Bedriftsklær

Kvinner klassisk drakt

Kvinner klassisk drakt

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. funksjoner
 2. moter
 3. klut
 4. farge
 5. Hvordan velge?
 6. Mote trender [Y]
 7. Hva skal jeg ha på deg?
 8. Vakre og stilige bilder

En klassisk drakt må være i hver kvinnes garderobe. Dette kan være et sett med jakke med skjørt eller jakke og bukser. En klassisk drakt er en grunnleggende ting som gjør at du ser stilig, fasjonabel og dyr ut i enhver situasjon. Bytte smykker eller legge til tilbehør, du kan opprette et nytt, lyst og minneverdig bilde hver gang.

funksjoner

En drakt er et sett med klær som vanligvis består av vest, jakke og bukser (skjørt). Alle elementene i kostymen er laget av samme materiale. Kostymer er forskjellige fra hverandre når det gjelder utstyr, materiale, farger, stil, lengde etc.

Kvinner klassiske drakt dukket opp rundt midten av XVII århundre. Først var det et sett med klær til ridning, senere flyttet klærne til hverdags kvinners garderobe. I utgangspunktet ble jakken utført i en rett fri silhuett, og først i begynnelsen av 1900-tallet begynte flere feminine modeller å vises.

Lange skjørt begynte å bli forkortet gradvis, åpner kalvene først, og deretter hele benet til kneet. På mange måter, takk til Coco Chanel, kom kvinnelige silhuetter av kostymer inn i mote. I dag er slike modeller blitt klassiske.

moter

Bukser dress. Veldig praktisk og stilig alternativ, like godt egnet for kontoret, og for hverdagen, og for fest.

Når du velger en passende stil, bør du avstøte av egen kropp. For eksempel vises jenter med brede hofter fladte eller rette modeller av bukser og jakker opp til midje lengde eller litt lavere. Lengre modeller vil gjøre hofter enda bredere.

Bukserrekk er ganske praktisk og behagelig å ha på seg. De justerer figuren perfekt, visuelt trekker den ut og gjør den slankere.

Klassiske bukser er en tettsittende modell i midjen og hofter, rett eller litt flakket fra hoften, lengden til midten av hælen.

En drakt med skjørt er ikke mindre populært enn et buksesett. Kjolen til en klassisk drakt kan gjøres i flere stiler. Blant de vanligste: Rett, blyantskjørt, trapeze, tulipan, sol, plisset skjørt, med puter, på et åk. Den ideelle lengden er nær kneet, litt høyere eller lavere.

Jakken kan utføres i en rekke variasjoner: med frill, baskisk, original krage og lapels, montert eller rett. Lengden på den klassiske jakken er også forskjellig. Dette er en forkortet modell, knapt når midjelinjen, og langstrakt, under hofter.

Forretningsdrakt innebærer en kombinasjon av gjenstander av en eller to kontrasterende farger. Ofte er det en kombinasjon av lys topp - mørk bunn eller omvendt.

Det er en villfarelse å tro at en klassisk drakt ser perfekt ut bare på en slank, lang kvinne. En rekke stilarter av jakker, bukser og skjørt gjør det enkelt å finne et harmonisk sett for fulle damer med kurvformede former.

Kostymer av de store størrelsene sitter på en figur ikke mindre ideelt, og de ser ikke mindre elegante ut. Alt avhenger av kroppens type av kvinnen. Det er nok å velge riktig lengde på buksene eller skjørtet, slå riktig figurens verdighet og skjule små feil, slik at silhouetten ser mye slankere ut og slankere enn den egentlig er.

Kostymen, laget i engelsk stil, preges av enkel design, klarhet i linjer, komfort i slitasje og eleganse i form.Engelsk konservatisme innebærer restraint i farger, perfekt kutt, tradisjonell lengde og naturlige materialer.

klut

Materialet som er valgt for å skreddersy en drakt må oppfylle flere krav.

 • Motstand mot knusing. En klassisk drakt bør alltid se perfekt ut.
 • Evnen til raskt å gjenopprette sin opprinnelige form etter strekking. Materialet skal ikke deformeres.
 • Materialet må ha god hygroskopisitet.

Oftest er naturlige materialer (bomull, tweed, batiste, ull, silke, kashmir, crepe) valgt for sying. Syntetiske materialer eller stoffer med stort tilsetning av syntetiske stoffer anbefales ikke for skreddersy. I en slik dress vil det være varmt, ubehagelig, i tillegg tillater et slikt stoff ikke fuktighet å passere lett.

Myk, delikat fløyel brukes ofte til å sy på kvelden kjoler og dresser til en spesiell utflukt. Velvet dress av mørkblå, dyp vin, smaragdgrønn, lilla eller svart farge ser veldig elegant og edelt ut.

farge

Tradisjonelle farger for en klassisk drakt er svart, brun, grå eller hvit. En sort eller hvit drakt ser passende ut i hvilken som helst setting og passer perfekt sammen med andre klær, sko og tilbehør. En kombinasjon av kontrasterende farger, for eksempel en svart jakke - et hvitt kjørt eller omvendt, ser veldig stilig ut og uvanlig.

I dag foreslår designere å bevege seg bort fra allment aksepterte standarder og gjøre oppmerksom på kostymer med mer levende og rike farger. Rød rød, dyp blå, vakker smaragdgrønn farge er perfekt for en kombinasjon med en klassisk kutt.

En av trendene i de siste årstider er rosa. Ikke skrikende eller giftig, men forsiktig eller veldig blek. Denne kostymen ser veldig elegant ut.

Hvordan velge?

Når du velger en modell av en klassisk drakt, er det først og fremst å bygge på kroppstypen din. For eksempel vil en altfor tynn topp og smal skuldre visuelt forvandle den tilpassede jakken med skulderputer. Visuelt for å balansere den smale toppen og brede bunnen vil hjelpe og brede lapels på jakken. Det er ønskelig å velge en jakke forkortet, i alle fall bør lengden ikke passere gjennom den bredeste linjen av hoftene.

Kvinner med trekant kroppstype anbefales å henvende seg til sett med mørke bukser eller et skjørt og en lett jakke eller jakke. Denne kombinasjonen justerer visuelt proporsjonene, slik at formen blir mer harmonisk.

For eiere av formen av "rektangel" type, kan vi anbefale jakker med direkte eller litt tilstøtende kutt. Bukser kan også være rett eller innsnevret. Små dekorative detaljer, for eksempel patchlommer, er akseptable.

Miniatyr jenter kan gi råd om kostymer med en vertikal tynn stripe. Et slikt trykk visuelt "trekker" figuren.

Eiere av typen "eple" kan prøve på jakker med en ganske dyp V-hals. Lengden på jakken kan være opp til hoftelinjen eller litt under. Det anbefales at du velger et mørkt fargevalg, som signifikant trekker og slims på figuren. Og vakkert plassert lyse aksenter (nakkeklær, vakker brosje, elegant kobling, etc.) vil hjelpe deg å slå de restrained farger vakkert. Bukser skal sitte tett nok i hofter og underliv. Modellen kan være rett eller litt flakket.

Mote trender 2019

En av trendene i den nye sesongen, selvfølgelig, er raffinement av silhouetten og den klare geometrien av linjene. Ingen uklare former og avantgarde-design. Bare streng, lakonisk silhuett, vakker skulderlinje, klassisk lengde.

Et blyantkjørt og bukser som passer godt på hofter og flammer fra hoftelinjen er svært relevante. Gratis flygende silhuett. Buksene skal nesten helt gjemme skoene. Bare tåen på skoen og en del av hælen er synlige.

I monokrom mote. Kostymer designet i en enkelt fargevalg vil være veldig fasjonable og relevante.Stålgrå og rikblå er veldig populære. I tillegg til pastell, delikat utvalg av farger (mynte, korall, karamell, champagne, perle rosa).

Hva skal jeg ha på deg?

En bluse er en av de mest populære følgesvennene til en klassisk drakt. Bluser kan være svært forskjellige: mannlig kutt, stilisert under skjorter, romantisk med frills og ruffles, low cut og lukket. Bluser kan være monofoniske eller utføres i en kombinasjon av flere farger, dekorert med broderi, elegant frill, bue, original krage og mansjetter, etc.

I stedet for en bluse kan en skjorte, topp, T-skjorte, turtleneck, tynn genser, etc. brukes.

For å gjøre bildet så harmonisk og effektivt som mulig, må du velge riktig tilbehør og sko til en klassisk drakt. Ingen grove sko eller store klær: En elegant kobling, pene sko eller lukkede hælsko. Komplement bildet av konsise smykker - kjede, øredobber, ringer.

Til tross for at den tradisjonelle versjonen av sko som passer for en klassisk drakt er sko eller ankel støvler, foreslår moderne designere å utvide denne linjen ved å kombinere en drakt med forskjellige varianter av sportssko, for eksempel med joggesko eller sneakers. Vanligvis er et slikt bilde karakteristisk for en ungdom eller uoffisiell stil. Jakken kan brukes på den nakne kroppen, buksene har en forkortet lengde, ulike dekorative elementer og uvanlige dekorasjoner er tillatt.

En elegant jakke med rett kutt fra kashmir, ull eller annet materiale er perfekt som et yttertøy for en klassisk drakt. Dette kan være en elegant kappe, og et luksuriøst pelsjakke, og en stilig saueskinnejakke og andre klær som kombineres med en kostyme i stil.

Vakre og stilige bilder

En overraskende feminin versjon: en grafittfarget montert jakke og et blyantskjørt. Etterbehandling av en krage og lommer, knapper og et belte med svart farge harmonerer med hell med grå farge.

Snøhvitdrakten ser alltid veldig elegant og frisk ut. Spesielt når hvitt er presentert i en så elegant og feminin kostyme-design. Korte smykker og en svart pose fullfører utseendet.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner