bukser

Hvordan lage piler på buksene?

Hvordan lage piler på buksene?

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. Buksepreparasjon
 2. Hvordan lager du piler en gang for alltid?
 3. Måter å lage piler
 4. Hvordan fjerne glans?
 5. Hva skal jeg gjøre hvis pilene viste seg ujevn?
 6. tips

Piler på bukser kan med rette hevde å være den viktigste trenden, siden de har vært en integrert del av en klassisk drakt i tilstrekkelig tid. Men over tid, før alle, oppstår spørsmålet om hvordan de skal ordnes på riktig måte, slik at pilene på dette klærne bare er perfekte og harmonisk komplementerer bildet vårt. Og bare denne leseren vil hjelpe i denne artikkelen.

Begynnelsen av dets eksistens ble piltene på buksene mottatt i slutten av 1800-tallet, i det øyeblikket stormskreddersy og massesalg av ferdige klær startet i fremmede land i Europa. Bukser var spesielt populære - dette produktet ble laget ikke bare for beboere i opprinnelseslandet. Det meste av det ble sendt til andre byer, stater, hovedsakelig ved hjelp av vanntransport for levering.

Så at i skipene som er engasjert i transport, passer så mye som mulig av varene, før det ble lastet, ble det sendt under kraftig press og i tillegg rammet. Bare på grunn av denne prosessen hadde buksene stive folder, noe som var vanskelig å bli kvitt. Men kjøpere ble ikke flau for en slik feil, og snart ble det en mote trend som ikke mister sin relevans til denne dagen.

Buksepreparasjon

Kvinner og menns bukser er laget av en rekke stoffer, som hver har sine egne spesifikke egenskaper. Men det viktigste er at hver type stoff trenger sitt eget bestemte temperaturregime. For å lette oppgaven til kjøperen, angir produsenten all denne informasjonen på klistremerkeet.

Hvordan lager du piler en gang for alltid?

Dessverre, for å lage perfekte linjer en gang for alle, vil det ikke fungere, men for at buksene skal kunne glede seg, må noen enkle regler følges under stryking:

 • Før du begynner å stryke, bør klærne undersøkes for flekker. Fordi, ved høy temperatur, til og med en liten, knapt merkbar flekk blir til et ytterligere problem.
 • Først må du forberede buksene. Med overflaten, med en pensel, fjernes en rekke forurensninger i form av ull eller lint.
 • Lommer blir ryddet av alle unødvendige gjenstander.
 • Strykingen skal bare utføres på en hard overflate.
 • Jernens underlag bør ikke ha forurensning på overflaten.
 • Når du stryker bukser og strykejern, bruk et strykejern. Dette er en liten klutflappe av gasbind eller chintz. Dens bruk forhindrer utseende av skinnende spor på overflaten av stoffet.
 • Det er nødvendig å klargjøre en beholder for vanlig vann, fordi det under fuktighet blir en fuktighet under fuktet.
 • Prosessen med å stryke bukser skal startes fra baksiden, fra toppen.
 • Slik at på forsiden av stoffet ikke ser ut kinks, under lommene er det et lite terryhåndkle.
 • Ikke trykk hardt på stryket under stryking.
 • Etter at buksene er strykt på baksiden, slås de på forsiden.

Måter å lage piler

For å få perfekte linjer på begge halvdelene av buksene, må du kombinere deres indre og ytre sømmer. Hvis klesskapet er sydd riktig, vil pilen falle sammen med sporet som kommer fra buksens midje.

Du kan stryke pilene på forskjellige måter.Noen foretrekker å stryke begge deler av buksene på en gang, og noen gjør det i etapper.

For å oppnå et godt resultat må du utføre følgende trinn:

 • Et bukseben er tilberedt som beskrevet ovenfor, og en klut dyppet i vanlig vann påføres det.
 • Basert på temperaturbehovet, som finnes på etiketten, er den tilsvarende modusen innstilt.
 • Som stryking tørker, må den bli fuktet i vann. Med mindre stryking ikke er laget med et strykejern, utstyrt med dampbåt.
 • For å gjøre det lettere å stryke pilene på stoffet, kan du sette strykejernet på et bestemt sted og vente en stund etter at du har flyttet den. Denne metoden vil være spesielt praktisk hvis buksene er laget av glatte stoffer.
 • Etter å ha strykt en side av buksene, må du kontrollere kvaliteten på resultatet. Linjene på buksene skal være helt glatte i hele lengden, fra beltet.
 • Stryke den andre siden, og dermed fullføre strykejernet.

Se videoen under for detaljer.

Evnen til å få etter stryking perfekt resultat kommer gradvis. Først tilbringer mange mennesker mye tid på denne prosessen, men etter hvert blir den redusert, og alle trinnene ovenfor utføres med større hastighet og effektivitet.

Hvordan fjerne glans?

Ofte blir vi konfrontert med en situasjon der glatte spor forblir på stoffet under stryking av bukser. Og for å forhindre deres forekomst, er det nødvendig å observere følgende enkle regler:

 • Det anbefales å stryke buksene på baksiden for å unngå skinnende spor.
 • Bruk strykeverktøyet når du støter på skytteren. Dette er et lite stykke stoff som regelmessig fuktes under stryking, enten i vanlig vann eller i en svak essensløsning, som er sammensatt i dette forholdet: bruk en teskje eddiksyre pr. Liter vann.

Hva skal jeg gjøre hvis pilene viste seg ujevn?

I mangel av mye erfaring, er det ikke i det hele tatt mulig å glatte ut helt perfekt glatte hender på buksene, men du bør ikke bli lei deg. Hvis noe ikke virker, og pilene er ujevne, må du bare gjenta alle trinnene igjen, og utjevne foldene på baksiden.

For å skape skytespillet tar ikke for mye tid hver gang, må du passe på å opprettholde rensligheten av buksene etter hver sokk. Det er nødvendig å rengjøre buksene fra støv og ull med en spesiell børste, og uten å legge dem på en henger.

tips

Ofte bruker vi mye tid for å bringe våre ting i god stand, og på grunn av dette opphører deres utseende å ta vare på øynene våre umiddelbart etter at vi har lagt dem på. For å forhindre at dette skjer med bukser, må du vite noen enkle, men klare tips:

 • For å holde linjene på buksene tynnere og ryddige, skal ironer bli fuktet ikke med vanlig vann, men med en fortynnet essensløsning. Bunnlinjen er at syren kan bidra til å fjerne glans på stoffet under stryking. En spiseskje eddiksyre pr. Liter vann vil være nok.
 • Med hensyn til pilens stivhet, kan den lengste effekten i denne sammenhengen gi et lite stykke klesvask. For å gjøre dette må du holde dem på stoffet, fra feil side, stedet der linjene vil bli plassert.
 • Etter at prosessen med å opprette pilene er ferdig, bør buksene ikke brukes umiddelbart. For en stund forblir stoffet litt fuktig, og det er derfor raskt rynket og endrer utseendet. Derfor må klesskapet være på overflaten av strykebrettet i en stund.
Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner