Nasjonale kostymer

Bayersk nasjonal kostyme

Bayersk nasjonal kostyme

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
 1. historien
 2. funksjoner
 3. modell
 4. Fargeløsninger
 5. materialer
 6. tilbehør
 7. sko
 8. Moderne bue

Den bayerske nasjonale kostymen er en integrert del av den vanlige livsstilen for innbyggerne i Bayern, siden de bærer den ikke bare for ferier, men prøver ofte også på "for hver dag". Alle innbyggerne i denne frie staten, som er lokalisert i den sørlige delen av Tyskland, erkjente tradisjonene til sitt folk med begeistring.

historien

Nasjonalt klær i Bayern dukket opp i begynnelsen av vår tid. På den tiden så hun seg enkelt og beskjeden. Menn hadde løst bukser og skjorter, syet bare på ermene. Skoene endte også enkelhet, for i fremstillingen av skreddersyren ble det bare brukt et stykke lær designet for å dekke foten og stropper for festing til foten.

Det rettferdige sexet hadde kjoler til gulvet, laget av to stykker materiale. Over tid skjedde endringer i kvinners klær - attraktive kjoler med dype nakke og ermer oppstod. Og som ytterkledder ble brukt i gulvet med hetter.

Disse er de vanlige antrekkene ble grunnlaget for opprettelsen av en nasjonal bayersk kostyme. Vanlige personer ble forbudt å bruke dekorative gjenstander for å dekorere klær. Dette privilegiet ble nytes bare av de høyeste lagene av befolkningen.

En annen forskjell mellom de rike og de fattige var stoffer. Bondekostymer ble sydd fra dyre materialer, mens byboere ikke hadde råd til denne luksusen.

funksjoner

Hver nasjonal kostyme har en rekke funksjoner som har utviklet seg i utviklingen av folket. Bavarian outfit er ikke noe unntak fra regelen. I gamle tider kunne bare man lære mye om en person - yrke, alder, status osv.

Moderne kostymer forteller også mye om eieren. For eksempel kan du bestemme ekteskapelig status og til og med antall barn.

For Bavarianere er den nasjonale kostymen vanlig og kjent. De bærer den hver dag, noe som gir innbyggerne i Bayern originalitet og originalitet. Dette klær har regler og tradisjoner av sokker, som dukket opp under utviklingen av folket.

Ifølge den nasjonale kostymen kan du også gjette den tilhørende en bestemt region i Bayern. De varierer i broderi, farger og ornamenter.

modell

Nasjonalt antrekk av kvinner kalles dirndl. Det tiltrekker seg oppmerksomhet med lysstyrke og spektakulære egenskaper. Den inneholder flere grunnleggende klær:

 • Blusen er vanligvis hvit med smale eller puffete ermer. For dekorasjon brukes blonder eller buer.
 • Vest, korsett eller montert bodice med snøring.
 • Luksuriøst, fluffy skjørt, som er veldig lik de som ble slitt i renessansen.
 • Forkle. Lyse farger gir bildet raffinement og eleganse.

Bavarian nasjonal klær for menn kalles Trachten (tracht). Hovedforskjellen er skinnbukser, supplert med hengsler eller presentert på et bredt belte. En uunnværlig egenskap av bayersken er leggings og massive sko. Toppen av drakten er representert av en skjorte, vest og frakk.

For en bayerske, spiller tilbehør en stor rolle. De dekorerer ofte den nasjonale kostymen med kjeder, låser, nøkkelringer og andre dekorative elementer.

Høydepunktet er hodeplagg, fordi det er dekorert med børster, fjær og andre stilige elementer.

Fargeløsninger

Jenter elsker å ha på seg nasjonaltøy, fordi det er representert av lyse og mettede farger.Svært ofte er basisfargene grønne, blå, røde og blå, så vel som deres mange nyanser. Dirndli presenteres ofte i hvite og blå toner som passer til farger i det bayerske flagget.

I dag er den nasjonale kostymen av Bayern forskjellig på mange måter fra den opprinnelige versjonen. Det ser lyst og fengende ut på grunn av tilstedeværelsen av et stort antall bånd, spektakulære broderier og ornamenter. Hvitbluse setter tonen for alle klærne.

Dameklær er representert av et mye større utvalg av farger i forhold til menns. Lyse skjørt, forklær og vester gjør det mulig å lage spektakulære buer. Menn legger ofte vekt på hodeplagg. Det kan være blått, kirsebær, grønt.

materialer

Bavarianere nærmet seg alltid svært nøye stoffet til å sy nasjonal kostyme. De foretrukket naturlige materialer. Ofte brukt lin, ull, skinn og lodder. Moderne stoffer inkluderer ofte syntetiske fibre, men dette på ingen måte skader ikke, men tvert imot gir klærens styrke, elastisitet, lysstyrke, etc.

Designere skaper flotte modeller fordi de ikke er redd for å eksperimentere med stoffer, samt å bruke et mangfoldig kutt. Det brede utvalget av kvinners bluser, solbriller, kjoler er bare fascinerende. Hver modell er original og unik.

tilbehør

Et svært viktig kvinners tilbehør er et forkle. Han pynter vakkert på det stilige bildet, fordi det er presentert med lyse farger, samt et mangfoldig kutt. Han kan fortelle mye om en jente.

For eksempel, om hvordan buen er bundet, kan du lære om ekteskaps status for eieren. Ugift piker knytter en bue til venstre. Tilstedeværelsen av en bue til høyre indikerer at kvinnen er gift. Noen ganger møter det en bue i midten, så betyr det at kvinnen er enke.

Kvinner elsker å se lyse og attraktive, slik at de ofte utfyller nasjonalt klær med vakre skjerf, perler og andre dekorasjoner.

Menn legger stor vekt på hodeplaggene. Hvis du velger en hatt med smak, kan den helt endre bildet, legge til farge, stilstilstand, eleganse, og også vise din individualitet.

sko

Obligatorisk del av den nasjonale kostymen er sko. Kvinner bærer elegante sko, supplert med spenner. Representanter for det sterkere sexet slites massive sko, laget på tykke såler.

Moderne bue

Designere skaper flotte modeller av bayerske nasjonale klær, fordi de elsker å leke med farger, kutt, stiler, materialer.

Den moderne nasjonale klæren til Bayern ser veldig elegant ut og sexy for kvinner. Den består av et mykt mini lengdekjørt i rødt, en snøhvit bluse med puffy ermer, en elegant korsett og et lite forkle. En raffinert hette med en fjær vil bidra til å legge til en bue av sjarm og originalitet. I dette antrekket kan du trygt gå til en fest.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner