme Selv i de mest dystre værene kan de gi hoodie, og til og med holde håret kuttet ved hjelp av en hette.
  • Et stort utvalg av stiler, farger, stiler gjør at du faller for hoody, så legg rom i skapet ditt for din nye lille lidenskap.

modell

Designere utvikler aktivt temaet komfortabelt, veldig stilig hettegenser, og presenterer et økende antall modeller som er radikalt forskjellige, selv om de er basert på vanlige elementer.

Hettegenser med søte bilder eller ører på hetten vil bidra til å danne et bilde av en frekk jente. Enig, det er veldig søtt, og noen ganger er det enda nødvendig å gå tilbake til barndommen.

Sports modeller ofte malt inn grå nyanser. Disse Hoodies ser ut til å bli trukket ut av hip-hop, de har atmosfæren i gårdsplassen, notater av hooligan natur og fullstendig frihet.

Coat hettegenser? Tro meg, dette er mulig på moderne måte, noe som kan være overraskende ved å kombinere motsatte stiler. Kortmodeller, som ofte er dekorert med pels, har en varm foring, vil danne grunnlag for et sporty høstutseende.

Kjole hette er et godt eksempel på sportstil. Dette antrekket er gjenkjennelig ved direkte kutt, der det ikke er frills og feminin innredning. Alt er enkelt, diskret og behagelig. En slik kjole kan være kort, langstrakt eller tradisjonell. Finn din modell vil være lett.

Hettegenser til stranden Den er laget av et vektløst materiale, så det viser seg å være lett, men på grunn av designen kan det gi god beskyttelse mot solen. Denne modellen kan brukes som hjemme slitasje.

Hettegenser med pels - Det er fasjonabelt, lyst, stilig og relevant for en kald høst. Avhengig av modell og brukt isolasjon, kan slike klær erstatte en jakke, en park og en frakk. For slike produkter er faux pels med en kort lur av nøytral farge valgt. I slike modeller ser pelsen mer organisk ut, noe som mer ligner en fleece av ull.

Hettegenser i europeisk stil kan gjenkjennes av originale trykk, ekspressive farger og demonstrant kvalitet. I trenden er naturlig ull, som brukes til å lage den ytre delen av hetten. For denne stilen er to grunnleggende farger relevante, som preges av rikdom og dybdeskik blå og burgunder.

Europeiske hoodies kan også gjenkjennes av trykk, som for det meste er av nasjonal nordlig karakter.

lengde

De vanligste hettegensene er korte modeller det slutter på midjenivå. Under slike klær kan du velge hvilket som helst volumelement (brede kjoler av jeans, lang kjørt) - bildet blir perfekt. Moderne mote dikterer behovet for å skape kontraster som kan legges vekt på lengde, stil eller volum.

Konkurransen om korte modeller er litt langstrakte alternativer som har blitt godt kjent for oss alle. Under dem, som før, kan du bære tette strømpebukser, leggings og til og med korte denim shorts.

Modige designere lager lange hetter som oppfattes som sports kjoler. Slike alternativ sport genser kan ikke lenger utfylle.

farge

Color in Hoodie spiller en viktig rolle ved å spørre det overordnede temaet for bildet. De farger som designere tilbyr oss er så levende, særegne og mangfoldige at de definitivt ikke vil ha problemer som uttrykker individualitet.

Hoodies med lyse farger forblir populære, karamell nyanser kommer ut på en fasjonabel catwalk og pastelltoner som gjør at du ser aristokratisk fortsatt er relevant.

Når det gjelder etterbehandling, er trender fra 80-årene, spesielt store neon-påskrifter, tilbake i mote. Moderne utskrifter kan være eksotiske og etniske. Temaet til fasjonable utskrifter fortsetter å omfatte elementer av gadegrafikk, airbrushing og tatoveringselementer. Den konservative modellen blir enkelt omdannet til avantgarde bare på bekostning av et komplekst hieroglyf eller symbol på baksiden.

Hvordan velge?

Når du velger hoodies, må du først se på materialets kvalitet og skreddersy. Slike klær ser like bra på unge jenter og eldre kvinner, og skjuler de ekstra centimeter i midjen på grunn av den frie stilen. For å skjule feilene på hoftene, kan du velge en langstrakt modell.

Hva skal jeg ha på deg?

Selv om det er tynt og refererer til sportsklær, men om nødvendig kan det helt erstatte blusen. Derfor, under hetten kan du ha på seg jeans, tette bukser og til og med et skjørt kan betraktes som et komplementært element. Når det gjelder det siste elementet, vil bildet bli basert på kontrasten av motsatte stiler. Denne måten å kombinere ting er nå ekstremt populær, slik at du kan gi fantasien gratis og ikke være redd for å se latterlig ut.

Det gjenstår bare å håndtere sko, men alt er enkelt. Et allsidig alternativ er sportssko, som sammen med hetten vil se så harmonisk ut som mulig. Men utelukk ikke plattformsko, hvis bildet ditt vil ha elementer av klassikerne. Uansett hva du velger, må skoene i alle fall være lyse og selvforsynte.

Spektakulære bilder

I dette bildet er det alt som ble beskrevet ovenfor: Etnisk utskrift, som fokuserte på hette og lommer, saftig farge, langstrakt stil. Bildet er så vellykket og allsidig at det er enda vanskelig å gjette hvor denne jenta går.

Ett blikk er nok til å bli forelsket i denne hettegenseren. Nøytralgrå er vakkert satt av med snøhvit trim på ermene og hetten. Offset glidelås gjør den enkle modellen interessant. Denne hettegenseren kan erstatte en frakk eller jakke.

To versjoner av lignende modeller av Hoodie ser like stor ut i klassisk og sportlig utseende. Er dette ikke det beste beviset på universaliteten til slike klær? Peach-farget bukser, en hvit skjorte i små erter og en rik farge hette - det er ikke noe overflødig, alt er harmonisk og naturlig. Og selv den ødelagte regelen av tre farger er ikke slående.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner