Nasjonale kostymer

Bulgarsk nasjonal kostyme

Bulgarsk nasjonal kostyme

bli med i diskusjonen

 
Innholdet
  1. Fra fortiden til nåtiden
  2. Klesfunksjoner
  3. modell

Fra fortiden til nåtiden

Den bulgarske nasjonale kostymen skiller seg ut fra resten av de europeiske landene. Innbyggerne i Bulgaria begynte å vise sin smak i begynnelsen av XII-tallet. Dette klær er en harmonisk kombinasjon av slaviske, europeiske og tyrkiske kjoler. Variasjonen av kvinners kjoler og hatter er bare fascinerende.

Tidligere ble den nasjonale kostymen av Bulgaria laget utelukkende av stoff, sydd uavhengig. Dermed viste faglærte arbeidere sin ærverdige holdning og respekt for etableringen av en nasjonal kostyme. Et interessant faktum er at kvinner syet bare på bestemte dager i måneden. De tok denne prosessen alvorlig.

Den første nasjonale antrekk var en ullgarnsongress, som ble kalt en sukman. Dens særegne trekk var en trapezform og en dyp nakke i nakken. Først var han den samme i alle regioner i landet, men gradvis bidro innbyggerne i hver lokalitet til noe nytt og uvanlig for etableringen av nasjonalt antrekk.

Bulgarske nasjonale klær er rike, vakre og originale dekorasjoner. Det er dekorert med en rekke dekorasjoner. Ser imponerende symbolsk broderi.

Klesfunksjoner

En viktig del av den bulgarske nasjonale kostymen er hodeplagg. Lys, spektakulær og originalattributt av et vakkert bilde lar deg lage nye farger, legge til en bue av uvanlig og unik. Ofte som innredning er mynter, perler og varierte veggmalerier. Headdress gjør at du kan lage en høytidelig bue.

Høydepunktet på det bulgarske nasjonale klær er tilstedeværelsen av lyd, som han gjør når han går. Det ligner på melodien på grunn av en stor mengde smykker. Jenter foretrekker å ha på seg øredobber, halskjeder, halskjeder, samt fasjonable hatter, dekorert med vakre plater av metall, samt halvedelstener. Det er kombinasjonen av alle dekorasjoner og dekorasjoner som skaper en hyggelig lyd.

modell

Hovedelementet i den nasjonale kostymen til Bulgaria er en sundress, som kan representeres av forskjellige varianter.

Den vanligste er sukmanen. Denne kappen har mye til felles med en sundress. Det kan være med eller uten ermer. Sukman er dekorert med vakre broderier, samt dekorert med utsøkt fletning. Oppmerksomhet, tiltrekker også alltid malt forkle, og legger til høytid og eleganse i bildet.

En annen type nasjonal kostyme er Saia, som inkluderer et skjørt og en skjorte med forskjellige typer ermer. Oppmerksomheten tiltrekkes av de utsøkte broderte mansjettene og kragen på skjorten.

Menns antrekk inkluderer en skjorte, vest, bukser, dekorert med fletning, og et belte med broderi. Mansjettknapper og krage på skjorten er også alltid dekorert med en attraktiv innredning. Alle bulgarske menns nasjonale kostymer kan deles inn i to grupper. Klær i lyse og lyse farger ble kalt white-shed. Mørk dress kalles chernodreshna.

Nasjonale klær er også laget for barn. Det er preget av en metning av farger. For jenta vil det perfekte komplementet være en frodig krans med varierte farger. Den kan dekoreres med steiner og mynter, fordi de gir bildet en showiness og lysstyrke.

Tsarvuli - bulgarsk nasjonalt fottøy, som preges av bekvemmelighet og komfort. Den presenteres i form av en sandal og er laget av ekte skinn.

Skriv en kommentar
Informasjon gitt til referanseformål. Ikke medisinske. For helse, kontakt alltid en spesialist.

mote

skjønnhet

relasjoner